کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان عزيزم
من امروز رفتم بانك سامان و حواله ارز مسافرتي گرفتم ولي نكته جالبي كه بود اينكه به پاسپورتهام مهر نزد خواستم ببينم آيا براي دوستاني كه عازم هستند و ارز گرفتند اين اتفاق افتاده يا نه؟
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، ghorbat ، SH1A2R3 ، ronmony ، vroom ، daria ، payan ، frozen mind ، kopol ، apoornaki ، shkhmo ، mehdiii ، Solitude
(2012-06-17 ساعت 21:54)armanbala نوشته:  دوستان عزيزم
من امروز رفتم بانك سامان و حواله ارز مسافرتي گرفتم ولي نكته جالبي كه بود اينكه به پاسپورتهام مهر نزد خواستم ببينم آيا براي دوستاني كه عازم هستند و ارز گرفتند اين اتفاق افتاده يا نه؟

اگه نه بلیط و نه پاسپورت و یا هیج جای دیگه ای رو مهر نزد بازم برید بگیرید از یه بانک دیگه...چه بهتر Big Grin
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
معمولا برای حواله مهر نمی زنند وقتی تو فرودگاه ارز تحویل می گیرید انجا مهر می زنند
تشکر کنندگان: ghorbat ، emrah66 ، ASALI ، SH1A2R3 ، ronmony ، daria ، Hediyeh ، houmanes ، mojtaba_k ، apoornaki ، shkhmo ، mehdiii
[quote='علیرضا م' pid='183589' dateline='1339909358']
دوستان عزیز من برام یک مشکلی پیش اومده که نمیدونم چطوری حلش کنم اگه شما عزیزان راهنمایی کنید ممنون میشم
من برای 7 شهریور از هواپیمایی امارات بلیط گرفتم وبرنامه پروازم اینطور بود که در فرودگاه دبی بین دو پرواز 2 ساعت توقف دارم که به نظرم مدت زمان ایده آلی باشه هم برای استراحت وهم اینکه با خیال راحت به پرواز بعدی میرسم ولی متاسفانه از آژانسی که بلیط تهیه کردم تماس گرفتن وگفتند که ........

دوست عزيز در تكميل نظرات ديگرن به نظرم رسيد اضافه كنم كه به يك آژانس ديگه برويد و پرواز هاي ديگه را چك كنيد تا نگران از دست دادن بليط نباشيد ميتونيد بي ام آي ، تركيش ، آليتاليا ، اير فلوت را هم چك كنيد چون با در نظر گرفتن مبلغ جريمه پس دادن آن و تهيه بليط جديدبه صرف تره مضاف برا ين كه طول پروازدوم امارات 17 ساعته و پروازهاي دوم بالابيشترشون 12 -13 ساعته كه براي بچه ها اين 5 ساعت اضافه تو هوا خيلي سخت تر از 5 ساعت اضافه روي زمين تو فرودگاه است در ضمن تا شهريور هم دست كم 2 ماه وقت هست حتما يك پرواز مناسب گير مي آوريد منهم تصميم دارم شهريور سفر كنم و مثل شما دوتا بچه دارم ولي چون به دليل يك سري مشكلات هنوز معلوم نيست برگشتم چند ماهه باشه هنوز بليط تهيه نكردم

تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، Hediyeh ، علیرضا م ، mojtaba_k ، apoornaki ، shkhmo ، ronmony
سلامSmile
آرمان جان میشه بگین ویزاتون بیشتر از 3 ماه اعتبار داشت یا کمتر؟
و اینکه بلیط تون یک طرفه است یا 2طرفه؟
به اینکه ویزا مهاجرتی است گیر ندادن داخل بانک؟

ممنون
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، Hediyeh ، houmanes ، payan ، mojtaba_k ، apoornaki ، shkhmo
(2012-06-17 ساعت 17:33)n.torabi65 نوشته:  سلام
خسته نباشید
ما 4 روز مونده به اعتبار ویزامون میخوایم بریم مشکلی پیش نمیاد؟
ما هم میخوایم از ایران باقالی خشک و سبزیجات خشک و حبوبات ببریم تو فرودگاه ایراد نمیگیرن؟؟؟؟؟
متشکرم

آقایون و خانم ها، از این کارا نکنید! مگه مسابقه اس که هر کی دیرتر بره؟!! Big GrinWink یه وقتی یه فرودگاهی اعتصاب می شه، آتشفشان ایسلند دوباره فعال میشه، یکی یه تیر و تفنگی در می کنه و یه ایرلاین پروازهای مسیر ایران رو کنسل می کنه، خدای ناکرده یه مسمومیت غذایی ساده پیش میاد که نمی تونین به پرواز برسید... از نظر تاریخ ویزا که مشکلی نیست، ولی خودتون تا لحظه آخر باید امن یجیب بخونید!!

در سایت گمرک چک کنید. قانون کلی که اجرا میشه اینه که هر محصول کشاورزی که قابلیت کشت مجدد رو داشته باشه، ممنوعه. بنابراین سبزی خشک مشکلی نداره، ولی حبوبات و میوه مشکل داره. کلاً هم خودتون رو اذیت نکنید، اینجا حبوبات به وفور و ارزون پیدا میشه.
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: golesang ، Hediyeh ، hoseyn ، SH1A2R3 ، frz61 ، M.Haghighi ، houmanes ، ghorbat ، payan ، daria ، frozen mind ، mmmsdeghi ، kopol ، mojtaba_k ، apoornaki ، shkhmo ، mirman ، ronmony ، MPU ، tiba
(2012-06-18 ساعت 01:30)nahid.t نوشته:  [quote='علیرضا م' pid='183589' dateline='1339909358']
دوستان عزیز من برام یک مشکلی پیش اومده که نمیدونم چطوری حلش کنم اگه شما عزیزان راهنمایی کنید ممنون میشم
من برای 7 شهریور از هواپیمایی امارات بلیط گرفتم وبرنامه پروازم اینطور بود که در فرودگاه دبی بین دو پرواز 2 ساعت توقف دارم که به نظرم مدت زمان ایده آلی باشه هم برای استراحت وهم اینکه با خیال راحت به پرواز بعدی میرسم ولی متاسفانه از آژانسی که بلیط تهیه کردم تماس گرفتن وگفتند که ........

دوست عزيز در تكميل نظرات ديگرن به نظرم رسيد اضافه كنم كه به يك آژانس ديگه برويد و پرواز هاي ديگه را چك كنيد تا نگران از دست دادن بليط نباشيد ميتونيد بي ام آي ، تركيش ، آليتاليا ، اير فلوت را هم چك كنيد چون با در نظر گرفتن مبلغ جريمه پس دادن آن و تهيه بليط جديدبه صرف تره مضاف برا ين كه طول پروازدوم امارات 17 ساعته و پروازهاي دوم بالابيشترشون 12 -13 ساعته كه براي بچه ها اين 5 ساعت اضافه تو هوا خيلي سخت تر از 5 ساعت اضافه روي زمين تو فرودگاه است در ضمن تا شهريور هم دست كم 2 ماه وقت هست حتما يك پرواز مناسب گير مي آوريد منهم تصميم دارم شهريور سفر كنم و مثل شما دوتا بچه دارم ولي چون به دليل يك سري مشكلات هنوز معلوم نيست برگشتم چند ماهه باشه هنوز بليط تهيه نكردم
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن به عرضتون برسونم که هواپیمایی امارات قبول کرد که پرواز اول من رو تغییر بده یعنی اینکه کلا"هردو پرواز چند ساعتی افتادن عقب و فاصله بین دوپرواز هم شد یک ساعت ونیم ،اول قبول نمیکردن ولی با پیگیری مداوم مجاب شدن درضمن اولش میخواستم 200 دلار جریمه رو بگیرن ولی من قبول نکردم اونها هم دیگه چیزی نگفتن

شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: nahid.t ، hoseyn ، Hediyeh ، SH1A2R3 ، houmanes ، ghorbat ، payan ، daria ، frozen mind ، mml ، mojtaba_k ، apoornaki ، mirman ، ronmony ، shkhmo ، Emad_L
(2012-06-09 ساعت 01:02)ali72 نوشته:  من بلیط گرفتم آژانس میگه باید یک کپی ازویزا را بدی آیا از شماها که بلیط گرفتید کپی ویزا خواستند؟

سلام میشه قیمت بلیطهای خودتون و مسیر رفت رفتنتون برام بنویسید موفق و پایدار باشید
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، apoornaki
(2012-06-18 ساعت 02:07)vroom نوشته:  
سلامSmile

ممنون
ويزهام سه ماه و نيم اعتبار داشت
بليط هم يه طرفه
گير هم ندادن
آيا ساير دوستان هم مهر تو پاسپورت زدن يا نه؟
کیس نامبر: 2012as2xxxx
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: frz61 ، vroom ، Rainy ، ghorbat ، SH1A2R3 ، daria ، houmanes ، mojtaba_k ، majid89 ، apoornaki ، ronmony
(2012-06-18 ساعت 14:03)armanbala نوشته:  
(2012-06-18 ساعت 02:07)vroom نوشته:  
سلامSmile

ممنون
ويزهام سه ماه و نيم اعتبار داشت
بليط هم يه طرفه
گير هم ندادن
آيا ساير دوستان هم مهر تو پاسپورت زدن يا نه؟

armanbala عزیز .آیا اطلاع دارید که اگر ویزا یکساله باشه برای امریکا چقدر دلار برای هرنفر میدن(برای ارز گرفتن امسال اولین بارمونه )؟
ضمنا از چه بانکهایی میشه برای گرفتن ارز اقدام کرد؟ میگن بانک سامان بهتره؟
ضمنا من روز پروازم ویزای یکسالم 3 روز از اعتبارش هم گذشته] برای دادن ارز مانعی نداره؟
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، apoornaki
سلام به همه
من از بانک ملی حواله گرفتم . تو پاسپورت و بلیط مهر زدن . در ضمن موقع رفتن به بانک فقط گفتم به این ویزا ارز تعلق می گیره یا نه ؟ همین .طرفم نگاه کرد و گفت مشکلی نداره . فکر میکنم کمی سلیقه ای داره عمل میشه تو این مورد . بعضیها رفتن و گفتن موردی نداره ،و به بعضیها هم گفتن به این ویزا ارز تعلق نمیگیره ؟ به نظر من بانکهای مختلف با شعب مختلف رو امتحان کنید و به یک بانک و یک شعبه اکتفا نکنید .
موفق باشید
شماره کیس : 2012AS00019XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:اواخر Oct
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:اواسط Nov
کنسولگری: تغییر یافته به ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinec
تاریخ دریافت نامه دوم:اواخر Dec
تاریخ مصاحبه: اواسط Feb
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، hoda2012 ، vroom ، frozen mind ، Hediyeh ، kopol ، mojtaba_k ، ghorbat ، daria ، apoornaki ، ronmony
دکتر جان اگر توی بانک مهر نزنه توی فرودگاه براتون مهرش می کنه
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: mojtaba_k ، ghorbat ، armanbala ، Hediyeh ، apoornaki ، ronmony
بچه ها فکر کنم اسمی از نوع ویزاتون نیارید بهتره گفتن جمله به ویزای من ارز تعلق میگره یا نه کارو خراب میکنه.همیجوری برین بگین ارز میخوام اگه گفتن نمیدیم و فلان برین یه بانک دیگه! Smile
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان: frz61 ، vroom ، ghorbat ، daria ، frozen mind ، Omidooo ، apoornaki ، honey62 ، houmanes ، ronmony
دوستان سلام.یک سوال مهم.welcome letterهمسر و پسرم اومده ولی‌ مال من نه!دوستان کسی‌ بوده در این زمینه تجربه داشته باشه؟می‌شه بدون آمدنwelcome letter گرین کارت بیاد؟یه کم نگرانمSad.ممنون از پاسخ شما
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: apoornaki ، ghorbat ، honey62 ، houmanes ، ronmony ، Solitude
بچه ها در مورد شرایط و هزینه های خرید ماشین ، مخصوصا خرید قسطی اگر مطلب یا اطلاعاتی دارید لطفا به اشتراک بزارید.
تشکر کنندگان: ghorbat ، mojtaba_k ، vroom ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان