کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام من نتونستم موضوع زير رو تو مهاجر سرا بيدا كنم از مديران محترم و ساير دوستان ممنون ميشم كه منو راهنمايي كنند.
برا بيمه بعد از ورود به آمريكا چيكار بايد كرد ما بچه كوچيك داريم شرايط بيمه درماني تو آمريكا چطوره ؟حتما بايد سر كار بريم تا بيمه بشيم؟خودمون ميشه خودمون رو بيمه كنيم ؟هزينه بيمه شخصي چقدره ...... سئوال دومم هم اينه آيا در آمريكا اجباريه هر خانواده يك وكيل داشته باشه؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mitr.p ، M_star1316 ، MAHDI2012 ، t.azimaie ، Solitude ، moesa7 ، lot2013
سلام

برای بیمه‌ هم میتونی‌ خودت بیمه کنی‌ خودت و خانوادت را مثل بیمه‌ خود اختیاری در ایران ولی‌ بستگی به بیمه‌ قیمتها فرق دارن ولی‌ اگه سر کار برین اونم فول تایم آن وقت کارفرما مجبوره خودش بیمه‌ کنه ،ولی‌ بیمه‌ خود اختیاری گرونه ولی‌ اگه زیاد مریض میشین بهتره بیمه‌ بشین چون ویزیت دکتر حداقل ۱۰۰$ هست اینجا

البته نترسید بعضی‌ کلینیک‌ها اینجا مجانی‌ هست و حتی دارو هم در اون مجانی‌ هست از جمله مجانی‌ هیچوقت ناراحت نشین چون اینجا ۱$ هم ۱$ هست براتون و فکر نکنید چون مجانی‌ هست دکترهاش خوب نیستن نه اتفاقا دکترهاش عالی‌ هستن مؤسسات ساپرتشون می‌کنن من و همسرم ۲ بار رفتیم جالبه بدونین اسمشم کلینیک امید هست و به زبان فارسی هم نوشته رو درش چون یکی‌ از دکتر هاش ایرانیه

بعد نیاز به وکیل ندارین اصلا و هیچ اجباری برای داشتن وکیل نیست به این اصلا فکر نکنید

(2012-04-03 ساعت 02:42)javad_2 نوشته:  کی‌ گفته شما گرین کارت دستتون نیست فکر می‌کنین اون ویزا که در پاسپورتتون هست چیه این همون گرین کارت موقت شما هست با ۱ سال اعتبار مثل کارت ملی‌ ایران که اول یک برگ موقت میدن تا اصلش بیاد شمارهش هم دقیقا همونه

بعد برا گرفتن هتل آپارتمان نیاز به سوشال نداری همون پاسپورتتون کافیه

هتل آپارتمان تقریبا همه ایالتها دارن اتفاقا من خودم دارم میرم کرلینای شمالی چند روز دیگه یک جا می‌خوام بگیرم دقیقا مثل همینجا البته ۱$ ارزونتر از اینجا یعنی‌ ۱۹۹$ قیمتشه برا یک هفته

شما ۵ روز کاری طول میکشه سوشال بیاد کارتش ۳هفته بعد از ورودتون به آمریکا هم گرین کارت میاد بعد هر جای آمریکا بخواهید میتونید برید قبلش باید منتظر گرفتن این ۲ کارت در آدرسی که دادین باشین

امیدوارم در توضیحم جواب شمارو داده باشم دوست عزیز
خیلی ممنون از توضیحاتتون، بله اطلاعاتتون خیلی کمکم کرد. یه سئوال دیگه هم دارم :
میخواستم بدونم این هتل آپارتمانها رو تحت چه عنوانی باید توی سایتها سرچ کنیم . منظورم اصطلاح انگلیسیش هست؟
آیا همون کیسهائی هستن که قیمت هاشون رو به جای ماهیانه ، بصورت هفتگی نوشتن؟

ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Solitude ، moesa7
سلام

من روز اول که وارد آمریکا شدم شهر وردیم لاس وگاس بود وقتی‌ هتل رزرو می‌کردم خوشحال بودم که ۲ هفته تو این شهر هستم ولی‌ از اونجا می‌خواستم برم سالت لیک دستم تا صحنید (دوستم تا شنید) ۲ هفته هتل گرفتم تو لاس وگاس گفت زود تغییرش بده به ۳ روز اولش خیلی‌ ناراحت شدم چون راجع جذابیت هاش زیاد شنیده بودم ولی‌ بعدش خدارو شکر کردم که اینکارو کردم من اهل قمار بعضی‌ بیستم ولی‌ واقعا شهر کلک و حقه هست ما ۳ روز هتل گرفتیم وقتی‌ رفتیم مبلغ ۱۸$ اضافه گرفتن گفتن اینو باید بدین تازه یک هتل عالیه هم بود این مهم نیست ولی‌ هزینه‌ها وحشتناکه اونجا یه صبحانه ۳۰$ پیاده میشودیم و ناهار و شعمم که واویلا بود همینو بقام یه بطر آب مدنی ۵$ بود سرتونو درد نعیارم ما اونجا فقط خردیم ۲ روز غذا و پیاده هم رفتیم اینور‌و انور ۲۰۰$ هزینه شد بغیر از پول هتل عقل ۲ هفته میموندم فکر کنم پول بلیط برگشتم برام نمیموند برا رفتن خیلی‌ خوبه هم قشنگه و هم جالب ولی‌ در حد ۲ تا ۳ روز خودشونم اینجا همینطور می‌رن عقل اگه عدم خجالتی هستین و با دیدن یه دختر خانم که بگه طور هوایی دور لاس وگاس ۱۲۵$ نمیتونین نه بگین و زود پول رو میدین اصلا برا همون ۲ روز هم اونجا نرین چون از این پولها خیلی‌ ازتون میگیرن ولی‌ جای قشنگیه حیف که هزینهاش بالاست وقتی‌ وارد شدیم بعد از ۱۸ ساعت پرواز واقعا برخورد داوستانی که تو فرودگاه دیدیم برامون یک نشان بود که وارد یک کشور متفاوت شدیم اولین کسی‌ که بهمون خوشامد گفت یک افسر پلیس فرودگاه بود که تمام دلهره و نگرانی‌ هامون رو به کّل از بین برد و برام این پیام رو داشت که مردم خوبی‌ رو میبینم اینجا برای همتون این صحنه‌ها پیش میاد

پولی‌ رو که تو لاس وگاس تو ۲ روز هزینه کردم اینجا باهاش ۱ماه غذا و فست فود خریدم بعد فهمیدم هنوز بی‌چاره نشدم که اومدم آمریکا چون وقتی‌ لاس وگاس رو دیدم با اون هزینه‌ها به خودم گفتم این پول من به ۲ ماه هم نمیرسه که

موفق باشید

من آدرس 2 تا هتل آپارتمان رو بهتون میدم ببین اون شهری که میری هتل دارن یا نه چون معمولا بیشترشون زنجیر‌ای هستن و میتونی‌ اطلاعاتشون رو از رو سایت چک کنی‌ و قیمتشن هم یکی‌ هست

http://www.intownsuites.com
http://www.valueplace.com

شاید این جمله بد نباشه
hotels apartment for rent in salt lake weekly
البته اسم شهری که میخوای بزن به جای salt lake

سلام
شما الان کار راحت پیدا کردید؟
وضعیت کار به چه صورت است؟ زبانتون خوب بود یا نه کلاس زبان میرید؟
البته ببخشید این سوالات پرسیدم
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: t.azimaie ، arman_m ، Solitude ، moesa7
(2012-04-03 ساعت 09:45)javad_2 نوشته:  سلام

برای بیمه‌ هم میتونی‌ خودت بیمه کنی‌ خودت و خانوادت را مثل بیمه‌ خود اختیاری در ایران ولی‌ بستگی به بیمه‌ قیمتها فرق دارن ولی‌ اگه سر کار برین اونم فول تایم آن وقت کارفرما مجبوره خودش بیمه‌ کنه ،ولی‌ بیمه‌ خود اختیاری گرونه ولی‌ اگه زیاد مریض میشین بهتره بیمه‌ بشین چون ویزیت دکتر حداقل ۱۰۰$ هست اینجا

البته نترسید بعضی‌ کلینیک‌ها اینجا مجانی‌ هست و حتی دارو هم در اون مجانی‌ هست از جمله مجانی‌ هیچوقت ناراحت نشین چون اینجا ۱$ هم ۱$ هست براتون و فکر نکنید چون مجانی‌ هست دکترهاش خوب نیستن نه اتفاقا دکترهاش عالی‌ هستن مؤسسات ساپرتشون می‌کنن من و همسرم ۲ بار رفتیم جالبه بدونین اسمشم کلینیک امید هست و به زبان فارسی هم نوشته رو درش چون یکی‌ از دکتر هاش ایرانیه

بعد نیاز به وکیل ندارین اصلا و هیچ اجباری برای داشتن وکیل نیست به این اصلا فکر نکنید

سلام دوست عزيز

ميشه لطفاً كمي بيشتر در خصوص مراكز رايگان درماني كه گفتيد توضيح بدهيد؟آيا اين مراكز در تمام شهرهاي آمريكا هستند؟آيا شما به اين مراكز مراجعه كرده ايد؟آيا هركسي با هر شرايطي را پذيرش ميكنند؟

شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: hoda2012 ، zohreh36 ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، كاميلا ، batis2010 ، Solitude ، moesa7
سلام

_ در خصوص مرکز درمانی رایگان باید بگم که بله و هر کسی‌ با هر شرایطی رو پذیرش می‌کنن ما ۲ بار به این مرکز مراجعه کردیم و داروهائی رو که داشتن مجانی‌ بود ولی‌ آنهایی که نداشتن رو نسخه نوشتن گرفتیم از بیرون ما هم اتفاقی‌ این مرکز رو پیدا کردیم یکی‌ از دوستامون معرفی‌ کرد رفتیم ولی‌ همه‌جا هست باید بپرسید ولی‌ حتما قبل از رفتن دکتر از قیمتها مطمئن بشید چون اینجا ویزیت خیلی‌ متغیر هست ما از ۸۰$ بهمون گفتن تا ۱۵۰$ اگه کسی‌ رو دارین مطمئناً اونها میدونن کجا برین بعضی‌ جاها هم شنیدم هست ماهی‌ ۲۵$ میگیره میتونین بدین آزمایش‌هاتون رو بدین اونجا ولی‌ نرفتم خودم همسرم که تماس گرفته بود بهش اینجوری گفتن
_ من هفته ۲ جلسه کلاس زبان میرم اینجا

_ در خصوص کار که پرسیدین دوست عزیز من بعد از ۲ ماه تونستم کار پیدا کنم در یک ایالت دیگه دلیلشم این بود که زبانم خوب نبود برا رفتن مصاحبه اینجا زبان برای کار و ماشین همه چیزه جالب بدونین میپرسیدن ماشین دارین میگفتم نه میگفتن نمی‌تونیم بهتون کار بدیم این کارم که گرفتم قول دادم تا ۲ هفته ماشین بگیرم و گواهینامه آمریکا ، ولی‌ همسرم چون زبان انگلیسیش خوب بود بد از ۲ روز از اومدن کارت سوشیال یعنی‌ یک هفته بعد از وردمن به آمریکا رفتن سر کار و مشکلی‌ نداشتیم چون نزدیک بود به جائی‌ که اجاره کرده بودیم سخت نبود برا رفت آمدش

اگه زبانتون رو در ایران بحد خوبی‌ برسونید از بابت کار اینجا اصلا نگران نباشید سریع گیرتون میاد

ولی‌ جملها‌ی رو که در پست قبل نوشتم رو فراموش نکنید اینجا کشوری هست که جا برا پیشرفت خیلی‌ داره و خیلی‌ زود میرین بالا درش اما باید از صفر یا پائین شروع کرد یعنی‌ اگر مدیرین در ایران اینجا باید از یک کارمند ساده شروع کنید ولی‌ خیلی‌ زود اگه لیاقتتون رو نشون بدید از ایران هم بالاتر میرید این دست شماست اینجا باید غرور رو کنار بذارید کسی‌ نگاتون نمی‌کنه ببین سوفور هستین یا مدیر یک شرکت اینجا همه مثل همن و بهم احترام میذارن بیرون و در کار توهین نمی‌بینی برا شغل پس اگه می‌خوای بری بالا باید از پائین شروع کنی‌ همه آدمهای موفق اول همینطور بودن اینجا من با خیلی‌‌هاشون صحبت کردم نه فقط ایرانی‌‌ها مال ملیتهای مختلف

امیدوارم تونسته باشم کمی‌ کمک کنم

موفق باشید

آقا جواد سلام

از اینکه وقت میزارید سوالات ما رو جواب بدین بی نهایت سپاسگزارم.در خصوص درمانگاه مجانی و اینکه کار زود گیر آوردید بسیار امیدوار کننده بود. اگه دوست دارید و مشکلی نیست میشه بگین چه کارایی پیدا کردین؟و حقوقاشون چقدر هست؟آیا از یک ایالت برای یک ایالت دیگه میشه اپلای کرد؟
و یک سوال دیگه اینکه چه چیزایی با خودتون بردید و به نظرتون چه چیزایی بیاریم چه چیزایی هم نیاریم؟اگه خدا بخواد ما خیلی زود میایم اونجا برای همین زیاد سوال میپرسم.ببخشید اگه بعضی سوالا یکم خصوصی هستن.
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: frz61 ، shervn ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، batis2010 ، M_star1316 ، arman_m ، Solitude ، moesa7
سلام

کاری که الان من قراره برم مکانیک ماشین هست من خودم در ایران مونتاژ کار بودم ولی‌ عموماً آنهایی که تازه میان و زبانشون خوب نیست می‌رن تو فروشگاه‌های بزرگ کار می‌کنن کارشون عموماً بسته‌بندی اجناس و پرکردن شلف‌های خالی‌ داخل فروشگاه است هققشم عموماً ساعتی‌ بین ۷.۵ تا ۸$ که عقل روزی ۸ ساعت کار بگیرین میتونین هم اجاره خونه بدین هم راحت ۲نفر زندگی کنین و درامد یکی‌ دیگه هم پس انداز بشه حدود زیادش

اینو هم بگم فکر نکنین کار بدی یا کلاس نداره نه برا این کار هم دوره براتون میذارن البته پولشم بهتون میدان
و برا کار هم میتونین برا هرجای آمریکا که بخواهید اپلای کنید بدون محدودیت

اگه زبانتون خوب باشه و مدارک تحصیلیتون هم تأیید بشه میتونین از همون روز‌های اول برین سر کار و در راستی‌ تحصیلات خودتون کار کنید ولی‌ چون دانش تحصیلی‌ ما در ایران به روز نیست باید از پائین شروع کنید ولی‌ زود میرید بالا چون واقعا اینو به جرات میگم ایرانیها فوق‌العاده باهوشن بیاد خودتون می‌بینید اگه زبانتون خوب نیست وقت دارید بمونید و کاملش کنید مطمئن باشید بیزأ ۲ یا ۳ماه یادگیری زبان در ایران اینجا ۱ سال جلو میفتید اینو من بهتون قول میدم

چیژای که مخصوص ایران با خودتون بیارید ولی‌ من اینجا همه‌چیز دیدم هست ولی‌ تو پست بعدی فکر می‌کنم براتون مینویسم چون پول الکی‌ ندین برا چزأی که میخواین بیارین

سلام دوستان خوبم ، من الآن یکماه هستش که اومدم آمریکا ، ولی هنوز از گرین کارتم خبری نیست !!! نه تغییر آدرس داشتم و نه چیز دیگه . همینطور که برای پیگیری این موضوع وب گردی میکردم ، توی سایت سیتیزن شیب آمریکا دیدم که نوشته برای دریافت گرین کارت باید فرم I-485 رو پر کنید . با توجه به اینکه همچین چیزی من قبلاً در مهاجرسرا نخونده بودم و جاهای دیگه هم ندیده بودم و همچنین خونده بودم که وقتی میرسید آمریکا حدوداً سه هفته بعد گرین کارت به دستتون میرسه !! حالا باید چیکار کنم ؟ چطوری اقدام کنم ؟ خواهش میکنم دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند و یا در آمریکا با این مشکل مواجه بودن به من کمک کنن . ممنونم و منتظر جواب مناسب و درست شما - موفق باشید .
تشکر کنندگان: batis2010 ، Lucky Luke ، M_star1316 ، behrooz ramezani ، Solitude ، moesa7
سلام دوستان

وقتی‌ وارد آمریکا میشین اینو برا انهأ میگم که زبانشون مثل من خیلی‌ خوب نیست دقیقا در همون اتاق اداره مهاجرت آمریکا در فرودگاه بهتون میگن این ویزا شما ۱ سال اعتبار داره اگر به هر دلیلی‌ تا ۱۱ ماه دیگه گرین کارت شما نیومد مراجعه کنید تا بررسی کنن که این اتفاق درصد افتادنش تقریبا صفره پس نگران نباشید اگه ۳ هفته شد ۴ هفته

افشین جان شما هم تازه ۱۱ مارس امدی تا الان می‌شه ۳ هفته و ۳ روز دوست عزیزم نگران نباش الان نامهٔ خوشامد باید برسه دستت و چند روز دیگه گرین کارتت هم زیارت میکنی‌ برات شماره موبیل گذاشتم در ایمیل اگه خیلی‌ نگرانی زنگ بزن تا برات توضیح بدم

دوستان برا گرین کارت هیچفرمی نمیخواد پر کنید خودتون رو با فکر عذاب ندید کمی‌ صبر کنید همین حالا ۳ هفته بشه ۴ یا ۵ هفته ولی‌ مطمئن باشید میاد

سلام
الان شما با این کاری که پیدا کردین چقدر قراره در آمد داشته باشید؟
خانمتون کار میکنند؟ چقدر در آمد دارن؟
البته معذرت میخوام که سوالات خصوصی پرسیدم

تشکر کنندگان: frozen mind ، shs ، Solitude ، moesa7
شاید یکی‌ از چیزایی که روز اول براتون نیاز باشه تماس به کسایی هست که در آمریکا دارین قبل از اینکه موبایل بگیرید برا تماسهای رایگان میتونید از گوگل استفاده کنید که در آمریکا و کانادا مجانی‌ میتونید چه به موبایل و چه تلفن ثابت زنگ بزنید وقتی‌ آمریکا باشید و وارد ایمیل گوگل بشید (جی‌میل) یه گزینه فعال می‌شه براتون به اسم (call phone) با اون راحت میتونین به هرجای آمریکا و کانادا بدون محدودیت زمانی‌ تماس رایگان داشته باشید
برای من کارفرما ساعتی‌ ۷.۵ تا ۸$ درنظر گرفته و همسرم ۹$ این برا شروع در یک جای جدید

که با ۳۰ ساعت در هفته برا هر کدوم می‌شه ۲۲۵ +۲۷۰ = ۴۹۵$ که هر ۲ هفته می‌شه ۹۹۰$ که مالیاتش که کم بشه می‌شه حدود ۹۵۰$ دستمون رو میگیره که ماهانه می‌شه ۱۹۰۰$ برا هر ۲ نفر البته اینو بگم اینجا ۳۰ ساعت کار نیمه وقت از ۴۰ ساعت به بالا می‌شه کار تمام وقت

اینو بگم که کّل هزینه‌های ما در ماه می‌شه ۱۴۰۰$

آقا جواد ممنون که بدون هیچ دریغی جواب ما رو میدین.
من یکم آرایشگری بلدم ولی مدرک ندارم بنظرتون برم مدرک فنی حرفه ای بگیرم آنجا کار با ساعتی چند گیرم میاد آیا مدارک فنی حرفه ای ارزشی دارند؟
یا مثلا برم مدارک کامپیوتر بگیرم؟
چه مدارک فنی بیشتر برای خانومها به درد میخوره
تشکر کنندگان: batis2010 ، M_star1316 ، moesa7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان