موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-21 ساعت 14:00)armanbala نوشته: خيلي ممنون دوست عزيزم
آيا شما قبلا در اين مورد تجربه داشتيد؟ يا مطلبي كه فرموديد را جايي خوانديد؟؟
سلام
راستش من بیشتر چیزهایی که مینویسم از تجربیات خواهرم که برنده سال 2007 بود و دو تا از دوستامه. در این مورد، خواهرم، شوهر خواهرم و خواهر زادم بعد از گرفتن ویزا رفتن لوس آنجلس، ولی هنوز کلی کار اینجا داشتن و 1 ماهه برگشتن. از ابتدای ورود هم رفتن یک خانه که برای یک ماه اجاره کرده بودن. (اینترنتی) ولی برای گرین کارت آدرس یکی از فامیلها در شهر Tustin رو داده بودن. قبل از برگشتن گرین کارت خواهرم و خوهرزاده ام رسید ولی مال شوهر خواهرم نرسیده بود، ولی بلیط را عقب ننداختن و برگشتن، گرین کارت هم بعدا رفت همون آدرس و فامیلمون با مسافر براش فرستاد ایران.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-21 ساعت 17:10)mansour*** نوشته: (2012-05-21 ساعت 14:26)armanbala نوشته: (2012-05-21 ساعت 09:49)نخجیر نوشته: سلام
دوستان عزیز ساکن تگزاس
قیمت external hard,WD,1tra اونجا چنده؟
به صرفه است اینجا اطلاعاتمونو رو DVDبریزیم و تونجا بخریم یا اینکه چندان فرقی نمیکنه
ممنون
بهتره dvd نبريد كلا به دي وي دي خيلي احساس خوبي ندارند و ممكنه در port of entry دچار مشكل شويد
با درود
من با خودم مجموعه نرم افزاری لرد را میبرم که 25تا دی وی دی هستش البته فکر نکنم با وسایل خصوصی مسافرین کاری داشته باشند شما این حساسیت را روی چه موردی مشاهده کردید من بهر حال با خودم میبرم چونکه این مجموعه برام حیاتی هستش.
دوست عزيزم
نرم افزارهاي شما كرك شده هستند و در آمريكا به قانون كپي رايت بسيار اهميت ميدهند من در اروپا در آمستردام يكبار اسير اين موضوع شدم كه افيسر شفاف پرسيد سي دي نرم افزاري داريد گفتم نه ولي همه كيفمو و سي دي هاي اونو نگاه كرد حتي قهوه تلخو داشتم كه پرسيد اينها كپي هست يا اصل؟
در ضمن اين لينكو ببينيد ليست موارد ممنوع ورود هست كه به موضوع فوق اشاره شده است
http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...edArticles
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
2012-05-21 ساعت 18:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-21 ساعت 18:13 توسط frozen mind.)
(2012-05-21 ساعت 09:49)نخجیر نوشته: سلام
دوستان عزیز ساکن تگزاس
قیمت external hard,WD,1tra اونجا چنده؟
به صرفه است اینجا اطلاعاتمونو رو DVDبریزیم و تونجا بخریم یا اینکه چندان فرقی نمیکنه
ممنون
از اینترنت قیمتشو جستجو کنین و بعد ضربدر قیمت دلاری که خریدین و با خودتون می برین بکنین ببینین با قیمت هارد مورد نظرتون در ایران تفاوتی داره یا نه.
اسفند ماه پارسال external hard,WD,1tra پاسپورتی قیمتش حدود 290 هزار تومن بود. الآنو نمی دونم.
در ضمن، وزن CD و DVD هایی که می برین رو در نظر داشته باشین. برای من که وزن 25 - 30 تا CD و DVD سنگینه!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، لطفاً دوستانی که به آمریکا رفته اند اگر ممکنه اعلام کنند که توانسته اند دلار مسافرتی بگیرند یا که خیر ؟؟؟
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
قیمت آپارتمان در تهران 1.5 برابر سانفرانسیسکو!/ مسکن نباید اینقدر گران باشد
مدیرعامل صندوق توسعه ملی با انتقاد از گرانی مسکن در تهران، از 1.5 برابر بودن قیمت آپارتمان در تهران نسبت به سانفرانسیسکو آمریکا سخن گفت و افزود: براساس قانون، پرداخت تسهیلات ریالی از منابع این صندوق به بخش مسکن ممنوع است.
رحیم قربانی در گفتگو با مهر در پاسخ به این سئوال که آیا صندوق توسعه ملی تسهیلاتی به بخش مسکن و ساختمان به صورت ارزی پرداخت می کند، گفت: نیاز بخش صنعت ساختمان و مسکن بیشتر ریالی است تا ارزی، اما صندوق توسعه ملی همواره بر این موضوع تاکید دارد که بخش ساختمان و مسکن از حلقه حمایتی صندوق خارج نیست.
مدیرعامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه تاکنون به بخش مسکن و ساختمان بی توجهی شده است، تصریح کرد: این در حالی است که اگر کسی بخواهد کارخانه ای مثلا مواد غذایی راه اندازی کند، می تواند از طریق بانکها تنها با آورده ای حدود 20 درصد تسهیلات مورد نیاز را دریافت کند، اما دریافت تسهیلات در بخش مسکن مستلزم سپرده گذاری است.
وی اضافه کرد: تسهیلات دهی در بخش خرید و یا ساخت مسکن منوط به این است که حتما سپرده گذاری برای مدتی طولانی انجام شود، مثلا پولی برای 6 ماه یا یکسال در حساب بماند تا در نهایت یک یا دو برابر آن وام دریافت شود، در صورتی که این روند برای هیچ بخش دیگری مصداق ندارد و چنین کاری را با سایر صنایع نمی کنیم.
قربانی با اعلام اینکه محدودیتهایی اینچنینی را برای سایر بخشها قائل نشده ایم، یکی از دلایل عدم خانه دار شدن بسیاری از افراد را همین مشکلات و محدودیتها اعلام و تصریح کرد: اگر بخش ساختمان و مسکن هم مانند سایر صنایع مورد حمایت بانکها قرار گرفته بود، امروز هیچکس در کشور بدون مسکن نبود و قیمت مسکن نیز چنین نبود.
مدیرعامل صندوق توسعه ملی بخش مسکن و ساختمان را یک صنعت مادر و بزرگ که حدود 150 رشته صنعتی را مولد و محرک می کند، عنوان کرد: از کارشناسان بخش مسکن متعجب هستم که چرا چنین موضوعاتی را مطرح نمی کنند.
وی خاطرنشان کرد: اگر بخش مسکن و ساختمان نیاز ارزی داشت، صندوق توسعه ملی آن را در اولویت پرداخت تسهیلات قرار می داد، اما بر اساس حکم قانون صندوق اجازه ندارد که تسهیلات را به صورت ریالی به این بخش پرداخت کند.
این مقام مسئول در صندوق توسعه ملی با انتقاد از وضعیت مسکن روستائیان و ذکر این مطلب که منازل روستائیان از مزارع آنها مهمتر است، گفت: در سال ای اخیر دولت تا حدودی به بخش مسکن توجه کرده است و بیشترین تسهیلات باید به بخش مسکن و ساختمان پرداخت شود.
قربانی ادامه داد: کم بهره ترین تسهیلات باید به بخش مسکن و ساختمان پرداخت شود و تصمیم گیریهای عجولانه و بدون پشتوانه برای این بخش شایسته برنامه ریزان نیست. شایسته نیست که مسکن تا این حد گران باشد و پس از30 سال قیمت آپارتمان در تهران 1.5 برابر قیمت آپارتمان در سانفرانسیسکو که گران ترین شهر آمریکا است، باشد، زیرا معنای آن بیسرپناه ماندن خانوارها و جوانان است.
مدیرعامل صندوق توسعه ملی خاطرنشان کرد: 40 درصد از مردم ساکنین روستاها هستند و مسکن آنها ناپایدار است که نیازمند نوسازی و بازسازی است و باید دولت و بانکها به آنها تسهیلات مورد نیاز را پرداخت کنند.
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من چند سوال داشتم. وقتی رسیدیم امریکا برای درخواست بیمه و گواهی نامه رانندگی باید منتظر اومدن گرین کارت بشیم یا از همون اول می شه اقدام کرد.
من خانمم بارداره و داشتن بیمه در اسرع وقت برامون مهمه. در ضمن می دونید هزینه بیمه چقدر می شه.
ممنون از پاسخ هایتون
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
پويا جان خيلي عالي بود.
اميدوارم موفق باشي.
همچنين اميدوارم همه بچه ها اين قسمت سفر را كه خيلي مهم تر از سفر به آنكارا هست به همين شرح و تفصيل كه شما گفتي اينجا بنويسن.
چون هم به آدم ديد مي ده هم باعث كاهش استرس ميشه....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-23 ساعت 14:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-23 ساعت 14:24 توسط مريم361.)
(2012-05-19 ساعت 08:32)kopol نوشته: سلام همسفران ، می خواستم بپرسم کسی می دونه پروازهای زیر به لوس آنجلس چجوریه و چقدر طول می کشه و چقدر معطلی و توقف داره و آخرین قیمتهایی که دارید چقدر بوده ؟؟
امارات - لوس آنجلس
قطر - لوس آنجلس
ترکیش - لوس آنجلس
دوست عزير تا جايي كه من مي دونم قطر به LA پرواز ندارد. من با تركيش چك كردم پرواز اول 3 ساعت 2:45 توقف و 14 ساعت تا LA حدودا 1880000 با امارات فقط مي دونم طولاني تر است چون 2 ساعت مي رود تا دوبي و بعد همين راه را بايد برگردد. و البته گران تر
(2012-05-16 ساعت 09:16)maryam_hoseini نوشته: (2012-05-15 ساعت 00:33)Orchin نوشته: (2012-05-15 ساعت 00:24)javad_2 نوشته: سلام دوستان
میدونید اینجا چطوریه؟ همتون فیلمهای تخیلی دیدین حتما , وقتی میاد اینجا مثل همون دریه که وقتی بازش میکنین وارد یه دنیای دیگه با مردم و زندگی دیگه میشین اینجا با ایران فرق داره اگه خوب فکر کنین و با نگاه مثبت بیأن براتون جالب و لذت بخش اگه با تردید بیأن بازم خوبه چون تردیدتن برطرف میشه ولی اگه منفی بیأن و با ترس اینجا براتون جهنمه چون همش دنبال نکات منفی برای داشتن بهونه برا برگشت میگردین برای ما که از دسته دوم بودیم خیلی خوب شد و فکری برا برگشتن نداریم حالا حالاها شما جزو کدوم دسته هستین....؟
به امید دیدار همتون
من که بانگاه بسیارمثبت دارم میام
امیدوارم شرایطم هم مثبت تمام شود
ما دیدمون مثبته فقط نگران دوری از خانواده هستم مخصوصا مادرم!
واقعا كه فقط همين دوري از خانواده است كه آدمو به شك مي اندازه. كاش مي شد موقع ثبت نام مامانامون رو هم ثبت نا مي كرديم خيالمون راحت ميشد
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-23 ساعت 16:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-23 ساعت 16:01 توسط n.torabi65.)
سلام دوستان خسته نباشید
من میخوام هارد کامپیوترم با خودم ببرم امریکا تو فرودگاه ممکنه گیر بدن به مشکل بر بخورم؟
متشکرم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-23 ساعت 16:00)n.torabi65 نوشته: سلام دوستان خسته نباشید
من میخوام هارد کامپیوترم با خودم ببرم امریکا تو فرودگاه ممکنه گیر بدن به مشکل بر بخورم؟
متشکرم
با سلام دوست عزیز
من همین چند روز پیش اومدم و هارد کامپیوتر و یه هارد اکسترنال یک ترا بایتی همرام بود که هیچ گیری ندادند
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE