کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
shezem جان ممنون از شرح حال نویسی شما. امیدوارم بقیه دوستان 2012 که تا کنون مطلبی در مورد زندگیشان در امریکا ننوشته اند هم آستینی بالا بزنند.
در ضمن یک سوال هم برای من پیش امده. اگر بخواهیم پول بزرگی در حد 40 تا 50 هزار دلار رو به آمریکا منتقل کنیم به چه صورت باید اقدام کرد؟ مسلما فرودگاه انتخاب خوبی نیست. اما در مورد حواله و روش هایی از این دست من اطلاعاتی ندارم. لطفا اگر راه و چاه میدانید من رو هم در جریان بگذارین.
تشکر کنندگان: کیانا ، mehdiii ، honey62 ، Rainy ، Shezem ، SH1A2R3 ، houmanes ، shadin_n ، mojtaba_k ، shkhmo
(2012-08-12 ساعت 09:35)maz1359 نوشته:  
(2012-08-11 ساعت 16:25)hoseyn نوشته:  باید برای تک تک افراد کد ملی وارد کنید و جدیدا با اطلاعات بانکشون چک می کنند......
دليل اين کارشون چيه. يعنی اگه به بانک بدهکار باشی نميزارن که بری؟ آخه من کلی وام بانکی دارم!!!
به نظر من هم مسخره است.....کسی که وام داره ممنون الخروج میشه؟؟؟
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: maz1359 ، shadin_n ، کیانا ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-12 ساعت 13:42)h4di نوشته:  .... اگر بخواهیم پول بزرگی در حد 40 تا 50 هزار دلار رو به آمریکا منتقل کنیم به چه صورت باید اقدام کرد؟ مسلما فرودگاه انتخاب خوبی نیست. اما در مورد حواله و روش هایی از این دست من اطلاعاتی ندارم. لطفا اگر راه و چاه میدانید من رو هم در جریان بگذارین.

من دیروز حدود ۴۰۰۰۰ تا با خودم آوردم هیچ مشکلی‌ نبود.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: shadin_n ، Rainy ، h4di ، frz61 ، mehdiii ، cmbt ، کیانا ، SH1A2R3 ، nahid.t ، vroom ، ali234 ، atisland ، houmanes ، honey62 ، برنا ، majid89 ، mojtaba_k ، shkhmo ، Solitude
[quote='maz1359' pid='201576' dateline='1344760662']
من مسير تهران-لندن-دنور رو از BMI يک طرفه نفری 1150000 تومان گرفتم. البته از لندن با American Air Line هست.

چند کیلو بار می توانید با خودتان ببرید؟ آمریکا پرواز داخلی هم دارید؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، mansour*** ، کیانا ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-12 ساعت 18:13)frozen mind نوشته:  
(2012-08-12 ساعت 13:42)h4di نوشته:  .... اگر بخواهیم پول بزرگی در حد 40 تا 50 هزار دلار رو به آمریکا منتقل کنیم به چه صورت باید اقدام کرد؟ مسلما فرودگاه انتخاب خوبی نیست. اما در مورد حواله و روش هایی از این دست من اطلاعاتی ندارم. لطفا اگر راه و چاه میدانید من رو هم در جریان بگذارین.
من دیروز حدود ۴۰۰۰۰ تا با خودم آوردم هیچ مشکلی‌ نبود.
خوش آمد ویژه به فروزن عزیز. بالاخره کیس طولانی شما هم به مقصد رسید.....
.
.
.
راستی گزارشی از اقدامات اینچند روزه:
1- جمعه صبح روز دوم: رفتیم بانک آو آمریکا وحساب باز کردیم و کارت موقت و ...
2- شب جاتون خالی خونه یکی از دوستان افطار و شام دعوت داشتیم و بعدش چون اینجا شب 23 بود رفتیم بنیاد ایمان توی سن هوزه - وینچستر ببینیم اینجا احیا چطوره.
3- شنبه صبح هم زدیم بیرون برای خرید سیم کارد که همه جا تعطیل بود.
4- بعدش توی نتیک جایی که سوئیت داشت به اسم America Extendedstay پیدا کردیم و حضوری مراجعه و معاینه سوئیتها و انتخاب یک سوئیت 1 نفره کویین بد که البته بزرگه ولی خوب خودم روی زمین می خوابم. یاد روزهای خوابگاه طرشت 3
برای یک هفته 758$ گرفت و اگه ماهانه می خواستیم بازهم ارزانتر می شد ولی ما نمی خواهیم دستمون را ببندیم. یک صبحانه الکی به صورت بردار و ببر اتاقت بخور داره. خیلیم الکی نیست. قهوه و آبجوش و میوه و کیک و چند جور هله هوله. ولی سوئیت فوق العاده تمیزه و بهتر از هتلی هست که 2 روز توش بودیم و قیمتش هم حدود همونه.
5- دبروز یک سری به costco زدیم. دیگه آخر خرید حجیم و حرص زده است. چرخهای خریدی که ملت هول می دهند برای برداشتن مواد مصرفی اندازه نیسان جا می گیره!
.
.
.
راستی دوستی درباره هزینه ها اینجا پپرسیده بود.
محل اقامت را باید یکجوری مدیریت کنید که خیلی پول می خوره. بقیه چیزها قابل حل وفصله. حتی تردد. فوقش آدم با دوچرخع میره اولش یا پیاده یا با اتوبوسهای داغون.
ما چون 3 نفریم برای تردد به نظرم رسید تاکسی خیلی بهتر از اتوبوسه!!!!
.
.
.
یک چیزه دیگه. اینجا آب می خواهی بخوری، ازت کردیت کارد می خواهند!!!
2012, Bay Area, CA
(2012-08-12 ساعت 13:07)maz1359 نوشته:  من مسير تهران-لندن-دنور رو از BMI يک طرفه نفری 1150000 تومان گرفتم. البته از لندن با American Air Line هست.

شما هم دارین دنور می رین؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: shadin_n ، کیانا ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-12 ساعت 13:45)mitr.p نوشته:  
(2012-08-12 ساعت 09:35)maz1359 نوشته:  
(2012-08-11 ساعت 16:25)hoseyn نوشته:  باید برای تک تک افراد کد ملی وارد کنید و جدیدا با اطلاعات بانکشون چک می کنند......
دليل اين کارشون چيه. يعنی اگه به بانک بدهکار باشی نميزارن که بری؟ آخه من کلی وام بانکی دارم!!!
به نظر من هم مسخره است.....کسی که وام داره ممنون الخروج میشه؟؟؟

کسی که وام داره ممنوع الخروج نمیشه کسی که وام گرفته بدحسابی کرده وقصد فرارازتعهدات را داردممنوع الخروج میشود.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: Shezem ، کیانا ، SH1A2R3 ، frozen mind ، mitr.p ، honey62 ، shadin_n ، ghorbat ، majid89 ، shkhmo ، ali72
(2012-08-12 ساعت 13:42)h4di نوشته:  shezem جان ممنون از شرح حال نویسی شما. امیدوارم بقیه دوستان 2012 که تا کنون مطلبی در مورد زندگیشان در امریکا ننوشته اند هم آستینی بالا بزنند.
در ضمن یک سوال هم برای من پیش امده. اگر بخواهیم پول بزرگی در حد 40 تا 50 هزار دلار رو به آمریکا منتقل کنیم به چه صورت باید اقدام کرد؟ مسلما فرودگاه انتخاب خوبی نیست. اما در مورد حواله و روش هایی از این دست من اطلاعاتی ندارم. لطفا اگر راه و چاه میدانید من رو هم در جریان بگذارین.

والاه، من تا حالا ۵۰ هزار دلار را یک‌جا ندیده‌ام Big Grin و از فرستادن یا آوردنش هم خبر ندارم.
با توجه به اینکه بانک‌های ایرانی با بانک‌های آمریکایی کار نمی‌کنند، فکر می‌کنم فقط بتوانید پول را با خودتان بیاورید، که ریسک داره، یا اینکه صراف براتون بیاره که، اون‌هم پول می‌گیره برای خدماتش.
در اینترنت من آگهی صراف زیاد دیده‌ام. بگردید پیدا می‌کنید.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
با سلام

ما بلیت یک طرفه
ترکیش کلاس بیزنس رو به مقصد واشنگتن دیسی به تاریخ ۱ اکتبر واسه ۲ نفر خریدیم

به قیمت : ۳۹۲۵۰۰۰ تومان.
شماره کیس: 2012AS00038XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:TNT 28 JUL 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:march 2012
تاریخ مصاحبه:may 2012
تاریخ دریافت کلیرنس:ویزای یکضرب
تعداد افراد در این کیس نامبر : ۲ نفر
تاريخ ورود به آمريكا: October 2012
محل زندگي: McLean VA
تشکر کنندگان: mehdiii ، SH1A2R3 ، nahid.t ، Shezem ، کیانا ، behrooz ramezani ، honey62 ، shadin_n ، schaghayegh ، ghorbat ، shkhmo ، mojtaba_k ، Solitude
سلام دوستان، من بلیط به مقصد سانفرانسیسکو گرفتم برای ۶ دسامبر 1150000 با bmi مثل اینکه اکثر پرواز های bmiسابق که حالا شاده بریتیش اگه پرواز داخلی نداشته باشه همین قیمت میشه
من یکی رو دیدم که برای شیکاگو هم همین قیمت برای ۱۷ سپتامبر گرفت

راستی یه راه خیلی راحت برای پیدا کردن بلیط ارزون اینه که اول تو سایت هایی مثل cheapoair. Com بگردی، بعد زا شماره پرواز ها بری آژانس بگی من اینو میخوام

در ضمن سعی کنین دست بجنبونین خبر از آژانس دارم که ۳ شنبه کل سیستمشون برای تغییر قیمت ها قطع میشه
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: Shezem ، SH1A2R3 ، mehdiii ، behrooz ramezani ، houmanes ، honey62 ، کیانا ، ozone ، shadin_n ، schaghayegh ، ghorbat ، shervn ، majid89 ، shkhmo ، mojtaba_k
دوستان برای تهیه سیم کارت بین المللی به این سایت مراجعه کنید با پیش شماره آمریکا
www.gnttelecom.com
یک دفترش درفرودگاه امام هستش
2012AS19000
Ankara
یکضرب

تشکر کنندگان: houmanes ، honey62 ، کیانا ، Shezem ، nahid.t ، funnybluesolea ، shadin_n ، schaghayegh ، ghorbat ، h4di ، shkhmo ، SH1A2R3 ، ali72 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-13 ساعت 09:58)mansour*** نوشته:  دوستان برای تهیه سیم کارت بین المللی به این سایت مراجعه کنید با پیش شماره آمریکا
www.gnttelecom.com
سلام منصور خان.ما بر عکس شما سفر اول رفتیمLA و حالا سفر دوم ژانویه می‌رویم نیو یورک.از امضاتون فهمیدم که منهتن بودید.ما کلا ده روز می‌رویم که چند روز نیو یورک و چند روز هم بوستون.می‌تونم بپرسم آیا در این مدت هتل بودید و اگر بلی کدام هتل؟

دوستان کسی‌ تا حالا از craiglistآپارتمان رنت کرده؟من یک آپارتمان دو خوابه نزدیک منهتن پیدا کردم که اگر عکس هاش درست باشه خیلی‌ شیک است شبی‌ صد دلار.یک کم شک کردم چون با این عکس هایی که گذاشته و با توجه به جاش قیمت خیلی‌ مناسبه.دوستان کسی‌ تجربهی از craiglistدارد?.ممنون
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: houmanes ، mansour*** ، کیانا ، Shezem ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، Solitude
(2012-08-13 ساعت 10:23)cmbt نوشته:  
(2012-08-13 ساعت 09:58)mansour*** نوشته:  دوستان برای تهیه سیم کارت بین المللی به این سایت مراجعه کنید با پیش شماره آمریکا
www.gnttelecom.com
سلام منصور خان.ما بر عکس شما سفر اول رفتیمLA و حالا سفر دوم ژانویه می‌رویم نیو یورک.از امضاتون فهمیدم که منهتن بودید.ما کلا ده روز می‌رویم که چند روز نیو یورک و چند روز هم بوستون.می‌تونم بپرسم آیا در این مدت هتل بودید و اگر بلی کدام هتل؟

دوستان کسی‌ تا حالا از craiglistآپارتمان رنت کرده؟من یک آپارتمان دو خوابه نزدیک منهتن پیدا کردم که اگر عکس هاش درست باشه خیلی‌ شیک است شبی‌ صد دلار.یک کم شک کردم چون با این عکس هایی که گذاشته و با توجه به جاش قیمت خیلی‌ مناسبه.دوستان کسی‌ تجربهی از craiglistدارد?.ممنون

من متاسفانه منزل یکی ازآشنایان بودم به هتل نرفتم اما هتل معمولی سطح پایین زیر100دلارپبدانمیشه اونجا بخاطرتوریست وتجاری بودن خیلی گران هستش پیشنهاد دارم قبل از رفتن جایی را حداقل برای دو روز رزرو کنید.
درضمن اگر قصد موندن داری درباره آب وهوا حداقل تحقیق کنید. منهتن اصلا جای رانندگی نیست ازبس که شلوغه
تمام موزه هاش رایگانه سنترال پارکش دیدنی هستش خیابان 42 خیلی جالبه مخصوصا شبها وخیابان 64و62هم گرانترین برندها اونجاست.
بلیط مجسمه آزادی هم40دلاره باکشتی میبرند
بلیط اتوبوس دورشهرهم داره44دلار به بالا
تورباهلیکوپتر داره از 150دلار به بالا
کرایه تاکسی حداقل50دلاربه بالا
2012AS19000
Ankara
یکضرب

تشکر کنندگان: houmanes ، کیانا ، mehdiii ، Shezem ، aziking ، shadin_n ، schaghayegh ، ghorbat ، cmbt ، alexander ، shkhmo ، mml ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، ali72 ، rira1982 ، vroom ، a.r.a.s.h1 ، Solitude
(2012-08-13 ساعت 10:42)mansour*** نوشته:  
(2012-08-13 ساعت 10:23)cmbt نوشته:  
www.gnttelecom.com

من متاسفانه منزل یکی ازآشنایان بودم به هتل نرفتم اما هتل معمولی سطح پایین زیر100دلارپبدانمیشه اونجا بخاطرتوریست وتجاری بودن خیلی گران هستش پیشنهاد دارم قبل از رفتن جایی را حداقل برای دو روز رزرو کنید.
درضمن اگر قصد موندن داری درباره آب وهوا حداقل تحقیق کنید. منهتن اصلا جای رانندگی نیست ازبس که شلوغه
تمام موزه هاش رایگانه سنترال پارکش دیدنی هستش خیابان 42 خیلی جالبه مخصوصا شبها وخیابان 64و62هم گرانترین برندها اونجاست.
بلیط مجسمه آزادی هم40دلاره باکشتی میبرند
بلیط اتوبوس دورشهرهم داره44دلار به بالا
تورباهلیکوپتر داره از 150دلار به بالا
کرایه تاکسی حداقل50دلاربه بالا
ممنون از راهنمایی‌ خوبتان.عوضش از رانندگی‌ در خیابان‌های پهن و زیبای لوس آنجلس حسابی‌ لذت خواهید بردSmile.راستش فکر کنم ما در بوستون ماندنی شویم .مشکل من با شرق آمریکا همین آب و هوای سرد است که نگرانم کرده است ولی‌ حد عقل تمامی‌ پزشکانی که من می‌شناسم همه از شرق شروع کردند و خیلی‌‌ها هم دیگه حاضر نیستند از شرق دل‌ بکنند
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: mansour*** ، houmanes ، کیانا ، mehdiii ، Shezem ، shadin_n ، schaghayegh ، Rainy ، ghorbat ، shkhmo ، mojtaba_k ، Solitude
یک توصیه به دوستانی که می خوماهند برند گرین کارت بگیرند و برگردند:

از اونجایی که تمام ایرلاین ها برای بلیط های دوطرفه ، برگشت رو اپن نمیده و برای تغیر تاریخ برگشت هم جریمه میگرند :
توصیه میکنم که تاریخ برگشتتون رو بیشتر از یک ماه بگیرید ..حداقل دو ماه...
معمولا همه ما یک ماهه میگیریم و گاهی پیش میاد که تا لحظه اخر گرین کارت نمیاد و ما هم تاریخ برگشتمون نزدیک میشه
باید برید و بلیط رو تغییر بدید.جریمه هم بدید...اما نمیدونید که ایا مثلا 2 هفته دیگه میاد یا نه؟ و اگه باز 2 هفته دیگهخ نیومد ،باز باید بریم هم جریمه بدیم و هم تغییر تاریخ
پس بهتره حداق 2 ماهه بگیرید تا وقت یگرین کارتتون میاد ، برید تاریختون رو زودتر بگیرید و فقط یک بار جریمه بدید......نه چند بار
این تجربه شخصی بنده بود
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: کیانا ، houmanes ، mehdiii ، Shezem ، nahid.t ، shadin_n ، behrooz ramezani ، frozen mind ، mooj ، shkhmo ، mojtaba_k ، Solitude ، tiba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان