موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
هنوز هم مشکل بلاک وجود داره. دوستانی که میگن فیلتره باید عرض کنم ربطی به فیلتر نداره. این مشکل در واقع ریپورت امنیتی رد یابهای امنیتی هست که مرورگرها و جستجوگرها مثل گوگل اون را ریپورت میدن.
دوستان اگر میخواهید بی دردسر باشه و از طرفی دوست ندارید تنظیمات امنیتی مرورگر را تغییر بدین بهتره از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید. حالا هی بگین آی ای ضعیفه. خوب ضعف هم به جاهایی بدرد میخوره :-)
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
2011-11-10 ساعت 11:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-10 ساعت 12:02 توسط frozen mind.)
(2011-11-09 ساعت 20:00)kavoshgarnet نوشته: ... یکی از راههای پیشگیری از آسیب، نحوه برخورد با افراد به قول خودشان "خاطی" است که متاسفانه در دوره ای برخوردهای غیر منطقی و شدیدی صورت گرفت که نتیجه آن خروج یک عده از فعالین انجمن و عصبانی شدن عده ای از "خاطیان" بود که منجر به تهدید علنی برای هک سایت گردید و هیچ بعید نیست این افرادی که تهدید کرده بودند سایت را هک کرده باشند.
كاوشگرنت عزيز، برخلاف شما من فكر مي كنم اين مشكل از زماني شروع شد كه مديران انجمن برخوردهاي به زعم شما «شديد» را كنار گذاشتند و من از اين بابت عميقا متاسفم. اميدوارم مديران سايت با حمايت ادمين عزيز و حجت گرامي باز هم همچون گذشته به امور سايت رسيدگي كنند.
من در دوره مدير بودنم تمامي تاريخچه رويدادهاي گذشته را مطالعه كردم و در جريان مسائل هستم. با احترام به نظر شما بايد بگم كه به نظر من آن سختگيري ها لازم بوده. وانگهي، به عقيده من مشكل كنوني حاصل مسائلي چون هك و فعاليت خاطيان نيست. مسئله بسيار ساده تر از آن است. اما بگذاريد همين جا به صحبتم خاتمه بدهم ...
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
2011-11-10 ساعت 22:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-10 ساعت 22:54 توسط hvm.)
با تشکر از دلسوزی دوستان گرامی و قدیمی که همیشه یار ما بوده اند به نظر من این موضوع به هک و این چیزها مربوط نیست
در مورد نحوه برخورد هم بنده بالشخصه اگر اسپم به تورم بخورد بلافاصله برخورد میکنم چون کاربری که اسپم ایجاد میکند اصلا کاربر محسوب نمیشود
در موارد دیگر هم فکر نمیکنم سخت گیری شده باشد
در هر حال امیدوارم اگر دوستان عزیز مورد مشکوکی دیدند با دکمه گزارش آنرا جهت بررسی به تیم مدیران ارسال فرمایند
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-11-10 ساعت 21:20)kavoshgarnet نوشته: یعنی به "گمان" شما عدم برخورد شدید باعث ویروسی شدن سایت شده است؟
دوست گرامي، «گمان» من اين بود كه شما با توجه به اين كه مدير سابق هستين، اشاره هاي منو متوجه ميشين!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
هفت هشت ساعت پیش بنده در این تاپیک ارسالی را گذاشتم اما بعد از آن به توصیه یکی از دوستان آن را حذف کردم اما حالا دیگه سکوت رو جایز نمی دونم.
باید عرض کنم که دقیقا از زمانی که برخورد مدیران با متخلفین با عطوفت بیشتری دنبال شد این مشکلات بوجود اومد و با تلاش هایی که الان داره انجام میشه امیدوارم مهاجرسرا به روند قبلی برگرده و لازم میدونم که بگم این مشکلات ناشی از هک و این مسائل نیست و ساده تر از این صحبت هاست و لازم میدونم تاکید کنم مهاجرسرا برای عقده گشایی بعضی دوستان هیچ تاپیکی رو نداره...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام به تازگی (چند روزی است ) صفحات مهاجر سرا با تاخیر زیاد بالا میاد از شما تقاضای راهنمائی دارم.ضمنا" سرعت اینترنت بسیار عالی است و سایت های دیگر را در عرض کمتر از یک ثانیه باز می کند.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت مدیران عزیز و زحمتکش
ممنون میشم این این مشکلات را حل کنید
من در LA هستم سرعت دانلود من 3 تا 3.5 مگ در ثانیه هست . اما اصلا نمی تونم یک صفحه از مهاجرسرا هم باز کنم الان نزدیک 7 دقیقه کشیده تا من به این صفحه برسم این دوستان که در ایران هستند چیکار می کنند؟؟
در ضمن فقط با opera می تونم وارده سایت بشم بقیه میگه ویروس داره !!!
با تشکر
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
قبل از باز کردن صفحه گویا ویروس یابی میشه و به خاطر همین برای همه همین مقدار طول میکشه انشالله مسوول فنی سایت هرچه زودتر این مشکل را بر طرف کند
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی