کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-06-14 ساعت 14:18)frozen mind نوشته:  
(2012-06-14 ساعت 13:48)frz61 نوشته:  شایرا جان منظورتون برای سال تحصیلی 91-92 هست؟
اول مهر شروع میشه و مدارس غیرانتفاعی شهر ما 27 اردیبهشت تموم کردن ولی به بچه ها بعد از 15 خرداد کارنامه دادن (مثل این که نرمال تا 15 خرداد هست)

مگه شایرا در ایران زندگی نمی کنن؟ ایشون می خوان به ایران مهاجرت کنن؟!!!!

آقای فروزن ینی عاشق این جواب هاتم D:
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب

من تو هيچ كدوم از تاپيكها در خصوص نحوه انتقال پول و سرمايه به آمريكا با توجه به تحريمها كه موضوع بسيار مهمي هم هست چيزي نديدم از مديران محترم خواهشمندم در صورت صلاحديد نسبت به ايجاد اين تاپيك اقدام شود تا همه بتوانيم نسبت به انجام پيش نيازها چه در آمريكا و چه در ايران و با اطمينان سرمايه يك عمر زندگي رو به سلامت منتقل كنيم 
شماره کيس: 2012AS00043xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: July 20, 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط کی سی سی : July 25, 2011
تاريخ مصاحبه: 6th June - برگه آبي
تاريخ دريافت کليرنس: (16th July ( 40 days
تاريخ دريافت ويزا:21st July
تعداد نفرات کيس : 3

Everything will be changedSmile
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، emrah66 ، Orchin ، ronmony ، majid89 ، SANI HAGHIGHI ، Lucky Forever ، Solitude
(2012-06-14 ساعت 13:17)SH1A2R3 نوشته:  نیاز فوری به کمکتان دارم:

دوستان من میخوام بلیط رزرو کنم ویه کوچولوی دبستانی دارم.
برای اینکه بلیط رزرو کنم باید بدونم 3 دبستان چه زمانی شروع و چه زمانی تموم میشه.

کسی در این زمینه میتونه کمکم کنه؟

شایرا جان اگه منظورت آمریکاست، معمولا آخر آگوست شروع میشه و وسط جون تموم میشه. فکر کنم آخرین دوشنبه آگوست شروع میشه و اواسط جون تموم میشه. اگه درست بگم مثلا امسال ۲۷ آگوست شروع میشه و ۱۴ جون ۲۰۱۳ تموم میشه

پ.ن الان سرچ کردم متوجه شدم جاهای مختلف فرق میکنه. مثلا لوس آنجلس ظاهرا از ۱۳آگوست باز میشه تا ۵ جون.(این فایل رو ببینین) ولی کلا همه در یک حدود هستن.
تشکر کنندگان: ghorbat ، frz61 ، Hediyeh ، Rainy ، SH1A2R3 ، frozen mind ، ronmony ، houmanes ، tartar ، Solitude
(2012-06-14 ساعت 14:18)frozen mind نوشته:  مگه شایرا در ایران زندگی نمی کنن؟ ایشون می خوان به ایران مهاجرت کنن؟!!!!

TongueTongue فک کن .

اما یه چیزیو در نظر داشته باشین که مهاجرت به امریکا و گرفتن اقامت بسیار بسیار آسونتر از مهاجرت به ایرانه.

ایران اصن ویزای اقامت به هیچ احدی از هیچ کجای دنیا نمیده. قدر کشورمونو بدونید. Big Grin
تشکر کنندگان: ghorbat ، Hediyeh ، SH1A2R3 ، schaghayegh ، frozen mind ، Omidooo ، mmmsdeghi ، daria ، ronmony ، houmanes ، honey62 ، nazanin_nik ، Solitude
(2012-06-14 ساعت 14:34)daria نوشته:  
(2012-06-14 ساعت 13:17)SH1A2R3 نوشته:  نیاز فوری به کمکتان دارم:

دوستان من میخوام بلیط رزرو کنم ویه کوچولوی دبستانی دارم.
برای اینکه بلیط رزرو کنم باید بدونم 3 دبستان چه زمانی شروع و چه زمانی تموم میشه.

کسی در این زمینه میتونه کمکم کنه؟

شایرا جان اگه منظورت آمریکاست، معمولا آخر آگوست شروع میشه و وسط جون تموم میشه. فکر کنم آخرین دوشنبه آگوست شروع میشه و اواسط جون تموم میشه. اگه درست بگم مثلا امسال ۲۷ آگوست شروع میشه و ۱۴ جون ۲۰۱۳ تموم میشه

پ.ن الان سرچ کردم متوجه شدم جاهای مختلف فرق میکنه. مثلا لوس آنجلس ظاهرا از ۱۳آگوست باز میشه تا ۵ جون.(این فایل رو ببینین) ولی کلا همه در یک حدود هستن.

دستتون درد نکنه فروزن مایند عزیز واقعا فروزن شدی ها!!!!!!!!!!!Big Grin
بابا جان من ایرانم میخوام شهریور امسال برم یو اس .میخوام ببینم برای چه تاریخی رفت و برگشت بگیرم که کوچولوم بتونه مدرسه شو بره.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: frozen mind ، ghorbat ، ASALI ، 3rip ، Hediyeh ، ronmony ، houmanes ، Solitude
(2012-06-14 ساعت 14:33)golbahara نوشته:  سلام دوستان
من تو هيچ كدوم از تاپيكها در خصوص نحوه انتقال پول و سرمايه به آمريكا با توجه به تحريمها كه موضوع بسيار مهمي هم هست چيزي نديدم ....

طریقه فرستادن ارز (پول) از ایران به آمریکا و یا بالعکس
(2012-06-14 ساعت 16:13)SH1A2R3 نوشته:  دستتون درد نکنه فروزن مایند عزیز واقعا فروزن شدی ها!!!!!!!!!!!Big Grin
بابا جان من ایرانم میخوام شهریور امسال برم یو اس .میخوام ببینم برای چه تاریخی رفت و برگشت بگیرم که کوچولوم بتونه مدرسه شو بره.

ببین عزیزم، فروزن مایند در مهاجرسرا فقط یکیه و هیچ شعبه ای نداره، فک و فامیل هم نداره! Big Grin
پس خودتونو به فروزن مایندی نزنین لطفا! Big Grin

شما از باز شدن مدارس پرسیدی، frz61 عزیز برنامه مدارس ایرانو براتون بازگو کرد، در حالی که برنامه مدارس ایران دیگه به درد شما نمی خوره! منم خواستم با مزاح ایشونو متوجه موضوع بکنم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، ASALI ، 3rip ، Hediyeh ، armanbala ، hoda2012 ، Omidooo ، daria ، golbahara ، ronmony ، houmanes ، Rainy ، Solitude
سلام به همه
من سه روز پیش بلیط ترکیش گرفتم به شیکاگو ، 3 آگست ، از اون طرف هم 20 می 2013 ، که البته من مهرماه برمی گردم. شد 1965000 تومان. و برای تغییر برگشت هم 30 یورو باید پرداخت. اول واسه 1 آگست می خواستم که می شد 2450000، که با یه تغییر سه روزه 500 تومان کم شد. 2 تا بسته 23 کیلویی و یه 7 کیلویی هم می تونم ببرم با خودم. آقایی که توی ترکیش بود گفت از 20 دسامبر قیمت ها میاد پایین ، الان فصل سفره .
شماره کیس:2012AS00039XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آگوست 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ 2012
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت ویزا:25 می
تعداد افراد : 1
تشکر کنندگان: 3rip ، frz61 ، ghorbat ، daria ، SH1A2R3 ، kopol ، ozone ، ronmony ، mojtaba_k ، sayeh_m ، Solitude
(2012-06-14 ساعت 17:18)pinky نوشته:  سلام به همه
من سه روز پیش بلیط ترکیش گرفتم به شیکاگو ، 3 آگست ، از اون طرف هم 20 می 2013 ، که البته من مهرماه برمی گردم. شد 1965000 تومان. و برای تغییر برگشت هم 30 یورو باید پرداخت. اول واسه 1 آگست می خواستم که می شد 2450000، که با یه تغییر سه روزه 500 تومان کم شد. 2 تا بسته 23 کیلویی و یه 7 کیلویی هم می تونم ببرم با خودم. آقایی که توی ترکیش بود گفت از 20 دسامبر قیمت ها میاد پایین ، الان فصل سفره .

اگر این مسیر رو از قطر یا امارات چک کنید حدود 500 تا دیگه ارزونتر میشه
http://www.cheapoair.com/Default.aspx?ta...DTRIP&lc=1
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
تشکر کنندگان: Hediyeh ، ghorbat ، daria ، SH1A2R3 ، Solitude
دوستان گل، ایرادی نداره که ار نیویورک واسه سوشال اقدام کرد اما آدرس، آدرس سن دیگو باشه؟ چون در نیویورک توی هتل خواهم بود
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان: ghorbat ، emrah66 ، SH1A2R3 ، ronmony ، Solitude
دوستان اگه توى 5سال بصورت منظم هر ٦ ماه يكبار وارد شده و مثلا ١ماه بمونيم و دوباره ٦ ماه بعد كلا مشكلى براى گرين كارت و سيتى زن شدن پيش نمياد؟
و ايا اين قانون هر ١ سال است يا ٦ ماه كه خارج از امريكا باشيم؟؟
تشکر کنندگان: emrah66 ، ghorbat ، SH1A2R3 ، ronmony
(2012-06-16 ساعت 01:36)Hamed112 نوشته:  دوستان اگه توى 5سال بصورت منظم هر ٦ ماه يكبار وارد شده و مثلا ١ماه بمونيم و دوباره ٦ ماه بعد كلا مشكلى براى گرين كارت و سيتى زن شدن پيش نمياد؟

مشکل بوجود می آید لطفاً پستهای مربوطه را بخوان
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: houmanes ، shkhmo ، SH1A2R3 ، ghorbat ، ronmony ، Solitude
(2012-06-16 ساعت 01:36)Hamed112 نوشته:  دوستان اگه توى 5سال بصورت منظم هر ٦ ماه يكبار وارد شده و مثلا ١ماه بمونيم و دوباره ٦ ماه بعد كلا مشكلى براى گرين كارت و سيتى زن شدن پيش نمياد؟

سلام
من این پست رو قبلا در تاپیک سوالات مطرح شده هم گذاشتم:
دوست عزیز، فقط برای حفظ کردن گرین کارت، نباید هیچ وقت بیشتر از یک سال خارج از آمریکا باشین. یعنی سالی یک بار رو باید سفر کنین به آمریکا. ولی داستان برای سیتیزن شدن یک کم فرق میکنه و شما برای اینکه بتونین سیتزین بشین باید 30 ماه کامل توی آمریکا باشین و 5 سال از گرین کارتتون گذشته باشه و در این 5 سال هم هیچ وقت بیشتر از 6 ماه خارج از آمریکا نبوده باشین. یه داستان دیگه هم داریم به اسم Re-entry permit یا همون پاس سفید که با گرفتن اون میتونین تا 2 سال خارج از آمریکا باشین و از این دو سال، 364 روز هم براتون اقامت داخل آمریکا حساب میکنن. آقای کامران توکلی تو این پست خیلی خوب مساله رو توضیح دادن.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: only_flight ، mmmsdeghi ، SH1A2R3 ، houmanes ، ghorbat ، ronmony ، Solitude ، مانترا

سلام
دوست عزیز، فقط برای حفظ کردن گرین کارت، نباید هیچ وقت بیشتر از یک سال خارج از آمریکا باشین. یعنی سالی یک بار رو باید سفر کنین به آمریکا. ولی داستان برای سیتیزن شدن یک کم فرق میکنه و شما برای اینکه بتونین سیتزین بشین باید 30 ماه کامل توی آمریکا باشین و 5 سال از گرین کارتتون گذشته باشه و در این 5 سال هم هیچ وقت بیشتر از 6 ماه خارج از آمریکا نبوده باشین. یه داستان دیگه هم داریم به اسم Re-entry permit یا همون پاس سفید که با گرفتن اون میتونین تا 2 سال خارج از آمریکا باشین و از این دو سال، 364 روز هم براتون اقامت داخل آمریکا حساب میکنن. آقای کامران توکلی تو این پست خیلی خوب مساله رو توضیح دادن.
[/quote]
دریا جان می گم شرایطی برای دانشجوها به غیر از پاس سفید وجود داره؟ شرایطی در چارچوب قانون که به دانشجوهای خارج از آمریکا که گرین کارت دارن اجازه بده تا اتمام درسشون بیرون از آمریکا بمونن و جزو دوره ی گرین کارتشون به حساب بیاد. اطلاعاتی دارید در این زمنیه؟
(2012-06-16 ساعت 13:33)missi نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 12:31)daria نوشته:  

سلام
دریا جان می گم شرایطی برای دانشجوها به غیر از پاس سفید وجود داره؟ شرایطی در چارچوب قانون که به دانشجوهای خارج از آمریکا که گرین کارت دارن اجازه بده تا اتمام درسشون بیرون از آمریکا بمونن و جزو دوره ی گرین کارتشون به حساب بیاد. اطلاعاتی دارید در این زمنیه؟

[/quote]
منم در اين باره كلي جستجو كردم ، فقط ميشه "اجازه ورود مجدد" براي 2 سال گرفت كه قابل تمديد هست .
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: missi ، SH1A2R3 ، Rainy ، daria ، ghorbat ، ronmony ، Solitude
(2012-06-16 ساعت 13:47)hossein1234 نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 13:33)missi نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 12:31)daria نوشته:  

سلام
منم در اين باره كلي جستجو كردم ، فقط ميشه "اجازه ورود مجدد" براي 2 سال گرفت كه قابل تمديد هست .

[/quote]
جدا؟ پس فقط همون پاس سفید و باید گرفت. از چه طریق جستجو کردید؟ منبعتون قانونه یا از کسی شنیدید؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان