موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اصلا دقت کردید من چی پرسیدم؟؟؟؟
گفتم آی دی کارت دو ایالت مختلف
بحث ایرانی اصیل و دروغگویی و این جور حرفها نیست.لطفا سوال رو کامل بخونید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 21:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 22:23 توسط amir2013.)
سلام دوستان خوبم ..
یه سوال داشتم : پرواز داخلی هواپیمایی southwest اجازه داریم 2تا چمدون 23 کیلویی بدیم به بار و یک 7 کیلویی ببریم داخل هواپیما؟ من تو سابتش که نگاه کردم 2تا 23 کیلورو گفته میشه ولی در مورد 7 کیلویی داخل هواپیما چیزی نگفته!! کسی تجربه یا اطلاعی داره؟
مشکل اصلی من اینه که 6 ماه پیش بلیط گرفتم برم سن فرانسیسکو ولی الان مجبورم برم لس انجلس... میخوام از همون فرودگاه سن فرانسیسکو که رسیدم مستقیمبا یه پرواز داخلی برم لس انجلس... منتها قانون چمدونها رو نمیدونم..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم سلام
یک سوال داشتم
من شغلم نظامی و حساسه و کیس نامبرم 3 رقمی شده. از طرفی همونطور که میدونین نظامیا ممنوع الخروجن، پس واسه مصاحبه باید از شغلم استعفاء بدم و بعد از 7-8 ماه پاسپورتمو بگیرم.
میخواستم بدونم این موقعیت شغلی من باعث رد شدنم در مصاحبه نمیشه؟ چون تصمیم مهمی رو باید بگیرم و اونم استعفاء از شغلمه.
هرکسی اطاعات دقیقی داره راهنمایی کنه خیلی لطف میکنه
ممنون.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که اوایل تابستون و برای اولین بار به خاک یو اس وارد می شن و قصد زندگی در ایالت کالیفرنیا را دارند میشه بگید کدون منطقه رو برای زندگی انتخاب می کنید؟ و ضمنا برای بدو ورود کدوم هتل ها رو رزرو کردید؟ من اینقدر این روزا مشغول بررسی نواحی مختلف کالیفرنیا برای زندگی بودم و به قدری اطلاعات ضد و نقیض خوندم که به کل گیج شدم. هر کی هر نظری داره که فکر می کنه موثره اینجا مطرح کنه لطفا.
ممنون
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 10:54)StarIR نوشته: دوستانی که اوایل تابستون و برای اولین بار به خاک یو اس وارد می شن و قصد زندگی در ایالت کالیفرنیا را دارند میشه بگید کدون منطقه رو برای زندگی انتخاب می کنید؟ و ضمنا برای بدو ورود کدوم هتل ها رو رزرو کردید؟ من اینقدر این روزا مشغول بررسی نواحی مختلف کالیفرنیا برای زندگی بودم و به قدری اطلاعات ضد و نقیض خوندم که به کل گیج شدم. هر کی هر نظری داره که فکر می کنه موثره اینجا مطرح کنه لطفا.
ممنون
ما هم اول تابستون میریم . بلیط لوس آنجلس داریم اما هنوز نتونستیم تصمیمی برای محل زندگیمون بگیریم !!!
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013