کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-01-04 ساعت 22:40)Shezem نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 22:13)jordanir نوشته:  سلام ولکام تو چلنج

...ولی از هرتز میشه . من اینترورایز را نپرسیدم
..شما میاد تو رزرویشن پیک آپتون را آدرس تعریف میکنید!!!(این دیگه شاهکاره ! )
...بعضی از دفاتر میفرمایند که آدرس پیک آپ نمیکنیم. یا آدرس دلیوری نداریمTongue
خوش باشی.

دوست عزیز، ما که از این پارسی نوشتن شما چیزی دستگیرمون نشد ، جز همون عکس های دهن‌کجی و لبخند و تریپِ با عینک دودی !!
شما اول تکلیفت را با خودت روشن کن که انگلیسی می‌خوای بنویسی یا پارسی، تا ما هم بدونیم!!
خداییش یک بار دیگه متنی را که نوشته‌ای بخوان ، ببین خودت فهمیدی چی نوشتی!!
خوش‌تر باشی !!!

البته یه وقت فکر نکنی ها که من باشما خدایی نکرده خرده پرده‌ای دارم، نخیر. مسئله اساسی‌تر از این حرف‌هاست که به زبان پارسی داره آسیب می‌رسه. و من این متن شما را یکی از بهترین مثال‌ها دیدم تا دوستان دیگر هم کمی بیشتر توجه کنند.
سلام ممنون دوست عزیز از تذکرتون. من خیلی پارسی ام خوب نیست (میدونید که در همین پارسی به صدای سگ بعد از حمله عرب ها پارس میگویند حتما میدانید چون خیلی روی زبان نکته سنج هستید). تو مملکتی بزرگ شدم که نمیدونم زبانش چی بود ولی زبان فارسی یادمون میدادن و بیشترش عربی بود. انگلیسی هم بلد نیستم چون دست و پا شکسته و با جون کندن یاد گرفتم. حتی موقعی که میخواستم انگلیسی یخونم منابع کافی هم نبود. زبان فارسی هم در ممکلت من زیاد رونق نداشت بیشتر عربی بود. اینه که شرمنده دیگه با همین سواد اندکمون در خدمت همه هستیم.
من تنها موردی که فکر میکنم شاید فایده داشته باشم اینجا اینه که اگر اطلاعاتی دارم یا کسی سوالی داره در مورد مسایل مربوط به مهاجرت و اگر کمکی اینور آب ازم بر میاد براش انجام بدم اگر هم نه لااقل بهش شر نرسونم.
تکلیف من همینه. باهاشم روشنه. راستش خیلی از لحنت خوشم نیومد. با اینکه میدونم از بچه های خوب این انجمن هستی.
اون دوستمون اگر جوابش را گرفته باشه برام کافیه. چیزی که به نظرم رسیده را براش گفتم و تجربه ای که براش کم هزینه نکردم. شما بهتر نبود خودتون هم تجربتون را میگفتید. میدونید شما را نمیدونم ولی لمثال من که ساپورت ندارند محتاج همین کمک های یک جمله ای دوستان این انجمن هستند. این دوستمون بدون ماشین و شاید با زن (شوهر) و بچه باید کلی راه تو سرما یا گرما بره دم در تمام این دفاتر یا با هزینه نه چندان کم تماس بگیره (که شاید خیلی براش مطلوب نباشه) و شاید همین پست من بدردش بخوره.
تو این انجمن من از این رفتارها زیاد دیدم. معمولا هم اگر مستقیم با خودم باشه جواب نمیدم ولی هیچ وقت تفهمیدم حالا مثلا این پست شما چه دردی وامیزاره (فارسی بودا پارسیشو نمیدونم) از مردم.

---------------------
اون دوستی که جوابشو دادم اگر جواب سوالتون واضح نبود بفرمایید تا اصلاح کنم.
enterprise و Hertz , Budget
من فرض کردم که شما انتخاب هاتون را انجام دادین در سایت ها و فقط مسالتون همونه که پرسیدین. چیزی که برای خود من هم سوال بود.
شاید دوستمون بیراه هم نگه بالاخره من بعضی وقتها سحر - نصف شب و ... میام اینجا سر میزنم. جواب دوستان را میدم که شاید کسی پیدا بشه یه انتقادی بکنهBig Grin
تشکر کنندگان: Shezem ، rabbit ، kasrafo ، sam11 ، ali234 ، Blaze ، el333 ، کیانا ، amir82 ، roeentan ، mgolchin13 ، vroom ، shkhmo ، peyman1355 ، hadiseh.t ، rasti_110 ، Tomas ، ALI_AGHA ، MAHDI2012 ، Man ، fire dragon ، Tero.guy
(2013-01-05 ساعت 02:08)shkhmo نوشته:  دوستان عزیز آمریکایی
بجز فروشگاه ROOS از کجا میشه لباس مجلسی مناسب خرید من توی ROSS چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید

فروشگاه MARSHALLS هم هست که سیستمش مثل ROSS هست که لباس های مارک دار از مد گدشته را با قیمت ارزون می‌فروشد.
از این دو تا ، یه خورده شیک‌تر، فروشگاه KOHL'S و H&M هستند. باز از اینها یه‌خورده شیکی پیکی تر ! فروشگاه MACY'S هست. که قسمت زنانه‌اش انتخاب‌های زیادی داره. اگه باز شیک‌تر می‌خوای به SPIRIT سر بزن. اگه چیزی باز یادم آمد، خبر میدم Big Grin . توی این روزنامه‌های محلی که هفتگی می‌اندازند جلوی درب منزل هم یه نگاهی بیانداز، آگهی فراوان هست .
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: vroom ، Solitude ، kasrafo ، sam11 ، ali234 ، amir82 ، achi686 ، j1970 ، shkhmo ، peyman1355 ، houmanes ، hadiseh.t ، ابی هانی ، Tomas ، behina ، Emad_L ، mercedeh2011
(2013-01-05 ساعت 06:30)jordanir نوشته:  ...
من فرض کردم که شما انتخاب هاتون را انجام دادین در سایت ها و فقط مسالتون همونه که پرسیدین. چیزی که برای خود من هم سوال بود.
شاید دوستمون بیراه هم نگه بالاخره من بعضی وقتها سحر - نصف شب و ... میام اینجا سر میزنم. جواب دوستان را میدم که شاید کسی پیدا بشه یه انتقادی بکنهBig Grin
من جوابمو گرفتم . ممنون از همگی.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: sam11 ، ali234 ، jordanir ، roeentan ، shkhmo ، peyman1355 ، Tomas ، fire dragon
دوستان شما به هر زبانی که دوست دارید بنویسید ولی بنویسید باور کنید تک تک پستهاتون برای ما که تا چندماه دیگه عازم هستیم واقعا کمک کننده است . همینجا از همتون تشکر می کنم shezem عزیز jordanir عزیز wall street و هستی بانو و خلاصه همه و همه بچه های گل 2012 که تک تک اسم نمی برم ولی واقعا ما که کسی رو امریکا نداریم به این کمکهای فکری احتیاج داریم . باز هم ممنون.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
(2013-01-05 ساعت 02:08)shkhmo نوشته:  دوستان عزیز آمریکایی
بجز فروشگاه ROOS از کجا میشه لباس مجلسی مناسب خرید من توی ROSS چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید

اگر پیراهنهای زنونه مجلسی میخواهید فروشگاه Dillard's خیلی عالیه مخصوصا اگه outlet اونو پیدا کنی قیمتهاش خیلی مناسبه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: Solitude ، sam11 ، shkhmo ، peyman1355 ، hadiseh.t ، Tomas ، Emad_L
دوستان در اولین ورود به آمریکا چند تا عکس پرسنلی نیاز داریم؟
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: behrooz ramezani ، Solitude ، shkhmo ، peyman1355 ، Tomas ، Emad_L
(2013-01-05 ساعت 20:26)frz61 نوشته:  دوستان در اولین ورود به آمریکا چند تا عکس پرسنلی نیاز داریم؟

در اولین ورود و حتی گواهینامه، دیگه شما به عکس پرسنلی احتیاج نداری !!
اون مال قدیم بود ، خب آخه دیگه دنیا پیشرفت کرده Big Grin هرجا لازم باشه، از شما یک عکس می‌گیرند، مثلا در فرودگاه، در اولین ورود، همان‌جا که پاسپورت را چک می‌کنند، یک وبکم هم هست که همان درجا عکس می‌گیرند و میره تو کامپیوتر. برای گواهینامه هم همینطور. همان‌روز که فرم پر می‌کنید و آزمایش چشم می‌دهید باز همانجا عکس دیجیتال می‌گیرند.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: IN.USA@2013 ، sam11 ، bayat_r ، frz61 ، ASALI ، ali234 ، amir82 ، Solitude ، Saeedv13 ، shkhmo ، peyman1355 ، hadiseh.t ، Tomas ، pr.kia ، raham ، MAHDI2012 ، Emad_L ، Sepidrose ، mercedeh2011 ، مانترا
(2013-01-05 ساعت 22:08)Shezem نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 20:26)frz61 نوشته:  دوستان در اولین ورود به آمریکا چند تا عکس پرسنلی نیاز داریم؟

در اولین ورود و حتی گواهینامه، دیگه شما به عکس پرسنلی احتیاج نداری !!
اون مال قدیم بود ، خب آخه دیگه دنیا پیشرفت کرده Big Grin هرجا لازم باشه، از شما یک عکس می‌گیرند، مثلا در فرودگاه، در اولین ورود، همان‌جا که پاسپورت را چک می‌کنند، یک وبکم هم هست که همان درجا عکس می‌گیرند و میره تو کامپیوتر. برای گواهینامه هم همینطور. همان‌روز که فرم پر می‌کنید و آزمایش چشم می‌دهید باز همانجا عکس دیجیتال می‌گیرند.
Big GrinBig GrinBig Grin
من هنوز تو بروکواسی اینجام
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: ali234 ، Solitude ، Shezem ، maka2 ، shkhmo ، peyman1355 ، Tomas ، sam11 ، behina
(2013-01-04 ساعت 20:14)kasrafo نوشته:  دوستان سفر کرده ی عزیز، سلام
من واسه سفر اول به ماشین احتیاج دارم، آیا با گواهینامه بین المللی وپول نقد میشه؟ بدون کردیت-
ممنون میشم جواب بدید.

سلام دوست عزيز ما با گواهينامه بين المللي در لوسآنجلس ماشين كرايه كرديم و لي از كرديت كسي ديگري استفاده كرديم. در مورد پول نقد اطلاعي ندارم
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
تشکر کنندگان: Shezem ، ali234 ، peyman1355 ، Solitude ، Tomas ، sam11 ، shkhmo ، Emad_L
(2013-01-05 ساعت 06:30)jordanir نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 22:40)Shezem نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 22:13)jordanir نوشته:  سلام ولکام تو چلنج

...ولی از هرتز میشه . من اینترورایز را نپرسیدم
..شما میاد تو رزرویشن پیک آپتون را آدرس تعریف میکنید!!!(این دیگه شاهکاره ! )
...بعضی از دفاتر میفرمایند که آدرس پیک آپ نمیکنیم. یا آدرس دلیوری نداریمTongue
خوش باشی.

دوست عزیز، ما که از این پارسی نوشتن شما چیزی دستگیرمون نشد ، جز همون عکس های دهن‌کجی و لبخند و تریپِ با عینک دودی !!
شما اول تکلیفت را با خودت روشن کن که انگلیسی می‌خوای بنویسی یا پارسی، تا ما هم بدونیم!!
خداییش یک بار دیگه متنی را که نوشته‌ای بخوان ، ببین خودت فهمیدی چی نوشتی!!
خوش‌تر باشی !!!

البته یه وقت فکر نکنی ها که من باشما خدایی نکرده خرده پرده‌ای دارم، نخیر. مسئله اساسی‌تر از این حرف‌هاست که به زبان پارسی داره آسیب می‌رسه. و من این متن شما را یکی از بهترین مثال‌ها دیدم تا دوستان دیگر هم کمی بیشتر توجه کنند.
سلام ممنون دوست عزیز از تذکرتون. من خیلی پارسی ام خوب نیست (میدونید که در همین پارسی به صدای سگ بعد از حمله عرب ها پارس میگویند حتما میدانید چون خیلی روی زبان نکته سنج هستید). تو مملکتی بزرگ شدم که نمیدونم زبانش چی بود ولی زبان فارسی یادمون میدادن و بیشترش عربی بود. انگلیسی هم بلد نیستم چون دست و پا شکسته و با جون کندن یاد گرفتم. حتی موقعی که میخواستم انگلیسی یخونم منابع کافی هم نبود. زبان فارسی هم در ممکلت من زیاد رونق نداشت بیشتر عربی بود. اینه که شرمنده دیگه با همین سواد اندکمون در خدمت همه هستیم.
من تنها موردی که فکر میکنم شاید فایده داشته باشم اینجا اینه که اگر اطلاعاتی دارم یا کسی سوالی داره در مورد مسایل مربوط به مهاجرت و اگر کمکی اینور آب ازم بر میاد براش انجام بدم اگر هم نه لااقل بهش شر نرسونم.
تکلیف من همینه. باهاشم روشنه. راستش خیلی از لحنت خوشم نیومد. با اینکه میدونم از بچه های خوب این انجمن هستی.
اون دوستمون اگر جوابش را گرفته باشه برام کافیه. چیزی که به نظرم رسیده را براش گفتم و تجربه ای که براش کم هزینه نکردم. شما بهتر نبود خودتون هم تجربتون را میگفتید. میدونید شما را نمیدونم ولی لمثال من که ساپورت ندارند محتاج همین کمک های یک جمله ای دوستان این انجمن هستند. این دوستمون بدون ماشین و شاید با زن (شوهر) و بچه باید کلی راه تو سرما یا گرما بره دم در تمام این دفاتر یا با هزینه نه چندان کم تماس بگیره (که شاید خیلی براش مطلوب نباشه) و شاید همین پست من بدردش بخوره.
تو این انجمن من از این رفتارها زیاد دیدم. معمولا هم اگر مستقیم با خودم باشه جواب نمیدم ولی هیچ وقت تفهمیدم حالا مثلا این پست شما چه دردی وامیزاره (فارسی بودا پارسیشو نمیدونم) از مردم.

---------------------

دوست عزیز سلام
من از جانب آن دوست گرامی که انتقاد کرده بود عذر خواهی می کنم و تشکر از اینکه وقت می گذارید تا مشکل هموطنی مثل منو حل کنید اما با عرض معذرت من وقتی به تاپیک بچه ها رجوع می کنم متاسفانه بخاطر ضعف زبان از اصطاحاتی که استفاده می کنند سر در نمی آورم برای همین اگه دوستان محبت کنند و فارسی بن.یسند و اصطلاحات انگلیسی را در پرانتز بنویسند بسیار ممنون می شم واین کار دو حسن داره هم من می فهمم و هم یک اصطلاح یاد می گیرم....
باز از شما تشکر می کنم ...موفق باشید و پیروز
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، maka2 ، Tomas ، achi686 ، sam11 ، rabbit ، behina ، shkhmo ، MAHDI2012
ما هم همین مشکل رو برای همسرم داشتیم وگفتند یا پروازتون رو عوض کنید ویا اینکه پاس جدید بگیرید ولی موقع ابطال پاس قدیمی فقط صفحه مشخصات پانچ بشه و ویزای امریکارو پانچ نکنن و2 پاسه سفر کنید ما این کارو کردیم ومشکلی هم پیش نیومد
تشکر کنندگان: Tomas ، achi686 ، Blaze ، sam11 ، Solitude ، shkhmo ، MAHDI2012 ، Emad_L
با سلام؛کسی میدونه که میشه تابلو فرش همراه ببریم یا نه؟
فرودگاه لس آنجلس میریم.

لطفا راهنمایی کنید اگر میدونید
با تشکر
تشکر کنندگان: Tomas ، Blaze ، Solitude ، shkhmo
(2013-01-06 ساعت 20:08)motor نوشته:  با سلام؛کسی میدونه که میشه تابلو فرش همراه ببریم یا نه؟
فرودگاه لس آنجلس میریم.

لطفا راهنمایی کنید اگر میدونید
با تشکر

با سلام
شما لس آنجلس را پرسیدین که البته طبق شنیده های من و نظر دوستان ساکن لوس آنجلس مشکلی کلا نداره آوردن عادی تابلو فرش یا حتی فرش.
به طور کلی چیزی اگر جنبه استفاده شخصی داشته باشه مشکلی نداره. و چیزهایی هم که باید اعلام کنید را اعلام کنید.
در مورد تابلو فرش هم خودتون حتما میدونید اگر قابش مشکل داره از قاب بازش کنید و قشنگ بذارین تو چمدان. راحت بیارینش.
فقط یک مورد واقعا برای مصرف شخصی میارین یا برای فروش. چون یه موردی که اینجا ممکنه ایرانیها زیاد پیشنهاد بدن اینه که با خودتون فرش بیارین و بفروشین. من نمیگم بده ولی چیزی که میدونم اینه که مشابه هاش (صد البته فقط از لحاظ ظاهری) را راحت با قیمت پایین از اینترنت میشه تهیه کرد. باز این نظر شخصی منه و خودتون تصمیم بگیرید.
حامد
تشکر کنندگان: Blaze ، sam11 ، bayat_r ، mgolchin13 ، Solitude ، shkhmo ، Tomas ، ali234 ، el333 ، مهتاب - 2251
اگر جا نشه چه کار کنیم ؟ تابلو فرشو می شه گرفت تو دست آورد ؟ شامل هزینه اضافی میشه ؟
تشکر کنندگان: Solitude ، bayat_r ، shkhmo ، Tomas ، ali234
(2013-01-07 ساعت 00:11)Blaze نوشته:  اگر جا نشه چه کار کنیم ؟ تابلو فرشو می شه گرفت تو دست آورد ؟ شامل هزینه اضافی میشه ؟

موقعی که من داشتم بارامو تحویل میدادم تو ایران خانومه تو باجه گفت که میتونی بری یه جایی هست جعبه های واسه بسته بندی بگیری و وسایل اضافتو بریزی اون تو و بیاری قسمت بار تحویل بدی اینم واسه یاد آوری بگم که من پول یه 23 کیلو اضافه رو که حدود 100 دلار بود رو پرداخت کردم و یه چمدون اضافی اضافه کردم رو بلیطم.
ولی جعبه واسه بسته بندی نگرفتم ولی شما اگه دوست داری میتونی بگیری.
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
تشکر کنندگان: bayat_r ، shkhmo ، Saeedv13 ، mohajer13 ، Tomas ، sima s ، ali234 ، Blaze ، ASALI ، el333 ، achi686 ، kasrafo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان