موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که آمریکا هستین میشه کمی در مورد وضعیت پول و کار هم توضیح بدین. ماشالله انگار وضعیت مالی همتون خوبه و کسی در مورد کار و بار صحبت نمیکنه. من حداکثر مقداری که میتونم بیارم 10 هزار تا هست و میخواهم برم سانفرانسیسکو یا شهرهای اطراف به شیوه homestay مستقر بشم. 800 تا 1000 دلار ماهانه. صبحانه رو که میدن. وعده ناهار بیخیال. فقط شام میمونه که باید خودم تهیه کنم. به نظرتون با این مقدار پول چقدر دوام میارم؟
اگر نظری، راهنمایی، توصیه ای دارین ممنون میشم که بفرمایید.
موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-11 ساعت 23:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-11 ساعت 23:25 توسط maka2.)
دوست عزیز فکر کنم تاپیک رو اشتباه گرفتی!
تاپیک کالیفرنیا یا تاپیک زندگی و کار در شهری که می خوای تو کالیفرنیا رو باید بگردی!!
since 2012
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اون قسمت عرایض بنده در مورد سانفرانسیسکو و کالیفرنیا رو فاکتور بگیرین. چشم تو تاپیکش میپرسم. اما آیا تونستین کار پیدا کنین اونجا؟ وضعیت اشتغال چطور هست؟ لطفا در مورد تجربه هاتون در این زمینه هم بنویسید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ای کسانی که کلیر شده اید
به این لینک بشتابید
http://mohajersara.com/thread-4714.html
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-09 ساعت 09:35)schaghayegh نوشته: دوستاي خوبم كسي ميدونه هزينه اضافه بار ( معادل ريالي) با ارز دولتي حساب ميشه يا آزاد؟؟
سلام
با ارز دولتی حساب میشه و حتما سعی کنید ریال همراهتون باشه و تا حد امکان از اوردن برخی وسائل خودداری کنید مخصوصا اگر پرواز داخلی دارید که اصلا صرف نمی کنه.
شماره کیس: 2012AS000023xx
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 23
تاریخ کارنت شدن کیس:october 2011
تاریخ مصاحبه:٢٠ October
تاریخ دریافت کلیرنس:6 ژانویه 2012
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد نفرات همراه این کیس: 4 نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-11 ساعت 16:25)hoseyn نوشته: باید برای تک تک افراد کد ملی وارد کنید و جدیدا با اطلاعات بانکشون چک می کنند......
دليل اين کارشون چيه. يعنی اگه به بانک بدهکار باشی نميزارن که بری؟ آخه من کلی وام بانکی دارم!!!
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-12 ساعت 09:35)maz1359 نوشته: (2012-08-11 ساعت 16:25)hoseyn نوشته: باید برای تک تک افراد کد ملی وارد کنید و جدیدا با اطلاعات بانکشون چک می کنند......
دليل اين کارشون چيه. يعنی اگه به بانک بدهکار باشی نميزارن که بری؟ آخه من کلی وام بانکی دارم!!!
شما برای اینکه مطمئن بشید که ممنوع خروج نیستید به همراه داشتن اصل پاسپورت به اداره گذرنامه مراجعه کنید.
چنانچه ممنوع خروج باشید پاس شما ضبط میشود تا زمان رفع مشکل ودستوردادگاه.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-12 ساعت 12:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-12 ساعت 18:17 توسط frozen mind.)
(2012-07-26 ساعت 10:00)3rip نوشته: خب با این پست حجتم بر شما تمام میشه و دیگه با مطالب تکراریم مزاحمتون نمیشم
یکی از دغدغه های همه ماها که میخوایم بریم برقراری تماس تلفنی با خانواده و دوستانومنه . یه نرم افزاری می خوام معرفی کنم که حتما اسمش به گوش خیلیاتون خورده و دارید استفاده می کنید، اینو برای اون کسایی میگم که با این نرم افزار آشنایی ندارن....
باسلام به دوستان
دوست عزيزمون زحمت كشيدند و نرم افزار viber رو معرفي كردند ولي نرم افزار ديگري هست كه شايد دوستان زيادي هم با اين نرم افزار آشنا باشند و اون Tango است و كاركرد مشابهي با viber داره ولي داراي وضوح و شفافييت بالاي تصويري است ما كه باهاش خيلي راحت بوديم.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-12 ساعت 11:37)Shezem نوشته: (2012-08-11 ساعت 23:10)h4di نوشته: دوستانی که آمریکا هستین میشه کمی در مورد وضعیت پول و کار هم توضیح بدین. ماشالله انگار وضعیت مالی همتون خوبه و کسی در مورد کار و بار صحبت نمیکنه. من حداکثر مقداری که میتونم بیارم 10 هزار تا هست و میخواهم برم سانفرانسیسکو یا شهرهای اطراف به شیوه homestay مستقر بشم. 800 تا 1000 دلار ماهانه. صبحانه رو که میدن. وعده ناهار بیخیال. فقط شام میمونه که باید خودم تهیه کنم. به نظرتون با این مقدار پول چقدر دوام میارم؟
اگر نظری، راهنمایی، توصیه ای دارین ممنون میشم که بفرمایید.
خب به سلامتی دوست عزیز،
از آمدن من به آمریکا تا هماکنون دو ماه و چند روز میگذره. و متاسفانه من از اون قشر مرفه بیدرد نبودم ! و ته و توی حساب بانکیام را که خالی کردم، چیزی حدود هفتهزار دلار شد. اینجا در نزدیکای Orange County یه اطاق نزد یک خانواده آمریکایی اجاره کردهام برای ماهی ششصد دلار. پول آب و برق نمیدهم . فکر کنم ماهی دویست تا سیصد دلار هم خرج خورد و خوراک و رفت و آمد بشه.
اینجا یه کلاس زبان رایگان پیدا کردم، و تندی نام نویسی کردم که عقب نیافتم.
اما کار پیدا کردن، در اولین روزهای آمدن به آمریکا ، واقعا سخت هست. من (مهندس عمران) هرجا که رفتم و فرم درخواست کار پر کردم، یه قسمتی هم داشت که سابقه کار در آمریکا میخواست، و همینطور آدرس و شماره تلفن آنجایی که قبلا کار میکردید، چون تلفن میزنند تا بپرسند شما در کار قبلی، بچه خوبی بودی یا نه اگر هم زبان بلد نباشید که دیگه اصلا بیخیال!
و راستش را بخواهید، مهم این است که شما در روزهای نخست آمدن به آمریکا، یه کاری پیدا کنید که دلارهای گران خریده شده از ایران را الکی خرج نکنید! اینجا در کالیفرنیا رقابت خیلی شدیده، کارهای معمولی را که همه مکزیکی ها گرفتهاند، و در رده های بالاتر هم باید سابقه کار داشته باشید و خیلی خوب انگلیسی حرف بزنید.
حالا، اینکه شما با این پولتان چقدر طاقت بیاورید، همه اش به خودتان بستگی دارد، شاید چهار ماه، شاید هم ۸ ماه. من که نمیتوانم چیزی بگویم.
اگر شما زندگی در خارج از میهن عزیزمان را تا کنون تجربه نکردهاید، یکی دو ماه اول شاید خیلی سخت باشد، چون کلا سیستم اینجا با ایران حسابی فرق داره، از سیستم اداری و دولتی گرفته تا آداب معاشرت اجتماعی، اما چیزی نیست که نتوان از عهدهاش برآمد. فقط گاو نر میخواهد و مرد کهن
امیدوارم که این نوشته من ناامیدکننده نباشد، اما حقیقت است و من فقط برای آگاهی دادن شما نوشتم. زیرا هموطنان زیادی را دیدهام که متاسفانه بدون آگاهی دست به مهاجرت زدهاند ، و شناختشان از زندگی در اروپا یا آمریکا، همانی بوده که در تلویزیون و سینما دیده بودند و با رسیدن به اینجا با یک دنیای ناشناخته روبرو شدهاند که اصلا برایشان قابل تصور نبوده. هم در اروپا دیدهام و هم در آمریکا. بیتعارف بگویم، برای خود من هم اینگونه بوده است. یعنی همه ما آنرا تجربه میکنیم.
مثلا یکی از همین دوستان مهاجرسرایی، که ۶ ماه قبل از من به آمریکا آمده، برای من تعریف میکرد که در ایران ۱۰ سال سابقه کار در بانک داشته و لیسانس هم داشته، و پیش خودش فکر میکرده که میاد آمریکا و در همان شاخه اقتصادی و بانکی یه جایی کارمند میشه. اینکه حالا سیستم اقتصادی آمریکا چگونه است و مشکل زبان انگلیسی چقدر بزرگ است، اصلا به فکر ایشان نرسیده بوده و حالا فعلا با شانس و آشنا پیدا کردن،به کار رانندگی مشغول است. در برخی موارد، حتی کسانی که گرین کارت هم داشتهاند، به میهن بازگشتهاند.
اما نکته دیگری که در آمریکا به چشم میخوره اینه که در هر کاری شما، پله به پله پیشرفت میکنی، یعنی اینکه شاید اولش بری یه شرکت و فقط مثلا نامه تایپ کنی، اما راه پیشرفت تا رسیدن به ریاست همان شرکت هم برایتان هست. البته هرچه که من و دوستانی که قبلا به آمریکا آمدهاند ، بگویند، فقط تجربه خودمان هست، و شما هم باید خودتان بیایید تا تجربه خودتان را داشته باشید. زیاد نمیشه به حرف این و آن تکیه کرد.
درود فراوان
راستی یادم رفت بگم که، یه چند هزار دلاری هم برای ماشین کنار بگدارید. اگر ماشین داشته باشید راحت تر خواهید بود.
دوست عزيزم
از شما به خاطر بيان اين مطالب سپاسگزارم
خوانندگان گرامي بنده با سخنان اين عزيز صد در صد موافق بوده و خواهش ميكنم كلمه به كلمه چندين بار بخوانيد
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستانی که در حال حاضر در us زندگی جدید روشروع کردن و همچنین دوستانی که مثل بنده در شرف رفتن هستن.
بچه ها من امروز برای بلیط تبریز استانبول واشنگتن تماس گرفتم تا برای 3 الی 5 شهریور تهیه کنم که گفتند مسیر تبریز استانبول پر هست و واشنگتن هم نفری فقط رفت رو 2400000 تومان قیمت دادن.ایا کسی هست که بتونه بهم کمک کنه.ممنون میشم.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من مسير تهران-لندن-دنور رو از BMI يک طرفه نفری 1150000 تومان گرفتم. البته از لندن با American Air Line هست.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار