کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-02-20 ساعت 21:51)mercedeh2011 نوشته:  سلام ؛ یه سوال دارم ... من الان تو آمریکا هستم ؛ خودم گوشی ایفون 4اس دارم و هر جا میرم که فقط خط بگیرم میگن اینترنت باید باهاش بگیری؛ ولی من الان اینترنت نیازی ندارم روی گوشیم؛ چیکار کنم؟

دوست عزیز من پلن 40دلاری Simple Mobile داشتم و چون تاک نامحدود داشت واقعا راضی بودم و نگران زنگ زدن بقیه نبودم همینطور اگه به بانک یا جایی زنگ می زدم که بسیار طولانی میشد نگران نبودم

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: amir82 ، mercedeh2011 ، Saeedv13 ، payan ، amiry ، Tomas ، mrhj50 ، usa lover ، ali234 ، arezoo bj ، achi686 ، bayat_r ، roeentan ، shkhmo ، Emad_L
(2013-02-20 ساعت 21:51)mercedeh2011 نوشته:  سلام ؛ یه سوال دارم ... من الان تو آمریکا هستم ؛ خودم گوشی ایفون 4اس دارم و هر جا میرم که فقط خط بگیرم میگن اینترنت باید باهاش بگیری؛ ولی من الان اینترنت نیازی ندارم روی گوشیم؛ چیکار کنم؟

برو فروشگاه های t-moblie یا سایتش یه سیم کارت Prepaid بگیر
بهش میگن Pay as you go
از 10 دلار داره تا 100 دلاری که فقط مکالمه هست و تکست برای خود سیم کارت هم پول نمیگیرن
برای دفعه های بعد هم کارتش رو از فروشگاه ها میتونی بخری

تو سایتش کاملا توضیح داده
http://prepaid-phones.t-mobile.com/pay-as-you-go-plans
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Saeedv13 ، payan ، Tomas ، usa lover ، ali234 ، roeentan ، shkhmo ، Emad_L
(2013-02-21 ساعت 03:37)ariannbr نوشته:  

بهش میگن Pay as you go
از 10 دلار داره تا 100 دلاری که فقط مکالمه هست و تکست برای خود سیم کارت هم پول نمیگیرن

سلام
گوشی همسر بنده نیز ایفون 4s بود و از ایران اورده بودیم. اول از at&t ما هم طرح prepaid گرفتیم ولی با صفه نبود و دقیقه ای 10 سنت بود بعد که خواستیم از همون at&t پلن خانوادگی بگیریم تا کمی ارزون تر در بیاد گفتن باید برای گوشی های smart حتما اینترنت بگیریم که ما هم منصرف شدیم الان net10 خریدیم 25 دلار برای 750 دقیقه برای هر ماه که واقعا عالیه ولی خوب گوشی دیگه یکی معمولیش رو گرفتیم.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
تشکر کنندگان: ariannbr ، Saeedv13 ، payan ، mercedeh2011 ، Tomas ، mrhj50 ، usa lover ، ali234 ، amir82 ، kasrafo ، roeentan ، shkhmo ، mrr777 ، Emad_L
(2013-02-21 ساعت 04:04)کامیلا نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 03:37)ariannbr نوشته:  

بهش میگن Pay as you go

سلام
گوشی همسر بنده نیز ایفون 4s بود و از ایران اورده بودیم. اول از at&t ما هم طرح prepaid گرفتیم ولی با صفه نبود و دقیقه ای 10 سنت بود بعد که خواستیم از همون at&t پلن خانوادگی بگیریم تا کمی ارزون تر در بیاد گفتن باید برای گوشی های smart حتما اینترنت بگیریم که ما هم منصرف شدیم الان net10 خریدیم 25 دلار برای 750 دقیقه برای هر ماه که واقعا عالیه ولی خوب گوشی دیگه یکی معمولیش رو گرفتیم.

net10 یه بدی که داره اینه که یک ماهه هست
ولی اگر مصرف تلفنتون زیاد باشه به صرفه تره
برای کسایی مثل من که 50 دلار میخرن 5-4 ماه استفاده میکنن همون دقیقه ای 10 سنت بهتره Smile
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mercedeh2011 ، Tomas ، mrhj50 ، ali234 ، arezoo bj ، shkhmo ، Emad_L
(2013-02-21 ساعت 02:32)behzadb57 نوشته:  

دوست عزیز من پلن 40دلاری Simple Mobile داشتم و چون تاک نامحدود داشت واقعا راضی بودم و نگران زنگ زدن بقیه نبودم همینطور اگه به بانک یا جایی زنگ می زدم که بسیار طولانی میشد نگران نبودم
من هم همان simplemobile را پیشنهاد میکنم. پلن یری پید چهل دلاری. در ضمن شما قطعا به اینترنت احتیاج پیدا میکنید.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: Danoosh ، mercedeh2011 ، Tomas ، mrhj50 ، ali234 ، kasrafo ، shkhmo ، Saeedv13 ، Emad_L
(2013-02-21 ساعت 04:43)amiry نوشته:  
من هم همان simplemobile را پیشنهاد میکنم. پلن یری پید چهل دلاری. در ضمن شما قطعا به اینترنت احتیاج پیدا میکنید.
ممنون دوست عزیز ... ولی من الان چون توی خونه که اینترنت 6 گیگ دارم و بیرون هم فعلا نیازی به اینترنت ندارم.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
تشکر کنندگان: Tomas ، ali234 ، shkhmo ، Emad_L
(2013-02-21 ساعت 06:34)mercedeh2011 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 04:43)amiry نوشته:  
ممنون دوست عزیز ... ولی من الان چون توی خونه که اینترنت 6 گیگ دارم و بیرون هم فعلا نیازی به اینترنت ندارم.
داری عزیزم نیاز داری!! الان گرمی متوجه نیستی. من مطمئنم نیاز داریSmile)))))))))
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: usa lover ، ali234 ، kasrafo ، Tomas ، j1970 ، amiry ، achi686 ، payan ، mercedeh2011 ، roeentan ، shkhmo ، Saeedv13
دوستان سلام من گرین کارت دارم الان هم ایرانم 5 ماه که از امریکا خارج شدم .سوالم اینه که من تا کی میتونم ایران بمونم که به گرین کارتم لطمه نخوره یا به عبارت دیگر ما باید از هر 6 ماه به امریکا ورود خروج داشته باشیم؟؟؟؟چون شنیدم اگه بیشتر از 6 ماه باشه از اعتبار میوفته ؟؟؟؟لطفا راهنمای کنید
تشکر کنندگان: shkhmo
دوستان لازم به ذکر که این مورد رو دیروز از یک وکیل پرسیدم تو انکارا ایشون گفتن تا یک سال میتونین خارج از امریکا باشین ولی من قانع نشدم .اگه اطلاعت موثقی دارین لطفا بگین ممنون میشم
تشکر کنندگان: ali234 ، payan ، Tomas ، shkhmo ، mercedeh2011
سلام بچه ها من این سوال رو اونور گذاشتم کسی نبود جواب بده، ما الان تقریبا 3 ماهی میشه اومدیم آمریکا و ورودمون ایالت ویرجینیا بود، اینجا ارزون ترین جایی که تونستیم پیدا کنیم یه اتاق توی basement یه خونه بود که یه چیزایی با صاحبخونه مشترک داریم و داریم ماهی 1000 تا بابتش میدیم، اینجا تونستیم کار پیدا کنیم ولی متاسفانه هر چی درمیاریم میدیم به اجاره و خرج خورد و خوراک. طبق صحبت های بچه ها هیوستون اجاره خونه ارزون تره، ما یه فکرایی کردیم در مورد تغییر دادن محل زندگی مون به هیوستون، نظرتون چیه ما کار زندگی اینجا رو ول کنیم بریم اونجا؟
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: arezoo bj ، amiry ، apoornaki ، ali234 ، کامیلا ، payan ، Tomas ، mrhj50 ، shkhmo ، Emad_L ، sam11
(2013-02-21 ساعت 18:33)honey62 نوشته:  سلام بچه ها من این سوال رو اونور گذاشتم کسی نبود جواب بده، ما الان تقریبا 3 ماهی میشه اومدیم آمریکا و ورودمون ایالت ویرجینیا بود، اینجا ارزون ترین جایی که تونستیم پیدا کنیم یه اتاق توی basement یه خونه بود که یه چیزایی با صاحبخونه مشترک داریم و داریم ماهی 1000 تا بابتش میدیم، اینجا تونستیم کار پیدا کنیم ولی متاسفانه هر چی درمیاریم میدیم به اجاره و خرج خورد و خوراک. طبق صحبت های بچه ها هیوستون اجاره خونه ارزون تره، ما یه فکرایی کردیم در مورد تغییر دادن محل زندگی مون به هیوستون، نظرتون چیه ما کار زندگی اینجا رو ول کنیم بریم اونجا؟
من هم همین مشکل را دارم و دقیقا به همین موضوع دارم فکر میکنم. از دوستان 2012 آپارتمان 2 خوابه در پلینو دالاس گرفتند حدود 700 دلار، یعنی پولی که من اینجا بابت یک اتاق پرداخت میکنم.SadSad
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: ali234 ، کامیلا ، honey62 ، Tomas ، mrhj50 ، shkhmo ، Emad_L ، sam11
(2013-02-21 ساعت 21:29)amiry نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 18:33)honey62 نوشته:  سلام بچه ها من این سوال رو اونور گذاشتم کسی نبود جواب بده، ما الان تقریبا 3 ماهی میشه اومدیم آمریکا و ورودمون ایالت ویرجینیا بود، اینجا ارزون ترین جایی که تونستیم پیدا کنیم یه اتاق توی basement یه خونه بود که یه چیزایی با صاحبخونه مشترک داریم و داریم ماهی 1000 تا بابتش میدیم، اینجا تونستیم کار پیدا کنیم ولی متاسفانه هر چی درمیاریم میدیم به اجاره و خرج خورد و خوراک. طبق صحبت های بچه ها هیوستون اجاره خونه ارزون تره، ما یه فکرایی کردیم در مورد تغییر دادن محل زندگی مون به هیوستون، نظرتون چیه ما کار زندگی اینجا رو ول کنیم بریم اونجا؟
من هم همین مشکل را دارم و دقیقا به همین موضوع دارم فکر میکنم. از دوستان 2012 آپارتمان 2 خوابه در پلینو دالاس گرفتند حدود 700 دلار، یعنی پولی که من اینجا بابت یک اتاق پرداخت میکنم.SadSad
توی ویرجینیا و مریلند اجاره ها به دلیل نزدیکی به دی سی گرونه .البته اینجا در مریلند شما با ۱۰۰۰دلار میتونید کل یک basement بزرگ رو اجاره کنید.بعضی جاها هم اپارتمان یک خوابه با این قیمت پیدا میشه.شاید بد نباشه توی مریلند هم دنبال اپارتمان بگردید.شاید ارزونتر پیدا کنید.
تشکر کنندگان: pr.kia ، bayat_r ، amiry ، ali234 ، کامیلا ، el333 ، payan ، honey62 ، mercedeh2011 ، Tomas ، mrhj50 ، shkhmo ، Saeedv13 ، Emad_L ، sam11 ، rezajoon

ما که هنوز نیومدیم بخوایم نظر بدیم ولی خب مساله ای که هست اینه که ایالتهای هیوستون و تگزاس مکزیکی خیلی بیشتره و خب به نسبت کارهایی که تخصصی نباشه و در ابتدا بخواید مشغول بشید کمتر یافت میشه. به نظرم اگه کاری دارید که خرج اجاره و خورد و خوراکتون درمیاد رهایش نکنید. به مرور زبانتون بهتر میشه و می تونید به امید خدا برای کارهای بهتر اقدام کنید.

با این میزان اجاره برای اتاق بیسمنت نتیجه می گیریم که ویرجینیا از کالیفرنیا گرونتره. چون الان یکی دوتا از بچه ها توی انسینو لس انجلس که محله نسبتا خوبی هم هست 1200 دلار برای یک خوابه میدن!
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: jake ، usa lover ، honey62 ، amiry ، roeentan ، Tomas ، mrhj50 ، shkhmo ، Saeedv13 ، Emad_L ، sam11
(2013-02-22 ساعت 00:21)ali234 نوشته:  

ما که هنوز نیومدیم بخوایم نظر بدیم ولی خب مساله ای که هست اینه که ایالتهای هیوستون و تگزاس مکزیکی خیلی بیشتره و خب به نسبت کارهایی که تخصصی نباشه و در ابتدا بخواید مشغول بشید کمتر یافت میشه. به نظرم اگه کاری دارید که خرج اجاره و خورد و خوراکتون درمیاد رهایش نکنید. به مرور زبانتون بهتر میشه و می تونید به امید خدا برای کارهای بهتر اقدام کنید.

با این میزان اجاره برای اتاق بیسمنت نتیجه می گیریم که ویرجینیا از کالیفرنیا گرونتره. چون الان یکی دوتا از بچه ها توی انسینو لس انجلس که محله نسبتا خوبی هم هست 1200 دلار برای یک خوابه میدن!
سلام هانی جون
ما استودیو اجاره کردیم در الکساندریا ماهی 825 دلار با قبض ها میشه 1000 تا.
حق با شماست اینجا بیشتر درامدت میره بابت اجاره ولی شما در مریلند خونه های خیلی ارزون تر هم میتونید پیدا کنید.
فقط حواستون باشه که به خاطر بازار کار خوب در این مناطق همه میان طرفهای دی سی. در شهرهایی که اجاره ارزون تر هست به نظرم به همون نسبت درامد ها هم پایین تر هست.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
تشکر کنندگان: el333 ، iranian1 ، honey62 ، amiry ، ali234 ، amir82 ، Tomas ، mrhj50 ، shkhmo ، HAZARA ، Saeedv13 ، Emad_L ، Leila Amricaie
سفرنامه روزبه (جاهایی که ارزش اطلاعاتی داره علامت میزارم بقیه اش سفرنامه ایه)
تاریخ 20 فوریه
روز 0
پرواز

ساعت 12 شب تاکسی دم در خونه بود. از کرج با پدر عازم فرودگاه امام خ شدیم. سفر من 10 روزه است و سریع برمیگردم. ساعت یک شب رسیدیم به امام. دوتا چمدون که یکیش پر از سوغاتیه و یکی دیگه یکم لباسه همراهمه. پیرهن و یه جکت روشم کاپشن پوشیدم. ازین کلاه روسی هام سرم گذاشتم که یه وقت گوش شیطون کر سرما نخورم. زیر شلواری هم پوشیدم چون شیندم هوا تو روسیه خیلی سرده. کلا 9500 دلار همراهم میبرم
3000 تاشو تو جوراب پای راست قایم کردم 2000 تا تو جوراب پای چپ! بقیه اش هم تو کیف جیبی و کیف پاسپورتیم مچاله شده
منتظر دوستم ح هستم که دوتایی با هم بلیط داریم
پرواز ایرفلوت از ایران به روسیه و از اونجا بعد از 4 ساعت پرواز داریم به ال ای

ساعت 1 شبه
رسیدیم فرودگاه. با پدرم سریع خداحافظی می کنم و با اژانس بر می گرده. چون زود برمیگردم مراسم خداحافظی خیلی ساده ای داشتم. بیشتر سفرم تفریحی هست. منتظر ح هستم که بیاد
ساعت 1:30
از ح خبری نیست. روی یکی از این وسیله های چمدون بر نشستم روی زمین . نگرانم که وقتی برسم لس انجلس خالم میاد دنبالم یا نه. خیلی شلوغ نیست فرودگاه. مردم دیگه زیاد سفر خارجی نمیرن انگار.

ساعت 2
میرم بیرون یه هوایی بخورم. ح با خانوادش همون موقع میرسن. هفت هشت نفری هستند. دوتا چمدون حداقل 30 کیلویی آورده ما میتونستیم حداکثر 25 تا بار بزنیم.احتمال زیاد اضافه بار باید بده 200 300 تومنی

با خانوادش خداحافظی می کنن و از گیت رد میشیم. به بخش تحویل بار میریم. من بارم رو میزارم جمعا 45 کیلو میشه و میره. چمدونم خیلی درب و داغونه با طناب دورشو بستم امیدوارم تا اونجا دووم بیاره و زوارش در نره. قفلشو تازه عوض کردم اما اعتباری بهش نیست.

ح چمدوناشو میزاره حدود 65 کیلو میشه. میگن اضافه بار باید بدی

چقدر؟ 200 دلار!

200 دلار؟ چرا انقدر زیاد؟
- اینجوریه از یه مقداری که بارت بیشتر بشه دیگه کیلویی هم نیست چه 40 کیلو چه 70 کیلو باید 100 دلار بابت هر چمدون بدی حواستون باشه

ح تصمیم میگیره پولو بده چون همش لباسه و اگه بخواد یو اس بخره گرونتر در میاد

ساعت 2:30
مامور پاسپورت بهم میگه باید عوارض خروج بدی
هروقت گرین کارت دستت بود دیگه لازم نیست عوارض خروج بدی

تو لابی نشستیم. فری شاپ ایران جنساش خوب و ارزونه. ح میره هفت هشت تا آب میوه و یه عسل میخره تا 25 تومن پول ایرانیش تموم بشه و با فراغ بال بره یو اس

ساعت 4 چک این میکنیم و میریم سوار هواپیما میشیم.

ادامه روز 0 در قسمت بعدی خواهد اومد. نگارش و نحوه نگارش این سفرنامه بستگی به تعداد لایک های دوستان داره اگه فکر می کنید خوب و مفیده لایک کنید در غیر این صورت فقط موارد مهم مثلا دو تا موضوعی که قرمز کردم رو مینویسم که سریع تر لب موضوع رو بگیرید وقتتون تلف نشه. مرسی
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان