موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من با اتحاد ٣ هفته ديگه عازم سانفرانسيسكو هستم ٣ ساعت تو ابوظبي براي كارام وقت دارم كسي مي دونه كه بايد چمدونامو تو ابوظبي تحويل بگيرم و دوباره به بار بدم يا مستقيم مي رن آمريكا اونجا بايد بگيرمشون؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای ارسال مدارک به ان وی سی از ایران بهترین روش پست چی هست؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال داشتم
کسی که در کتگوری F2B هست اگر بخواد عقد کنه باید تا مصاحبه صبر کنه یا تا دریافت گرین کارد؟
ممنون می شم کمکم کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من یک سوال داشتم در مورد دعوت نامه آمریکا, دایی من برای مامانم یک دعوت نامه فرستاده ولی این به نظرم دعوت نامه نیست یک فرم به نام i-134 میخواستم بدونم این دعوت نامه است یا داییم اشتباه فرستاده ممنون میشم به سوالم جواب بدین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان و اساتيد محترم سلام مجدد
پاسخ اين سوالات توي تصميم گيري من خيلي مهمه لطفا راهنمايي بفرماييد
بنده از طريق كتگوري skilled worker-EB3 بمنظور دريافت گرين كارت اقدام كرده ام ولي يكي از فرزندانم (پسره ٩ ساله) را بعلت اينكه در حال حاضر نميتونستم با خودم ببرم امريكا در پرونده قرارش ندادم .حال سوالم از شما بزرگواران اينه كه :
١-بعد از به نتيجه رسيده پرونده خودم و دريافت گرين كارتم (حدود دوسال ديگه) ميتونم اونموقع برأي اقامت ايشون اقدام كنم؟ و چقدر زمان ميبره؟
٢- اگه با گرين كارت نتونم بعد از سيتيزن شدنم چقدر زمان ميبره؟
٣-ممنون ميشم جواب سوالات بالارو در دوحالت قبل و بعد از ٢١ سالگي ايشون بفرماييد.
سپاس از راهنماييتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Salam dostan kasi midone. Vaghti ke varede amrica shodim va pakathay sefarat ro tahvile police dadaim che siti hast ke mitonim negah konim bebinim greencard dar che marhalei hast va. Ya siti nist ke bebinim man alan az 22 aug ke varede amrica shodam hanoz khabari nist az greencard. Merci dostan agarkasi midone rahnami kone
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-18 ساعت 12:13)Sir_Millad نوشته: سلام من یک سوال داشتم در مورد دعوت نامه آمریکا, دایی من برای مامانم یک دعوت نامه فرستاده ولی این به نظرم دعوت نامه نیست یک فرم به نام i-134 میخواستم بدونم این دعوت نامه است یا داییم اشتباه فرستاده ممنون میشم به سوالم جواب بدین
سلام
شرایط فرستادن دعوتنامه رو در تاپیک ویزا های غیر مهاجرتی بخونید احتمالا جواب همه ی سوالاتتون رو میگیرید
https://www.mohajersara.org/forum/thread-3331.html
موفق باشید
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010