کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-10-06 ساعت 23:52)roghiyeh نوشته:  دوستان اگه کسی جواب این سوال رو میدونه لطفا جواب بده چون خیلی برام حیاتی هستش
فرق کالج زبان ESL و ESOL چی هستش و مدرک کدومشون رو دانشگاهها قبول دارن.یعنی میشه به جای تافل یا آیلتس از مدرک اینا استفاده کرد؟
پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم

دوست عزیز نمیدونم پاسخ من چقدر به شما کمک میکنه اما تا اونجائی که من میدونم هر دو تقریبا یکی هستن.
ESL:English as a Second Language
ESOL:English for Speakers of Other Langauges
2011ax
تشکر کنندگان: کیانا ، shkhmo ، mojtaba_k ، roghiyeh ، Solitude
(2012-10-06 ساعت 23:52)roghiyeh نوشته:  دوستان اگه کسی جواب این سوال رو میدونه لطفا جواب بده چون خیلی برام حیاتی هستش
فرق کالج زبان ESL و ESOL چی هستش و مدرک کدومشون رو دانشگاهها قبول دارن.یعنی میشه به جای تافل یا آیلتس از مدرک اینا استفاده کرد؟
من سرچ زیادی تو وبسایتهای دانشگاهها داشتم هیچ جا ندیدم که این دو تا رو بخوان... از کسانی که زبان مادریشون انگلیسی نیست معمولا تافل یا آیلتس می خوان و برای بعضی از رشته ها علاوه بر تافل و یا آیلتس GRE هم می خوان.

موفق باشید
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: schaghayegh ، shkhmo ، mojtaba_k ، roghiyeh ، daria ، houmanes ، کیانا ، Solitude
(2012-10-07 ساعت 08:39)funnybluesolea نوشته:  
من سرچ زیادی تو وبسایتهای دانشگاهها داشتم هیچ جا ندیدم که این دو تا رو بخوان... از کسانی که زبان مادریشون انگلیسی نیست معمولا تافل یا آیلتس می خوان و برای بعضی از رشته ها علاوه بر تافل و یا آیلتس GRE هم می خوان.

موفق باشید

من شنیدم که یکسری کلاس زبانهایی که اینجا توی کالج ها برگزار میشه ترم آخر که تموم شد مثل نیتیو ها دیگه نیازی به تافل و ایلس نیست.. اما برا مقاطع بالاتر مثل فوق لیسانس و دکترا باید GRE داشته باشی... حالا اینکه کدوم یکی از این 2 تا این شرایط رو داره نمیدونم ...
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shkhmo ، mojtaba_k ، roghiyeh ، funnybluesolea ، کیانا

موفق باشید
تا آنجایی که من میدونمGRE فقط زبان نیست یعنی‌ در امتحانش خیلی‌ چیزهای دیگه هم داره فیزیک ،شیمی‌،ریاضی‌،...مثلا برای گرفتنMPH(Master of Public Health) بایدGRE داشته باشی‌،یعنی‌ مدرک زبان نیست این GRE
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: shkhmo ، daria ، Solitude ، roeentan
(2012-10-07 ساعت 11:06)cmbt نوشته:  

موفق باشید
تا آنجایی که من میدونمGRE فقط زبان نیست یعنی‌ در امتحانش خیلی‌ چیزهای دیگه هم داره فیزیک ،شیمی‌،ریاضی‌،...مثلا برای گرفتنMPH(Master of Public Health) بایدGRE داشته باشی‌،یعنی‌ مدرک زبان نیست این GRE
جی آر ای دو نوع سابجکت و جنرال داره.برای اکثر رشته ها جنرال لازمه که ترکیبی از ریاضی و زبانه ولی نوع سابجکتش مباحث تخصصی رشته مورد نظر رو هم در بر میگیره.در مورد کلاسهای زبان هم ESOL زیر نظر دانشگاه کمبریج هستش و مدرکش توسط این دانشگاه صادر میشه و در انگلستان خیلی معتبره ولی آمریکا رو نمیدونم.کسی هست که اطلاع داشته باشه؟
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: shkhmo ، daria ، houmanes ، amir82 ، funnybluesolea ، کیانا ، Solitude ، roeentan
دوست عزیزم
برای انتخاب seat در امارات در صورتی که اطلاعات بلیت الکترونیکی خود را در اختیار دارید:
1) ابتدا به آدرس http://www.emirates.com/english (http://www.aerospacetalk.ir/vb/redirecto...%2Fenglish) بروید.
2) از منوی بالا گزینه Plan & Book را انتخاب نموده و از منوی باز شده بر روی Manage a booking کلیک نمایید.
3) در صفحه باز شده Last Name و Booking reference را بر اساس اطلاعات بلیت الکتونیکی خود وارد نموده و بر روی Retrieve Booking کلیک نمایید تا صفحه مربوط به اطلاعات Booking شما باز شود.
4) به قسمت انتخاب Seat رفته و نقشه صندلی های هواپیمای شما نمایش داده می شود و تمام صندلی های اشغال شده و قابل انتخاب نمایش داده میشود.(صندلی های قابل انتخاب خاکستری و صندلی های انتخاب شده توسط دیگران آبی و صندلی شما قرمز است). 5) بر روی صندلی مورد علاقه خود کلیک نموده و رنگ آن قرمز میشود. در انتها عملیات را Save نمایید.

شما تا قبل از online check in به دفعات می توانید صندلی انتخابی خود را تغییر دهید و در زمان Online check in هم با خیال راحت می روید و صندلی خود را انتخاب مجدد می کنید و اصلا نگران نیستید که دیگران جای شما را بگیرند چون این صندلی مال شماست!
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: Mehrafarin ، shkhmo ، daria ، odiseh ، MAHDI2012 ، roeentan
(2012-10-07 ساعت 14:41)به گل نوشته:  دوست عزیزم
برای انتخاب seat در امارات در صورتی که اطلاعات بلیت الکترونیکی خود را در اختیار دارید:
1) ابتدا به آدرس http://www.emirates.com/english (http://www.aerospacetalk.ir/vb/redirecto...%2Fenglish) بروید.
2) از منوی بالا گزینه Plan & Book را انتخاب نموده و از منوی باز شده بر روی Manage a booking کلیک نمایید.
.
.
.
منم قبلا همين مسير رو رفتم. اما اين پيغام رو ميده:
Sorry, the booking reference you provided does not have an itinerary. Please call up your local emirates office for assistance
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: shkhmo

موفق باشید

GRE همونطور که roghiye گفتن دو نوع داره و یک امتحان زبان محسوب می شه. GRE جنرال 3 قسمت داره، Verbal (vocabulary), Writing, Mathematics، قسمت لغتش و درک مطلبش فوق العاده سخت و پر از کلمات Old fashioned و منسوخ شده هست اما سوالهای ریاضیش سخت نیست (در حد ریاضی دبیرستان)، در واقع قصد محک زدن معلومات انگلیسی شما در زمینه ریاضی و لغات تخصصی اون رو دارن و نه صرفا یک امتحان ریاضی. حدس می زنم که GRE سابجکت هم به همین شکل باشه. اگر به وبسایتهای دانشگاهها هم سر بزنید امتحان GRE رو در قسمت English proficiency می بینید و جزء مدرک زبان مورد نیاز برای ورود به آن دانشگاه محسوب می شه!
البته تو پست قبلیم فراموش کردم بگم که این امتحان رو دانشگاههای آمریکا و بعضی از دانشگاههای کانادا فقط برای مقاطع تحصیلات تکمیلی می خوان و نه برای لیسانس که شقایق خانم تکمیل کردند.

موفق باشید
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: roghiyeh ، Mehrafarin ، etefag ، shkhmo ، daria ، schaghayegh ، کیانا ، cmbt ، sam11 ، Solitude ، houmanes ، mojtaba_k
(2012-10-07 ساعت 15:36)funnybluesolea نوشته:  

موفق باشید

GRE همونطور که roghiye گفتن دو نوع داره... اما مدرک زبان محسوب می شه. GRE جنرال 3 قسمت داره، Verbal, Writing, Mathematics سوالهای ریاضیش سخت نیست، در واقع قصد محک زدن معلومات انگلیسی شما در زمینه ریاضی و لغات تخصصی اون رو دارن و نه صرفا یک امتحان ریاضی. اگر به وبسایتهای دانشگاهها هم سر بزنید اون رو در قسمت English proficiency می بینید.

موفق باشید
درباره ESOL و ESL کسی اطلاعات نداره؟
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: shkhmo ، Solitude
کمک فوری من الان us هستم و زمان برگشتم نزدیک است چطور می توانم وضعیت ssn و گرین کارت را در سایت کنترل کنم؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: shkhmo
(2012-10-07 ساعت 17:14)gol1 نوشته:  کمک فوری من الان us هستم و زمان برگشتم نزدیک است چطور می توانم وضعیت ssn و گرین کارت را در سایت کنترل کنم؟
شما نفرموديد كه چند وقته وارد شديد؟
ولي به هر حال براي كارت سوشال فقط از طريق اداره سوشال مي تونيد پيگيري كنيد. كه جديدا زودتر از 2 تا 3 هفته مراجعه كنيد، ادا و اطوار در مي آرند. ولي اگه داريد بر مي گرديد، چاره اي نيست. هر چند تا كه سراغ داريد به همه شون سر بزنيد و ببينيد اصلا براتون كاري شده يا نه؟
در مورد گرين كارت هم تا ولكام نوتيس با پست نياد، نمي تونيد كسب اطلاع كنيد.
موفق باشيد...
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: honey62 ، etefag ، shkhmo ، ali234 ، sam11 ، houmanes ، mojtaba_k ، shawn2012
(2012-10-07 ساعت 17:57)hoseyn نوشته:  
(2012-10-07 ساعت 17:14)gol1 نوشته:  کمک فوری من الان us هستم و زمان برگشتم نزدیک است چطور می توانم وضعیت ssn و گرین کارت را در سایت کنترل کنم؟
شما نفرموديد كه چند وقته وارد شديد؟
ولي به هر حال براي كارت سوشال فقط از طريق اداره سوشال مي تونيد پيگيري كنيد. كه جديدا زودتر از 2 تا 3 هفته مراجعه كنيد، ادا و اطوار در مي آرند. ولي اگه داريد بر مي گرديد، چاره اي نيست. هر چند تا كه سراغ داريد به همه شون سر بزنيد و ببينيد اصلا براتون كاري شده يا نه؟
در مورد گرين كارت هم تا ولكام نوتيس با پست نياد، نمي تونيد كسب اطلاع كنيد.
موفق باشيد...

من 6 روزه وارد شدم روز دوم رفتم اداره مورد نظر فکر می کردم سایتی وجود دارد که بتوانم پیگیری کنم در چه وضعیتی هستم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: ali234 ، shkhmo
سلام ما هم تا چند وقت دیگه عازم ویرجینیا هستیم لطفا دوستانی که اطلاعات دارند در اختیار ماهم بزارن پیشاپیش ممنون از پاسخگویتونBig Grin
(در مورد کار _ اب و هوا_ اجاره خونه و ماشین_گرفتن گواهینامه_وسایلی که لازمه با خودمون ببریم_امکانات خونه ها_هزینه خوردو خوراک_ کلاس زبان رایگان_ مراکز پزشکی برا ی مهاجرین_انجمن ایرانی هاو.......و خلاصه هر چی که در مورد این ایالت میدونین به ما هم بگینTongue)
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: ali234 ، etefag ، کیانا ، hadiseh.t ، sam11 ، shkhmo ، mojtaba_k
(2012-10-07 ساعت 18:26)a.r.a.s.h1 نوشته:  سلام ما هم تا چند وقت دیگه عازم ویرجینیا هستیم لطفا دوستانی که اطلاعات دارند در اختیار ماهم بزارن پیشاپیش ممنون از پاسخگویتونBig Grin
(در مورد کار _ اب و هوا_ اجاره خونه و ماشین_گرفتن گواهینامه_وسایلی که لازمه با خودمون ببریم_امکانات خونه ها_هزینه خوردو خوراک_ کلاس زبان رایگان_ مراکز پزشکی برا ی مهاجرین_انجمن ایرانی هاو.......و خلاصه هر چی که در مورد این ایالت میدونین به ما هم بگینTongue)

به سلامتي a.r.a.s.h1 عزيز ، پيش پيش سفر خوشي رو براتون آرزو مي كنم .اين تاپيك شايد بتونه تا حدودي كمكت كنه :
http://mohajersara.com/thread-3718.html
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: ali234 ، etefag ، a.r.a.s.h1 ، hadiseh.t ، daria ، sam11 ، shkhmo ، loveusa

موفق باشید
GRE نوعی مدرک به زبان انگلیسی است... بخوایم به فارسی بگیم میشه یه چیزی تو مایه های استعداد تحصیلی... همه چیز هم درش هست... ریاضی و هوش و ...
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23