کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
با سلام به دوستان همسفر من می خوام تمام نقدینگی ام رو امروز به دلار تبدیل کنم دیشب 10 میلیون رو با دلار 1600 تبدیل کردم فکر کنم این شانس خوبی است که به ما رو کرده امیدوارم اینطور باشه ....
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: frz61 ، frozen mind ، كاميلا ، funnybluesolea ، SH1A2R3 ، Emad_L ، shadin_n ، MPU ، Solitude ، moesa7
دلار الآن ساعت 12 و 8 دقیقه رفت بالای 1750 تومن. شما خیلی شانس آوردی!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: smith ، M.Haghighi ، armanbala ، storagemeter ، **USA** ، mansour*** ، shadin_n ، Solitude ، moesa7
(2012-04-16 ساعت 12:07)frozen mind نوشته:  دلار الآن ساعت 12 و 8 دقیقه رفت بالای 1750 تومن. شما خیلی شانس آوردی!
قیمت واقعی دلار 1900 تومن هستش.هر جا ارزونتر بود سریع بخر.
Big Grin

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، storagemeter ، frozen mind ، shadin_n ، Solitude ، moesa7
بچه ها بحث خرید ارز کاملا شانسی و غیر قابل پیش بینیه.بیشترین ریسکو ما مهاجرا باید بکنیم .معلوم نیست چی میشه ممکنه 1300 افت کنه ممکنه 2800 برسه.no body knows!!!!!!!1
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: frz61 ، M.Haghighi ، emrah66 ، 3rip ، storagemeter ، shadin_n ، Solitude ، moesa7
(2012-04-14 ساعت 10:35)ghorbat نوشته:  
(2012-04-14 ساعت 10:18)tenesi نوشته:  دوستان عزیز

بالاخره کارت های ما هم رسید

به امید موفقیت برای تک تک شما عزیزان

اطلاعات بیشتر --> اینجا
سلام به دوست عزیز ، تبریک و با آرزوی موفقیت .Big GrinWinkSmile
سلام دوست عزیز

من یه کم دیر تر از شما متوجه شدم که برنده شدم و 13 اپریل فرم ها رو واسه کی سی سی فرستادم ، هنوز جوابی نگرفتم، در مورد کارنت شدن عدد و رقم های امسال با پارسال خیلی تفاوت داره و من که 6000 بودم در ماه های اول کارنت شده بودم انگار، ولی از کی سی سی خبری نیست
سوال من با تاپیک مربوط نیست ولی چون کیس ما شبیه بهم هست پرسیدم اگه میشه ایمیل یا ای دی یاهو تونو برام بفرستین ممنون
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Solitude ، moesa7
سلام. دوستان عزیز، من می خام برم آمریکا و بعد از گرفتن Green Card برگردم. چه قدر طول می کشه تا پاس سفید و یا re-entry permit من آماده بشه ؟، یکی از دوستان گفت که بعد از گرفتن Green Card حداقل باید 6 ماه در خاک آمریکا بمونم و بعد می تونم خارج شم. آیا واقعا این درسته ؟
تشکر کنندگان: Solitude ، moesa7
دوستانی که در امریکا هستند میشه لطفا پاسخ بدند اگر کسی پس از اخذ ویزا وارد امریکا شد تا کی باید آنجا اقامت داشته باشه و پس از دو هفته میتونه برگرده ایران؟
به چه صورت میتونه پاس سفید بگیره
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: golesang ، moesa7
سلام
نمیدونم چرا بعضیا به خودشون زحمت نمیدن یه دور همه تاپیک ها رو که از عنوانش هم میتونن بفهمن به دردشون میخوره یا نه، بخونن بعد یه سوال هایی شبیه اینکه تازه بگن "لیلی زن بود یا مرد؟" بپرسن
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، كاميلا ، golesang ، mehdi47 ، frozen mind ، Seattle2015 ، emrah66 ، shadin_n ، Solitude ، moesa7 ، Tero.guy
(2012-04-16 ساعت 18:07)amin_gholian نوشته:  سلام. دوستان عزیز، من می خام برم آمریکا و بعد از گرفتن Green Card برگردم. چه قدر طول می کشه تا پاس سفید و یا re-entry permit من آماده بشه ؟، یکی از دوستان گفت که بعد از گرفتن Green Card حداقل باید 6 ماه در خاک آمریکا بمونم و بعد می تونم خارج شم. آیا واقعا این درسته ؟

من نميدونم چرا بعضي از دوستان كم لطفي ميكنن و اطلاعات غلط ميدن،دوستان قضيه زمان داخل و خارج بودن خيلي سادس، اگر يه سري به سايت رسمي دولت فدرال بزنيد،تمام قوانين رو اونجا با شرح و مفصل توضيح داده، هيچ جايي هم ننوشته بايد 6 ماه تو us بمونيد، لطفا اگر دوستي قانوني رو براي بقيه ميگه منبعشم ذكر كنه. سايت رسمي دولت: www.uscis.gov
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: amin_gholian ، nahid.t ، emrah66 ، golesang ، frozen mind ، SH1A2R3 ، shadin_n ، moesa7
با سلام خدمت دوستان خیلی دوست داشتم بدونم در ماه جون از دوستان مهاجرسرا چه کسانی بلیط به آمریکا رو گرفتند من و همسرم که اول تیر با پرواز لفتانزا به آمریکا ایالت اوکلاهما خواهیم رفت الان هم در حال فروختن خونه و ماشین و لوازم منزل هستم نمی دونید خود اینکار چقدر استرس داره......و ما تصمیم خودمون رو گرفتیم شما چطور؟
تشکر کنندگان: golesang ، hoseyn ، hoda2012 ، shahab2012 ، ghorbat ، frozen mind ، smith ، SH1A2R3 ، moesa7
(2012-04-17 ساعت 20:55)M.Haghighi نوشته:  با سلام خدمت دوستان خیلی دوست داشتم بدونم در ماه جون از دوستان مهاجرسرا چه کسانی بلیط به آمریکا رو گرفتند من و همسرم که اول تیر با پرواز لفتانزا به آمریکا ایالت اوکلاهما خواهیم رفت الان هم در حال فروختن خونه و ماشین و لوازم منزل هستم نمی دونید خود اینکار چقدر استرس داره......و ما تصمیم خودمون رو گرفتیم شما چطور؟

سلام براتون ارزوی موفقیت دارم واقعا استرس اوره ،ما هم خدا بخواد جولای عازمیم و یکی از انتخابهامون اوکلاهماست و داریم بررسی میکنیم .شماکدوم شهرمیرید؟و اخرین اطلاعاتتون راجع به اونجا چیه؟
موفق باشید
شماره کیس: 2012AS000023xx
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 23
تاریخ کارنت شدن کیس:october 2011
تاریخ مصاحبه:٢٠ October
تاریخ دریافت کلیرنس:6 ژانویه 2012
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد نفرات همراه این کیس: 4 نفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، golesang ، SH1A2R3 ، M.Haghighi ، Solitude ، moesa7
(2012-04-18 ساعت 08:46)FREE BIRD نوشته:  
(2012-04-17 ساعت 20:55)M.Haghighi نوشته:  با سلام خدمت دوستان خیلی دوست داشتم بدونم در ماه جون از دوستان مهاجرسرا چه کسانی بلیط به آمریکا رو گرفتند من و همسرم که اول تیر با پرواز لفتانزا به آمریکا ایالت اوکلاهما خواهیم رفت الان .....

سلام براتون ارزوی موفقیت دارم واقعا استرس اوره ،ما هم خدا بخواد جولای عازمیم و یکی از انتخابهامون اوکلاهماست و داریم بررسی میکنیم .شماکدوم شهرمیرید؟و اخرین اطلاعاتتون راجع به اونجا چیه؟
موفق باشید
با سلام خدمت شما ما در ابتدا به اوکلاهما سیتی خواهیم رفت پیش یکی از آشنایان که اسپانسر ما هم هستند تا بعد از در یافت سوشیال نامبر به تگزاس شهر استین نقل مکان خواهیم کرد شهر استین در تگزاس رو از بابت رونق بازار کار و آب و هوای بهتر انتخاب کردیم البته باز هم به توصیه آشنامان.

تشکر کنندگان: golesang ، SH1A2R3 ، hoda2012 ، FREE BIRD ، kopol ، MPU ، Solitude ، moesa7
(2012-04-16 ساعت 18:55)shkhmo نوشته:  دوستانی که در امریکا هستند میشه لطفا پاسخ بدند اگر کسی پس از اخذ ویزا وارد امریکا شد تا کی باید آنجا اقامت داشته باشه و پس از دو هفته میتونه برگرده ایران؟
به چه صورت میتونه پاس سفید بگیره

دوست عزیز , مهری که در پاسپورت شما میخوره تا ۱ سال حکم گرین کارت رو داره. بعد از ۲ هفته هم میتونید به راحتی برگردید. برای دریافت reentry permit هم به این تاپیک مراجعه کنید.
تشکر کنندگان: golesang ، SH1A2R3 ، frozen mind ، shadin_n ، Solitude ، moesa7
سلام

در خصوص رفتن جا‌های برای زندگی‌ در آمریکا که انتخاب کردید، هرکس نظر خودشو داره یعنی‌ اگه از کسی‌ که در دالاس زندگی‌ می‌کنه بیپرسی اینجا راضی‌ هستی‌ میگه من حاضر نیستم جای دیگه برم چون اونجا جا افتاده و برای خودش زندگی‌ ساخته این شهر شاید برای شما خوب نباشه و خوشتون نیاد ازش و توی جای دیگه پیشرفت کنین از هر کس دیگه هم بپرسی اونم شهر خودشو عالی میگه براتون این رو من لمس کردم این شهری که توش هستم ۳ ومین شهری هست که من اومدم , همیشه جائی‌ باید زندگی‌ کنین که توش راحت و احساس شادی می‌کنین اینجا خودتان محدود نکنید به همن جأی که رفتین و اشنا دارین دنبال شهر و مکانی برای زندگی‌ راحت و آرامش برا خانواده و خصوصا پرورش بچه‌هاتون باشین

در خصوص پاس سفید, اگه برای تحصیل میخواهد بگیرید اینو دوستانه میگم خودتون رو اذیت نکنین راحت بیاید و همینجا بخونید چون آخرش هم همین کارو باید انجام بدید ولی‌ موارد دیگه نمیتونم اظهار نظر کنم چون هرکس صلاح خودشو بهتر میدونه

موفق باشید

با سلام خدمت دوستان باید عرض کنم قیمت دلار درصرافی های شهرستان دیروز 1815 تومان است که خیلی امیدوارم در خرداد (دور بعدی مذاکرات) کاهش داشته باشه. من که می خوام تا اون موقع صبر کنم.
تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3 ، MPU ، Solitude ، moesa7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان