کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-06-07 ساعت 20:41)vroom نوشته:  
(2012-06-07 ساعت 20:17)frozen mind نوشته:  پرواز دوم klm هم با Delta انجام میشه. پس تفاوت قیمت فقط سر پرواز اول هستش که احتمالا تهران-رم با آلیتالیا ارزونتر از تهران-آمستردام با KLM در میاد.

البته گاهی پرواز دوم هم با ایرلاین اصلی انجام میشه (هم برای klm هم برای Alitalia)
اما درباره ی اختلاف قیمتشون من فکر میکنم که klm کلاً از الیتالیا گرونتر هستش( تقرباً مثل Emirates در مقایسه با Aeroflot)
البته فرمایش شما هم متین هست ولی klm خیلی گرونتز در میادBig Grin

مثلاً تاریخ 31 جولای رو در نظر بگیریم ...... klm به مقصد آتلانتا 1650$ در حالی که الیتالیا 1050$ هستش (برای هر دو ، پرواز دوم با Delta انجام میشه)

به امید دیدار 3rip و frozen mind عزیز در اتلانتا Tongue

Cool منم خیلی تحقیق کردم. به جز هزینه بلیط مهمترین نکته کمتر معطل شدن در استاپاست . که اینجور که پرس و جو کردم کمترین معطلی ماله همین KLM هست که در آمستردام حدودا 3 الی 4 ساعت هست. ولی بقیه شون زمانای طولانی تری معطل میشیم که فکر میکنم برای این سفر طولانی خیلی خسته کننده باشه. و از اونجاییم که بیرون اومدن از فرودگاه بزرگ آتلانتا خودش مثل یه سفر میمونه Big Grin بهتره که وقتی اونجا میرسیم انرژی کافی داشته باشیم

من میخوام واسه اوایل سپتامبر بگیرم. فکر میکنم گرون ترین زمان واسه سفر باشه
تشکر کنندگان: frozen mind ، vroom ، shadin_n ، ghorbat ، ronmony ، Solitude
(2012-06-08 ساعت 09:42)3rip نوشته:  Cool منم خیلی تحقیق کردم. به جز هزینه بلیط مهمترین نکته کمتر معطل شدن در استاپاست . که اینجور که پرس و جو کردم کمترین معطلی ماله همین KLM هست که در آمستردام حدودا 3 الی 4 ساعت هست. ولی بقیه شون زمانای طولانی تری معطل میشیم که فکر میکنم برای این سفر طولانی خیلی خسته کننده باشه. و از اونجاییم که بیرون اومدن از فرودگاه بزرگ آتلانتا خودش مثل یه سفر میمونه Big Grin بهتره که وقتی اونجا میرسیم انرژی کافی داشته باشیم

من چند وقت پیش بلیطم رو خریدم(برای اوایل جولای)
Alitalia به مقصد آتلانتا
مسیر: تهران - رُم - آتلانتا
بار مجاز: 1 چمدان 23 کیلوئی و 1 ساک دستی 8 کیلوئی
فاصله ی زمانی بین 2 پرواز: 1.5 ساعت که فکر میکنم همه اش رو باید بدوام که به پرواز دوم برسمBig Grin
مجموع زمان پرواز ها: 16.5 ساعت
قیمت: 1000$ تقریباً معادل 1200000 تومن

اگه زنده به بلاد کفر رسیدم ، یک ریویو میام مینویسم باشد که رستگار شویمTongue

تشکر کنندگان: Zhoopin ، ghorbat ، pr.kia ، ronmony ، daria ، SH1A2R3 ، 3rip ، SANI HAGHIGHI ، Solitude
(2012-06-08 ساعت 08:24)pouyakafi نوشته:  با سلام دوباره به همه عزیزان مهاجرسرا
بالاخره گرین کارتم بعد از گذشت 18 روز از تاریخ ورودم به آمریکا (19 MAY) در تاریخ 6 JUNE به دستم رسید.
در ضمن در این لینک با داشتن receipt number میتونین وضعیت گرین کارتتون رو چک کنید (receipt number با SRC شروع میشه و در نامه ولکام لتر یا نوتیس لترتون هست که این 2 نامه بعد از ورود به آمریکا به آدرستون ارسال میشه)
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
بعد از عضو شدن در سایت و با داشتن receipt number که بعد از ورود به آمریکا و در نامه ولکام لتر یا نوتیس لترتون هست میتوانید به صورت آنلاین آدرستون رو هم برای گرفتن گرین کارت تغییر دهید ولی برای چک کردن وضعیته گرین کارت نیازی به عضو شدن نیست.
سوشیال سکیوریتی نامبرم نیز بعد از گذشت 4 روز از رفتن به اداره سوشیال به آدرسم ارسال شد.
برای امتحان آیین نامه رانندگی 3 روز قبل از اومدن گرین کارت به اداره DMV مراجعه کردم و به دلیل اینکه گرین کارت نداشتم و مدارکم ناقص بودش گفتند آیدی کارت رو میتونی بگیری و بعد از اومدن آیدی کارت یا گرین کارت میتونی برای گرفتن گواهینامه مراجعه کنی (برای گرفتن گواهینامه در ایالت نیویورک حداقل باید 4 پوینت داشته باشی) و من فرم آیدی کارت رو پر کردم و یه عکس هم همونجا ازم گرفتند و 5/9 دلار بابت صدور آیدی کارت دادم و چون سابقه ای در دفاتر DMV نداشتم یه خورده بیش از حد معمول کارم طول کشید (یک ساعت شد) ،در ضمن اون روز خلوت بودش و من نفر چهارم در صف بودم ، در نهایت گفتند بین 4 روز تا دو هفته آینده به آدرستون ارسال میشه.
بازم سعی میکنم که اگه کاره خاص و قابل ذکری کردم شما رو نیز در جریان بذارم .
به امید موفقیت همه دوستان مهاجرسرا در تمام مراحل زندگی
پویا کافی
با تبریک به شما -
یک سوال خدمتت داشتم که تا چند روز بعد از ورودت فرصت داری ادرساتو انلاین عوض کنی تا گرین کارتت به ادرسی که تغییر میدی بیاد و ایا با این تغییر سوشیال سکیوریتی هم به ادرس جدید میاد؟
**CN:2013AS0000*0
رویت قبولی :3 می 2012
ارسال فرمهای سری اول: 20 می-ارامکس
دریافت تاییدیه دریافت:
سفارت : انکارا
مصاحبه: انشالا..
افرادکیس: 1
هزینه ها :10تومان عکس+ 55تومن ارسال+70 تمدید پاس 
تشکر کنندگان: ghorbat ، roghiyeh ، ronmony ، daria ، SH1A2R3 ، houmanes ، pouyakafi ، بهناز91 ، Solitude ، kasrafo
ممنون میشم اگه کسی بتونه چندتا سوال منو جواب بده
- من ویزامو از آنکارا گرفتم , در برگشت مامور کنترل ویزا و پاسپورتم را اسکن کردند آیا این عادی هست؟ آیا ممکنه مشکلی برام درست کنند؟
- واسه بلیت به سانفرانسیسکو کدام ایرلاین را پیشنهاد می کنید؟
- چقدر بار میشه ترد؟ چی ببرم بهتره؟ و فریت چیه؟
ممنون اگه کمی توضیح بدین یا لینک مناسبی را معرفی کنید.
تشکر کنندگان: ghorbat ، mmmsdeghi ، ronmony ، Solitude
(2012-06-08 ساعت 18:16)vahid100 نوشته:  ممنون میشم اگه کسی بتونه چندتا سوال منو جواب بده
- من ویزامو از آنکارا گرفتم , در برگشت مامور کنترل ویزا و پاسپورتم را اسکن کردند آیا این عادی هست؟ آیا ممکنه مشکلی برام درست کنند؟
- واسه بلیت به سانفرانسیسکو کدام ایرلاین را پیشنهاد می کنید؟
- چقدر بار میشه ترد؟ چی ببرم بهتره؟ و فریت چیه؟
ممنون اگه کمی توضیح بدین یا لینک مناسبی را معرفی کنید.
ارزانترین اماراته با 2 بار 23 کیلویی
بعدش klm و لوفت هانزابا یک چمدان 23 کیلویی
فقط سگمنت دوم اماراتی 15 تا 16 ساعته
فریت را هم در تاپیک مربوطه پیگیری کنید

2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: vahid100 ، ghorbat ، daria ، payan ، ronmony ، schaghayegh ، Solitude ، tiba
با سلام به تمامی همسفران مهاجر. من وهمسرم در حال بستن چمدان ها هستیم دقیقا دو چمدان 23 کیلویی و دو ساک دستی 8 کیلویی که انشاله با پرواز لوفتانزا درپایان این ماه از مسیر فرانکفرت به نیویورک و اوکلاهما سیتی خواهیم رفت. قیمت بلیط برای دو نفر 3500000 تومان شد که قبل از عید گرفته بودم فکر کنم به خاطر پرواز داخل خاک آمریکا یک کمی قیمت گرون شد جهت اطلاع شما فاصله توقف بین پرواز ها حدود 5 ساعت است. مسیر نهایی ما تگزاس شهر آستین خواهد بود که انشاله بعد از آمدن ssn کارت به آنجا خواهیم رفت . ما در قسمت سخت مهاجرت یعنی خداحافظی ها قرار داریم البته من به مراسمی مثل "گود بای پارتی" اینها اصلا اعتقادی ندارم . این روزهای آخر رو دوست دارم هرچه سریع تر تمام کنم. فروختن آپارتمان در شهرستان و ماشین و لوازم خونه حسابی ما رو مشغول کرد ولی بالاخره با تمام دل نگرانی هاش تمام شده و اواسط هفته آینده خونه رو تحویل خواهیم داد. انشاله خبر بعدی رو(دو هفته دیگه) از آمریکا خواهم داد. فعلا خداحافظ
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: frozen mind ، hossein1234 ، ghorbat ، daria ، leilit ، mohajersara12 ، Orchin ، ronmony ، ASALI ، FREE BIRD ، emrah66 ، vroom ، t.azimaie ، ozone ، 3rip ، alis60 ، faranak.n ، houmanes ، majid89 ، pouyakafi ، hoda2012 ، msi ، MPU ، Solitude ، tiba ، مانترا ، kasrafo
(2012-06-07 ساعت 10:09)leila20 نوشته:  1 سوال؟ آیا بعد از گرفتن ویزا میتونه شوهرم چند ماه زودتر از من و دخترم بره آمریکا تا کارها را راست و ریز کنه بعدش ما بریم؟

برنده کیس میتونه زودتر بره . مابقی باید قبل از اتمام اغتباره اولیه ورود اول رو انجام بدند
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
تشکر کنندگان: ghorbat
(2012-06-08 ساعت 20:39)M.Haghighi نوشته:  با سلام به تمامی همسفران مهاجر. من وهمسرم در حال بستن چمدان ها هستیم دقیقا دو چمدان 23 کیلویی و دو ساک دستی 8 کیلویی که انشاله با پرواز لوفتانزا درپایان این ماه از مسیر فرانکفرت به نیویورک و اوکلاهما سیتی خواهیم رفت. قیمت بلیط برای دو نفر 3500000 تومان شد که قبل از عید گرفته بودم فکر کنم به خاطر پرواز داخل خاک آمریکا یک کمی قیمت گرون شد جهت اطلاع شما فاصله توقف بین پرواز ها حدود 5 ساعت است. مسیر نهایی ما تگزاس شهر آستین خواهد بود که انشاله بعد از آمدن ssn کارت به آنجا خواهیم رفت . ما در قسمت سخت مهاجرت یعنی خداحافظی ها قرار داریم البته من به مراسمی مثل "گود بای پارتی" اینها اصلا اعتقادی ندارم . این روزهای آخر رو دوست دارم هرچه سریع تر تمام کنم. فروختن آپارتمان در شهرستان و ماشین و لوازم خونه حسابی ما رو مشغول کرد ولی بالاخره با تمام دل نگرانی هاش تمام شده و اواسط هفته آینده خونه رو تحویل خواهیم داد. انشاله خبر بعدی رو(دو هفته دیگه) از آمریکا خواهم داد. فعلا خداحافظ
خیلی گرون گرفتید
ما بلیط دو سره رفت و برگشت از مسیر لندن واشنگتن دسی گرفتیم نفری 1,105,000 تومان از دفتر BMI پایین هتل آزادی تهران
کل زمان حدود 23 ساغت که میشد 3 ساعت کمش کرد

کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
تشکر کنندگان: zaherbin ، ghorbat ، M.Haghighi ، daria ، hoda2012 ، Solitude
(2012-06-07 ساعت 23:47)roghiyeh نوشته:  سلام به دوستان عزیز
راستش ما میخوایم برای رفتن یه اونور آب یه استراتژی به کار ببریم که اگه بگیره حدود یک و نیم میلیون میمونه تو جیبمون و اگه نگیره حدود سیصد هزار تومن ضرر میکنیم.به ریسکش میارزه نه؟؟!!!!
و حالا این استراتژی چی هستش:
شرکتهای هواپیمایی تقریبا برای رزرواسیون از روشهای مختلفی به.البته یک احتمال ضعیف هم هستش که پرواز مورد نظر کاملا طبق فرمولهای رزرواسیون تکمیل بشه که در این صورت باید همون بلیط رو دو میلیون بخرین.
++++++++++++++++++++++++++==
دوست عزیز
بلیط از ایران با دلار 1226 تومانی حساب میشه از ترکیه دلار 1700 تومانی
ما برای 19 سپتامبر که های سیزن حساب میشه دو سره واشنگتن دی سی از مسیر لندن گرفتیم 900 دلار که شد 1100000تومان
از دفتر BMI پایین هتل آزادی تهران
ضمنا همیشه بلیط های ارزون مثلا کلاس Y زودتر از بقیه فروش میره

تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، 3rip ، daria ، Solitude
(2012-06-08 ساعت 20:39)M.Haghighi نوشته:  با سلام به تمامی همسفران مهاجر. من وهمسرم در حال بستن چمدان ها هستیم دقیقا دو چمدان 23 کیلویی و دو ساک دستی 8 کیلویی که انشاله با پرواز لوفتانزا درپایان این ماه از مسیر فرانکفرت به نیویورک و اوکلاهما سیتی خواهیم رفت. قیمت بلیط برای دو نفر 3500000 تومان شد که قبل از عید گرفته بودم فکر کنم به خاطر پرواز داخل خاک آمریکا یک کمی قیمت گرون شد جهت اطلاع شما فاصله توقف بین پرواز ها حدود 5 ساعت است. مسیر نهایی ما تگزاس شهر آستین خواهد بود که انشاله بعد از آمدن ssn کارت به آنجا خواهیم رفت . ما در قسمت سخت مهاجرت یعنی خداحافظی ها قرار داریم البته من به مراسمی مثل "گود بای پارتی" اینها اصلا اعتقادی ندارم . این روزهای آخر رو دوست دارم هرچه سریع تر تمام کنم. فروختن آپارتمان در شهرستان و ماشین و لوازم خونه حسابی ما رو مشغول کرد ولی بالاخره با تمام دل نگرانی هاش تمام شده و اواسط هفته آینده خونه رو تحویل خواهیم داد. انشاله خبر بعدی رو(دو هفته دیگه) از آمریکا خواهم داد. فعلا خداحافظ

دوست عزیز تبریک می گم . تا اونجا که من اطلاع دارم بجای چمدان جهت دادن به بار می توانید از کارتون استفاده کنی سه تا حسن عمده داره اول اینکه نسبت به چمدان خیلی سبکتر هست و بار بیشتری می تونی ببری دوم اینکه اونجا که رسیدی می تونی اونا رو بندازی تو اشغالی و فضای خونتون رو اشغال نمی کنه سوم اینکه نسبت به چمدان پولی بابت کارتون پرداخت نمی کنی
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: M.Haghighi ، ghorbat ، ronmony ، armanbala ، SH1A2R3 ، 3rip ، FREE BIRD ، daria ، MPU ، Solitude
نقل قول:Cool منم خیلی تحقیق کردم. به جز هزینه بلیط مهمترین نکته کمتر معطل شدن در استاپاست . که اینجور که پرس و جو کردم کمترین معطلی ماله همین KLM هست که در آمستردام حدودا 3 الی 4 ساعت هست. ولی بقیه شون زمانای طولانی تری معطل میشیم که فکر میکنم برای این سفر طولانی خیلی خسته کننده باشه. و از اونجاییم که بیرون اومدن از فرودگاه بزرگ آتلانتا خودش مثل یه سفر میمونه Big Grin بهتره که وقتی اونجا میرسیم انرژی کافی داشته باشیم

حیف نیست آدم تا آمستردام بره، 3-4 ساعت تو فرودگاه بشینی بعدش بپری بری! Smile
انصافا جا داره چند روزی آدم تو این بهشت روی زمین از نعمات فراوان Big Grin استفاده کنه...
دوستان از آمستردام که بگذریم، ظاهرا کرکره ی انجمن بچه های 2011 اومده پایین ،به همین خاطر من سئوالمو اینجا می پرسم: از بچه های مهاجرسرا کسی هست که ایالت نیویورک زندگی کنه؟( منظورم زندگی به صورت دائم هست نه موقتی و کوتاه) اگه دوست عزیزی هست لطفا بگین من چندتا سوال داشتم. ممنونم.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، ghorbat ، daria ، mmmsdeghi ، ronmony ، Solitude
من بلیط گرفتم آژانس میگه باید یک کپی ازویزا را بدی آیا از شماها که بلیط گرفتید کپی ویزا خواستند؟
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: ghorbat ، vroom ، ronmony ، Solitude
(2012-06-09 ساعت 01:02)ali72 نوشته:  من بلیط گرفتم آژانس میگه باید یک کپی ازویزا را بدی آیا از شماها که بلیط گرفتید کپی ویزا خواستند؟

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

نه
تشکر کنندگان: ali72 ، ghorbat ، houmanes ، Solitude
(2012-06-09 ساعت 01:02)ali72 نوشته:  من بلیط گرفتم آژانس میگه باید یک کپی ازویزا را بدی آیا از شماها که بلیط گرفتید کپی ویزا خواستند؟

از من خواستند .
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: ali72 ، 3rip ، faranak.n ، ghorbat ، daria ، afshin4749 ، ronmony ، Solitude
(2012-06-09 ساعت 03:35)omidooo نوشته:  

از من خواستند .
من کپیشو دادم اما قسمتی از کیس نامبر و ای نامبر را با لاک حذف کردم ودوباره کپی گرفتم تا معلوم نشه چونکه خدا میدونه اگر سوءاستفاده بشه چه اتفاقی می افته این هم توی این دوره زمونه جعل وکلاهبرداری اما اصل پاسپورتو نبردم.
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: Omidooo ، RunnerNewAge ، 3rip ، ghorbat ، SH1A2R3 ، daria ، payan ، schaghayegh ، ronmony ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان