کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-10-04 ساعت 23:49)3rip نوشته:  منم با آلیتالیا نتونستم, ظاهرا فقط پروازی که از استاپ دوم به آمریکا میاد رو میشه صندلی انتخاب کرد

سلام بر دوست عزیزم...با امارات هم می شه صندلی انتخاب کرد هم غذا
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: funnybluesolea ، roeentan ، 3rip ، Solitude ، shkhmo ، daria
(2012-10-05 ساعت 02:26)parisrose22 نوشته:  ببخشید تو رو خدا من هرچی گشتم نتونستم سوالم رو جای مناسب مطرح کنم عذر میخوام .... من تازه میخوام ببینم که برنده شدم یا نه ؟
کجا باید برم ....ببیینم تو سایت آمریکا هم رفتم اما نوشته برای ورود لاتاری جدید ثبت نام رو فقط نشون میده چکار کنم کمککنید...

نتایج رو کجا باید ببینتم تو سایت که خبری و ایتمی نیست که نامبر رو وارد کنم ...

البته بهتر ه سوالتون رو توی جاش بپرسید ولی به هر حال میتونید از ادرس زیر چک کنید:http://www.dvlottery.state.gov/ESC/
شما باید confirmation number رو داشته باشید توی صفحه بالا continue را بزنید و اطلاعاتتون رو وارد کنید.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: etefag ، roeentan ، Solitude ، shkhmo ، daria
(2012-10-05 ساعت 12:02)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-10-04 ساعت 23:49)3rip نوشته:  منم با آلیتالیا نتونستم, ظاهرا فقط پروازی که از استاپ دوم به آمریکا میاد رو میشه صندلی انتخاب کرد

کجای سایت میشه؟ من اومدم این کارو بکنم، خطا میداد. میگفت نمیشه. شاید سایت رو اشتباه میرم
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: shkhmo
(2012-10-05 ساعت 11:50)mgolchin13عتماد به نفس هم همه جا می‌رفتیم با گواهی نامه بین المللی:D
[/quote' نوشته:  
من یک سوال داشتم: من که 2 تا بچه کوچیک دارم و مثلا سال دیگه که ویزامو انشالا گرفتم میخوام برم LA توی فرودگاه چکار باید بکنم؟ ایا تاکسی ها صندلی بچه دارن؟ یا اگر کسی از دوستان ما که مجرده بیاد دنبالمون از فرودگاه تا منزل رو چکار باید کرد؟ یا اصلا توریست هایی که بچه دارن چه میکنن؟ اگر جواب بدید ممنون میشم.
دوست عزیز تبریک میگم برای قبولیتان،اگر کسی‌ میاد دنبال شما باید صندلی‌ بچه هم باخودش داشته باشه،ما که قبل از این که بریم از همین ایران اینترنتی خریدیم که رفت به آدرس دوستمون و اون هم با خودش آورد.پیشنهاد می‌کنم یک بوستر یا car seatجم و جور سفری بخرید که به راحتی‌ و در سفر‌ها با خودتون بتونید ببرید.چیزی که ما گرفتیم سبک و کوچک است که به راحتی‌ در چمدان جا می‌شه و جا هم زیاد نمی‌گیره.موفق باشید.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: Orchin ، etefag ، roeentan ، majid89 ، Solitude ، shkhmo ، mgolchin13 ، daria
schaghayegh جان من از طرف آمریکایی ها به شما خوش امد می گم .... راستی به بوستون شهر مورد علاقه من هم خیلی سلام برسون ..... دوست داشتم با هاتون در ارتباط بودم .... فعلا که ما برای گرفتن گرین کارت و ... داریم با همسری یه ماهه میریم کلرادو ... اما بعدا خیلی دلم می خواد که بریم بوستون .... باید دید چی پیش می آد.....

برات آرزوی موفقیت می کنم Smile
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: etefag ، cmbt ، schaghayegh ، کیانا ، Orchin ، shkhmo ، daria
(2012-10-05 ساعت 12:47)odiseh نوشته:  schaghayegh جان من از طرف آمریکایی ها به شما خوش امد می گم .... راستی به بوستون شهر مورد علاقه من هم خیلی سلام برسون ..... دوست داشتم با هاتون در ارتباط بودم .... فعلا که ما برای گرفتن گرین کارت و ... داریم با همسری یه ماهه میریم کلرادو ... اما بعدا خیلی دلم می خواد که بریم بوستون .... باید دید چی پیش می آد.....

شقایق جان اگه دوست داشتی برو تو این سایت و عضو انجمن ایرانی‌های بوستون بشو http://www.iaboston.org/،هر مراسمی که داشته باشند با ایمیل اطلاع رسانی میکنند.مرتب ایمیل هاش برای من میاد،جشن مهرگان،جشن پاییز،مراسم شب شعر،کلاس‌های سنتور،کنسرت‌هایی‌ که اونجا هست مثلا یک مدت پیش شهرام شپره بوده که برای اعضا بلیطش تخفیف خوبی‌ هم داشته،...من که تا برسم و کارم ردیف بشه میرم حتما عضو میشم.سرم درد می‌کند برای کارهای فرهنگی‌ و هنری.اگر رفتی‌ خبرش هم به ما بعده که چه‌جوری بود.ما اگر خدا بخواهد یک سفر چند روزه داریم در دسامبر به بوستون و بعدش ژوئن میایم که بمونیم.Smile
***2012AS16
تشکر کنندگان: houmanes ، gulu ، saljoogh ، nilufar ، schaghayegh ، roeentan ، shkhmo ، daria
سلام دوستان
من هم بعد از چند روز همه صفحات این تایپک رو خوندم. من برای یکی دو ماه دیگه می خوام بیام آمریکا. البته هنوز بلیط تهیه نکردم چون نمی دونم چه ایالتی برم. یه کم در مورد شرایطم بگم : من مجرد ، 23 ساله دارای مدرک دیپلم هستم و با توجه به این گرونی دلار حداکثر می تونم 5-6 هزار دلار با خودم بیارم. زبانم متوسطه و می خوام کار کنم و در کنارش ادامه تحصیل هم بدم.
با این شرایط به نظر شما چه ایالت و شهری برای من مناسبه؟ بعد از چه مدت اقامت می تونم از تخفیف های دانشگاهی اونجا استفاده کنم و ادامه تحصیل بدم؟
پیشاپیش از شما دوستان عزیز سپاسگذارم
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، nilufar ، کیانا ، roeentan ، etefag ، pr.kia ، shkhmo ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1
(2012-10-05 ساعت 12:23)IMMI نوشته:  

کجای سایت میشه؟ من اومدم این کارو بکنم، خطا میداد. میگفت نمیشه. شاید سایت رو اشتباه میرم
ما پروازمون لوفتانزاست از همون آژانسی که بلیط خریدیم خواستیم که برامون صندلی هامون و نوع غذامونو رزرو کنه و آژانس هم برامون انجام داد
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: etefag ، loveusa ، Solitude ، shkhmo ، daria ، odiseh
از شایرا چه خبر؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: schaghayegh ، shkhmo
(2012-10-05 ساعت 17:47)nilufar نوشته:  
(2012-10-05 ساعت 12:23)IMMI نوشته:  

ما پروازمون لوفتانزاست از همون آژانسی که بلیط خریدیم خواستیم که برامون صندلی هامون و نوع غذامونو رزرو کنه و آژانس هم برامون انجام داد

ما هم پروازمون لوفت هانزاست به مقصد شيكاگو . ما هم روزي كه بليط رو تهيه كرديم كارمند آژانس محل صندلي رو ازمون پرسيد و ما هم انتخاب كرديم . راستي كسي تا حالا كسي از دوستان تجربه سفر با لوفت هانزا به شيكاگو رو داشته ؟‌؟؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: Solitude ، shkhmo ، HOME ، frz61
(2012-10-05 ساعت 13:45)cmbt نوشته:  
(2012-10-05 ساعت 12:47)odiseh نوشته:  schaghayegh جان من از طرف آمریکایی ها به شما خوش امد می گم .... راستی به بوستون شهر مورد علاقه من هم خیلی سلام برسون ..... دوست داشتم با هاتون در ارتباط بودم .... فعلا که ما برای گرفتن گرین کارت و ... داریم با همسری یه ماهه میریم کلرادو ... اما بعدا خیلی دلم می خواد که بریم بوستون .... باید دید چی پیش می آد.....

شقایق جان اگه دوست داشتی برو تو این سایت و عضو انجمن ایرانی‌های بوستون بشو http://www.iaboston.org/،هر مراسمی که داشته باشند با ایمیل اطلاع رسانی میکنند.مرتب ایمیل هاش برای من میاد،جشن مهرگان،جشن پاییز،مراسم شب شعر،کلاس‌های سنتور،کنسرت‌هایی‌ که اونجا هست مثلا یک مدت پیش شهرام شپره بوده که برای اعضا بلیطش تخفیف خوبی‌ هم داشته،...من که تا برسم و کارم ردیف بشه میرم حتما عضو میشم.سرم درد می‌کند برای کارهای فرهنگی‌ و هنری.اگر رفتی‌ خبرش هم به ما بعده که چه‌جوری بود.ما اگر خدا بخواهد یک سفر چند روزه داریم در دسامبر به بوستون و بعدش ژوئن میایم که بمونیم.Smile

دوستان خوبم Odise & cmbt ممنون بابت لطفتون ... منم برای شما یهترین آرزوها رو دارم...
cmbt من هنوز راجع به محله ها که سوال کردی ننوشتم چیزی... به زودی قسمت 4 رو مینویسم که سوال تو هم جواب داده باشم Smile آخه کیبورد من انگلیسیه و یکم سخته تند تند تایپ کنم.... هر چی هم نوشتم اول توی مایکروسافت وورد بود بعد کپی پیست کردم اینجا Smile به هر حال فعلا که اینجا هستم اومدنی شدی یه خبر بده Cool
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: etefag ، saljoogh ، mojtaba_k ، cmbt ، Orchin ، arman_m ، shkhmo
دوستان میدونم این سوال مربوط به این بخش نمیشه ولی توی بخش مربوطه کسی جواب منو نداد و این سول رو پاک میکنم

میخواستم ببینم اگه در پارت 5 فرم پاس سفید گزینه 2 تا 3 سال رو انتخاب کنم و زودتر برگردم این زمان جزو سیتیزن شدن محسوب میشه ؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: shkhmo
سلام بر همه دوستان عزیز
دوستان من 20 اگوست در آزمون تو شهری dmv توی لوس انجلس قبول شدم و همون روز برای همسرم هم درخواست id card دادیم که بهمون گفتند که حداکثر ظرف دو ماه دیگه کارتها به آدرسمون ( ما ادرس یکی از دوستامون تو ارواین رو داده بودیم ) ارسال می شه و 4 روز بعدش ما از امریکا به ایران اومدیم و الان 45 روز داره می گذره و هیچکدوم از کارتها به ادرسی که داده بودیم نرفته !!!!
در حالیکه مال خیلی ها 2 هفته ای رسیده ، می خواستم بپرسم کسی مشابه من این قضیه رو تجربه کرده و به نظر شما چه علتی می تونه داشته باشه این قضیه ؟؟ و چون آمریکا هم نیستم نمی تونم پیگیری کنم و چطوری می تونم این قضیه رو پیگیری کنم
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: shkhmo ، daria ، MAHDI2012
دوستان عزیز
آیا محله های خوب برای زندگی متاهلی بدون بچه درلس آنجلس یانزدیک آن جایی رامیشناسید؟
سپاسگزار
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: gulu ، shkhmo ، asxz
(2012-10-05 ساعت 22:17)kopol نوشته:  سلام بر همه دوستان عزیز
دوستان من 20 اگوست در آزمون تو شهری dmv توی لوس انجلس قبول شدم و همون روز برای همسرم هم درخواست id card دادیم که بهمون گفتند که حداکثر ظرف دو ماه دیگه کارتها به آدرسمون ( ما ادرس یکی از دوستامون تو ارواین رو داده بودیم ) ارسال می شه و 4 روز بعدش ما از آمریکا به ایران اومدیم و الان 45 روز داره می گذره و هیچکدوم از کارتها به ادرسی که داده بودیم نرفته !!!!
در حالیکه مال خیلی ها 2 هفته ای رسیده ، می خواستم بپرسم کسی مشابه من این قضیه رو تجربه کرده و به نظر شما چه علتی می تونه داشته باشه این قضیه ؟؟ و چون آمریکا هم نیستم نمی تونم پیگیری کنم و چطوری می تونم این قضیه رو پیگیری کنم
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
آقای کپل عزیز،گواهی نامه من و همسرم هم نزدیک دو ماه طول کشید که ما هم ایران بودیم وقتی اومد و یک مسافر برامون آورد.پست نکنند یهو که شاید اصلا نرسه!Smile
***2012AS16
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، kopol ، shkhmo ، daria ، Orchin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان