موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول:سلام دوست عزیز
برای من هنوز بخش مربوطه به 320 دلار فعال نشده است آیا به نظر شما دلیل خاصی دارد؟ ایا پس از اینکه که 120 دلار پرداخت کردید و agent را انتخاب کردید و تایید شد مجدد برای شما نامه ای ارسال شد؟
باسپاس
سلام برای ما هم مثل شما بود پتیشنر زنگ زدن ان وی سی اونا بهانه اوردن که ds261 رو پر نکردین در حالی که پر کرده بودیم.ولی دو روز بعد اینوویس شد ۳۲۰ دلار و پرداخت کردیم.البته این بین دو ماه منتظر بودیم.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: Nov. 2003
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت NVC Welcome letter: آگوست ۲۰۱۵
تاریخ تکمیل فرم DS-261 و پرداخت ۱۲۰ دلار: دوم سپتامبر ۲۰۱۵
تاریخ ارسال مدارک : ۷ اکتبر ۲۰۱۵
تاریخ تکمیل فرم DS-260 و پرداخت ۳۲۵ دلار: ۲۷ نوامبر ۲۰۱۵
نامه کامپلیت : ۲۹ مارچ ۲۰۱۶
تاریخ مصاحبه: هفته دوم نوامبر ۲۰۱۶
تاریخ کلیرینس : دو نفریکضرب پدرم ap...
ورود:۱۵ دسامبر ۲۰۱۶
ssn:دو هفته بعد از ورود
گرین کارد:یک ماه بعد از ورود
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول:سلام
سپاس از پاسخ شما
من Ds261 پر کردم ولی هنوز یاز نشده چیکار کنم ایمیل بزنم بهشون بگم که باز نیست ؟ یا فعلا صبر کنم یک هفته از پر کردن میگذره ولی زده Complete به نظر شما چیکار کنم ؟
بله یا ایمیل بزنید یا تماس بگیرید.البته توی این یک سالی که ولکام لتر رو دریافت کرم به نظرم اینجوری اومد که نمیخوان شما خیلی زودتر از زمان کارنت شدن کیس کامپلیت بشین مانند همین ۳۲۰ دلار و بعد از ارسال مدارک هم از ما دوبار مدارکی که بار اول ارسال کرده بودیم رو برامون نقصی فرستادن.اگر اشتباه نکنم هم شما یک سالی تقریبا تا کارنت شدن زمان دارین.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: Nov. 2003
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت NVC Welcome letter: آگوست ۲۰۱۵
تاریخ تکمیل فرم DS-261 و پرداخت ۱۲۰ دلار: دوم سپتامبر ۲۰۱۵
تاریخ ارسال مدارک : ۷ اکتبر ۲۰۱۵
تاریخ تکمیل فرم DS-260 و پرداخت ۳۲۵ دلار: ۲۷ نوامبر ۲۰۱۵
نامه کامپلیت : ۲۹ مارچ ۲۰۱۶
تاریخ مصاحبه: هفته دوم نوامبر ۲۰۱۶
تاریخ کلیرینس : دو نفریکضرب پدرم ap...
ورود:۱۵ دسامبر ۲۰۱۶
ssn:دو هفته بعد از ورود
گرین کارد:یک ماه بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من از طريق گرين كارت همسرم برا امريكا اقدام كردم حدودا3هفته پيش وقت سفارت داشتم رفتم بعد از كلي پروسه من با افسر سفارت كه مصاحبه كرد به من گفت يه سري مدارك اماده كم هست اماده كن بفرست ما ويزا رو ميفرستيم الان چون از ايران مدارك با پست سخته من با پيكاپ ويزا اين كارو كردم دوباره ايميل اومد ٢تا مدرك كمه انها رو هم اماده كردم ولي چند روز طول كشيد تا بفرستم دوباره ايميل اومد كه پاسپورت رو برگشت زدن پست
حالا توي اون بسته برگشتي أصل مداركي كه داده بودم همراه با يك برگه كه توش نوشته بود تا ١اكتبر شماره ويزا ندارن شما ٤٥روز ديگه بريد سايت ببينيد به نظر شما اين چه معني ميده
بعد من باردارم راه حلي هست تا كارم سريع پيش بره
لطفا راهنماييم كنيد دوستان
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
برای من هنوز بخش مربوطه به 320 دلار فعال نشده است آیا به نظر شما دلیل خاصی دارد؟ ایا پس از اینکه که 120 دلار پرداخت کردید و agent را انتخاب کردید و تایید شد مجدد برای شما نامه ای ارسال شد؟
باسپاس
[/quote]
دوست عزيز دليل خاصي نداره ، براي من هم دقيقا اين اتفاق افتاد. پس لز ١٢٠ دلار فقط رسيد ايميل ميشه و اجنت كامپليت ميخوره.
٣٢٠ دلار من هم چند روز غير فعال بود و بعد از تماس تلفني اصلاح شد.
پرونده: F3
تاريخ اپلاي: 2004 Sep
شماره كيس:***ANK201056
مصاحبه : 4Aug 2016
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
جواب سوال شما ،خیر در
کیس f4 حتی اگر ازدواج کنید مشکلی پیش نمیاد چون برای خواهر و برادران هست و ربطی به مجرد و متأهل بودن نداره ،ولی از طریق مادر بعد از ازدواج کیس باطل میشه چون اولین شرطش مجرد بودن است جواب سوال بعدی شما هیچ نامه ای دیگه ای تا نزدیک کارنت شدن دریافت نمیکنید فقط باید پیگیر وضعیت کیس ها در ویزا بولتن باشید
جواب سوال دیگه تون کیس ها به هم ربطی ندارن و کاملا مستقل هستند و باعث پیشرفت یا پسرفت همدیگه نمیشن
[/quote]
اگه از طریق مادرتون اقدام کنید و بعد ازدواج کنید پروندتون کنسل نمیشه فقط از کتگوری f1 به f3 منتقل میشید و زمان انتظارتون بیشتر میشه.
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
موضوعها: 2
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-27 ساعت 22:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-28 ساعت 15:37 توسط bsbali.)
درود دوستان عزیز
دوستان می شود فرم i-864 برای Petitioner جداگاه پر شود و به همراه سایر مدارک Civil document به Nvc ارسال شود و Joint sponsor هم جداگانه مدارک خودش را پست کند ؟ یا حتما باید همه با هم ارسال شود؟
در فرم I-864 بهتر ادرس Petitoner هم mailing و هم Physical آدرس یک آدرس در آمریکا باشد حتی اگر در ایران است ؟ مشکلی پیش نمیاد اگر ادرس در آمریکا داده شود و Petitioner در ایران باشد؟ اگر ادرس آمریکا بدهم در داخل فرم Ds-260 هم بهتره همون ادرس آمریکا برای مادرم که Petitioner است پر کنم یا ایران هم بزنم فرقی نمیکنه؟
در فرم Ds-260 در قسمت آدرس مادر اگر مادرم الان امریکا نیستند آدرس همان امریکا وارد کنم یا آدرس ایران ؟ که در این صورت در قسمت Petitioner همان ادرس کپی می شود که البته می توان آنرا تغییر داد به نظر شما دوستان که تجربه دارید چه کاری صلاح می باشد؟
باسپاس
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت