موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز من تو کالیفرنیا نزدیک سان فرانسیسکو هستم تو یه شهری به نام walnut creek خیلی باحاله موقعیت شهری اینجا خیلی خوب شهر بسیار تمیز و خوبیه آدمای ترو تمیزیم داره آدم دربو داغونم کم میبینی هزینه ها هم اینجا بعد نیست من اینجا یه خونه اجاره کردم ۱ خوابه از قرار ماهی ۱۰۵۰ $ تو یه مجتمع خوب حالا گرونو ارزنیشم نمیدونم ولی از جائی که انتخاب کردم راضیم شهر خوبیه
شماره کیس :2012AS00000xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 حولای 2011
کنسولگری:انکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 اگوست 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 اگوست 2011
تاریخ مصاحبه:19 اکتبر 2011
تاریخ دریافت کلیرنس خودم:23 نوامبر 2011
تاریخ دریافت کلیرنس همسرم :...............
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس: 2
جمع تقریبی هزینه ها : 24000 تومان عکس + 300000تومان ترجمه مدارک + 95000 تومان DHL+هزینه سفارت1780 $+بلیط و هتل وخرید 3800$
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
روزی یک فیل رو داخل یک اتاق تاریک قرار دادن و پنج نفر رو انتخاب کردن و داخل اتاق فرستادن و از اونا خواستن که شیء موجود در اتاق رو لمس کرده و توصیف کنند.بعد از اینکه این پنج نفر اومدن بیرون نظراتشون رو روی کاغذ نوشتن.
اولی: یک چیز پهن و گرم بود فکرکنم نوعی حیوان بود(گوش فیل رو لمس کرده بوده)
دومی:یک چیز لوله مانند و گرم بود فکر کنم نوعی حیوان بود(خرطوم)
سومی:یک چیز نازک و گرم بود فکر کنم نوعی حیوان بود(دم)
چهارمی:یک چیز مثل ستون بود ولی گرم بود فکر کنم نوعی حیوان بود(پا)
پنجمی:یک چیز بشکه مانند بود ولی گرم بود فکر کنم نوعی حیوان بود(شکم)
بعد همه نظرات همدیگه رو خوندند و متوجه شدند که در اینکه موجودی زنده در اون اتاق وجود داره اتفاق نظر هستش ولی این موجود چیه که همه اون خصوصیات رو داره.هر چی فکر کردن به نتیجه ای نرسیدن و حتی بعضی ها اونیکی رو به دروغگویی متهم کردن.مثلا اولی به پنجمی میگفت من مطمئنم که چه چیز پهن بود تو رو چه حسابی میگی که مثل بشکه بود.بعد از کلی بحث و جدل لامپ اتاق رو روشن کردن که ببینن کدومیکی راست میگه.وقتی همه اون پنج نفر فیل رو دیدن متوجه شدن که همشون راست میگفتن و چون فرصت زیادی نبوده هر کدوم فقط تونستن یک جای فیل رو لمس کنن.
بنظر من مهاجرت هم مثل همین مثال میمونه.هر کس نظر خودش رو بسته به شرایطی که درش هست میگه.جمع بندی و تصمیم گیری به عهده خواننده هستش.تو مثال بالا همه در نوعی حیوان بودن اون شیءاتفاق نظر داشتن و اون چیزی نیست جز اینکه آمریکا سرزمین فرصتها و آرزوهاست.چون این حرف یکی دونفر نیست و اکثرا همینو میگن.ولی موارد دیگه بستگی به شرایط داره و اگه بخوایم به شناخت قطعی برسیم نیاز به زمان و مطالعه زیادی هست.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر شما روز قبل از تاريخ تمام شدن ويزا بليط خريداري شود مشكلي بوجود نمياد؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-27 ساعت 10:44)gol1 نوشته: به نظر شما روز قبل از تاريخ تمام شدن ويزا بليط خريداري شود مشكلي بوجود نمياد؟
دوست عزیز اونوقت کی شما میخوای وارد خاک ایالات متحده بشی؟!!
اینکه کی بلیط رو بگیری مهم نیست، مهم اینه که قبل از مهلت اتمام ویزا وارد بشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان. می خواستم بدونم اگه بیشتر از 10000 دلار همراهمون باشه چه کار باید تو فرودگاه آمریکا انجام دهیم و آیا مالیاتی باید بابتش پرداخت کنیم؟
یه سوال دیگه هم داشتم. می خواستم بدونم هر نفر می تونه 10000 دلار داشته باشه یا هر خانواده ای؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-24 ساعت 00:17)pouyakafi نوشته: ..................
و روز بعد از رسیدنم نیز یه سیم کارت از T mobile گرفتم که شرایطش نسبت به شرکتهای دیگه بهتر بودش و یه گوشی iphone 4s به قیمت 705 دلار با مالیات از apple store گرفتم که unlock شده هست و همه جای دنیا میشه ازش استفاده کرد ، iphone 4s که lock شده بود قیمتش ارزون تر بودش
....................
پویا کافی
سلام
مرسی از اطلاعاتتون
مگه میشه اگه سیم کارت موبایل کانترکتی نگرفتی(مثلا مثل ایران سل خودمون اعتباری بگیری) بگی من یک گوشیه لاک شده Iphone 4s می خوام؟؟؟مثلا مال t - mobile?
اگه اینطوری باشه میشه 3 سوت unlock کردش!!!!!
شماره کیس : ##20130000 - کنسوگری : آنكارا - مصاحبه : اواخر آبان تعداد : 2نفر - تاریخ دریافت ویزا : 2 روز بعد از مصاحبه
زمان ورود : Feb 2013 - شهر : سنفرانسیسکو ---- سفرنامه بخش
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-25 ساعت 18:05)به گل نوشته: خوشحالم خوشحالم خیلی خیلی خوشحالم که دارم مهاجرت می کنم وارد آمریکا می شوم در شهر دالاس می خواهم زندگی کنم و از همه مهم تر و خیلی خیلی مهم تراین که با دوستانی مثل شما ها هم قطار مهاجرت هستم که سرتاسر شعور معرفت دانش اقتدار و..... واقعا کلمه خوبی که بخواهم بگم تو ذهنم دیگه نمی آید و از همه دوستان ممنونم هستم که همه با هم داریم در قطار مهاجرت حرکت می کنیم امیدوارم دوستان در دالاس همدیگر رو ببنیم و یک گروه محکم و استوار تشکیل بدهیم برای سپری کردن روزهای سخت تا مثل اینجا دل گرم هم باشیم دوری خانواده رو کمتر احساس کنیم و خانواده های جدیدی تشکیل بدیم به امید دیدار همه دوستان در دالاس
به گل عزيز خيلي از نوشتنت خوشم مي آيد خيلي مثبت و پر انرژي هستي اميدوارم در تمام مراحل زندگي همينطور شاد و سرزنده باشد. ما تصميم داريم بريم LA چون تعدادي فاميل و دوست آنجا داريم ولي دلم ميخواست مي تونستيم با هم بيشتر آشنا شيم. به اميد آن روز
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-27 ساعت 13:05)مريم361 نوشته: (2012-05-25 ساعت 18:05)به گل نوشته: خوشحالم خوشحالم خیلی خیلی خوشحالم که دارم مهاجرت می کنم وارد آمریکا می شوم در شهر دالاس می خواهم زندگی کنم و از همه مهم تر و خیلی خیلی مهم تراین که با دوستانی مثل شما ها هم قطار مهاجرت هستم که سرتاسر شعور معرفت دانش اقتدار و..... واقعا کلمه خوبی که بخواهم بگم تو ذهنم دیگه نمی آید و از همه دوستان ممنونم هستم که همه با هم داریم در قطار مهاجرت حرکت می کنیم امیدوارم دوستان در دالاس همدیگر رو ببنیم و یک گروه محکم و استوار تشکیل بدهیم برای سپری کردن روزهای سخت تا مثل اینجا دل گرم هم باشیم دوری خانواده رو کمتر احساس کنیم و خانواده های جدیدی تشکیل بدیم به امید دیدار همه دوستان در دالاس
به گل عزيز خيلي از نوشتنت خوشم مي آيد خيلي مثبت و پر انرژي هستي اميدوارم در تمام مراحل زندگي همينطور شاد و سرزنده باشد. ما تصميم داريم بريم LA چون تعدادي فاميل و دوست آنجا داريم ولي دلم ميخواست مي تونستيم با هم بيشتر آشنا شيم. به اميد آن روز
دوست عزیز منم خوشحال می شوم که با شما ارتباط داشته باشم انشاالله هرجا که بریم باز از طریق همین انجمن می توانیم باهم در ارتباط باشم ما طبق برنامه ریزی می ریم دالاس برای تعطیلات حتما بیائید پیش ما مطمئن هستم که دوستی های خوب و محکمی در این انجمن به وجود می آید که هیچ وقت از بین نمی ره به امید دیدار همه عزیزان در یک گردهامی بزرگ
موفق باشید
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزیز
یک سوالی که ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا اکثرا شهر دالاس رو برای زندگی انتخاب میکنن؟میدونم اونجا دوستان زیادی هستن که کمک میکنن و به نوعی داره تبدیل میشه به پناهگاه تازه واردین ولی اگر هزینه ها رو در نظر بگیریم جاهای قشنگتر و ارزونتری هم وجود داره.مثلا من کلی گشتم و مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم که شهر تامپا در ایالت فلوریدا هم از لحاظ آب و هوا و هم هزینه ها از دالاس بهتره.البته شرایط کار پیدا کردن رو نمیدونم ولی خونه های اجاره ای رو که میدیدم خیلی تمیزتر و به نسبت ارزونتر بودن.لطفا اگه کسی نظری داره بگه.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
2012-05-27 ساعت 20:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-28 ساعت 00:59 توسط mml.)
(2012-05-27 ساعت 19:30)roghiyeh نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز
یک سوالی که ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا اکثرا شهر دالاس رو برای زندگی انتخاب میکنن؟میدونم اونجا دوستان زیادی هستن که کمک میکنن و به نوعی داره تبدیل میشه به پناهگاه تازه واردین ولی اگر هزینه ها رو در نظر بگیریم جاهای قشنگتر و ارزونتری هم وجود داره.مثلا من کلی گشتم و مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم که شهر تامپا در ایالت فلوریدا هم از لحاظ آب و هوا و هم هزینه ها از دالاس بهتره.البته شرایط کار پیدا کردن رو نمیدونم ولی خونه های اجاره ای رو که میدیدم خیلی تمیزتر و به نسبت ارزونتر بودن.لطفا اگه کسی نظری داره بگه.
در انتخاب محل زندگی، هزینه مهم نیست، درآمد مهمه.
همه تفاوت اجاره خونه ارزون با خونه گرون ممکنه 200 دلار در ماه باشه که میشه 2400 دلار در سال. با توجه به اینکه پس اندازی که از ایران میارید، دیر یا زود تموم میشه، این 2400 تا که در حدود 2 ماه حقوق حداقلیه، در مقابل دو ماه زودتر یا با حقوق بیشتر کار پیدا کردن به چشم نمیاد.
در مورد آپارتمان های اجاره ای نکته ای که وجود داره اینه که به سه دسته معمولی، خوب و خیلی لوکس تقسیم می شن. همه تازه وارد ها اعم از پناهنده یا مهاجر گرین کارتی از بین همین آپارتمان های معمولی یا خوب، با توجه به توان مالی خودشون یکی رو انتخاب می کنند. اجاره هاشون بین 550 تا 900 متفاوته. آپارتمان های لوکس هم از 1200-1300 شروع میشه و من تا به حال ندیدم کسی از بچه های ایرانی سراغشون بره. ولی در کل هیچ جا داغون نیست! همشون یه استاندارد تمیزی و مراقبت حداقلی رو حفظ می کنن، و اجاره شون رو بر اساس نوع و بازار مشتری اون منطقه و امکانات جانبی مجتمع مشخص می کنند. داخل خونه های خوب شاید در کل آمریکا، همه شبیه همه، فقط زیاد و کم بودن اجاره و نزدیکی به محل کار یا دانشگاه یا مدرسه بچه هاتونه که در انتخاب نهایی تأثیر می ذاره.
من برای اجاره خونه، وقت زیادی داشتم و خیلی جاهارو دیدم، شاید حدود 50 تا مجتمع در دالاس، پلینو، ایروینگ و آرلینگتون. توی ایالت اوهایو هم خونه داشتم و هم در اونجا و هم تگزاس، خونه خیلی از بچه ها و دوستام رو دیدم. توی اوهایو و شهر تولیدو 450 تا اجاره ام بود و توی دالاس 800 تا. هم آب و هوای بهتری داشت، هم قشنگتر و تمیزتر بود، هم سیاه و مکزیکی نداشت، هم دوست رفیق با محبت و کمک حال زیاد داشتم، هم دانشگاش بهم پذیرش داده بود، ولی کار نبود و شهرش کوچیک بود! ولش کردم و سعی کردم دانشگاه و دوستای جدیدی اینجا پیدا کنم...
چندتایی از بچه های مهاجرسرا توی فلوریدا هستن، اینطور که خودشون می نویسن، اوضاع کار خوب نیست، ولی چه فلوریدا، چه تگزاس و چه جای دیگه، در مورد هر جایی به این نتیجه رسیدید که اوضاع کار خوبه، همون جارو انتخاب کنید.
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا نظری در مورد زندگی در ایالت واشنگتن دارین؟
میدونم گرونه. اما چون کار من در حوزه کامپیوتر و انیمیشن هست و دانشگا ههای خوبی اونجا هستن تصمیم دارم برم اونجا تا in state بشم و ادامه تحصیل بدم. آیا با 20000 دلار میتونم اونجا دوام بیارم و ادامه تحصیل بدم؟ آیا این ایالت شهرهای ارزون هم داره؟
مرسی
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
2012-05-27 ساعت 21:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-28 ساعت 12:01 توسط mml.)
(2012-05-27 ساعت 20:52)h4di نوشته: دوستان آیا نظری در مورد زندگی در ایالت واشنگتن دارین؟
میدونم گرونه. اما چون کار من در حوزه کامپیوتر و انیمیشن هست و دانشگا ههای خوبی اونجا هستن تصمیم دارم برم اونجا تا in state بشم و ادامه تحصیل بدم. آیا با 20000 دلار میتونم اونجا دوام بیارم و ادامه تحصیل بدم؟ آیا این ایالت شهرهای ارزون هم داره؟
اگه خیلی برای ماشین خریدن پولتو خرج نکنی و سعی کنی خیلی زود سر کار بری که حداکثر در ماه 300-400 تا بیشتر از پس اندازت خرج نکنی، تا مدت ها می تونی دووم بیاری و کار پیدا کنی و in state بشی و برای دانشگاه رفتن خودتو آماده کنی.
اگه مجرد هستین، یکی از بهترین راه ها برای کم شدن هزینه، هم خونه شدنه، حالا چه با ایرانی و چه با غیر ایرانی. شاید غیر ایرانی حتی بهتر هم باشه برای اینکه توی اون فضا جا بیفتی. بسیاری از بچه های ایرانی، چه در آمریکا و چه در اروپا، حتی به صورت اشتراکی آپارتمان هم اجاره نمی کنن و سعی می کنن برای کمتر شدن بیشتر هزینه ها یه اتاق در داخل یه خونه اجاره کنن...
در کل هدف و برنامه ات این باشه که با پولی که از اقتصاد همین مملکت در میاری، هزینه ها تو بدی. اگه خواستی به پس اندازت دست بزنی، خرج کالای مصرفی نکن، باهاش چیزی بخر که موندگاری بیشتری داشته باشه، مثل ماشین یا اثاث خونه که هر زمان هم مشکلی داشتی یا وضعت بهتر شد، بتونی بفروشیش و دوباره پس اندازت رو زنده کنی و باهاش حرکت بعدی ات رو انجام بدی.
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم يك سوال در دو قسمت
شرايط in state شدن چيست؟
به چه دردي ميخورد؟
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-27 ساعت 23:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-27 ساعت 23:38 توسط ETnakhausetelefonien.)
(2012-05-27 ساعت 22:57)armanbala نوشته: دوستان عزيزم يك سوال در دو قسمت
شرايط in state شدن چيست؟
به چه دردي ميخورد؟
با سلام
شرايطش تو ايالتاي مختلف بعضا يه كمي با هم متفاوته اما كليتش اينه كه شما لازمه با اراءه يه سري مدارك تاريخ دار مثل گواهينامه، اجاره نامه يا حساب بانكي فعال نشون بديد كه يك سال در يك ايالت ساكن بوده ايد. بعد از ان in state محسوب مي شويد.
خاصيتش هم توي ايالتهاي مختلف متفاوته. اما مهمترين خاصيتش كه تقريبا تو همه ايالتا هست تخفيف شهريه دانشگاهه.(مدرسه رو نمي دونم). البته اونم تو ايالتها و رشته هاي مختلف خيلي متفاوته از ٨٠ درصد تخفيف تو بعضي رشته ها و ايالتها هست تا هيچي تخفيف.
ايالتهاي مرفه و پرطرفدار مثل كاليفرنيا امتيازات كمتر و تخفيف هاي كمتري دارن.
فقط حضور ذهن داشته باشيد كه اگر براي اكتبر سال ديگه برنامه ادامه تحصيل داريد حتما تا اخر اگوست امسال وارد ايالت مورد نظرتون بشيد و شرايط in state شدن رو توي سپتامبر براي خودتون فراهم كنيد. خيلي از دانشگاه ها انتظار دارن شما اول اكتبر in state شده باشين.(٢٠١٣) اين موضوع حتي يه روز هم تخفيف نداره و دقيقا موقع شروع ترم بايد يكسال دقيق اونجا مقيم بوده باشيد.
ارادتمند
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرمها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September