کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-03-23 ساعت 20:58)moeen نوشته:  [quote='roghiyeh' pid='157751' dateline='1332494788']
سلام دوستان
آیا در اولین سفرمون باید تو فرودگا عکسهای ایکس ری رو هم همراه با پوشه زرد رنگ تحویل بدیم؟
[/quot
تو فرودگاه فقط پوشه زرد رنگی رو که تو سفارت بهتون دادن ازتون تحویل میگیرن!
ولی یه جایی خوندم که نوشته بود پوشه مدارک رو همراه با ایکس ری تحویل مامور مهاجرت در فرودگاه داده.تازه وقتی که جواب آزمایشات رو از بیمارستان آمریکایی گرفتم خانم منشی گفتش که عکسها رو به سفارت نمیبری و وقتی خواستی بری آمریکا باید با خودتون ببریدشون.دوستانی که رفتن لطفا جواب بدن ببینیم قضیه از چه قراره؟؟!!

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: armanbala ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، batis2010 ، behrooz ramezani ، Solitude ، moesa7
(2012-03-24 ساعت 16:31)roghiyeh نوشته:  
(2012-03-23 ساعت 20:58)moeen نوشته:  [quote='roghiyeh' pid='157751' dateline='1332494788']
سلام دوستان
آیا در اولین سفرمون باید تو فرودگا عکسهای ایکس ری رو هم همراه با پوشه زرد رنگ تحویل بدیم؟
[/quot
تو فرودگاه فقط پوشه زرد رنگی رو که تو سفارت بهتون دادن ازتون تحویل میگیرن!
ولی یه جایی خوندم که نوشته بود پوشه مدارک رو همراه با ایکس ری تحویل مامور مهاجرت در فرودگاه داده.تازه وقتی که جواب آزمایشات رو از بیمارستان آمریکایی گرفتم خانم منشی گفتش که عکسها رو به سفارت نمیبری و وقتی خواستی بری آمریکا باید با خودتون ببریدشون.دوستانی که رفتن لطفا جواب بدن ببینیم قضیه از چه قراره؟؟!!

سلام دوست خوبم ، ما وقتی رسیدیم به فرودگاه دیتروید ، فقط بسته های زرد رنگ رو از ما گرفتن و اصلاً به مدارک پزشکی ( خلاصه واکسنها و عکس ایکس ری ) نگاه نکردن و درخواستی هم از جانب اونا برای دیدنشون نداشتیم . ممکنه بعضی از فرودگاهها اونو ازتون بگیرن . از ما که حتی نگاهشم نکردن . ولی من اونو توی خونه نگه داشتم و حتم دارم که یه جایی بالاخره استفاده داره . موفق باشید .
تشکر کنندگان: armanbala ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، vroom ، pouyakafi ، كاميلا ، batis2010 ، Lucky Luke ، arman_m ، Solitude ، moesa7 ، مانترا
(2012-03-24 ساعت 11:26)adambarfi نوشته:  آقا افشین سلام

خسته نباشی برادروخوش به حالت که از استرسها راحت شدی

دوست خوبم ، انقدر نگران نباش . اینسو انقدر مشکلات خودش رو داره که وقتی به گذشته خودت و استرسهای ایران فکر میکنی فقط یه خاطره شیرین از گذشته توی ذهنت شکل میگیره . به هر صورت گرفتن خونه توی هرجا متفاوت هستش . در ایالت میشیگان ، شهری که من هستم در هر نقطه ازش تابلوی اجاره میبینی و اصلاً لازم نداری کسی بهت کمک کنه . البته اگه وضعیت زبان انگلیسی شما مثل من باشه که حتماً لازمه یکی همراهت باشه . بله ما آشنا داشتیم و خیلی خیلی ساده یه خونه اجاره کردیم . راستش رو بگم اینجا اگه ماشین نداشته باشی یعنی هیچ !!!! ولی اجاره خونه از 570 دلار هستش تا 2000 دلار بستگی داره چی بخوای و چقدر بودجه داشته باشی . بهای برق ، آب و ................ متفاوت هستش . یه جا پول آب نمیدی مثل من و یه جا باید بدی . اما اینجا در وحله اول قبض برق بنام خودت صادر میشه و اینطور نیست که با مستاجر قبل تداخلی داشته باشی . اینجا تلویزیون فقط دو سه کانال مجانی داره و بهای تلفن و اینترنت خیلی گرونه . البته شاید برای ما که هنوز کاری نداریم . ولی در حالت عادیش هم خیلی گرونه . اینو من از زندگی دوستم متوجه شدم که خیلی هم درآمد خوبی داره . به هر صورت همه چیز در ابتدا مشکله بعد کم کم حل میشه البته اگه بخوای !!!! وگرنه باید ظرف مدت کوتاهی برگردی ایران . اینجا کشور حرکته و ایستادن مساوی با بدبخت شدنه . اگه سعی کنی موفق میشی و اگه نکنی محکوم به برگشت . توصیه ای دارم به همه بچه هایی که قصد اومدن به آمریکا رو دارن و اون اینه که زبان انگلیسی خودشون رو قوی کنن . همه چیز در گرو ارتباط با دیگرانه .کار ، زندگی ، و همه و همه . فقط مهم نیست که بیاید مهمتر اینه که بتونید بمونید .موفق باشید .
(2012-03-23 ساعت 10:01)malekan نوشته:  با سلام خدمت تمام دوستان مهاجرسرا
بنده يك سوال داشتم،اينكه اگر يك فردي محل وآشنايي در آمريكا نداره و مي خواد براي اولين بار بعد اتمام كاراي لاتاري براي دريافت و فعال كردن گرين كارت بره آمريكا وقتي تو فرودگاه ازش آدرس مي پرسن چه آدرسي را بده آدرس هتل مي شود داد؟ باسپاس

دوست گرامی .کدام شهر تشریف می برید می تونی از بچه های مهاجرسرا کمک بگیری.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: vroom ، SH1A2R3 ، batis2010 ، moesa7
با سلام
در قسمت Case Status در سایت http://www.uscis.gov/portal/site/uscis بعد از وارد کردن Receipt Number با پیغام زیر مواجه میشم:

Your Current Case Status for Form OS155A, IMMIGRANT VISA AND ALIEN REGISTRATION

Decision

On March 13, 2012, we mailed you a notice that we had registered this customer's new permanent resident status. Please follow any instructions on the notice. Your new permanent resident card should be mailed within 60 days following this registration or after you complete any ADIT processing referred to in the welcome notice, whichever is later. If you move before receiving your card, please call our customer service center at 1-800-375-5283.

During this step the formal decision (approved/denied) is written and the decision notice is mailed and/or emailed to the applicant/petitioner. You can use our current processing time to gauge when you can expect to receive a final decision.
از دوستان عزیز کسی میدونه مفهوم این پیغام چیه؟
با تشکر
تشکر کنندگان: arman_m ، moesa7
سلام
تو پاسپورت من و در صفحه کنار ویزا، بعد از ورود به آمریکا تو فرودگاه یه مهر زدند و روش تاریخ یکسال بعد از ورود به آمریکا رو (25March 2013).
افسر به ما گفت که اگر خواستید زودتر از این تاریخ از آمریکا خارج بشید به ما اطلاع بدید.
من بعد از سفر طولانی انقدر خسته بودم که اون موقع اصلا" به تاریخ توجه نکردم! میخواستم ببینم تو پاسپورت کسی این تاریخ زده شده؟ آیا قانون جدیدی امسال اومده؟ آیا کسی از دوستان 2012 از آمریکا خارج شده؟
ممنون
2012AS9XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 18 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 26 Jul
کارنت شدن: Sep 7 2011
دریافت نامه دوم: Sep 16 2011
مصاحبه: Nov 3 2011
دریافت کلیرنس: 2012 Jan 6
دریافت ویزا: Feb 24 2012
ورود به آمریکا: March 25 2012
دریافت Apr 1 2012 :SSN
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: maka2 ، roghiyeh ، armanbala ، كاميلا ، batis2010 ، saher ، arman_m ، Solitude ، moesa7
(2012-03-29 ساعت 21:34)roghiyeh نوشته:  
(2012-03-29 ساعت 09:25)ARazmi نوشته:  سلام
تو پاسپورت من و در صفحه کنار ویزا، بعد از ورود به آمریکا تو فرودگاه یه مهر زدند و روش تاریخ یکسال بعد از ورود به آمریکا رو (25March 2013).
افسر به ما گفت که اگر خواستید زودتر از این تاریخ از آمریکا خارج بشید به ما اطلاع بدید.
من بعد از سفر طولانی انقدر خسته بودم که اون موقع اصلا" به تاریخ توجه نکردم! میخواستم ببینم تو پاسپورت کسی این تاریخ زده شده؟ آیا قانون جدیدی امسال اومده؟ آیا کسی از دوستان 2012 از آمریکا خارج شده؟
ممنون
کسی جواب رو نمیدونه؟؟!!؟؟

سلام .... نمی دونم چه جوابی قطعی بدم چون از متن چاپی ویزای 2012 ایها با خبر نیستم ولی بر مبنای ویزای خودم عرض می کنم ...
تو متن چاپ شده در ویزا من زیر عکس درج شده که " این ویزا پس از ورود و مهر تاریخ واحد هوملند سکیوریتی به مدت یکسال حکم گرین کارت(I-551) را دارد"
{ البته ترجمه به مفهوم کردم نه به کلمات } Big Grin
شاید در 2012 ها بجای آن جمله مهر تاریخ را به مدت یکسال به جلو کشیدند.
البته شما می توانید برای آگاهی بخشی بیشتر به سایرین هم قطار خود با حفظ اطلاعات شخصی خود(حذف نام و نشان و زمان ویزا و شماره های مندرج) اسکن ویزای خود را -تصویر اصلاح شده اسکن ویزا - آپلود کنید.
Sorry ,I fixed it
موفق باشیدSmile
Max Supermax
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: frozen mind ، batis2010 ، Lucky Luke ، arman_m ، Solitude ، moesa7
(2012-03-29 ساعت 22:16)maxsupermax نوشته:  
(2012-03-29 ساعت 21:34)roghiyeh نوشته:  
(2012-03-29 ساعت 09:25)ARazmi نوشته:  سلام
ممنون
کسی جواب رو نمیدونه؟؟!!؟؟

سلام .... نمی دونم چه جوابی قطعی بدم چون از متن چاپی ویزای 2012 ایها با خبر نیستم ولی بر مبنای ویزای خودم عرض می کنم ...
تو متن چاپ شده در ویزا من زیر عکس درج شده که " این ویزا پس از ورود و مهر تاریخ واحد هوملند سکیوریتی به مدت یکسال حکم گرین کارت ( I-155) را دارد"
{ البته ترجمه به مفهوم کردم نه به کلمات } Big Grin
شاید در 2012 ها بجای آن جمله مهر تاریخ را به مدت یکسال به جلو کشیدند.
البته شما می توانید برای آگاهی بخشی بیشتر به سایرین هم قطار خود با حفظ اطلاعات شخصی خود(حذف نام و نشان و زمان ویزا و شماره های مندرج) اسکن ویزای خود را -تصویر اصلاح شده اسکن ویزا - آپلود کنید.

موفق باشیدSmile
Max Supermax

در ویزاهای ما هم همین رو نوشته.البته I-551 نوشته.
بحث اینجاست که گفتن اگر خواستید زودتر از یکسال خارج بشید به ما اطلاع بدین.یعنی چی خوب؟برای چی باید خبر بدیم؟مگه موقع خروج کنترل نمیشه؟
2012AS14XXX
ankara
یکماهه کلیر شدم
Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، batis2010 ، behrooz ramezani ، Solitude ، moesa7

[/quote]

در ویزاهای ما هم همین رو نوشته.البته I-551 نوشته.
بحث اینجاست که گفتن اگر خواستید زودتر از یکسال خارج بشید به ما اطلاع بدین.یعنی چی خوب؟برای چی باید خبر بدیم؟مگه موقع خروج کنترل نمیشه؟
[/quote]

چند سوال دارم:
1- به کی و به کجا گفتند باید اطلاع بدید؟
2-می تونید جمله شون رو بزارید تو پست ببینیم؟
3-زمان ورودتون از خروجتون زیر یکسال حرفی با افسر به میان آوردید؟
4-از کدوم فرودگاه وارد شدید و الان کدوم ایالت اید؟

دوستان 2011 ای من اولین فعال سازی اومدن زیر 2 ماه هم گرین گرفتند و برگشتند ایران بدون هیچ مشکلی (صحبت الان من در مورد دوستم مربوط به قبل از عید1391 میشه).

امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: frozen mind ، California ، batis2010 ، arman_m ، moesa7
(2012-03-30 ساعت 01:41)maxsupermax نوشته:  در ویزاهای ما هم همین رو نوشته.البته I-551 نوشته.

چند سوال دارم:
1- به کی و به کجا گفتند باید اطلاع بدید؟
2-می تونید جمله شون رو بزارید تو پست ببینیم؟
3-زمان ورودتون از خروجتون زیر یکسال حرفی با افسر به میان آوردید؟
4-از کدوم فرودگاه وارد شدید و الان کدوم ایالت اید؟

دوستان 2011 ای من اولین فعال سازی اومدن زیر 2 ماه هم گرین گرفتند و برگشتند ایران بدون هیچ مشکلی (صحبت الان من در مورد دوستم مربوط به قبل از عید1391 میشه).

1) به بنده افسری که انگشت نگاری کرد و به صورت شفاهی
2)
3) من 36 ساعت از تهران تو راه بودم اونقدر خسته بودم که فقط بهش گفتم بده بریم و اصلا" اون تاریخ رو نگاه نکردم.
4) دالاس DFW در تگزاس
پاسپورت دوستان دیگه رو هم نگاه کردم، بعد از هربار ورود یه چیزی نوشته بودند. انگار حساب و کتابی نداره.
فقط یک سوال دیگه برام مونده که اگر قبل از گرفتن گرین کارت خارج بشیم که مشکلی نداره؟
2012AS9XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 18 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 26 Jul
کارنت شدن: Sep 7 2011
دریافت نامه دوم: Sep 16 2011
مصاحبه: Nov 3 2011
دریافت کلیرنس: 2012 Jan 6
دریافت ویزا: Feb 24 2012
ورود به آمریکا: March 25 2012
دریافت Apr 1 2012 :SSN
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: roghiyeh ، t.azimaie ، batis2010 ، saher ، moesa7
salam

dostani ke mikhan biyan USA ino bedonam ke inja zaban english hame cheze
aghe mikhan inja bemonan baraton hamechiz farahame va mitonin be arezohaee ke darin beresen
dast khodetone vali tanha chezi ke baes mishe be hame chiz beresan bargharariye ertebat hast
man tosiyam ine ke dorehaye feshore ke dar iran mizaran 4 ya 3 mahe khili komaketon mikone chezi ke man jedi naghereftam
inja ertebat khili kame chon vaghti natoni ba kasi sohbat koni zod khaste mishi va majbori barghardi va on vaght barghasht mojadad sakhte
vaghti vared amrica mishin bayad be donbal kar bashin vali ba in fekr biyaen ke inja bayad az sefr shoro konid
inja aghe modir bodin bayad az yek karmand shoro konid vali aghe liyaghat va tavane bala dashte bashid khili zod az on chezi ke dar iran bodin balatar mirid
say konid hamintor ke keshvar va mahal zendeghiton ro avaz mikonid fekreton va tavaghoateton ham avaz konid
inja pishraft dar gheroe talash va estefade az tavan tafakor shomast
hichkas jelo shomaro inja nemighire va harche bekhaed mitonin bala berid va komaketon ham mikonan
in dast khodetone mitonid yek adam mamoli bashid ya yek fard movafagh
az badve vorod raftar motefavet az iran mibinid raftare khob toam ba ehteram barashon farghi nadare che meliyat va che ranghi darid
shoma ham say konid mesl khodeshon bashid chon mibinid ke cheghadr baraton lezat bakhsh va rahat mishe zendeghi dar inja
sade zendeghi kardan inja be shoma komak mikone ke az hamechiz lezat bebarid va zod mesl khodeshon va pazirofte beshin dar jameashon
baraye hamaton arezoye movafaghiyat daram va motmaen bashid ke mishid

be omid didar hamaton dar USA
---------------------------------
سلام
دوستانی که می خوان بیان آمریکا اینو بدونن که اینجا زبان انگلیسی همه چیزه اگر می خوان اینجا بمونن براتون همه چیز فراهمه و می تونین به آرزوهایی که دارین برسین. دست خودتونه ولی تنها چیزی که باعث میشه به همه چیز برسن برقراری ارتباط هست.
من توصیه ام اینه که دوره های فشرده که در ایران میذارن 4 یا 3 ماهه خیلی کمکتون می کنه چیزی که من جدی نگرفتم
اینجا ارتباط خیلی کمه چون وقتی نتونی با کسی صحبت کنب زود خسته میشی و مجبوری برگردی و اون وقت برگشت مجدد سخته
وقتی وارد آمریکا میشین باید به دنبال کار باشین ولی با این فکر بیایین که باید اینجا از صفر شروع کنید
اینجا اگه مدیر بودین باید از یک کارمن شروع کنید ولی اگه لیاقت و توان بالا داشته باشید خیلی زود از اون چیزی که در ایران بودین بالاتر میرید
سعی کنید همینطور که کشور و محل زندگیتون رو عوض می کنید فکرتون و توقعاتتون هم عوض کنید
اینجا پیشرفت در گرو تلاش و استفاده از توان تفکر شماست هیچکس جلو شما رو اینجا نمی گیره و هرچه بخواهید می تونین بالا برید و کمکتون هم می کنن
این دست خودتونه می تونید یک آدم معمولی باشید یا یک فرد موفق از بدو ورود رفتار متفاوت از ایران می بینید رفتار خوب توام با احترام، براشون فرقی نداره چه ملیت و چه رنگی دارید
شما هم سعی کنید مثل خودشون باشید چون می بینید که چقدر براتون لذت بخش و راحت میشه زندگی در اینجا
ساده زندگی کردن اینجا به شما کمک می کنه که از همه چیز لذت ببرید و زود مثل خودشون و پذیرفته بشین در جمعشون
برای همه تون آرزوی موفقیت دارم و مطمئن باشید که میشید
به امید دیدار همه تون در آمریکا
================

دوست عزیز، شما که خوب می نویسین، چرا مطابق مقررات مهاجرسرا به خط فارسی نمی نویسین؟ این بار من نوشته خوبتونو به خط فارسی برگردوندم اما برای دفعات بعد لطفا برای فارسی نوشتن از این راهنما کمک بگیرید.
Frozen Mind

سلام
خسته نباشی
حداقل موجودی برای شروع زندگی در آمریکا (یالات تگزاس) برای دو نفر چقدر است؟
با کمال تشکر از راهنمایی دوستان
تشکر کنندگان: kopol ، armanbala ، SH1A2R3 ، batis2010 ، moesa7
دوستان من یک سوالی‌ واسم پیش اومده. دوستان می‌گفتند که تاریخ ورود به آمریکا باید تا قبل از زمان اعتبار آزمایشات مدیکال باشه که مثلا ۶ ماه هست. من نوامبر رفتم آزمایش دادم که دسامبر وقت مصاحبهٔ داشتم. فوریه کلیر شدم و از ۱۳ مارس شروع ویزام هستش که متأسفانه بخاطر مشکل پست، ۲ روز پیش پاکت رو از سفارت تحویل گرفتم!!! پس با این حسابی‌ که دوستان میگن من تا چند روز بیشتر وقت ندارم وارد خاک آمریکا بشم. مسول قسمتی‌ که کارای امیگریشین رو انجام میده اصلا هیچ چیزی در این مورد به من نگفت که اعتبار آزمایشات پزشکی‌ مهمّه. من کمی‌ گیج شدم راستش.
شماره کیس : 2012AS00006XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۲۳ آگوست
کنسولگری: فرانکفورت
تاریخ دریافت نامه دوم:-
تاریخ مصاحبه: دسامبر
تاریخ دریافت ویزا:۵ مارس
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :Big Grin
تشکر کنندگان: frozen mind ، batis2010 ، arman_m ، Solitude ، moesa7
(2012-04-01 ساعت 02:51)maryam.r نوشته:  دوستان من یک سوالی‌ واسم پیش اومده. ....

این محاسبات رو بذارین کنار و عوضش به ویزاتون که الآن دستتونه نگاهی بندازین و ببینین تا کی اعتبار داره.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: armanbala ، SH1A2R3 ، hoda2012 ، batis2010 ، برنا ، Solitude ، moesa7 ، Rasoul_j
(2012-04-01 ساعت 02:51)maryam.r نوشته:  دوستان من یک سوالی‌ واسم پیش اومده. دوستان می‌گفتند که تاریخ ورود به آمریکا باید تا قبل از زمان اعتبار آزمایشات مدیکال باشه که مثلا ۶ ماه هست. من نوامبر رفتم آزمایش دادم که دسامبر وقت مصاحبهٔ داشتم. فوریه کلیر شدم و از ۱۳ مارس شروع ویزام هستش که متأسفانه بخاطر مشکل پست، ۲ روز پیش پاکت رو از سفارت تحویل گرفتم!!! پس با این حسابی‌ که دوستان میگن من تا چند روز بیشتر وقت ندارم وارد خاک آمریکا بشم. مسول قسمتی‌ که کارای امیگریشین رو انجام میده اصلا هیچ چیزی در این مورد به من نگفت که اعتبار آزمایشات پزشکی‌ مهمّه. من کمی‌ گیج شدم راستش.

با سلام
شما اصلا مجبور نیستین که حساب کتاب کنین.همه این کارا رو خودشون انجام دادن و روی ویزاتون تاریخ شروع و خاتمه اعتبارش زده شده.شما باید مابین اون تاریخها وارد آمریکا بشین.
2012AS14XXX
ankara
یکماهه کلیر شدم
Big Grin
تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، batis2010 ، Lucky Luke ، Solitude ، asxz ، moesa7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان