کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان
من دیروز بعد از 11 روز سوشیالم اومد ولی هنوز گرین کارتم نیومده. من یک روز بعد از اینکه وارد لس آنجلس شدم رفتم اداره سوشیال و مشخصاتم را وارد سیستم کردند.
فعلا!!
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
(2012-12-02 ساعت 22:05).wall street نوشته:  سلام دیروز رفتن فروشگاه target...
گفتی فروشگاه خواستم بگم که کاسکو هم فروشگاه بزرگ و خوبیه و معمولا اجناس رو با قیمت مناسب میشه پیدا کرد.
واسه خرید از کاسکو (که پمپ بنزین هم داره و قیمتش از همه پایین تره) کافیه یه اشتراک سالانه بگیری (که انواع مختلف داره از 55 دلار تا 110 تا فک کنم)

برای مواد غذایی هم یه نکته هست که فروشگاه‌های ایرانی و کره‌ای مالیات اضافه نمیشه ولی بقیه جاها میشه (این توی لس‌آنجلس صدق میکنه و بقیه جاها رو نمیدونم)
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: Shezem ، ali234 ، کیانا ، shkhmo ، MAHDI2012 ، el333 ، nahid.t ، honey62 ، Emad_L ، Blaze ، mojtaba_k ، .wall street ، *NASIM* ، Tomas ، Danoosh ، mgolchin13 ، Orchin ، ara1980 ، ehsan_ati ، hoj_s000
(2012-12-03 ساعت 09:18)j1970 نوشته:  
(2012-12-02 ساعت 22:05).wall street نوشته:  سلام دیروز رفتن فروشگاه target...
گفتی فروشگاه خواستم بگم که کاسکو هم فروشگاه بزرگ و خوبیه و معمولا اجناس رو با قیمت مناسب میشه پیدا کرد.
واسه خرید از کاسکو (که پمپ بنزین هم داره و قیمتش از همه پایین تره) کافیه یه اشتراک سالانه بگیری (که انواع مختلف داره از 55 دلار تا 110 تا فک کنم)

برای مواد غذایی هم یه نکته هست که فروشگاه‌های ایرانی و کره‌ای مالیات اضافه نمیشه ولی بقیه جاها میشه (این توی لس‌آنجلس صدق میکنه و بقیه جاها رو نمیدونم)

یکی از مزایای مهم تگزاس اینه که مواد خوراکی غیر اماده اصلا مالیات ندارند.
تشکر کنندگان: ali234 ، j1970 ، shkhmo ، MAHDI2012 ، el333 ، Emad_L ، Blaze ، parsush ، achi686 ، .wall street ، *NASIM* ، Tomas ، Danoosh ، amiry ، Orchin ، ara1980 ، ehsan_ati ، مانترا
(2012-12-03 ساعت 01:49)jordanir نوشته:  من هر چی گشتم چه از تو گوگل چه از تو انجمن جستجو کردم تو مهاجرسرا را این مطلبو پیدا نکردم اینه که اینجا پرسیدم.
میدونم که قبلا بحث شده ولی من پیدا نکردم. یا لینکش را بفرستید.
اس اس ان من اومده میخوام هم آدرس اونو عوض کنم و هم آدرس گرین کارت که نیومده.

لطفا سریع پاسخ بدین.
ممنون.

و اگر بخوام میتونم آدرس کسی در ایالت دیگر را هم بدهم. خصوصا برای گرین کارت
شما برای تغییر آدرس باید به سایت USCIS.gov بری در صفحه اصلیش سمت راست پایین نوشته تغییر آدرس آنلاین که ادامه میدی و آدرست رو عوض میکنی ولی یه نکته مهم اینکه اگر همسرت هم هست باید برای اونهم آدرس رو عوض کنی خلاصه برای همه اعضای خانواده،اگر مراحل کارت پندینگ باشه بعدش به آدرس جدید ارسال میشه اما اگر به مرحله ارسال رسیده باشه نه،بوسیله شماره ریسیت نامبر که تو ولکام نوتیس نوشته از توی همین سایت پیگیری کن
شماره کیس:2012as
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم اولیهBig Grinec2011
تاریخ اعلام کارنت:April2012
تاریخ مصاحبه:June2012
تاریخ دریافت ویزا:July 2012
ورود به آمریکا:Agu 2012
تشکر کنندگان: کیانا ، shkhmo ، ali234 ، amir82 ، Shezem ، arezou ، Emad_L ، Tomas ، Danoosh ، mgolchin13 ، Orchin ، Blaze ، ara1980 ، ehsan_ati
امروز اولین روز کاری بعد از اومدن ما بود. ما رفتیم اداره سوشال برای ssn ، زود برید بهتره زیاد توی صف نمیمونید ولی کارشون رو از ساعت 9 شروع کردن. یه فرم اونجا بود برداشتیم پر کردیم توش اطلاعات پاسپورت و آدرس و این چیزها رو میخواست. اول یه باجه رفتیم شماره گرفتیم و بعد نشستیم تا شماره مون رو گفتن رفتیم باجه دوم مدارک رو تحویل دادیم و یه رسید گرفتیم و گفت 14 روز دیگه میاد به آدرستون.
رفتیم bank of america هم حساب باز کردیم. اونجا گفتن که یه نوع حساب دارن که هیچ پولی رو block نمیکنن ولی برای دادن چک هر بار یه مبلغی شارژ میکنن، در غیر این صورت یه حسابی هست که 5000 تا بلاک میکن و به جاش میتونیم چک مجانی بکشیم. خلاصه شرایطش خوب بود و ما حساب باز کردیم یه دیبیت کارت هم گرفتیم. ما حساب مشترک باز کردیم که saving و checking اش به هم لینک شدن و هر وقت چک بدیم و پولمون کم باشه باید از یکی به اون یکی منتقل کنیم.
راستی ssn نمیخواست ولی دو تا کارت شناسایی عکس دار میخواست که ما پاسپورت و گواهینامه (یکی بین المللی و یکی همون ایرانی بدون ترجمه) دادیم.
مواظب این دیبیت کارت باید باشید که گم نشه چون هر کسی برداره میتونه از کریدیتش خرج کنه.
سوالی دارید خوشحال میشم کمک کنم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
(2012-12-04 ساعت 03:10)honey62 نوشته:  ...ما حساب مشترک باز کردیم که saving و checking اش به هم لینک شدن و هر وقت چک بدیم و پولمون کم باشه باید از یکی به اون یکی منتقل کنیم.
راستی ssn نمیخواست ولی دو تا کارت شناسایی عکس دار میخواست که ما پاسپورت و گواهینامه (یکی بین المللی و یکی همون ایرانی بدون ترجمه) دادیم.
مواظب این دیبیت کارت باید باشید که گم نشه چون هر کسی برداره میتونه از کریدیتش خرج کنه.
سوالی دارید خوشحال میشم کمک کنم.
یه چند تا چیز کوچولو به ذهنم میرسه که بگم شاید بد نباشه.
حواستون باشه که از حساب سیوینگ در ماه بیشتر از سه بار اگه بکشید و حسابتون زیر 2500 دلار داشته باشه شارژ میشین! و اگه در عرض 12 ماه 3 بار (فک میکنم) بیشتر از 3 بار در ماه از حساب سیوینگتون به حساب دیگه منتقل کنید حساب رو از سیوینگ عوض میکنن به یه چیز دیگه.

دبیت‌کارت روش رمز داره که اگه کسی ندونه نمیتونه ازش برداشت کنه و وقتی که کارت رو میکشین طرف میگه که پین رو وارد کنید.

اگه از دبیت کارتتون میخواین از ای‌تی‌ام پول نقد وردارین از خود ای‌تی‌ام بانک آو آمریکا برداشت کنید والا یه چیزی شارژ میکنه.

اگه ssn نداشته باشین حساب باز میکنن ولی بعد از یه مدتی نامه میدن که فرم w-9 رو پر کنید و بفرستید، پس وقتی ssn گرفتید بهتره برید بانک و ssn خودتون رو اعلام کنید.

ما شنیده بودیم که اگه دو تا حساب باز کنیم در نهایت میتونیم دو تا کردیت بسازیم و همین کار رو انجام دادیم و هر کدوم از ما کردیت خودش رو میسازه و احتمالا یه جاهایی میتونیم همدیگه رو پشتیبانی کنیم. در این مورد دوستانی که چند سالی اونجا موندن اگه توضیح بدن خیلی خوب میشه.
همین Cool
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: Blaze ، honey62 ، کیانا ، shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، 3rip ، amir82 ، .wall street ، nima1348 ، pr.kia ، el333 ، Tomas ، Danoosh ، mgolchin13 ، Orchin ، ara1980 ، ehsan_ati ، mitme ، مانترا ، mori ، hoj_s000
همه نکاتی که گفتین مفیده و ممنون. فقط یه چیزی... ما پرسیدیم گفتن اگه کارت دیبیت تون رو کسی پیدا کنه از حساب saving تون چون رمز داره نمیتونه برداشت کنه ولی وقتی کارت رو میکشه میپرسه از کریدیت استفاده میکنید یا saving و طرف کردیت رو انتخاب میکنه و هر چی میخواد میخره!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: shkhmo ، amir82 ، pr.kia ، Tomas ، amiry ، Orchin ، tiba ، ara1980 ، ehsan_ati
(2012-12-04 ساعت 05:15)honey62 نوشته:  همه نکاتی که گفتین مفیده و ممنون. فقط یه چیزی... ما پرسیدیم گفتن اگه کارت دیبیت تون رو کسی پیدا کنه از حساب saving تون چون رمز داره نمیتونه برداشت کنه ولی وقتی کارت رو میکشه میپرسه از کریدیت استفاده میکنید یا saving و طرف کردیت رو انتخاب میکنه و هر چی میخواد میخره!
من فکر میکنم که کردیت رو به حساب چکینگ وصل میکنن و حساب سیوینگ همونطور که از اسمش پیداس واسه سیو کردن دوران بازنشستگیه و کارتی بهش وصل نمیشه.
شاید صحبت اُوِر درفت رو کرده (اینجا اگه دبیت‌کارتت موجودی هم نداشته باشه موقع خرید پول رو میده و به اصطلاح اور درفت میشی و بعدا شارژت میکنن) که یه آپشن اوردرفت پروتکشن داره که در موقع کم آوردن از حساب پشتیبانت میریزه به حساب چکینگت.
دبیت مثل همون کارت خودمون تو ایرانه و پین (رمز) داره و کردیت رو ما اول خرج میکنیم و بعدا پولش رو میدیم که برای کردیت هم یه حساب دیگه باز میکنه و یه کارت واسش صادر میشه که میشه استفاده کرد.

اینکه تو فروشگاه میری و میپرسه کردیت/دبیت واسه اینه که برنامه داخل فروشگاه بدونه چطوری با کارت برخورد کنه (مثلا دبیت پین داره و واسه کردیت میگن که امضا کن رو دیسپلی)
اینا چیزایی بوده که من متوجه شدم و سعی کردم توضیح بدم اما واقعا ممکنه که چیزای دیگه‌ای هم وجود داشته باشه که من باهاش برخوردی نکردم

تشکر کنندگان: 3rip ، mojtaba_k ، amir82 ، pr.kia ، el333 ، Tomas ، honey62 ، mirman ، shkhmo ، Danoosh ، amiry ، Orchin ، Blaze ، Ayeh Ala ، ara1980 ، ehsan_ati
دوستانی که ساکن ویرجینیا هستن لطفا پیام خصوصی بدن.
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: Tomas ، shkhmo ، ara1980
دوستان عزیز ، مطلب مختصری رو در مورد حسابهای بانکی و کارتها نوشتم که اگر دوست داشته باشید می تونید اینجا بخونید. به مرور انشاا.. کاملتر خواهد شد.
تشکر کنندگان: frozen mind ، j1970 ، کیانا ، amir82 ، parsush ، achi686 ، houmanes ، pr.kia ، el333 ، gbtm ، Tomas ، honey62 ، shkhmo ، odiseh ، Danoosh ، ali234 ، Orchin ، Blaze ، ara1980 ، hjojem ، Sepasttian ، مانترا ، mori
(2012-12-04 ساعت 08:15)hasti_banoo نوشته:  دوستان عزیز ، مطلب مختصری رو در مورد حسابهای بانکی و کارتها نوشتم که اگر دوست داشته باشید می تونید اینجا بخونید. به مرور انشاا.. کاملتر خواهد شد.
توضیحات خیلی خوب و کاملی بود اما از اونجا که عادت دارم یه چیزی یادم بیاد Tongue خواستم بگم که رمز دبیت کارت رو بیشتر هم میشه زد، مثل مال من که 8 رقمه و خود بانکیه وقتی زدم تعجب کرد که چرا اینقد زیاده!
اما 4 رقم عرف شده و همه همون رو میزنن (واسه همینم بعضیا سال تولدشون رو میزنن)

تشکر کنندگان: amir82 ، mojtaba_k ، pr.kia ، el333 ، Tomas ، hasti_banoo ، shkhmo ، Danoosh ، Orchin ، Blaze ، ara1980 ، مانترا
رفتن به کانادا
سلام دوستان این سوال رو دوست دیگه ای هم توی برو بچ 2013 داره . پیست کردمش اینجا ؛ چون خودم هم همین سوال رو دارم .
آیا میشه بعد از ورود به آمریکا و قبل از گرفتن گرین کارت به کانادا رفت ؟ منظورم اینه با ویزایی که توش مهر ورود خورده و یکساله شده و حتی میشه باهاش به ایران رفت و آمد داشت ؛ میشه از مرز زمینی کانادا عبور کرد ؟
و بعد از مدتی برگشت و گرین کارت را از فامیل توی آمریکا تحویل گرفت ؟ من هم آمریکا و هم کانادا آشنا دارم . می خواهم یه مدتی ( کمتر از ششماه ) برم پیش اقوام توی تورنتو .

ممنون از لطف دوستان سال بالایی و با تجربه !!!
2013AS0000007xx
ما از نظر روحیات، تمکن مالی، سطح تحصیلات، آستانه تحمل، شرایط تاهل، دانش زبان انگلیسی و شرایطی که ممکنه تو آمریکا برامون پیش بیاد متفاوتیم. پس به آسانترین راه، یعنی شنیدن تجربیات متفاوت دیگران که در شرایط متفاوتی هم اتفاق افتاده، هرگز اکتفا نکنید. سفرنامه حقیر
تشکر کنندگان: Tomas ، shkhmo ، ali234 ، Emad_L ، ara1980 ، ASALI
(2012-12-04 ساعت 09:52)rabbit نوشته:  رفتن به کانادا
سلام دوستان این سوال رو دوست دیگه ای هم توی برو بچ 2013 داره . پیست کردمش اینجا ؛ چون خودم هم همین سوال رو دارم .
آیا میشه بعد از ورود به آمریکا و قبل از گرفتن گرین کارت به کانادا رفت ؟ منظورم اینه با ویزایی که توش مهر ورود خورده و یکساله شده و حتی میشه باهاش به ایران رفت و آمد داشت ؛ میشه از مرز زمینی کانادا عبور کرد ؟
و بعد از مدتی برگشت و گرین کارت را از فامیل توی آمریکا تحویل گرفت ؟ من هم آمریکا و هم کانادا آشنا دارم . می خواهم یه مدتی ( کمتر از ششماه ) برم پیش اقوام توی تورنتو .

من هفته پيش از مرز زميني وارد آمريكا شدم. يعني از روي rainbow bridge از تورنتو مي رفتم نيويورك. البته گرين كارد همراهم بود. ممكنه به كيس شما نخوره ولي چون شما پرسيديد گفتم شايد تجربه به كار دوستان ديگه بياد.
شرح ماجرا:
- بعد از 3 ماه از اولين ورودمون كه ايران بوديم، يك كاري كانادا داشتم و رفتم تورنتو. گفتم حالا كه تا اونجا رفتيم. يك سك سك هم توي آمريكا بكنيم و برگرديم.
- ورودي زميني انتاريو به ايالت نيويورك كارتها را به باجه هايي مثل عوارضي نشان داديم كه گفت ماشين را پارك كنيد و بريد داخل ساختمان.
- اونجا مجددا انگشت نگاري و سين جيم كه كجا بودي و چند وقت بيرون بودي و كانادا چه كار مي كردي و ...
- ماشينمون را هم گشتند و بعد از 1 ساعت معطلي، خداحافظ شما....
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: pr.kia ، rabbit ، Tomas ، vroom ، کیانا ، mirman ، shkhmo ، ali234 ، MAHDI2012 ، Emad_L ، ara1980 ، ehsan_ati ، مانترا ، hoj_s000
(2012-12-04 ساعت 13:06)hoseyn نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 09:52)rabbit نوشته:  رفتن به کانادا

من هفته پيش از مرز زميني وارد آمريكا شدم. يعني از روي rainbow bridge از تورنتو مي رفتم نيويورك. البته گرين كارد همراهم بود. ممكنه به كيس شما نخوره ولي چون شما پرسيديد گفتم شايد تجربه به كار دوستان ديگه بياد.
شرح ماجرا:
- بعد از 3 ماه از اولين ورودمون كه ايران بوديم، يك كاري كانادا داشتم و رفتم تورنتو. گفتم حالا كه تا اونجا رفتيم. يك سك سك هم توي آمريكا بكنيم و برگرديم.
- ورودي زميني انتاريو به ايالت نيويورك كارتها را به باجه هايي مثل عوارضي نشان داديم كه گفت ماشين را پارك كنيد و بريد داخل ساختمان.
- اونجا مجددا انگشت نگاري و سين جيم كه كجا بودي و چند وقت بيرون بودي و كانادا چه كار مي كردي و ...
سلام حسین آقا.ما هم ده روز دیگه میریم نیو یورک و آخر سر هم از نیو یورک میریم تورنتو.می‌شه یک کم از وضعیت این جاده نیو یورک تورنتو بگید؟آیا راه‌ها کاملا باز است یعنی‌ با وجود برف رفت و آمد راحت انجام میشه؟مشکلی‌ براتون تو راه پیش نیامد؟راستش ما یک کم نگران راه‌ها هستیم تو این سرما مخصوصا که بچه هم داریم.آیا فست فود‌های زنجیره‌ ای‌ در طول راه به اندازه کافی‌ است؟با توجه به تجربتون چه چیزهای ضروری با خودمون برداریم؟

ممنون از شما
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: frz61 ، Tomas ، frozen mind ، shkhmo ، ali234 ، MAHDI2012 ، Emad_L ، ara1980 ، farshadsh
(2012-12-04 ساعت 15:04)cmbt نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 13:06)hoseyn نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 09:52)rabbit نوشته:  ممنون از لطف دوستان سال بالایی و با تجربه !!!
شرح ماجرا:
سلام حسین آقا.ما هم ده روز دیگه میریم نیو یورک و آخر سر هم از نیو یورک میریم تورنتو.می‌شه یک کم از وضعیت این جاده نیو یورک تورنتو بگید؟آیا راه‌ها کاملا باز است یعنی‌ با وجود برف رفت و آمد راحت انجام میشه؟مشکلی‌ براتون تو راه پیش نیامد؟راستش ما یک کم نگران راه‌ها هستیم تو این سرما مخصوصا که بچه هم داریم.آیا فست فود‌های زنجیره‌ ای‌ در طول راه به اندازه کافی‌ است؟با توجه به تجربتون چه چیزهای ضروری با خودمون برداریم؟
ممنون از شما
ما نقشه گوگل را استفاده كرديم. 780 كيلومتر. يك دلار روي پل فلزي نزديك مرز عوارض داديم. حدود 14-15 دلار هم روي پلهاي نيويورك. من خودم فكر مي كردم از آسمون گوله گوله برف بياد. يك برف روبه ضعيف بود. جاده در بعضي جاها كه مرتفع تر (توي ايالت نيويورك) كمي - خيلي كم ليز به نظر مي رسيد. ولي اصلن مهم نبود. برف خاصي نمي اومد. انشا... تا وقتي كه شما هم برويد، اوضاع خوب باشه.
رستوران، پمپ بنزين و فروشگاه متعدد هست و نزديك هم.
10 ساعت براي مسيرتون در نظر بگيريد. چون محدوديت سرعت باعث ميشه نتونيد سريع برويد.
موفق باشيد و حوش بگذرهBig Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: pr.kia ، Tomas ، achi686 ، کیانا ، frozen mind ، shkhmo ، ali234 ، MAHDI2012 ، cmbt ، Emad_L ، ara1980 ، ehsan_ati

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان