کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان، کسی از ایالت ویسکانسین شهر میلواکی اطلاعی داره؟ وضعیت کار و هزینه ها چطوره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
Case No: 2013AS5xx
تعداد اعضا: 2 نفر
کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،
نامه دوم: 20 September
،تاریخ مصاحبه :nov19
نتیجه:يكضرب
ورود به امریکا: 14 اپریل 2013
تگزاس.دالاس
تشکر کنندگان: shkhmo ، Solitude ، peyman1355
دوستان سفر کرده ی عزیز، سلام
من واسه سفر اول به ماشین احتیاج دارم، آیا با گواهینامه بین المللی وپول نقد میشه؟ بدون کردیت-
ممنون میشم جواب بدید.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: پدی ، shkhmo ، achi686 ، sam11 ، Solitude ، peyman1355
(2013-01-04 ساعت 20:14)kasrafo نوشته:  دوستان سفر کرده ی عزیز، سلام
من واسه سفر اول به ماشین احتیاج دارم، آیا با گواهینامه بین المللی وپول نقد میشه؟ بدون کردیت-
ممنون میشم جواب بدید.
سلام دوست عزیز بله می شه خرید کرد و گواهینامه بین المللی در ایالت تگزاس شهر دالاس یکسال اعتبار دارد و البته ممکنه که بیمه ماشین مقداری گرانتر باشد اگر بگید که نقد خرید می کنید که خوشحالتر هم می شوند.
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: ali234 ، پدی ، ASALI ، shkhmo ، roeentan ، kasrafo ، sam11 ، Solitude ، peyman1355
(2013-01-04 ساعت 16:37)ali039 نوشته:  
(2013-01-02 ساعت 02:08)Nazem نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 20:55)ali234 نوشته:  دوستان کسی تجربه اقامت توی هتل اپارتمانهای studio 6 لس انجلس شعبه ون نایس رو نداره؟ ما آپشن دیگه ای نداریم تقریبا . از نظر محله و دسترسی و .. هیچ دیدی نداریم ! نمی دونم باز هم اینترنتی بگردم یا بهترین گزینه همین جاست ( با بودجه شبی 60 دلار حدودا) ؟؟؟!! دوستان کالیفرنیا کمک کنید. تاپیک کالیفرنیا داره خاک می خوره برای همین اینجا می پرسم.

يه جاهايي من مي شناسم كه موقتي هم خونه رو با قيمت مناسب اجاره ميدند ، ميتونيد با immigrangel كه بنرش بالاي سايت هست تماس بگيريد اونا توي اين زمينه كمكتون مي كنند.

دوست عزیز من هم مثل شما برای گرفتن استودیو در لس آنجلس دارم تحقیق می کنم در مورد استودیوvan nuys در سایت tripadvisor مطالب خوبی ننوشته اند و برخی از دوستان مهاجر سرا هم آنرا جای خوبی نمی دانند و به من پیشنهاد EXTENDED STAY منطقهWoodland hills را ارائه نمودند.

مرسی رفتم نظرات رو خوندم واویلا. چقدر بد گفتن. البته اختلاف قیمت هوم استیتد وودلند که نوشتید با استودیو شش خب نسبتا زیاده. اگر مطمئن باشم که زیاد نمی مونیم همون وودلند رو ما هم رزرو می کنیم. برای سه نفر اکستندد وودلند شبی 93 دلاره.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: shkhmo ، kasrafo ، sam11 ، rabbit ، Solitude ، peyman1355
(2013-01-04 ساعت 20:40)به گل نوشته:  
ممنون میشم جواب بدید.
سلام دوست عزیز بله می شه خرید کرد و گواهینامه بین المللی در ایالت تگزاس شهر دالاس یکسال اعتبار دارد و البته ممکنه که بیمه ماشین مقداری گرانتر باشد اگر بگید که نقد خرید می کنید که خوشحالتر هم می شوند.
به گل عزیز ممنون ولی منظور من اجاره ی ماشین بود- میشه؟
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، Solitude
(2013-01-04 ساعت 16:29)sbh نوشته:  سلام به همگی.

من در مورد گوشی موبایل سوال داشتم. من یه گوشی نوکیا دارم میخواستم بدونم تو آمریکا میشه ازش استفاده کرد.

ممنون از پاسختون

گوشی تون اگر جدید باشه به احتمال زیاد کار میکنه ولی گوشی های یک کمی قدیمی تر ممکنه کار نکنن. دلیلش هم اینه که بعضی فرکانس ها رو که توی امریکا با اروپا و خاورمیانه متفاوت هست رو ساپورت نمیکنن. میتونید از اینترنت سرچ کنید و ببینید کار میکنه یا نه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ali234 ، shkhmo ، roeentan ، sam11 ، rabbit ، sbh ، Solitude ، peyman1355
wall street عزیز، در این قسمت تاپیک پرتلند ایجاد شده، لطفا به این تاپیک مراجعه کنید و ما رو در تجربیات خودتون از این ایالت سهیم کنید. پیشاپیش از همکاری تون سپاسگزارم.
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
تشکر کنندگان: bayat_r ، shkhmo ، roeentan ، sam11 ، Solitude ، peyman1355
(2013-01-04 ساعت 05:05)Solitude نوشته:  یه سری از دوستان سوالاتی پرسیدن که اینجا جواب رو میدم.

من با همون ویزای داخل پاسم حساب بانکی باز کردم خونه اجاره کردم و کارای دیگه.

گرین کارت من 17 روز بعد از ورودم به آمریکا به دستم رسید ولی هنوز سوشالم به دستم نرسیده اگه تا دوشنبه این هفته نیاد میرم اداره سوشال پیگیری می کنم.

شاد باشین.

دوست عزیز حتما مراجعه کنید. امروز تا وقت داریم (نمیدونم کجایید) برید و سر بزنید. فقط دوست عزیزم زود برید و به حرفهای اون بابای دم در (همون نگهبان) زیاد گوش ندین که میگه نمیشه -واضحات:البته ازتون ممکنه بخواد کیفتون را بگرده نیست اینجا خیلی امنهBig Grin- از دستگاه شماره بگیرید که خودتون بلدید حتما که باید بزنید سوشال ندارید و متاسفانه کال سیستم نوبت دهی (اون که صدا میکنه و مانیتورش) زیاد جالی نیست مثل مال اداره مهاجرت و باید بیشتر دقت کنید و حواستون جمع باشه.

و به نظر من اگر گفت که اقدام شده و باید صبر کنید باز هم بگین که من برای بانک نیاز شدید دارم چون بانک ازم خواسته یا امثال اون و کارت موقت میخوام.
به طور کلی سیستم کار رو کاسه کلست اینجا شما هم باید از سیستم اصرار استفاده کنی.

ممنون میشم جواب بدید.
سلام ولکام تو چلنج
من فرض میکنم منظور شما بدون کردیت کارت باشه چون نوشتید با پول نقد (چون کردیت اسکور یا کردیت چک هم داریم که تو این زمینه مهم نیست و فکر نمیکنم نظر شما هم بوده باشه)
بله میشه البته نه از همه جا. به طور مثال از باجت که یکی از خوباشه ولی معمولا (دفاتر بیشعوری دارن چه پشت خط چه رودررو) نمیشه.
ولی از هرتز میشه . من اینترورایز را نپرسیدم چون دفاترش خیلی بدجا هستند.
یه چیز خیلی خیلی مهم. شما میاد تو رزرویشن پیک آپتون را آدرس تعریف میکنید. بقیه ایالتهای امریکا را نمیدونم ولی فلوریدا از اونجا که تافته جدا بافته هست بعضی از دفاتر میفرمایند که آدرس پیک آپ نمیکنیم. یا آدرس دلیوری نداریمTongue
به هر حال زیاد رو کمک دفاتر کمک نکنید و من هرتز را معرفی میکنم اونجا رفتین بگین من معرفی کردم که پورسانتم فراموش نشه.Big GrinCoolTongue
زیاد هم نمیخواد خوب رانندگی کنی. فقط سر چهارراه ها مواظب باش. روی خط بودن یا نبودن بسته به ایالت برای سبز شدن چراغ را هم از یک نفر بپرس. (برای چرخش به راستBig Grin)
خوش باشی.
تشکر کنندگان: ASALI ، roeentan ، amir82 ، kasrafo ، sam11 ، ali234 ، Solitude ، shkhmo ، peyman1355
(2013-01-04 ساعت 22:13)jordanir نوشته:  سلام ولکام تو چلنج

...ولی از هرتز میشه . من اینترورایز را نپرسیدم
..شما میاد تو رزرویشن پیک آپتون را آدرس تعریف میکنید!!!(این دیگه شاهکاره ! )
...بعضی از دفاتر میفرمایند که آدرس پیک آپ نمیکنیم. یا آدرس دلیوری نداریمTongue
خوش باشی.

دوست عزیز، ما که از این پارسی نوشتن شما چیزی دستگیرمون نشد ، جز همون عکس های دهن‌کجی و لبخند و تریپِ با عینک دودی !!
شما اول تکلیفت را با خودت روشن کن که انگلیسی می‌خوای بنویسی یا پارسی، تا ما هم بدونیم!!
خداییش یک بار دیگه متنی را که نوشته‌ای بخوان ، ببین خودت فهمیدی چی نوشتی!!
خوش‌تر باشی !!!

البته یه وقت فکر نکنی ها که من باشما خدایی نکرده خرده پرده‌ای دارم، نخیر. مسئله اساسی‌تر از این حرف‌هاست که به زبان پارسی داره آسیب می‌رسه. و من این متن شما را یکی از بهترین مثال‌ها دیدم تا دوستان دیگر هم کمی بیشتر توجه کنند.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: masih sh ، sam11 ، mohajer13 ، ASALI ، maka2 ، shkhmo ، mgolchin13 ، *NASIM* ، peyman1355 ، funnybluesolea ، Tero.guy
سوار هواپیما شدیم خودم و می گم با داداشم،در فرودگاه شیراز با خط ترکیش،مهماندارها که حجاب نداشتند و ما سروقت پرواز کردیم برای ترکیه.
غذاهای خط ترکیش به مذاق من خوش نیامد،اگر بد غذا هستید حداقل غذای مناسبی در کیف داشته باشید تا در هواپیما اذیت نشوید.
ساعت حرکت اصلا خوب نبود ساعت سه صب،حدود ساعت شش صبح رسیدیم ترکیه،از اونجا هم وارد صف ترنسفرها شدیم و تا ساعت دوازده صبر کردیم تا وقت پروازمون به لس آنجلس برسه.

اگه لب تاپ دارین حتما با خودتون بیارید تا حوصله اتون سر نره.
از ترکیه تا لس انجلس حدود سیزده ساعت پرواز هست. دو بار غذا بهتون میدن شما قبلا باید انتخاب کرده باشین که غذا با محتویات گوشت می خواهید یا فقط غذای سبزیجات می خورید(گوشت های سرو شده در هواپیما حرام است از نظر مذهبی).
من توصیه می کنم بیسکویت یا کیک با خودتان به همراه داشته باشید.نوشیدنی هم از نوشابه و اب میوه و ابجو سرو میشود و هروقت هم مایل باشید می تونید در اخر هواپیما که آشپزخانه هست بروید و دوباره نوشیدنی بنوشید.
مانیتوری روبروی صندلی شما هست که لمسی است و یک کنترل هم با سیم بهش وصل هست و می توانید انواع فیلم ها و کلیپ و موسیقی نگاه و گوش کنید.از این نظر حوصله اتان سر نخواهد رفت.
فشار هوا کمی اذیتتان خواهد کرد و من که بی خوابی کشیدم با اینکه خیلی خوابم میامد.
در هواپیما برگه ای به شما می دهند که حاوی سوالاتی نظیر اینکه در چمدان هایتان چه چیزی حمل می کنید سبزیجات،تخم سبزی،خشکبار و چقدر دلار با خود دارید.
که با مقادیر کمتر از هزار دلار مشکلی ندارند.به لس انجلس رسیدیم وارد صف شدیم و اثر انگشت زدیم و این اثر انگشت برای همه بود نه فقط ایرانی ها.
پاسپورت چک شد و ما به صف مهاجرین تازه وارد راهنمایی شدیم
اونجا برگه ای رو امضا کردیم و پاکتی که قبلا سفارت به صورت مهر و مهوم بهمون داده بود را به اونا دادیم حدود بیست دقیقه پرونده ما چک شد و شماره سوشال در برگه پاسپورت ما نوشته شد و وقتی میخواستیم از گیت خروجی خارج شویم برگه ی مربوط به محتویات داخل چمدان ها رو نشان دادیم و اصلا هم چمدان ها رو باز نکردند و وقتی راهرو رو طی کردیم به سالن انتظار استقبال کننده ها رسیدیم مثل ایران کسی از پشت شیشه ما رو نگاه نمیکنه اصلا شیشه ای در کار نبود به سالن رسیدیم اقواممون رو دیدیم و بالاخره طعم خوب زندگی را چشیدیم.
(2013-01-04 ساعت 20:59)mgolchin13 نوشته:  

من در مورد گوشی موبایل سوال داشتم. من یه گوشی نوکیا دارم میخواستم بدونم تو آمریکا میشه ازش استفاده کرد.

ممنون از پاسختون

گوشی تون اگر جدید باشه به احتمال زیاد کار میکنه ولی گوشی های یک کمی قدیمی تر ممکنه کار نکنن. دلیلش هم اینه که بعضی فرکانس ها رو که توی آمریکا با اروپا و خاورمیانه متفاوت هست رو ساپورت نمیکنن. میتونید از اینترنت سرچ کنید و ببینید کار میکنه یا نه.
ممنون از راهنماییتون.
گوشیم N85هستش. تو ویکی پدیا compatible networkش رو برای آمریکای شمالی HSDPA 2100 نوشته. این طوری فک نمیکنم مشکلی باشه.
تشکر کنندگان: shkhmo ، mgolchin13 ، sam11 ، Solitude ، peyman1355 ، rasti_110 ، Tomas
دوستان عزیز امریکایی
بجز فروشگاه ROOS از کجا میشه لباس مجلسی مناسب خرید من توی ROSS چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sam11 ، Solitude ، ali234 ، Tomas
(2013-01-04 ساعت 22:40)Shezem نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 22:13)jordanir نوشته:  سلام ولکام تو چلنج

...ولی از هرتز میشه . من اینترورایز را نپرسیدم
..شما میاد تو رزرویشن پیک آپتون را آدرس تعریف میکنید!!!(این دیگه شاهکاره ! )
...بعضی از دفاتر میفرمایند که آدرس پیک آپ نمیکنیم. یا آدرس دلیوری نداریمTongue
خوش باشی.

دوست عزیز، ما که از این پارسی نوشتن شما چیزی دستگیرمون نشد ، جز همون عکس های دهن‌کجی و لبخند و تریپِ با عینک دودی !!
شما اول تکلیفت را با خودت روشن کن که انگلیسی می‌خوای بنویسی یا پارسی، تا ما هم بدونیم!!
خداییش یک بار دیگه متنی را که نوشته‌ای بخوان ، ببین خودت فهمیدی چی نوشتی!!
خوش‌تر باشی !!!

البته یه وقت فکر نکنی ها که من باشما خدایی نکرده خرده پرده‌ای دارم، نخیر. مسئله اساسی‌تر از این حرف‌هاست که به زبان پارسی داره آسیب می‌رسه. و من این متن شما را یکی از بهترین مثال‌ها دیدم تا دوستان دیگر هم کمی بیشتر توجه کنند.

خواجه در بند نقش ایوان است.... خانه از پای بست ویران است...
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: *NASIM* ، sam11 ، Shezem ، shkhmo ، peyman1355 ، Tomas ، funnybluesolea
(2013-01-05 ساعت 02:08)shkhmo نوشته:  دوستان عزیز آمریکایی
بجز فروشگاه ROOS از کجا میشه لباس مجلسی مناسب خرید من توی ROSS چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید

Jcpenney,sears,Tjmax
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: sam11 ، gbtm ، Solitude ، Shezem ، ali234 ، shkhmo ، peyman1355 ، houmanes ، hadiseh.t ، ابی هانی ، Tomas ، Emad_L
(2013-01-05 ساعت 00:53)sbh نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 20:59)mgolchin13 نوشته:  

ممنون از پاسختون

گوشی تون اگر جدید باشه به احتمال زیاد کار میکنه ولی گوشی های یک کمی قدیمی تر ممکنه کار نکنن. دلیلش هم اینه که بعضی فرکانس ها رو که توی آمریکا با اروپا و خاورمیانه متفاوت هست رو ساپورت نمیکنن. میتونید از اینترنت سرچ کنید و ببینید کار میکنه یا نه.
ممنون از راهنماییتون.
گوشیم N85هستش. تو ویکی پدیا compatible networkش رو برای آمریکای شمالی HSDPA 2100 نوشته. این طوری فک نمیکنم مشکلی باشه.

N85 که خوبه من یه نوکیا 3320 کلاسیک زاقارت داشتم که کار کرد مال شما که خیییییلی جدید تر از گوشی منه Big Grin
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
تشکر کنندگان: golesang ، Shezem ، sam11 ، ali234 ، sbh ، behrooz ramezani ، roeentan ، shkhmo ، peyman1355 ، ابی هانی ، Tomas ، Emad_L ، *NASIM*

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان