موضوعها: 0
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
(2015-06-24 ساعت 14:35)usatgb نوشته: با سلام
خوشبختانه مشکل انتقال اطلاعات در دوسوم سفارتخانه ها حل شده وگویا تا یکشنبه 28 ژوئن ۲۰۱۵بقیه سفارتخانه ها هم فعال می شوند
(شامل ابوظبی و آنکارا و ایروان)
ممنون از خبر خوب
منبع خبر هم ذکر کنید لطفا
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در تاریخ 11 جون با همسرم پیرو اعلام زمان مصاحبه به ابوظبی رفتیم در انجا از پسرم که ما فکر میکردیم به خاطر سنش که 23 شده از فایل خارجه پرسیدن و گفتن فرصت داره و باید به عنوان غایب روز مصاحبه{no show }بعد از پرداخت مبالغ و پر کردن فرم دی اس 260 واسش وقت مجدد خودمون بگیریم ولی هر کار میکنیم تاریخهای نوبت گیری مجدد در سایت ویزا اینفو که خودشون دادن باز نمیشه چکار باید بکنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام کیس F1 هستم.. امروز برامNVC Welcome Letter اومد.. توش فقط یه Affidavit of Support Fee Invoice هست که 120 دلاره.. تو سایت NVC
نوشته
Immigrant Visa Application Processing Fee
Affidavit of Support Fee
را پرداخت کنید.. این Immigrant Visa Application Processing Fee چرا فاکتورش نیومده.. دوستانی که به این روند تسلط دارند لطفا کمک کنید کمی استرس دارم... چقدر فرماشون پیچیدست.. ممنون
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
(2015-06-29 ساعت 01:54)ariairani نوشته: با سلام کیس F1 هستم.. امروز برامNVC Welcome Letter اومد.. توش فقط یه Affidavit of Support Fee Invoice هست که 120 دلاره.. تو سایت NVC
نوشته
Immigrant Visa Application Processing Fee
Affidavit of Support Fee
را پرداخت کنید.. این Immigrant Visa Application Processing Fee چرا فاکتورش نیومده.. دوستانی که به این روند تسلط دارند لطفا کمک کنید کمی استرس دارم... چقدر فرماشون پیچیدست.. ممنون
با احترام به شما دوست عزیز ،
اگر سوالتون رو دز تاپیک مربوطه مطرح کنید به نتیجه میرسید و دوستانی که بتونن حتکا راهنماییتون میکنن
لازم نیست در همه ی تاپیک ها سوال رو تکرار کنید
ممنون
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
الان اومدم واسه choose of agent با case number vd invoice id برم log in کنم این پیغام اومد
Please be advised that the case that you have attempted to access is not eligible for further processing by the National Visa Center at this time. Please contact the National Visa Center if you believe that you have received this message in error
تازه دبروز nvc welcome letter اومده ... این دیگه چیه؟
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
کیس ما هم f4 , june2003 برامون اقدام کردند الان برای همسرم و خواهر شوهرم که اقدام کننده است یه ایمیل زدند و شماره nvc دادند و از مون یک سری مدارک خواستند به اضافه پرداخت هر نفر120 دلار برای صدور ویزا. می خواستم بدونم ما که هنوز چند ماه مونده به کارنت شدن پروندمون .چرا اینها زودتر مدارک رو خواستند؟ تا کی می شه این مدارک رو ارسال کرد. داخل سایتشون که می شیم شماره و اسممون هم هست اما نمی تونیم فرمی رو که گفتند پر کنیم روش فعال نیست دلیلش چیه؟ و یه سئوال دیگه اینکه تو همین مدت که ما مدارک رو فرستادیم اف بی ای چک هم شروع می شه بعدش می ریم مصاحبه یا بعد از مصاحبه اف بی ای چک می شی. ممنونم می شم پاسخ بدین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مهسا جان
اینها 1 سال مانده به مصاحبه یک nvc welcome letter میفرستند..
دلیل اینکه قبل از کارنت شدن میفرستند اینه که چند ماه طول میکشه فرمها و مدارک رو تهیه ارسال و تایید کنیند
من هم در مرحله مشابه شمام..
من هم این مشکل رو دارم نمیتونم log in کنم با invoice id و کیس نامبر
این پیغام رو میده
Please be advised that the case that you have attempted to access is not eligible for further processing by the National Visa Center at this time. Please contact the National Visa Center if you believe that you have received this message in error
واسه شمام همینه؟
من به nvc ایمیل زدم دلیلش ببنم چیه..
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='ariairani' pid='630752' dateline='1435656688']
سلام مهسا جان
اینها ۱ سال مانده به مصاحبه یک nvc welcome letter میفرستند..
دلیل اینکه قبل از کارنت شدن میفرستند اینه که چند ماه طول میکشه فرمها و مدارک رو تهیه ارسال و تایید کنیند
من هم در مرحله مشابه شمام..
من هم این مشکل رو دارم نمیتونم log in کنم با invoice id و کیس نامبر
این پیغام رو میده
واسه شمام همینه؟
من به nvc ایمیل زدم دلیلش ببنم چیه..
[/ممنون دوست عزیز . نمی دونم چه پیغامی میده چون همسرم چک کردند. همسرم گفت تو سایتشون اعلام کردند که مشکل دارند حالا تا چند رو زدیگه اگه درست نشد ما هم ایمیل می زنیم .جواب گرفتم در اختیارتون قرار می دم .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دوباره سوالم رو می پرسم ممنون می شم کمکم کنید
در مورد کیس های خانوادگی باید مدارک tax return سه سال آخر co-sponser برای سفارت فرستاده بشه. سوال من اینه که آیا درآمد ذکر شده در فرم های tax return هر سه سال باید 125% خط فقر باشه یا فقط کافیه درآمد سال آخر 125% خط فقر باشه؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من چتد روز پیش welcome letter از nvc دریافت کردم
با invoice ID و case numberam اقدام به choose of agent کنم
این پیغام می آد.. کسی میدونه این چیه؟
Please be advised that the case that you have attempted to access is not eligible for further processing by the National Visa Center at this time. Please contact the National Visa Center if you believe that you have received this message in error.
به nvc هم ایمیل زدم هنوز جواب ندادن..