کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-02-14 ساعت 22:09)jake نوشته:  در مورد هزینه ی بلیط یک طرفه برای یو اس کسی اطلاع داره؟؟

پیشاپیش ممنون

دوست عزیز "
بلیط یه طرفه ارزونتر از 2 طرفه نیست بلکه به صرفه تره
یعنی اگه حالا حالا ها قصد برگشت نارید همون یه طرفه بگیرید اما اگه میدنید که حدود کی میخواهدی برگردید ، خوبدو طرفه به صرفه تره
مثلا اگه یه طرفه باشه 1200 دلار ....دوطرفه قیمتش 1400 تاست
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: mahdiyegh ، bayat_r ، Shezem ، jake ، Tomas ، shkhmo ، sam11 ، pr.kia ، a.r.a.s.h1
(2013-02-14 ساعت 22:03)gbtm نوشته:  لیست کارهایی که می‌باید بدو ورود انجام بدیم رو فراموش کردم بیارم،،،

رسیدن به خیر دوست عزیز.
فعلا زیاد سخت نگیر، برو یه کمی گردش کن ، وقت واسه این جور ‌چیزها زیاده Big Grin
اما از شوخی گذشته، شماره سوشیال (Social Security Number) باید بگیری که به اداره سوشیال سکیوریتی سرویس (Social Security Service)باید سر بزنی، گواهینامه رانندگی هم خیلی لازم می شود که به اداره رانندگی (DMV) باید بروی ، بعدش هم ، خب خودت بهتر میدونی که برای زندگیت می‌خوای چیکار کنی !! خانه ، کار، بیمه، ماشین،،،،
درود فراوان
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، pr.kia ، usa lover ، masih sh ، Tomas ، amir82 ، ali234 ، arezoo bj ، shkhmo ، gbtm ، sam11 ، payan ، roeentan ، Emad_L
(2013-02-12 ساعت 13:18)bayat_r نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 13:17)gbtm نوشته:  دوستان سلام

آیا اگه بالای 10000 دلار بیاریم مشکلی ایجاد میشه؟

نه فقط باید اعلام کنی....

منم تو پستای قبلی فرم اعلام این که بیشتر از 10000دلار بیاری رو گذاشته بودم که این فرمشه.

FenCen 105
اینم لینک فرمش دوباره
http://www.fincen.gov/forms/files/fin105_cmir.pdf

و میتونی دانلود کنی از همون ایران پر کنی با خودت بیاری بدی بهشون.

شاد باشی.
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
تشکر کنندگان: Tomas ، Saeedv13 ، shkhmo ، sam11 ، roeentan
دوستانی که آریزونا هستن و یا دارن تشریف میارین اینجا اگه دنبال خونه با قیمت مناسب هستین با من در تماس باشید شاید بتونم تو مجتمع خودمون کمک کنم که زود بتونید اینجا مستقر بشید و جا بیوفتین.
خوشحال میشم کمکی کرده باشم.
در شهر میسا آریزونا
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
تشکر کنندگان: bayat_r ، mitme ، usa lover ، sima s ، sasbk ، Tomas ، mgolchin13 ، amir82 ، mohajer13 ، Saeedv13 ، ali234 ، صوفیا صوری ، pr.kia ، arezoo bj ، shkhmo ، gbtm ، sam11 ، payan ، MAHDI2012 ، ensan ، roeentan ، rira1982 ، a.r.a.s.h1 ، Emad_L ، odiseh

چرا همه نگران اونور هستن. اونا كه از خداشونه پول بره تو مملكتشون. من نگران فرودگاه خودمونم. اگه كسي ايده اي داره لطفا درميون بذاره. تو جعبه عينك چه طوره؟ اصلا بازرسي اول گيرن يا بازرسي س.پ.ا.ه ؟ دوستايي كه بيشتر از 5000 تا بردن ميشه راهكاراشونو بگن.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: Tomas ، ali234 ، pr.kia ، shkhmo ، sam11 ، Emad_L
(2013-02-16 ساعت 10:15)sima s نوشته:  

چرا همه نگران اونور هستن. اونا كه از خداشونه پول بره تو مملكتشون. من نگران فرودگاه خودمونم. اگه كسي ايده اي داره لطفا درميون بذاره. تو جعبه عينك چه طوره؟ اصلا بازرسي اول گيرن يا بازرسي س.پ.ا.ه ؟ دوستايي كه بيشتر از 5000 تا بردن ميشه راهكاراشونو بگن.
سلام.همسر من راحت گذشت تو کیف دستیش و مشکلی‌ هم پیش نیامد.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: sima s ، ali234 ، pr.kia ، arezoo bj ، shkhmo ، sam11 ، payan ، Tomas ، Emad_L
(2012-05-09 ساعت 07:35)mehran626 نوشته:  دوستان اگرکسی عازم هیوستون هست و سوالی داشت میتونه پیغام خصوصی بده خوشحال میشم اگر خدمتی از دستم بر میاد انجام بدم اینجا چند خانواده هستیم که یا با لاتاری یا از طرق مختلف اومدند و خدا راشکر هم بچه های خوبی هستند و همه تا حالا موفق بودند و مشکل خاصی ندارند و علی الخصوص برای کاریابی خوب هوای همدیگر رو دارند

موفق باشید

سلام ما تازه وارد هیوستون شده ایم می خواستم اطلاعاتی در باره شهر هیوستون بدهید. متشکرم
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، Emad_L
(2013-02-14 ساعت 22:03)gbtm نوشته:  dustan salam,
sharmnde founte farsi nadaram.
liste karhaei ke mibayad badve vorud anjam bedim ro faramush kardam biaram,
jaee ham ke hastam na dastresi be telefon daram na internet va na mashin,
lotfan liste karhaee ke tu badve vorud bayad anjam bedid ro baram benevisid.
mamnun.
dar zemn,behtarin va arzantarin telefon va internet kodume,mobilam smartphone nist.

yek soale computeri,yahoo zamane vared kardane username o passworde emailam,az man soale security porsid,va chon natunestam javab bedam,accountam ro qofl kard,va chon qablan ealam karde budam,jahate verification,security coade ro be mobilam befreste,va chon alan dastresi be oun khatte telefone nadaram,nemitunam emailam ro check konam,va karam sakht ya aslan qeire momken shode,lotfan rahnamaee konid.

mamnun

دوستان سلام،
شرمنده فونت فارسی ندارم.
لیست کارهایی که می‌باید بدو ورود انجام بدیم رو فراموش کردم بیارم،
جائی‌ هم که هستم نه دسترسی‌ به تلفن دارم نه اینترنت و نه ماشین،
لطفا لیست کارهایی که تو‌ بدو ورود باید انجام بدید رو برام بنویسید.
ممنون.
در ضمن،بهترین و ارزانترین تلفن و اینترنت کدوم،موبایلم سمرتفن نیست.

یک سوال کامپیوتری،یاهو زمان وارد کردن یوزرنیم و پسورد ایمیلم،از من سوال سکوریتی پرسید،و چون نتونستم جواب بدم،اکانتم رو قفل کرد،و چون قبلاً اعلام کرده بودم،جهت وریفیکتین،سکوریتی کد رو به موبایلم بفرسته،و چون الان دسترسی‌ به اون خطّ تلفن ندارم،نمی‌تونم ایمیلم رو چک کنم،و کارم سخت یا اصلا غیر ممکن شده،لطفا راهنمایی کنید.

ممنون

سلام
لطفا برای فارسی تایپ کردن از سایت بهنویس استفاده کنید
موفق باشید

دوست عزيز سلام
در مورد يك سئوالت ميتونم پاسخ بدم كه در باره قفل شدن ياهواكانتت است كه براي خودم هم چند وقت پيش اتفاق افتاد و چون آي پي كانكشن شما عوض شده اين سئوال پرسيده ميشه. من هم چون موبايل ايرانم قطع بود در خواست ارسال آن به ايميل ديگرم را كردم كه قبلا هنگام ثبت و بازكردن ايميلم ازم سئوال كرده بود ولي چك كردم ديدم اونجا هم نفرستادن ولي نميدونم چطور به شكل معجزه آسايي يه روز صبح كه آي دي و پسوردمو زدم بدون اون پاسخها وارد ايميلم شد. من فكر كنم چون شما چندبار بطور حتم و پشت سرهم بدون هيچگونه تغييري در قسمت يوزر و پسورد تايپ ميكني. اين اتفاق ميافته و اونا اتوماتيك وار ميفهمن كه شما خودتون هستيد و خيلي سمج و يكدنده پاش وايستاديد كه بريد داخلBig GrinCoolSmile دوباره امتحان كنيد شايد...
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
تشکر کنندگان: pr.kia ، arezoo bj ، shkhmo ، gbtm ، sam11 ، Shezem ، Tomas ، Emad_L
(2013-02-16 ساعت 07:43)Solitude نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 13:18)bayat_r نوشته:  

نه فقط باید اعلام کنی....

منم تو پستای قبلی فرم اعلام این که بیشتر از 10000دلار بیاری رو گذاشته بودم که این فرمشه.

FenCen 105
اینم لینک فرمش دوباره
http://www.fincen.gov/forms/files/fin105_cmir.pdf

و میتونی دانلود کنی از همون ایران پر کنی با خودت بیاری بدی بهشون.

شاد باشی.

فکر کنم این فرمی که لینکشو گذاشتین مخصوص ویزیتورها باشه که ما نیازی به پر کردنش نداریم. فرمی که ما باید پر کنیم یه فرم دیگه هستش. معروغ به فرم آبی. اگه میشه لینک اونو بذارین. متشکر.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، Tomas ، MAHDI2012
(2013-02-16 ساعت 10:15)sima s نوشته:  

عزیزم تو فرودگاه به ما گیر دادن
من فکر می کردم گیت قبل از ورود چک می کنن
ولی تو گیت اول (قبل از تحویل بار) جایی که من هنوز جداسازی انجام نداده بودم افسر سوال جوابمون کرد-
و چون کنار هم بودن یکمی دردسر شد برامون البته آدم خیلی گیری نبود خداروشکر
سعی کنید همه پول ها رو تویه یک کیف نگذارید
فکر کنم فرقی نمی کنه (جعبه عینک باشه یا هر چیز دیگه ای) چون با x-ray چک میشه قابل تشخیص هستن

برای اونور هم یادتون باشه حتی پول های ایرانی تون رو هم اعلام کنید ( تو سفر ما به پول های ایرانی همرامون گیر دادن و گفتن چرا موقعی که ازتون پرسیدیم اعلام نکردین کلش 100 هزار تومان هم نبود)
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
(2013-01-29 ساعت 21:57)hadiseh.t نوشته:  سلام دوستان من هفته پیش اومدم ssn من بعد از 4 روز اومد ولی برای همسرم هنوز نیومده تو فرودگاه مشکلی نبود من بیشتر از 10000 تا برده بودم و چون اعلام کرده بودم با من به خوبی رفتار شد حتی چمدونامم نگشتند وقتی که پرسیدم چقدر پول میتونم بیارم به من گفتن هر چقدر فقط اعلام کنید البته فکر میکنم این قانون برای کسایی که سیتیزن هستند کمی فرق بکنه من تو منطقه ارواین کالیفورنیا هستم به نظر من اگه میاید تو این منطقه نیازی به اوردن هیچ مواد خوراکی نیست چون فروشگاه wholesome choice همه چیز با قیمت مناسب با سلیقه ایرانی داره لوازم خونه هم فروشگاه مارشال وتارگت همه چیز با قیمت خوب داره قیمت خونه هم از 1000 تا شروع میشه این منطقه میتونم بگم بهترین مدارس دولتی رو داره و تو این شهر ایرانی به وفور دیده میشه اینا اطلاعاتی بود که تو این چند روز بدست اوردم.

(2013-02-17 ساعت 11:04)payan نوشته:  
(2013-01-29 ساعت 21:57)hadiseh.t نوشته:  سلام دوستان من هفته پیش اومدم ssn من بعد از 4 روز اومد ولی برای همسرم هنوز نیومده تو فرودگاه مشکلی نبود من بیشتر از 10000 تا برده بودم و چون اعلام کرده بودم با من به خوبی رفتار شد حتی چمدونامم نگشتند وقتی که پرسیدم چقدر پول میتونم بیارم به من گفتن هر چقدر فقط اعلام کنید البته فکر میکنم این قانون برای کسایی که سیتیزن هستند کمی فرق بکنه من تو منطقه ارواین کالیفورنیا هستم به نظر من اگه میاید تو این منطقه نیازی به اوردن هیچ مواد خوراکی نیست چون فروشگاه wholesome choice همه چیز با قیمت مناسب با سلیقه ایرانی داره لوازم خونه هم فروشگاه مارشال وتارگت همه چیز با قیمت خوب داره قیمت خونه هم از 1000 تا شروع میشه این منطقه میتونم بگم بهترین مدارس دولتی رو داره و تو این شهر ایرانی به وفور دیده میشه اینا اطلاعاتی بود که تو این چند روز بدست اوردم.

دوست عزیز به ایرواین خوشامدید ما هم ایرواین هستیم اگه کاری باشه ییغام خصوصی بدید در خدمتیم.Smile
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: sima s ، usa lover ، Tomas ، pr.kia ، MAHDI2012 ، loveusa ، mmmsdeghi ، shkhmo
سلام دوستان
من هم در ارواین هستم و خدا رو شکر خیلی راضیم که به اینجا اومدم. اینجا شهر خیلی تمیز و خوش آب و هوایی هست. یه یار تو رادیو شنیدم که می گفت ارواین امن ترین شهر آمریکاست. به نظرم می ارزه که چند دلار بیشتر خرج کنی و در عوض در یه جای خوب زندگی کنی. با اینکه سه ماهه اومدم اینجا ولی باور کنید یک بار هم دلم برای ایران تنگ نشده
God bless the USA
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: bayat_r ، Tomas ، payan ، ASALI ، usa lover ، MAHDI2012 ، ali234 ، alexander ، 2013selectee ، ensan ، masih sh ، sima s ، Rhino ، Rainy ، far-dv2013 ، j1970 ، صوفیا صوری ، shkhmo ، rira1982 ، Emad_L
سلام دوستان ... از سفرنامه های بعضی ازدوستان متوجه شدم مدت ویزا توی پاس کم چرا؟؟؟؟؟
با گرین کارت به کدوم گشورها میتونیم سفر کنیم ؟؟؟؟
مثلا میتونیم با گرین کارت از امریکا بریم سوئد بعد بریم ایران [/font]
چرابه قبول شدها پاس امریکایی نمیدن ؟؟؟؟؟SadSad ممنونم از دوستان اگر جواب کامل بدن
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
تشکر کنندگان: Rainy ، Tomas ، shkhmo ، payan ، arezoo bj
دوستاني كه هر 6 ماه ميرن برميگردن, براي فدرال تكس چيكار كرديد؟ آيا فرم اعلام تكس رو پركرديد يا نبايد پركنيم؟ مشكلي بعدا پيش نمياد؟؟
چون تو اين ماه بايد فرم Tax refund رو پركنيد كه اگه پرنكنيد تو روند دريافت سيتيزن شيپي مشكل پيش مياد.
از دوستاني كه اطلاع دارن و يا فرم رو پركردن ممنون ميشم به دوستان نحوه پركردنش رو اينجا اعلام كنن چون يكماهي بيشتر وقت نداره.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
تشکر کنندگان: Tomas ، bayat_r ، amir82 ، shkhmo ، payan ، ali234 ، arezoo bj
(2013-02-18 ساعت 20:05)Rainy نوشته:  دوستاني كه هر 6 ماه ميرن برميگردن, براي فدرال تكس چيكار كرديد؟ آيا فرم اعلام تكس رو پركرديد يا نبايد پركنيم؟ مشكلي بعدا پيش نمياد؟؟
چون تو اين ماه بايد فرم Tax refund رو پركنيد كه اگه پرنكنيد تو روند دريافت سيتيزن شيپي مشكل پيش مياد.
از دوستاني كه اطلاع دارن و يا فرم رو پركردن ممنون ميشم به دوستان نحوه پركردنش رو اينجا اعلام كنن چون يكماهي بيشتر وقت نداره.

شما به عنوان یک مقیم ، برای هر درآمدی که هر سال در آمریکا و خارج آمریکا داشته اید باید اطلاعات مربوطه رو در فرمهای تکس اعلام کنید. بخشی از فرم هست که به درآمد خارج از کشور اختصاص داره. پر نکردن فرم تکس تا زمان مقرر در خیلی موارد مشکل ایجاد می کنه، نه فقط سیتیزن شدن.

در ضمن هر سال مهلت ارسال اظهارنامه های مالیاتی چند روزی فرق می کنه. برای سال 2013 شما تا 15 اپریل فرصت دارید.

نحوه پر کردن بستگی به شرایط و درآمدها و .. هر شخص داره. بهترین راهی که من پیشنهاد میدم و خودم هم استفاده می کنم نسخه رایگان Turbotax هست که خودشون آنلاین به صورت مرحله به مرحله و خیلی ساده راهنمایی می کنند که چطور اطلاعات رو وارد کنید و با دریافت حدود 30 دلار فرم state رو آنلاین می فرستند و فرم فدرال هم رایگان هست.

http://turbotax.intuit.com/personal-taxes/

نسخه های مختلف Turbotax هست که برای تکس های پیجیده تر هستند و رایگان نیست. به صورت نرم افزار هست که روی کامپیوتر نصب می کنید و مرحله به مرحله با شکل راهنمایی می کنه. هر مبتدی هم می تونه از سیستمش استفاده کنه. همه فروشگاهها تقریبا می فروشنش از جمله کاسکو. آنلاین هم یم تونید از همه جا سفارش بدید.

turbotax بسیار معتبره و مورد تایید و ارتباط مستقیم با IRS. پس نگران اطلاعاتتون نباشید.

خود IRS هم در وب سایتشون امکان تکمیل فرم آنلاین و رایگان رو ارائه میده.

همیشه نسخه فدرال رایگانه، اما برای ارسال به state اگر بخواهید efile کنید ، یعنی آنلاین بفرستید هزینه 30 تا 40 دلار می گیرن (منظورم turbotax ) هست. وگرنه باید خودتون پرینت بگیرید و با پست بفرستید.

من خودم efile رو ترجیح میدم چون هم مطمئنه ، هم سریع رسیدگی میشه و هم اگر مشمول refund باشید سریعتر بهتون میرسه !

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان