موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی تاحالا با همچین مشکلی مواجه شده ؟
من برای مصاحبه رفتم سفارت ترکیه بهم کثریمدرک خورد ، امادشون کردم بعد از ۲ هفته پست کردم مدارک رو از طریق ۱ آزانس که مدارک رو تحویل سفارت آمریکا بدن . بعد ۲ ۳ روز جواب دادن که ما تعداد محدودی هر ومها ویزا صادر می کنیم و الان ویزای ما تموم شده و هیچ اقدامی روی مدارکتون انجام نمیشه !!! و تا ماه اکتبر فرصت دارین اقدام کنید
من الان باید چه کار کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چند سوال داشتم ممنون میشوم پاسخ دهید:
1-آیا اطلاع دارید برای تغییر وقت مصاحبه در ابوظبی از چه طریقی باید اقدام کرد ؟
2- و بعد از اینکه وقت را کنسل کردیم خودمان میتوانیم وقت مصاحبه را مجددا تعیین کنیم و یا خود سفارت تعیین میکند ؟
3- معمولا بعد از کنسل کردن وقت فعلیی ، وقت جدید را معوملا برای چند روز بعد تعیین میکنند ؟
4- و درکل چند بار میشود وقت مصاحبه را کنسل کرد ؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من برای مادرم برای ویزای مهاجرتی اقدام کردم و ان وی سی به مادرم تاریخ مصاحبه داده که بیست و هشتم فوریه هست و مادرم بدلیل مریضی باید تاریخ مصاحبه رو که در سفارت ابوظبی هست تا چند ماه دیکه عقب بندازه . به تلفن های سفارت زنگ زدم جواب درستی نگرفتم آیا کسی میدونه چطوری می تونم تاریخ مصاحبه رو عقب بندازم ؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تراول بن روپرونده های مهاجرتی تاثیر گذاشته؟کسی تونسته ویزا بگیره جدیدا؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2018-03-02 ساعت 21:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-03-02 ساعت 21:32 توسط arash495.)
سلام دوستان وقت بخير يه سؤال داشتم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
همسر بنده سيتيزن آمريكا هست وبرام فرم I 130 پر كرده و فرستاده و رسيدن فرم هم با نامه تأييد شده و كيس نامبر هم در نوامبر ٢٠١٧ گرفتيم و داريم ميخوام بدونم حدودا چقدر طول ميكشه فرم ها تأييد بشه كه به nvc فرستاده بشه بازم ممنون اگه راهنمايي كنيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یه سوال داشتم من الان امریکا هستم ۲ سال میشه اسپانسر که دایی من میشه به ما کفته که کپی گرین کارت و سوشال سکوریتی رو واسم بفرستین میخوام از اسپانسری شما بیام بیرون امکانش هست؟