موضوعها: 0
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی میتونه ی خلاصه از روند درخواست ویزا برای همسر گرین کارتی بمن بده؟
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2018-05-09 ساعت 16:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-05-09 ساعت 16:38 توسط ناصرخدی.)
سلام به دوستان یه سوال داشتم:
اونهایی که الان نوبت ویزاشون از طریق خانواده میشن بهشون ویزا میدن یا همون ban شاملشون میشه؟
اگه اطاعاتی در این مورد به من بدید ممنون میشم.
احتمال داره که این همه مدت تو نوبت بودن از بین بره؟؟؟
ممنون از دوستان
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2018-05-22 ساعت 02:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-05-22 ساعت 02:23 توسط hamed_gh.)
سلام دوستان
شخص سیتیزن برای چند نفر از اعضای خانواده اش میتونه درخواست مهاجرت پر کنه؟ آیا محدودیتی برای تعداد درخواست ها وجود داره؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تازه ثبت نام کردم سوالمو باید کجا بپرسم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من سیتیزن هستم و برای پدر و مادرم اقدام کردم تازه برای من کیس نامبرفرستادن میخواستم ببینم اگه امکانش هست کمک کنید بگید برای اسپانسر مالی چه فرمی باید براشون پر کنم کلا چه مدارکی باید براشون بفرستم ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه پیج تویتر راه انداختن تعدادی از ایرانیا در مورد مخالفت با قانونِ بن که خیلی داره خوب کار میکنه و میخواد این فاجعه رو به گوشِ همه برسونه. کلا هر چی رسانهای بشه بهش ترتیب اثر میدن تو آمریکا.
لطفا شما هم این صفحه تویتر رو فالو کنین و سعی کنین صدامونو بیشتر بشنون، مطمئن باشین این تنها راهی که داریم و جواب هم میده.
داستان های خودتون رو توییت کنید، حتی اگر فارسی باشه هم خوبه فقط هشتگ لازم داره که از هشتگهای خودمون استفاده کنید. پست های همدیگر رو ریتوییت کنید. هشتگ فراموش نشه.
https://twitter.com/Undofamilyban
هشتك اصلي پيج :
#Undo_Family_Ban
و كلا ليست هشتك ها:
#Stop_Family_Ban
#TravelBan
#BannedFamilies
#Let_Families_In
F2A
California Service Center
PD: Feb 9, 2016
NVC documents: Sep. 12, 2017
CC: Jan. 10, 2018
Visa Center: Montreal, Canada
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خسته نباشین
من علاقه زیادی پیدا کردم ب زندگی در تگزاس
متاهلم و دو فرزند دارم اگه بخوایم که مهاجرت کنیم باید چ کار هایی انجام داد؟
و با چ سرمایه ای میشه رفت ؟
ی اطلاعات میخواستم ممنون میشم کمک کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز
خواهرم برای مامانم جهت گرفتن گرین کارت اقدام کرده بود که بالاخره ایمیل زدن و تاریخ مصاحبه رو 13 آگوست (دوشنبه) تو ابوظبی تعیین کردن و من هم با مادرم میرم امارات.
چندتا سوال دارم که خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید:
1. چطوری میشه از National Medical Center تو ابوظبی وقت برای معاینات پزشکی بگیرم؟ میتونم خودم با ایمیل یا تلفن وقت بگیرم؟ اسم پزشک معتمد اونجا چیه؟
2. به نظرتون اگه پنجشنبه 8 آگوست معاینات و آزمایشها رو انجام بدن میشه مثلا یکشنبه 12 آگوست نتیجه اونها رو گرفت که روز بعد ببریم سفارت؟
3. توصیه میکنید برای واکسنها بریم ببینیم هرچی پزشک معتمد گفت رو بزنیم یا الان تو تهران بریم انستیتو پاستور و هر چندتاش که میشه رو بزنیم و کارت واکسن بگیریم؟
4. بر فرض آماده شدن جواب معاینات پزشکی تا روز مصاحبه سفارت, فکر میکنید ویزا رو ظرف چند روز تو پاسپورت چاپ میکنن؟ میخوام بدونم بعد از سفارت برگردیم ایران و مثلا چند هفته بعد پاسپورت رو برای الصاق ویزا ببریم یا چندروزی بعد مصاحبه همونجا منتظر باشیم تا ویزا رو توی پاسپورت بزنن و بعد برگردیم؟
با تشکر فراوان از اطلاعات مفید و راهنماییهاتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام...
یک سوال فوری داشتم از دوستانی که اطلاع دارن در زمینه AP .
من خودم سیتیزن هستم و همسرم چند ساله که گرین کارت داره. اما ما در اروپا زندگی میکنیم و فرزند من حدود 1.5 سال پیش اینجا دنیا آمد. متاسفانه بخاطر اینکه من تعداد سالهای کافی در آمریکا نبودم به فرزندم پاسپورت آمریکایی ندادن و ما براش فرم I130 رو به جریان انداختیم و یکماه و نیم پیش از uscisهم اپرووال آمد و چون مستقیم فایل کرده بودیم در سفارت
بعد منتظر نوبت مصاحبه شدیم.
از شانس بد طی همین چند هفته قانون "بن سوم " ترامپ اجرایی شد و وقتی رفتیم برای مصاحبه آفیسر گفت فعلا بخاطر قانون ترامپ به ایرانیها ویزا نمیدن مگر اینکه ویوو بشن و توی پرونده نوشت که دخترم ویوو بشه و کیس رو برای AP به واشنگتن فرستادن.
حالا با توجه به اینکه دخترم فقط 1.5 سالشه و آفیسر درخواست ویوو داده آیا شانس هست برای گرفتن ویزا؟؟؟ این پروسه AP بچه چقدر زمان میبره؟ ؟؟
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
باسلام من با گرینکارت برای فرزند مجرد بالای بیست و یکسالم جهت گرینکارت فامیلی درسال ۲۰۱۱ اقدام کردم و در فوریه ۲۰۱۸ فرزندم مصاحبه داشت وآنها به او گفتند تو موردقبول هستی ولی باید منتظر قانون ترامب بمانی و دراینمدت تا گرینکارت نگرفتی نمیتوانی ازدواج کنی حتی تعهد از او گرفتن که نامزد هم نمیتواند بکند وگرنه بروسه گرینکارتیش ازبین میرود.. اکنون من که مادرش هستم سیتزن شدم و بسرم هم میخواهد ازدواج کند چون میگه معلوم نیست چقدر طول بکشد او ۳۹ ساله است . از شما سوال دارم اکنون که من سیتزن شدم آیا برونده او تغییر میکند و او میتواند ازدواج کند واز f2b به f3b تبدیل شود و این مدت انتظار حساب شود؟ آیا ازدواج او باعث کنسل شدن برونده میشود بااینکه منهم سیتزن شدم وتغیر بوجود آمده است. تشکر فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
برای فرستادن ترجمه شناسنامه و فرم I-130 ، برای شروع کار، آیا باید. ترجمه شناسنامه اصل باشد؟
میشه مراحل اقدام ویزای مهاجرتی برای پدر و مادر را توضیح بدهید . ممنونم