کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
Shyسلام
کسی هست جواب بده ؟ یه سوال داشتم . ما چطوری پولهامونو می تونیم با خودمون ببریم آنکارا و یا آمریکا؟ چند دلار می تونیم دستی با خودمون ببریم؟ ATM چطور می تونیم بگیریم که نتونن ازمون ندزدند؟Shy

ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: shkhmo ، Emad_L ، Tomas ، ara1980
(2012-12-04 ساعت 19:56)Ehsan1358 نوشته:  Shyسلام
کسی هست جواب بده ؟ یه سوال داشتم . ما چطوری پولهامونو می تونیم با خودمون ببریم آنکارا و یا آمریکا؟ چند دلار می تونیم دستی با خودمون ببریم؟ ATM چطور می تونیم بگیریم که نتونن ازمون ندزدند؟Shy

قانوناً حداکثر نفری 5000 دلار
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: کیانا ، frozen mind ، shkhmo ، Ehsan1358 ، Emad_L ، Tomas ، ara1980
سلام ميخواستم دوستاي عزيز منو راهنمايي كنند من قصد دارم اگر گرين كارت برنده بشم برم آمريكا شهر san diego براي خلباني در آدادمي flyaaa.com كه به من گفتن ٦ ماه طول ميكشه و بعدش تظمين كاري ندارن كسي ميتونه راهنماييم كنه كه من ميتونم بعد از ٦ ماه كار پيدا كنم تا ساعت پروازيم پر بشه و بتونم توي يك ايرلاين كار كنم و همينطور براي خونه خونه اي كه خودم تكنفره با وسايل اجاره كنم ماهي چقدر است و يك سوال مهمتر اينكه من چون سربازي نرفتمو معافيت تحصيلي دارم ميتونم اگر قبول شدم برم به دبي يا تركيه براي مصاحبه و با همون گرين كارت برم چون با اين وضعيت به من پاسپورت موقت ميدن لطفا رانماييم كنيد ممنونم
تشکر کنندگان: shkhmo ، Emad_L ، Tomas ، ara1980
(2012-12-04 ساعت 13:06)hoseyn نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 09:52)rabbit نوشته:  رفتن به کانادا
سلام دوستان این سوال رو دوست دیگه ای هم توی برو بچ 2013 داره . پیست کردمش اینجا ؛ چون خودم هم همین سوال رو دارم .
آیا میشه بعد از ورود به آمریکا و قبل از گرفتن گرین کارت به کانادا رفت ؟ منظورم اینه با ویزایی که توش مهر ورود خورده و یکساله شده و حتی میشه باهاش به ایران رفت و آمد داشت ؛ میشه از مرز زمینی کانادا عبور کرد ؟
و بعد از مدتی برگشت و گرین کارت را از فامیل توی آمریکا تحویل گرفت ؟ من هم آمریکا و هم کانادا آشنا دارم . می خواهم یه مدتی ( کمتر از ششماه ) برم پیش اقوام توی تورنتو .

ممنون از لطف دوستان سال بالایی و با تجربه !!!
من هفته پيش از مرز زميني وارد آمريكا شدم. يعني از روي rainbow bridge از تورنتو مي رفتم نيويورك. البته گرين كارد همراهم بود. ممكنه به كيس شما نخوره ولي چون شما پرسيديد گفتم شايد تجربه به كار دوستان ديگه بياد.

سلام به شما
ماهم سال قبل كه تازه ميخواستيم بيايم امريكا براي كاهش هزينه ها قصد داشتيم همين كار رو بكنيم وبريم كانادا تا كرين كارتمون بياد واسه ي همين با يك وكيل مهاجرت تماس كرفتم كفت مهري كه در باسبورت شما در فرودكاه ميخوره حكم كرين كارت رو داره و ميتونيدبا اون به كانادا سفر كنيد اما ماخودمون بعدا تصميمون عوض شد وبه كانادا نرفتيم ،اين تجربه ي من بود اما محض احتياط و احتمال عوض شدن قانون بهتره با يك وكيل مهاجرت صحبت كنيد، اما به احتمال زياد ميتونيد سفر كنيد ،.
موفق باشي

- بعد از 3 ماه از اولين ورودمون كه ايران بوديم، يك كاري كانادا داشتم و رفتم تورنتو. گفتم حالا كه تا اونجا رفتيم. يك سك سك هم توي آمريكا بكنيم و برگرديم.
- ورودي زميني انتاريو به ايالت نيويورك كارتها را به باجه هايي مثل عوارضي نشان داديم كه گفت ماشين را پارك كنيد و بريد داخل ساختمان.
- اونجا مجددا انگشت نگاري و سين جيم كه كجا بودي و چند وقت بيرون بودي و كانادا چه كار مي كردي و ...
- ماشينمون را هم گشتند و بعد از 1 ساعت معطلي، خداحافظ شما....
شماره کیس:2011as10000 نامه قبولی :may18th,2010 کارنت شدن کیس:November دریافت نامه دوم : nov1t,2010 مصاحبه : dec19th,2010 دریافت کلیرنس:jan4th 2011 سفر اول:july7th 2011 سفر مجدد به آمریکا:jan29th 2012
انجمن معماران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: shkhmo ، rabbit ، ali234 ، Emad_L ، Tomas ، ara1980
بعد از ۲۰ روز ، گرین کارت ما هم اومد.....

هووووووووورررررررررررررررراااااااااا
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
ما امروز یه کلاس زبان پیدا کردیم، توی کتابخونه ها کلاسهای زبان free برگزار میکنن واسه پیشرفت زبان خیلی خوبه.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: کیانا ، j1970 ، achi686 ، amir82 ، ali234 ، frz61 ، nahid.t ، MAHDI2012 ، shkhmo ، hadiseh.t ، Saeedv13 ، a.r.a.s.h1 ، houmanes ، Emad_L ، 3rip ، amiry ، Tomas ، tandoreh ، ara1980 ، گل نهال ، Sepasttian ، mlo ، shaso
(2012-12-05 ساعت 01:46)mohammad2232 نوشته:  سلام ميخواستم دوستاي عزيز منو راهنمايي كنند من قصد دارم اگر گرين كارت برنده بشم برم آمريكا شهر san diego براي خلباني در آدادمي flyaaa.com كه به من گفتن ٦ ماه طول ميكشه و بعدش تظمين كاري ندارن كسي ميتونه راهنماييم كنه كه من ميتونم بعد از ٦ ماه كار پيدا كنم تا ساعت پروازيم پر بشه و بتونم توي يك ايرلاين كار كنم و همينطور براي خونه خونه اي كه خودم تكنفره با وسايل اجاره كنم ماهي چقدر است و يك سوال مهمتر اينكه من چون سربازي نرفتمو معافيت تحصيلي دارم ميتونم اگر قبول شدم برم به دبي يا تركيه براي مصاحبه و با همون گرين كارت برم چون با اين وضعيت به من پاسپورت موقت ميدن لطفا رانماييم كنيد ممنونم

سلام دوست عزیز

راهنمایی دقیقا برای کدوم قسمت؟
قبولی برای گرین کارت؟گذروندن دوره؟کار؟خونه تک نفره فرنیشد؟نرفتن سربازی؟نداشتن پاسپورت؟

اجازه بدید اول لاتاری قبول بشید بعد بقول معروف گاماس گاماس
تشکر کنندگان: shkhmo ، hadiseh.t ، frozen mind ، a.r.a.s.h1 ، Shezem ، Emad_L ، 3rip ، Tomas ، ara1980 ، ehsan_ati ، soheila_chem
دوستانی که قصد مهاجرت به کالیفرنیا رو دارند کتابی به نام
(California FOR DUMMIES (4TH EDITION
رو تو اینترنت سرچ کنند، خیلی مفید است.

تشکر کنندگان: amir82 ، ali234 ، frz61 ، achi686 ، shkhmo ، Acaro ، Saeedv13 ، Emad_L ، 3rip ، Tomas ، ara1980 ، Sepasttian
(2012-12-05 ساعت 10:58)bayat_r نوشته:  دوستانی که قصد مهاجرت به کالیفرنیا رو دارند کتابی به نام

آیا کتاب مشابهی برای آریزونا/ فونیکس سراغ دارید؟
تشکر کنندگان: bayat_r ، arezou ، Emad_L ، shkhmo ، Tomas ، ara1980
(2012-12-05 ساعت 15:17)gbtm نوشته:  
(2012-12-05 ساعت 10:58)bayat_r نوشته:  دوستانی که قصد مهاجرت به کالیفرنیا رو دارند کتابی به نام

آیا کتاب مشابهی برای آریزونا/ فونیکس سراغ دارید؟
بله دقیقاً اینجا
(Arizona FOR DUMMIES (4TH EDITION

و فکر کنم برای سایر ایالت ها هم باشه

تشکر کنندگان: gbtm ، Saeedv13 ، Emad_L ، shkhmo ، Tomas ، ara1980
در راستایی راهنمایی بیات عزیز دوستانی که قصد مهاجرت به کالیفرنیا رو دارند دو کتاب زیر را دریافت و مطالعه کنند

لینک دانلود (California FOR DUMMIES (4TH EDITION >> اینجا <<

این کتاب را هم مطالعه کنید : Los Angeles San Diego & Southern California Regional Travel Guide لینک دانلود >> اینجا <<
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: bayat_r ، کیانا ، a.r.a.s.h1 ، Emad_L ، shkhmo ، Tomas ، Blaze ، ara1980
دوستان عزیز من گشتم اما پیدا نکردم...ایا این سری کتاب ها برای تگزاس هم وجود دارد؟
ممنون میشم اگه دوستان کسی لینکی داشت، معرفی کنه...
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، a.r.a.s.h1 ، Emad_L ، shkhmo ، Tomas ، ara1980
(2012-12-05 ساعت 19:06)Saeedv13 نوشته:  
(2012-12-05 ساعت 18:40)achi686 نوشته:  دوستان عزیز من گشتم اما پیدا نکردم...ایا این سری کتاب ها برای تگزاس هم وجود دارد؟
ممنون میشم اگه دوستان کسی لینکی داشت، معرفی کنه...
سلام آچی جان
بله وجود داره. برای تگزاس 4 جلد هم هست ظاهراً به شرح زیر:
Taxes 2006 for Dummies (ISBN - 0471747556).pdf
Taxes 2007 for Dummies (ISBN - 0470079010).pdf
Taxes 2008 for Dummies (ISBN - 0470175672).pdf
Taxes 2009 for Dummies (ISBN - 047024951X).pdf
دو تا سایت فارسی هست که می تونید ازشون دانلود کنید. ولی متاسفانه برای رسیدن به این کتابها باید کل سری "for dummies" رو دانلود کنید با حجم تقریبی 7 گیگابایتSad. البته اگر اینترنت پر سرعت با دانلود نامحدود دارین کار یک شبه.
لینک دانلود 1
لینک دانلود 2
شاید اگر سایت های اشتراک فایل رو سرچ کنی برای همون جلد مربوط به تگزاس بهتر نتیجه بگیری. من مدتی از سایت rapidlibrary استفاده می کردم که چند تا از این سایت ها مثل rapidshare و hotfile رو با هم سرچ می کرد ولی متاسفانه سایت مذکور ف.ی.ل.ت.ر شده و باید از چیز شکن استفاده کنی. اگر تونستی دانلودش کنی لطفاً برای استفاده بقیه در جای مناسبی آپلودش کن و خبرشو به همه بده. ممنونم ازت.

عمو سعید گلم ممنون...مثل همیشه کلی کمک ما میکنی....اما فکر کنک اینایی که شما گذاشتی برای Taxes باشه اما من برای ایالت Texas رو میخواستم TongueBig Grin
از نظر لغوی ، انگلیسی این دو کلمه بسیار شبیه هم هستند......
اما باز هم برای زحمتی که کشیده بودید سپاسگذارم عمو سعید....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، MAHDI2012 ، amir82 ، Emad_L ، shkhmo ، sam11 ، Tomas ، ara1980
سلام دوستان
لطفاً به تاپیک مشاوره پزشکی برای مهاجران سر بزنید، البته امیدوارم هرگز نیازی به این تاپیک نداشته باشید.
ممنون
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، achi686 ، bayat_r ، amir82 ، کیانا ، Emad_L ، shkhmo ، sam11 ، hadiseh.t ، Tomas ، ara1980 ، mitme
(2012-11-29 ساعت 17:58).wall street نوشته:  سلام دوستان.
ما هم توانستیم بعد از پنج روز SSN رو بگیریم. اما تجربیات.
بعد از چهار روز رفتیم اداره سوشیال و به ما گفتن که باید اول گرین کارت بیاد بعدا اقدام کنید. البته چون طرف فارسی بلد نبود یک مترجم تلفنی حرف ها رو ترجمه میکرد که از این بابت مشکلی پیش نیومد. اخه این آمریکایی ها اصلا بلد نیستند فارسی صحبت کنند!!!1
فردای اون روز رفتیم اداره دیگر و افسر گفت بیایید این هم شماره SSN و دوهفته دیگر کارت میاد به ادرس شما. نتیجه اینکه ظاهرا هنگام ورود پروسه فعال شده بوده. بعد هم رفتیم دختر کوچکمان را بیمه رایگان کردیم و گفتن کارت اون هم تا ده روزه دیگه میاد. در ضمن تو اون اداره یک عالمه ساندویج کذاشته بودند تا اگر کسی خواست برداره. خیلی باحال بود. به ما هم گفتن متاسفانه تو این اداره برای شما کاری نمیتونیم انجام بدیم و فقط به بچه خدمات میدیم. ما هم گفتیم هر چه از دوست رسد نیکوست.
دنبال خونه هم بودیم در بالای شهر و جای خوب و امن یک خوابه 735 دلار. با مخلفات مثلا استخر و سالن ورزش و غیره. البته باید آب و برق و فاضلاب رو خودمون بدیم که حدود 100 دلار میشه و اینترنت که فکر کنم 10 دلار بشه.
اگر تجربه دیگری داشتم اضافه میکنم.

با سلام و تشكر ،شما براي بيمه دخترتان به كدام اداره مراجعه كرديد؟ممنون از راهنماييتان
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: frozen mind ، ali234 ، rouzbehdarvishi ، MAHDI2012 ، roghiyeh ، Emad_L ، shkhmo ، sam11 ، Tomas ، ara1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان