موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من دیروز بعد از 11 روز سوشیالم اومد ولی هنوز گرین کارتم نیومده. من یک روز بعد از اینکه وارد لس آنجلس شدم رفتم اداره سوشیال و مشخصاتم را وارد سیستم کردند.
فعلا!!
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
امروز اولین روز کاری بعد از اومدن ما بود. ما رفتیم اداره سوشال برای ssn ، زود برید بهتره زیاد توی صف نمیمونید ولی کارشون رو از ساعت 9 شروع کردن. یه فرم اونجا بود برداشتیم پر کردیم توش اطلاعات پاسپورت و آدرس و این چیزها رو میخواست. اول یه باجه رفتیم شماره گرفتیم و بعد نشستیم تا شماره مون رو گفتن رفتیم باجه دوم مدارک رو تحویل دادیم و یه رسید گرفتیم و گفت 14 روز دیگه میاد به آدرستون.
رفتیم bank of america هم حساب باز کردیم. اونجا گفتن که یه نوع حساب دارن که هیچ پولی رو block نمیکنن ولی برای دادن چک هر بار یه مبلغی شارژ میکنن، در غیر این صورت یه حسابی هست که 5000 تا بلاک میکن و به جاش میتونیم چک مجانی بکشیم. خلاصه شرایطش خوب بود و ما حساب باز کردیم یه دیبیت کارت هم گرفتیم. ما حساب مشترک باز کردیم که saving و checking اش به هم لینک شدن و هر وقت چک بدیم و پولمون کم باشه باید از یکی به اون یکی منتقل کنیم.
راستی ssn نمیخواست ولی دو تا کارت شناسایی عکس دار میخواست که ما پاسپورت و گواهینامه (یکی بین المللی و یکی همون ایرانی بدون ترجمه) دادیم.
مواظب این دیبیت کارت باید باشید که گم نشه چون هر کسی برداره میتونه از کریدیتش خرج کنه.
سوالی دارید خوشحال میشم کمک کنم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
همه نکاتی که گفتین مفیده و ممنون. فقط یه چیزی... ما پرسیدیم گفتن اگه کارت دیبیت تون رو کسی پیدا کنه از حساب saving تون چون رمز داره نمیتونه برداشت کنه ولی وقتی کارت رو میکشه میپرسه از کریدیت استفاده میکنید یا saving و طرف کردیت رو انتخاب میکنه و هر چی میخواد میخره!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که ساکن ویرجینیا هستن لطفا پیام خصوصی بدن.
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug
تاریخ دریافت ویزا 6sep
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012
موضوعها: 1
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
رفتن به کانادا
سلام دوستان این سوال رو دوست دیگه ای هم توی برو بچ 2013 داره . پیست کردمش اینجا ؛ چون خودم هم همین سوال رو دارم .
آیا میشه بعد از ورود به آمریکا و قبل از گرفتن گرین کارت به کانادا رفت ؟ منظورم اینه با ویزایی که توش مهر ورود خورده و یکساله شده و حتی میشه باهاش به ایران رفت و آمد داشت ؛ میشه از مرز زمینی کانادا عبور کرد ؟
و بعد از مدتی برگشت و گرین کارت را از فامیل توی آمریکا تحویل گرفت ؟ من هم آمریکا و هم کانادا آشنا دارم . می خواهم یه مدتی ( کمتر از ششماه ) برم پیش اقوام توی تورنتو .
ممنون از لطف دوستان سال بالایی و با تجربه !!!
2013AS0000007xx
ما از نظر روحیات، تمکن مالی، سطح تحصیلات، آستانه تحمل، شرایط تاهل، دانش زبان انگلیسی و شرایطی که ممکنه تو آمریکا برامون پیش بیاد متفاوتیم. پس به آسانترین راه، یعنی شنیدن تجربیات متفاوت دیگران که در شرایط متفاوتی هم اتفاق افتاده، هرگز اکتفا نکنید. سفرنامه حقیر