موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان و هموطنان عزیز. همونطور که میدونین آپارتمان ما دو خوابه هستش و دیروز اولین مسافرمون رو راهی ایران کردیم. یه آقا و خانوم ایرانی که مهاجرسرایی نبودن ولی ما رو از مهاجرسرا پیدا کرده بودن و برای فعال سازی اومدن یک هفته اتاقمون رو اجاره کردن. دیروز هم برگشتن ایران و قراره گرین کارتهاشون بیاد خونه ما. خلاصه اینکه الان دوباره اتاقمون خالی شده و با آغوش باز پذیرای دوستان عزیزمون که برای کوتاه مدت و بلند مدت میخوان بیان اینجا هستیم. اگر کسی بود زود خبر بده.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-10 ساعت 16:44)roghiyeh نوشته: دوستان و هموطنان عزیز. همونطور که میدونین آپارتمان ما دو خوابه هستش و دیروز اولین مسافرمون رو راهی ایران کردیم. یه آقا و خانوم ایرانی که مهاجرسرایی نبودن ولی ما رو از مهاجرسرا پیدا کرده بودن و برای فعال سازی اومدن یک هفته اتاقمون رو اجاره کردن. دیروز هم برگشتن ایران و قراره گرین کارتهاشون بیاد خونه ما. خلاصه اینکه الان دوباره اتاقمون خالی شده و با آغوش باز پذیرای دوستان عزیزمون که برای کوتاه مدت و بلند مدت میخوان بیان اینجا هستیم. اگر کسی بود زود خبر بده.
ببخشید شما کدوم ایالتید؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز بحث خونه واجاره خونه هست ، من پارسال هم در اینجا یک پست گذاشتم و خونه یک خانوم در لوس آنجلس که در منطقه ولی هست رو معرفی کردم ، و چون اون پست قدیمی شده ، بازهم می خواهم اشاره کنم یک خونه در منطقه ولی دارای یک آشپزخانه و یک خواب با کلیه لوازم آشپزخانه و تلویزیون و ماهواره و کولر گازی متعلق به یک خانوم ایرانی هست که برای کوتاه مدت از یک تا 3 ماه اجاره داده می شود ، اجاره این خونه 1400 دلار برای یک ماه هست که می تونید از ایشون تخفیف هم بگیرین ، اگر تمایل داشتین می تونیم از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشین و شماره ایشون رو بگیرین .
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، من برنده اصلی 2013 هستم و ویزامون 3-4 ماه دیگه وقت داره آیا من میتونم الان تنها برم و خانواده ام 2 ماه دیگه به من ملحق بشن.اگه کسی رو میشناسید که تجربه این کار رو داره معرفی کنید تا از تجربه شون استفاده کنم.
ما بنا به دلایلی نمیتونیم همه الان بریم و من میخواهم وقت رو از دست ندهیم.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-13 ساعت 14:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-13 ساعت 14:48 توسط r_ent.)
بله میتونید
(برنده اصلی میتونه قبل از همه بره)
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
در هر صورت کسی نمیتونه قبل از برنده اصلی بره، بقیه میتونن همزمان یا بعد از برنده اصلی بیان آمریکا.
یه جور دیگش این میشه که اگه کسی برنده اصلی باشه و واسه اومدن همه با هم مشکلی وجود داشته باشه، میتونه اول خودش بیاد و بقیه بعدا بهش ملحق شن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها کسی میدونه که برنده لاتاری چند نفر از اعضا خانواده شو می تونه بعد از گرفتن گرین کارت ببره و چقد زمان میبره و مراحلش چه جوری؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
در صورت جابجایی محل اقامت تغییر آدرس رو دقیقا به کدوم ادارات /سازمانها باید اطلاع بدیم؟
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-30 ساعت 23:23)gbtm نوشته: در صورت جابجایی محل اقامت تغییر آدرس رو دقیقا به کدوم ادارات /سازمانها باید اطلاع بدیم؟
به DMV اطلاع بدید. انلاین میتونید این کار را انجام بدید. اگر بخواهید کارت شناسایی یا گواهینامه جدید صادر میکنند ولی لزومی به این کار نیست. وقتی تغییر آدرس بدید یه نامه براتون میاد که کارتی به ابعاد گواهینامه را ازش جدا میکنید و همیشه با گواهینامه ارائه میدید. روی این کارت آدرس جدید شما هست.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
موضوعها: 1
رتبه:
103
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من همسر عسلی هستم و میخواستم ازتون بپرسم این طبیعی است که گرین کارت و نامه ولکم یک نفر از خانواده با بقیه نیاد . برای پیگیری باید چه کار کرد ؟ ممنون
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...