موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-13 ساعت 12:44)M_star1316 نوشته: من شهرستانم و مثل اکثر شما دسترسی حضوری به آژانسها و نمایندگیهای فروش بلیط ندارم. قیمتهائی که اینجا برای بلیط دوسره به شیکاگو بتاریخ اوائل تیر بهم دادن حداقل قیمت 1800000 هستش ( ترکیش ) . به نظرتون خیلی زیاد نیست !!؟
اگه صبر کنم ممکنه بتونم ارزونتر گیر بیآرم؟
لطفا راهنمائی کنین.
سلام
قيمت بليط ها تقريبا همين هست
اگر يك سره بگيريد تقريبا ٤٠٠ تومن ارزونتر ميشه ولي در كل تقريبا قيمت بليط ها همين مبلغ هست
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-13 ساعت 07:18)javad_2 نوشته: سلام
اول از هر چیز از همهٔ شما بخاطر لطفی که به من دارین تشکر میکنم
shs عزیز در خصوص بیمه باید بگم شما میتونین بیمه کنید خودتون رو اتفاقا اگه بفهمن که شما میخواهید بیمه بشید ولتن نمیکنن اینقدر پیشنهاد جور واجور بهتون میدان که مثل من گیج میشید ولی بیمه را با کمک اون کسی که میرید پیشش انتخاب کنید بعضی بیمارستانها با گرفتن مبلغی شمارو بیمه میکنن چه شما شاغل باشی چه نباشی معمولا برا کارهای نیمه وقت بیمه نمیشی باید کار تمام وقت باشه و اونم حتما کارفرما بگه بیمت میکنه اگه بچه کوچک دارین حتما بیمه بشید چون اینجا خیلی هزینهٔ درمان بالاست مثلا دوست من بچشو برد دکتر و به گفته خودش حدود ۱۰۰۰$ هزینهش شد میگفت اگه بیمه بود خیلی هزینهاش کمتر میشد
ولی راجب کار واقعا نیاز بعد از گرفتن ssn هست چون باید خودتون رو با زندگی اینجا وفق بدین که کار و ارتباط این کارو میکنه دقیقا کار مثل یک کاتالیزور عمل میکنه و شمارو زودتر سوار قطار پیشرفت میکنه ولی بلیط این قطار زبان هست باید در ایران تمام تلاشتون رو برا یادگیری بکنید تا اینجا سری تر وارد زندگی بشید
یکی از مواردی که برا مهاجرت نیاز بدونید و خودتون رو براش آماده کنید صبرتون هست ، شنیدید میگن ۱۰۰ سال اولش سخته من بهتون میگم ۱ سال اولش نیاز به صبر و حوصله شما داره بعدش خودتون به این روزها فکر میکنید خندتون میگیره و این برای همه اتفاق افتاده نه منو شما اولیش بودیم و نه اخریش هستیم
با دید مثبت بیاد مطمئن باشید واقعا جای خوبی برای زندگی خودتون و جای سالم برای بزرگ کردن بچهاتون هست
یهچیزی یادم اومد دیروز من با دوستم برا تماشای فوتبال به مدرسه پسرش رفتیم که اون بازی داشت و ۱۲ سالش بود با کامل تعجب دیدم پرچم ایران رو هم در مدرسه آویزان کرده بودن اون بالای درش
برای همتون آرزوی سلامتی و شادی میکنم به امید دیدنتون در اینجا
اقا جواد سلام وخسته نباشید از مطالب خوبتون استفاده کردیم، امیدوارم همیشه با همین روحیه خوب و دید مثبت در کاراتون موفق باشید.
شماره کیس: 2012AS000023xx
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 23
تاریخ کارنت شدن کیس:october 2011
تاریخ مصاحبه:٢٠ October
تاریخ دریافت کلیرنس:6 ژانویه 2012
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد نفرات همراه این کیس: 4 نفر
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-14 ساعت 10:18)tenesi نوشته: دوستان عزیز
بالاخره کارت های ما هم رسید
به امید موفقیت برای تک تک شما عزیزان
اطلاعات بیشتر --> اینجا
سلام به دوست عزیز ، تبریک و با آرزوی موفقیت .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-15 ساعت 00:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-15 ساعت 00:45 توسط javad_2.)
سلام به همگی
شاید این مطالبی که از زبان من میشنوید کسی براتون ننویسه یا بهتون نگه بعضیها خجالت میکشن و بعضیها هم اینقدر کلاس بالا هستن که براشون کسر شانه ولی من براتون میگم چون واقعیت اینجاست و برای همه پیش میاد
روزی که من وارد آمریکا شدم فکر میکردم که الان تا درخواست کار بدم با این همه سابقه و توانائی حتما با اولین درخواستم همه میفتن دنبالم و نمیدونم کدام یکی رو برا کار انتخاب کنم ولی زهی خیال باطل
بیشتر ایرانیها که میان اینجا روزهای اول در فرشگاهها بعنوان پرکننده شلف و کار در رستوران شروع میکنن البته هیچ کدام از اینها نه بده نه خجالت آور من دوستانی اینجا دارم که تحصیلات خوب داشتن ولی وقتی وارد اینجا شدن برا شروع همین کارهارو کردن تا بد از جا افتادن بتونن کاری که درش توانائی دارن و علاقه رو انجام بدن
اگه اینجا اینجوری فکر کنید که برا پیشرفت و رسیدن به آرزوهاتون که در ایران بهش نمیرسیدید آمدید من بهتون این قول رو میدم که با کمی صبر ۱۰۰% بهش میرسید چون اینجا جائی یه که تحقق آرزوها و رسیدن به نوک قله پیشرفت توش هم دست یافتنی و هم آسونه کمی استفاده کردن از فکر و کمی خواستن شمارو میطلبه
من خودم جائی نبود که ثبتنام نکرده باشم ولی هرجا که زنگ میزدن با دیدن وضعیت زبان من قبولم نمیکردن هرکس جای من بود و صبرش کم مطمئناً الان تو خونش تو ایران نشست بود و دیگه فکر برگشتم به سرش نمیزد ولی من پا رو غرورم گذاشتم و به هرکی که میشد تماس گرفتم و خدارو شکر کارم که شروع برا پیشرفت اینجاست برام جور شد
از همون ورودم تمرکز کردم روی یادگیری و استارت برای بالا رفتن از پله بهم گفتن هفته ۲ روز بهم کار میدان بد از ۲ روز بهم گفتن از هفتهٔ دیگه ۳ روز بیا و این یعنی خوب بودم کارم و عزم راضی هستن در صورتی که قبلان اصلا همچین کاری نکرده بودم و حتا بهش فکرم نکرده بودم
ولی من برا این به آمریکا نیامدم که مثل ایران یک روند کارمندی و کار فرسایشی داشته باشم برای همین برای خودم هدف و آرزوهای بزرگ تصور کردم در ذهنم که کم کم در واقعیت بهش میرسم مطمئن باشید و شما هم باید همین کارو انجام بدین
اینجا پول حرف اول رو نمیزنه اینجا قدرت فکر شما و داشتن خلاقیته که حرف اول رو میزنه اکثر آدمهای که من اینجا باهاشون اشنا شدم برای خودشون کار میکنن و راضی از همهچیز و هرچه بخوان براشون فراهمه ولی این آرامش و راحتی رو از اول نداشتن کم کم با تلاش بهش رسیدن
اینجا بچهای ایرانیها بهترین مدارس درس میخونن و به جرات میگم بهترین دانشگاهها میرن شاید برای بیشتر امریکأیها فرستادن بچههاشون و رفتن به دانشگاه براشون سخت باشه ولی ایرانیها هم خودشون و هم بچههاشون راحت میرن بخاطر مبلغ مالیش البته چون دانشگاه اینجا خیلی هزینهاش بالاست
با دید بلند مدت بیاین اینجا خواب یکشبه ملیونر شدن هم برا خودتون نبینید
با آرزوی موفقیت و دیدن همتون در اینجا
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-15 ساعت 00:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-15 ساعت 00:45 توسط maka2.)
Javad2 دوست دارم. مي خواستم فقط تشكر رو بزنم دلم نيمد.
since 2012
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما سه نفر هستيم براي برواز مي تونيم سه تا ساك 23 كيليويي تحويل بار بديم.مي خواستم ببينم ايا ميشه يه ساك 23 كيليويي و يه ساك بزرگتر 46 كيلويي داد؟يا حتما بايد ساكها كوچيك باشند؟
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
افت شدید دلار در پایان وقت امروز
دوستان امروز در ساعت 8 شب دلار 1650 تومان معامله شد و دوستانی که قصد خرید دلار رو دارند خوب اتفاقات بازار دلار رو در زیرنظر بگیرند و به احتمال زیاد فردا هم با افت دلار آغاز خواهد شد و من به شخصه فکر می کنم تا 1600 تومان هم پایین بیاد والتبه پایین تر از اون یک کم بعید به نظر می رسه و بازهم اعتقاد دارم این شرایط خیلی ماندگار نیست و اگر قصد خرید دارید خوب بازار رو زیر نظر بگیرید ، من امروز فردوسی بودم و موجی از مردم جهت فروش دلار به صرافی ها هجوم آورده بودند و کاملاً محسوسه که این افت قیمت روانیه( قضیه 1+5) و برای همین هم هست که می گم پایدار نمی مونه
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان كسي مي دونه كه آيا با ويزا ( از طريق لاتاري )و مهر ورود به آمريكا ، مي شه قبل از دريافت گرين كارت يك سفر يك هفته اي از آمريكا رفت كانادا و دوباره برگشت آمريكا؟؟
لطفا اكر اطلاعات داريد يا با اين شرايط سفر كردين ما رو در جريان بگذاريد
کیس نامبر :2012AS00024xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011-07-31
کنسولگری: ابوظبی
تعداد نفرات همراه با این کیس: 2نفر