موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، کسی از ایالت ویسکانسین شهر میلواکی اطلاعی داره؟ وضعیت کار و هزینه ها چطوره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
Case No: 2013AS5xx
تعداد اعضا: 2 نفر
کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،
نامه دوم: 20 September
،تاریخ مصاحبه :nov19
نتیجه:يكضرب
ورود به امریکا: 14 اپریل 2013
تگزاس.دالاس
رتبه:
126
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سفر کرده ی عزیز، سلام
من واسه سفر اول به ماشین احتیاج دارم، آیا با گواهینامه بین المللی وپول نقد میشه؟ بدون کردیت-
ممنون میشم جواب بدید.
2013AS3xxx- ابوظبی
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-04 ساعت 20:14)kasrafo نوشته: دوستان سفر کرده ی عزیز، سلام
من واسه سفر اول به ماشین احتیاج دارم، آیا با گواهینامه بین المللی وپول نقد میشه؟ بدون کردیت-
ممنون میشم جواب بدید.
سلام دوست عزیز بله می شه خرید کرد و گواهینامه بین المللی در ایالت تگزاس شهر دالاس یکسال اعتبار دارد و البته ممکنه که بیمه ماشین مقداری گرانتر باشد اگر بگید که نقد خرید می کنید که خوشحالتر هم می شوند.
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سوار هواپیما شدیم خودم و می گم با داداشم،در فرودگاه شیراز با خط ترکیش،مهماندارها که حجاب نداشتند و ما سروقت پرواز کردیم برای ترکیه.
غذاهای خط ترکیش به مذاق من خوش نیامد،اگر بد غذا هستید حداقل غذای مناسبی در کیف داشته باشید تا در هواپیما اذیت نشوید.
ساعت حرکت اصلا خوب نبود ساعت سه صب،حدود ساعت شش صبح رسیدیم ترکیه،از اونجا هم وارد صف ترنسفرها شدیم و تا ساعت دوازده صبر کردیم تا وقت پروازمون به لس آنجلس برسه.
اگه لب تاپ دارین حتما با خودتون بیارید تا حوصله اتون سر نره.
از ترکیه تا لس انجلس حدود سیزده ساعت پرواز هست. دو بار غذا بهتون میدن شما قبلا باید انتخاب کرده باشین که غذا با محتویات گوشت می خواهید یا فقط غذای سبزیجات می خورید(گوشت های سرو شده در هواپیما حرام است از نظر مذهبی).
من توصیه می کنم بیسکویت یا کیک با خودتان به همراه داشته باشید.نوشیدنی هم از نوشابه و اب میوه و ابجو سرو میشود و هروقت هم مایل باشید می تونید در اخر هواپیما که آشپزخانه هست بروید و دوباره نوشیدنی بنوشید.
مانیتوری روبروی صندلی شما هست که لمسی است و یک کنترل هم با سیم بهش وصل هست و می توانید انواع فیلم ها و کلیپ و موسیقی نگاه و گوش کنید.از این نظر حوصله اتان سر نخواهد رفت.
فشار هوا کمی اذیتتان خواهد کرد و من که بی خوابی کشیدم با اینکه خیلی خوابم میامد.
در هواپیما برگه ای به شما می دهند که حاوی سوالاتی نظیر اینکه در چمدان هایتان چه چیزی حمل می کنید سبزیجات،تخم سبزی،خشکبار و چقدر دلار با خود دارید.
که با مقادیر کمتر از هزار دلار مشکلی ندارند.به لس انجلس رسیدیم وارد صف شدیم و اثر انگشت زدیم و این اثر انگشت برای همه بود نه فقط ایرانی ها.
پاسپورت چک شد و ما به صف مهاجرین تازه وارد راهنمایی شدیم
اونجا برگه ای رو امضا کردیم و پاکتی که قبلا سفارت به صورت مهر و مهوم بهمون داده بود را به اونا دادیم حدود بیست دقیقه پرونده ما چک شد و شماره سوشال در برگه پاسپورت ما نوشته شد و وقتی میخواستیم از گیت خروجی خارج شویم برگه ی مربوط به محتویات داخل چمدان ها رو نشان دادیم و اصلا هم چمدان ها رو باز نکردند و وقتی راهرو رو طی کردیم به سالن انتظار استقبال کننده ها رسیدیم مثل ایران کسی از پشت شیشه ما رو نگاه نمیکنه اصلا شیشه ای در کار نبود به سالن رسیدیم اقواممون رو دیدیم و بالاخره طعم خوب زندگی را چشیدیم.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز امریکایی
بجز فروشگاه ROOS از کجا میشه لباس مجلسی مناسب خرید من توی ROSS چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-05 ساعت 02:08)shkhmo نوشته: دوستان عزیز آمریکایی
بجز فروشگاه ROOS از کجا میشه لباس مجلسی مناسب خرید من توی ROSS چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید
Jcpenney,sears,Tjmax
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-05 ساعت 00:53)sbh نوشته: (2013-01-04 ساعت 20:59)mgolchin13 نوشته: (2013-01-04 ساعت 16:29)sbh نوشته: سلام به همگی.
من در مورد گوشی موبایل سوال داشتم. من یه گوشی نوکیا دارم میخواستم بدونم تو آمریکا میشه ازش استفاده کرد.
ممنون از پاسختون
گوشی تون اگر جدید باشه به احتمال زیاد کار میکنه ولی گوشی های یک کمی قدیمی تر ممکنه کار نکنن. دلیلش هم اینه که بعضی فرکانس ها رو که توی آمریکا با اروپا و خاورمیانه متفاوت هست رو ساپورت نمیکنن. میتونید از اینترنت سرچ کنید و ببینید کار میکنه یا نه.
ممنون از راهنماییتون.
گوشیم N85هستش. تو ویکی پدیا compatible networkش رو برای آمریکای شمالی HSDPA 2100 نوشته. این طوری فک نمیکنم مشکلی باشه.
N85 که خوبه من یه نوکیا 3320 کلاسیک زاقارت داشتم که کار کرد مال شما که خیییییلی جدید تر از گوشی منه
کیس #: AS1xxx1
ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012
از 10/17/2012 در آمریکا