کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان.من ،همسر و پسرم الان یک هفته که رسیدیم کالیفرنیا.فکر نمیکنم لازم باشه بگم که اینجا چقدر زیباست و هوا هم که عالی‌.بهاری و آفتابی و شب‌های خنک.ما جمعه رسیدیم و دوشنبه صبح رفتیم اداره سوشایال که اطلاعات ما را وارد کرد و گفت تا چند روز دیگه سوشایال تون میاد.منتظریم تا سوشایال بیاد که بتونیم حساب باز کنیم و گواهی نامه بگیریم.اینجا حتما حتما ماشین لازم دارید پس حتما قبل از آمدن گواهی نامتون را بین ال مللی کنید و ماشین رنت کنید.کسانیکه بچه زیره ۸ سال دارند هم بوستر یادشون نره .و دیگه اینکه کارهای ما در فرودگاه به خوبی‌ انجام شد فقط یک سوال از دوستانیکه زودتر از ما رفتند و آن اینکه کسی‌ از ما عکس قفسه سینه که دکتر انگن به ما داده بود را تحویل نگرفت و پیش خودمون است.آیا جایی باید تحویل میدادیم؟
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
(2012-06-09 ساعت 03:59)cmbt نوشته:  سلام دوستان.من ،همسر و پسرم الان یک هفته که رسیدیم کالیفرنیا.فکر نمیکنم لازم باشه بگم که اینجا چقدر زیباست و هوا هم که عالی‌.بهاری و آفتابی و شب‌های خنک.ما جمعه رسیدیم و دوشنبه صبح رفتیم اداره سوشایال که اطلاعات ما را وارد کرد و گفت تا چند روز دیگه سوشایال تون میاد.منتظریم تا سوشایال بیاد که بتونیم حساب باز کنیم و گواهی نامه بگیریم.اینجا حتما حتما ماشین لازم دارید پس حتما قبل از آمدن گواهی نامتون را بین ال مللی کنید و ماشین رنت کنید.کسانیکه بچه زیره ۸ سال دارند هم بوستر یادشون نره .و دیگه اینکه کارهای ما در فرودگاه به خوبی‌ انجام شد فقط یک سوال از دوستانیکه زودتر از ما رفتند و آن اینکه کسی‌ از ما عکس قفسه سینه که دکتر انگن به ما داده بود را تحویل نگرفت و پیش خودمون است.آیا جایی باید تحویل میدادیم؟

تبریک عرض میکنم
دعاکنیدماهم تاچندماه دیگه پیش شماهستیمShy
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: 3rip ، cmbt ، ghorbat ، SH1A2R3 ، houmanes ، bakhshandehgy ، schaghayegh ، ronmony ، shadin_n ، Solitude
(2012-06-09 ساعت 03:46)ali72 نوشته:  
(2012-06-09 ساعت 03:35)omidooo نوشته:  
(2012-06-09 ساعت 01:02)ali72 نوشته:  من بلیط گرفتم آژانس میگه باید یک کپی ازویزا را بدی آیا از شماها که بلیط گرفتید کپی ویزا خواستند؟

از من خواستند .
من کپیشو دادم اما قسمتی از کیس نامبر و ای نامبر را با لاک حذف کردم ودوباره کپی گرفتم تا معلوم نشه چونکه خدا میدونه اگر سوءاستفاده بشه چه اتفاقی می افته این هم توی این دوره زمونه جعل وکلاهبرداری اما اصل پاسپورتو نبردم.

از من نخواستن
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: 3rip ، Omidooo ، ghorbat ، SH1A2R3 ، frozen mind ، ali72 ، ronmony ، shadin_n ، Solitude
(2012-06-09 ساعت 03:35)omidooo نوشته:  
(2012-06-09 ساعت 01:02)ali72 نوشته:  من بلیط گرفتم آژانس میگه باید یک کپی ازویزا را بدی آیا از شماها که بلیط گرفتید کپی ویزا خواستند؟

از من خواستند .

برای من ویزا رو نگاه کرد
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، SH1A2R3 ، vroom ، ali72 ، Omidooo ، ronmony ، shadin_n ، Solitude
(2012-06-09 ساعت 03:59)cmbt نوشته:  سلام دوستان.من ،همسر و پسرم الان یک هفته که رسیدیم کالیفرنیا.فکر نمیکنم لازم باشه بگم که اینجا چقدر زیباست و هوا هم که عالی‌.بهاری و آفتابی و شب‌های خنک.ما جمعه رسیدیم و دوشنبه صبح رفتیم اداره سوشایال که اطلاعات ما را وارد کرد و گفت تا چند روز دیگه سوشایال تون میاد.منتظریم تا سوشایال بیاد که بتونیم حساب باز کنیم و گواهی نامه بگیریم.اینجا حتما حتما ماشین لازم دارید پس حتما قبل از آمدن گواهی نامتون را بین ال مللی کنید و ماشین رنت کنید.کسانیکه بچه زیره ۸ سال دارند هم بوستر یادشون نره .و دیگه اینکه کارهای ما در فرودگاه به خوبی‌ انجام شد فقط یک سوال از دوستانیکه زودتر از ما رفتند و آن اینکه کسی‌ از ما عکس قفسه سینه که دکتر انگن به ما داده بود را تحویل نگرفت و پیش خودمون است.آیا جایی باید تحویل میدادیم؟

به به دکتر جان. خوش به حالتون که پاتون رسید اونجا.ما که استرس مصاحبه داریم.اخه 12 روز دیگه عازمیم.ما هم بالاخره کالیفرنیا رو انتخاب کردیم.ایشاللاه همدیگرو اونجا زیارت کنیم.
ارادتمند شایرا
من از تمام دوستان خواهشی دارم:

لطفا از زمان خرید بلیط-مبلغ آن-مراحلی که میگذرونین ما رو بیخبر نزارین و مثل سفرنامه تون برامون سفرنامه امریکا بنویسین .ممنونم.
[/size]
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip ، daria ، bakhshandehgy ، schaghayegh ، ronmony ، Solitude ، tiba
(2012-06-09 ساعت 14:21)SH1A2R3 نوشته:  

به به دکتر جان. خوش به حالتون که پاتون رسید اونجا.ما که استرس مصاحبه داریم.اخه 12 روز دیگه عازمیم.ما هم بالاخره کالیفرنیا رو انتخاب کردیم.ایشاللاه همدیگرو اونجا زیارت کنیم.
ارادتمند شایرا

لطفا از زمان خرید بلیط-مبلغ آن-مراحلی که میگذرونین ما رو بیخبر نزارین و مثل سفرنامه تون برامون سفرنامه امریکا بنویسین .ممنونم.
[/size]

شایرا جون من دیروز بیکار بودم یه چرخی تو این سایت های شرکت های هواپیمایی زدم واسه قیمت بلیط ، واسه اواخر شهریور و مهر رو که چک میکردم (حالا انگار ویزامو گرفتم میخوام برم Big Grin) قیمت آیروفلوت نسبت به بقیه تفاوت فاحشی داشت از مبداء تهران (من اینا رو چک کرده بودم : لوفتهانزا ، امارات ، اتحاد ، قطر ایرلاین ، ترکیش)
بعد توی این سایت هایی که بلیط ارزون میدن مثل چیپ تیکت و از اینجور سایتها یادم نیست کدوم بود ، یه قیمتی دیدم خیلی تعجب کردم
قیمت بلیط پرواز از استانبول به دبی به هوستون (2 تا پرواز) از قیمت پرواز دبی به هوستون (1 پرواز) کمتر بود ، کسی میدونه قضیه چیه؟
بعد ترکیش ایر هم پرواز به آمریکا رو از طریق فرودگاه فرانکفورت انجام میداد ولی بلیط از فرانکفورت به آمریکا رو نمیفروشه و ارور میده !!!!!!!!!!
ببخشید قیمت ها رو حضور ذهن نداشتم آخه الان سر کار هستمTongue
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، frozen mind ، 3rip ، daria ، funnybluesolea ، SH1A2R3 ، ronmony ، Solitude

سلامSmile
از منم چیزی نخواستن

/////////////

دوستان حالا که بحث ویزا مطرح شد
برای ارز مسافرتی هم کپی از ویزا میخوان؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، frozen mind ، 3rip ، houmanes ، ali72 ، SH1A2R3 ، ronmony ، Solitude
(2012-06-09 ساعت 14:57)vroom نوشته:  

سلامSmile
از منم چیزی نخواستن

/////////////

دوستان حالا که بحث ویزا مطرح شد
برای ارز مسافرتی هم کپی از ویزا میخوان؟

بله میخوان

تو این پست عکسشو گذاشتم.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: vroom ، hamid.0711 ، ali72 ، ghorbat ، frozen mind ، houmanes ، SH1A2R3 ، ronmony ، shadin_n ، Solitude

دوست عزیز بهتون تبریک می گم. دعا کنید ماهم هرچه زودتر کلیر شیم . ما هم کالیفرنیا رو انتخاب کردیم .
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، SH1A2R3 ، ronmony ، Solitude
(2012-06-09 ساعت 14:48)hoda2012 نوشته:  
(2012-06-09 ساعت 14:21)SH1A2R3 نوشته:  

ارادتمند شایرا

[/size]

شایرا جون من دیروز بیکار بودم یه چرخی تو این سایت های شرکت های هواپیمایی زدم واسه قیمت بلیط ، واسه اواخر شهریور و مهر رو که چک میکردم (حالا انگار ویزامو گرفتم میخوام برم Big Grin) قیمت آیروفلوت نسبت به بقیه تفاوت فاحشی داشت از مبداء تهران (من اینا رو چک کرده بودم : لوفتهانزا ، امارات ، اتحاد ، قطر ایرلاین ، ترکیش)
بعد توی این سایت هایی که بلیط ارزون میدن مثل چیپ تیکت و از اینجور سایتها یادم نیست کدوم بود ، یه قیمتی دیدم خیلی تعجب کردم
قیمت بلیط پرواز از استانبول به دبی به هوستون (2 تا پرواز) از قیمت پرواز دبی به هوستون (1 پرواز) کمتر بود ، کسی میدونه قضیه چیه؟
بعد ترکیش ایر هم پرواز به آمریکا رو از طریق فرودگاه فرانکفورت انجام میداد ولی بلیط از فرانکفورت به آمریکا رو نمیفروشه و ارور میده !!!!!!!!!!
ببخشید قیمت ها رو حضور ذهن نداشتم آخه الان سر کار هستمTongue

بعضا وقتی شما مبدا و مقصد مشخصی دارید پروازهایی که کانکشن دارن ارزونتر در می یاد، که شاید ظاهرا از نظر منطقی جور در نمی یاد اما این در واقع تسهیلاتیه که یه ایرلاین واسه مشتریاش می زاره، در واقع امارات ایرلاین داره با این کار مشتری ترکیش ایرلاین که مستقیما به آمریکا پرواز می کنه از دستش در می یاره Big Grin می گه بیا با ایرلاین من پرواز کن من کمتر از نرخ واقعی ام ازت پول می گیرم Tongue (رقابت)
در واقع اون کسی که در دوبی هست و می خواد به آمریکا سفر کنه حاضره اون مبلغ رو پرداخت کنه اما کسی که در استانبوله نه! و با این کاهش هزینه اون رو تشویق می کنه که از امارات استفاده کنه. یه 2-2 تا 4 تای اقتصادی.
عجیب تر از اینی که شما گفتید اینه که بعضی وقتا پیش می یاد پرواز round (دو سره) ازرونتر از یه سره هستش، که حتما واسه اونم از نظر اقتصادی دلیل دارن.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: ghorbat ، hoda2012 ، SH1A2R3 ، mmmsdeghi ، ronmony ، shadin_n ، Solitude ، tiba
سلام دوستان عزيز كه به تازگي به آمريكا سفر كرديد....
سوالي كه براي من و ممكنه خيلي از دوستان ديگر پيش اومده باشه گرفتن ارز مسافرتي است...
من آخر اين هفته عازم تركيه هستم براي مصاحبه و دودلي من اينه كه آيا 400$ ارز مسافرتي براي تركيه بگيرم و يا اين امكان رو نگه دارم براي زماني كه اگر خدا خواست و ويزا رو گرفتم وخواستم به آمريكا برم بتونم ازش استفاده كنم و 1000$ ارز مسافرتي آمريكا رو بگيرم...
با توجه به اينكه حرفها و شايد بعضا شايعاتي در اين زمينه هست كه اگر ويزاي مهاجرتي آمريكا داشته باشيد ارز دولتي به شما تعلق نميگيره و ..... من واقعا ممنون دوستان ميشم كه از تجربشون در اين زمينه ما رو مطلع كنند.Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، daria ، payan ، ronmony ، majid89
(2012-06-09 ساعت 21:40)schaghayegh نوشته:  سلام دوستان عزيز كه به تازگي به آمريكا سفر كرديد....
سوالي كه براي من و ممكنه خيلي از دوستان ديگر پيش اومده باشه گرفتن ارز مسافرتي است...
من آخر اين هفته عازم تركيه هستم براي مصاحبه و دودلي من اينه كه آيا 400$ ارز مسافرتي براي تركيه بگيرم و يا اين امكان رو نگه دارم براي زماني كه اگر خدا خواست و ويزا رو گرفتم وخواستم به آمريكا برم بتونم ازش استفاده كنم و 1000$ ارز مسافرتي آمريكا رو بگيرم...
با توجه به اينكه حرفها و شايد بعضا شايعاتي در اين زمينه هست كه اگر ويزاي مهاجرتي آمريكا داشته باشيد ارز دولتي به شما تعلق نميگيره و ..... من واقعا ممنون دوستان ميشم كه از تجربشون در اين زمينه ما رو مطلع كنند.Smile
ماجرای ارز گرفتن بنده

یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: schaghayegh ، ghorbat ، amir82 ، hoda2012 ، SH1A2R3 ، ronmony ، Solitude ، مانترا
(2012-06-09 ساعت 01:10)ronmony نوشته:  

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

نه
امکان هست بفرمایید از کجا و با چه قیمتی بلیط تهیه کردید؟ حتما بلیط باید دو طرفه باشه؟

کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ronmony
(2012-06-08 ساعت 22:15)ronmony نوشته:  [quote='M.Haghighi' pid='180867' dateline='1339171786']
با سلام به تمامی همسفران مهاجر. من وهمسرم در حال بستن چمدان ها هستیم د
خیلی گرون گرفتید
ما بلیط دو سره رفت و برگشت از مسیر لندن واشنگتن دسی گرفتیم نفری 1,105,000 تومان از دفتر BMI پایین هتل آزادی تهران
کل زمان حدود 23 ساغت که میشد 3 ساعت کمش کرد
ببخشید حتما باید بلیطمون دو سره باشه یا امکان خرید بلیط فقط رفت به آمریکا هم هست ؟

کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، daria ، ronmony
(2012-06-10 ساعت 00:21)SANI HAGHIGHI نوشته:  
(2012-06-08 ساعت 22:15)ronmony نوشته:  [quote='M.Haghighi' pid='180867' dateline='1339171786']
با سلام به تمامی همسفران مهاجر. من وهمسرم در حال بستن چمدان ها هستیم د
خیلی گرون گرفتید
ما بلیط دو سره رفت و برگشت از مسیر لندن واشنگتن دسی گرفتیم نفری 1,105,000 تومان از دفتر BMI پایین هتل آزادی تهران
کل زمان حدود 23 ساغت که میشد 3 ساعت کمش کرد
ببخشید حتما باید بلیطمون دو سره باشه یا امکان خرید بلیط فقط رفت به آمریکا هم هست ؟

بله میشه گرفت.من بلیط یکطرفه تهران استانبول واشینگتن دی سی با پرواز ترکیش گرفتم
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue