موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
وقت بخیر ذوستان. سوالی داشتم.
برای روز مصاحبه در ایروان و در خصوص ترجمه مدارک آیا مدارک ترجمه شده باید مهر دادگستری داشته باشند یا خیر ؟
ممنون از شما
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-19 ساعت 17:39)Qad نوشته: وقت بخیر ذوستان. سوالی داشتم.
برای روز مصاحبه در ایروان و در خصوص ترجمه مدارک آیا مدارک ترجمه شده باید مهر دادگستری داشته باشند یا خیر ؟
ممنون از شما
سلام ،
نه دوست عزيز مهر دادگستري نمي خواد. فقط بدين دارالترجمه رسمي . من مهر دادگستري نزدم همه ي مداركم تاييد شد.هزينه اضافيه باز خودتون ميدونين.
پرونده: F3
تاريخ اپلاي: 2004 Sep
شماره كيس:***ANK201056
مصاحبه : 4Aug 2016
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دوستان پدر و مادر بنده گرين كارت دارند و من 20 سال سن دارم،اگر پدر يا مادرم براي من اقدام كنند وارد گروه F2a مي شوم و سنم فريز مي شود يا بعد از اين كه 21 ساله شدم از F2a به F2b تغيير ميكنم؟ممنون
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وقت بخیر
مادر من سال 2010 فرم I-130 رو پر کردن. هفته قبل با NVC صحبت کردم گفتن از ماه آینده باید Visa Process رو شروع کنی. باتوجه به اینکه هنوز مادرم سیتیزن نشدن آیا مشکلی در روند پرونده من ایجاد میکنه ؟ و آیا برای اسپانسر بودن ایشون رای من نیاز به سیتیزن شدن دارند ؟ آیا این امکان هست کسی دیگر هم غیر از ایشون اسپانسر من بشه ؟
با تشکر
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-31 ساعت 09:02)mrb نوشته: (2016-01-31 ساعت 06:15)milad_magnet نوشته: (2016-01-30 ساعت 00:32)amir_esp نوشته: سلام وقت بخیر
مادر من سال 2010 فرم I-130 رو پر کردن. هفته قبل با NVC صحبت کردم گفتن از ماه آینده باید Visa Process رو شروع کنی. باتوجه به اینکه هنوز مادرم سیتیزن نشدن آیا مشکلی در روند پرونده من ایجاد میکنه ؟ و آیا برای اسپانسر بودن ایشون رای من نیاز به سیتیزن شدن دارند ؟ آیا این امکان هست کسی دیگر هم غیر از ایشون اسپانسر من بشه ؟
با تشکر
١.سيتيزن نشدن ايشان هيچ مشكلي ايجاد نميكند .
٢.كسي كه گرين كارت داره هم ميتونه اسپانسر بشه
٣ بله اگر احتياج داشتيد به تنهايي و يا در كنار مادرتون ميتوانيد از كو اسپانسر co sponsor استفادن نماييد
دوستان سلام
حدوداً چه مدت بعد از کامپلیت شدن مدارک در NVC نامه مصاحبه ارسال می شود .
F4 , Ankara , منتظر مصاحبه
دوست عزیز شما آیا شما کارنت شدید ؟ یعنی به تاریخ مورد نظر در ویزا بولتن رسیدید ؟
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من کارنت شدم و 2هفته قبل از nvc ایمیلی امد که منتظر وقت سفارت در انکارا باشید فکر میکنید چقدر طول میکشه ؟من الان برای زدن واکسن ها اقدام کنم ؟ ایا کارت ملی هم ترجمه باید باشه؟ مرسی که وقت میزارید
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
به امید خدا به زودی نامه مصاحبه را دریافت میکنید .
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC