موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کدوم سایت باز شده از فرمها خبری نیست
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
اوکی!! دوستان عزیز...
این خبر خوبی هست از پیشرفت پرونده من... خیلی خلاصه اتفاق هایی که برای من افتاد رو بهتون میگم که اگه کسی در بخشی شباهتی با من داره، متوجه تغییرات و تحول پرونده بشه.
- من WELCOME LETTER رو در نیمه فوریه گرفتم.
- AGENT رو همون روز انتخاب کردم.
- AOS FEE رو طی یک هفته پرداخت کردم.
- بهشون نامه دادم و کپی مدارک اقامتی ام رو در لندن برای NVC فرستادم و تقاضا دادم که محل اقامتم رو به لندن عوض کنند.
- تا آوریل هیچ خبری ازشون نشد. دو دفعه تماس گرفتیم تا پیگیری کنیم که چرا اینویس برای IV FEE نمیاد و وضعیت اون در CEAC به صورت NOT INVOICED نمایش داده میشه. نهایتا به ما گفتند شما منتظر IV FEE نباشید و مدارک ساپرت مالی و مدارک الحاقی رو بفرستید به NVC.
- مدارک رو از قبل آماده کرده بودیم و فرستادیم. در ماه می به ما نامه دادند و از بعضی مدارک اسپانسر مالی ایراد گرفته بودند.
- چون اسپانسر من عمویم بود گفته بودند باید مدارک نشان دهنده وضعیت تکس پدرم (پتیشنر) رو هم ارسال کنیم... عموی من در سفر بود و این مدارک نهایتا در ماه جون ارسال شد
- یک هفته بعد از دریافت مدارک، رسید دریافت مدارک برای من ارسال شد و دو روز بعد IV INVOICE رو در ایمیلم دریافت کردم
- دو هفته صبر کردیم اما هنوز در CEAC وضعیت IV FEE غیر فعال بود.
- بعد از دو هفته بهشون تماس گرفتیم گفتند سرورها مشکل دارند و از ما خواستند که پول رو با پست بفرستیم
- در ابتدای جولای اعلام کردند که سرورها به مدت 3 روز تعطیلات از دسترس خارج میشه و این دوشنبه مشکلات حل میشه.
- دوشنبه صبح به CEAC وارد شدم. کیس من رو نهایتا به لندن انتقال دادند و شماره کیس جدید رو بهم نشون دادند. همزمان وضعیت IV FEE رو به PAID تغیییر دادند و IV APPLICATION بعد از 4 ماه باز شد.
فکر کنم یکمی بدشانس بودم ولی من کلا رو مسایل مهاجرتی بدشانسم... خیلی ها رو سیتیزن کردم با راهنمایی هام ولی خودم هنوز اندرخم گرین کارتم ))
ایشالا همتون بزودی کارنت بشید... شما رو در جریان تغییرات روی پروندم خواهم گذاشت...
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-08 ساعت 12:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-08 ساعت 12:24 توسط KingNothing.)
دوستان،
من سوالی در مورد روز مصاحبه دارم و مدارکی که لازمه برای F2B
با توجه به اینکه اسپانسر مالی در آمریکاست و قاعدتا مدارک تکس ریترن و همه اریجینال دست خودشه، و من دسترسی به مدارکی مثل اصل شناسنامه پدرم ندارم، دقیقا چه چیزهایی رو باید ببرم. میدونم که توی چک لیست میگن چه مدارکی لازمه. ولی اینجا دیدم بعضی ها نوشتند که به چک لیست کاری ندارند و اصل بعضی مدارک رو میخوان.
آیا اصل شناسنامه پدر، اصل مدارک تکس ریترن؛ و امثال اون لازمه؟؟
اگر کسی تجربه ای داره لطفا اینجا یکمی بیشتر توضیح بده...
ممنونم
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-08 ساعت 12:18)KingNothing نوشته: دوستان،
من سوالی در مورد روز مصاحبه دارم و مدارکی که لازمه برای F2B
با توجه به اینکه اسپانسر مالی در آمریکاست و قاعدتا مدارک تکس ریترن و همه اریجینال دست خودشه، و من دسترسی به مدارکی مثل اصل شناسنامه پدرم ندارم، دقیقا چه چیزهایی رو باید ببرم. میدونم که توی چک لیست میگن چه مدارکی لازمه. ولی اینجا دیدم بعضی ها نوشتند که به چک لیست کاری ندارند و اصل بعضی مدارک رو میخوان.
آیا اصل شناسنامه پدر، اصل مدارک تکس ریترن؛ و امثال اون لازمه؟؟
اگر کسی تجربه ای داره لطفا اینجا یکمی بیشتر توضیح بده...
ممنونم
از ما چيزي بيشتر از اوني كه تو نامه گفته بودن نخواستن
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015