کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-06-27 ساعت 11:01)faranak.n نوشته:  اوضاع دلا اسفناکه... به نظرتون اگر همین مقداری که تا اینجا جمع کردیم ببریم و منتظر پایین اومدن دلار بمونیم تا بعد اقوام برامون بگیرن و حواله کنن بهتر نیست؟؟؟ البته با این اوضاع خراب معلوم نیست دباره کی قیمت پایین بیاد..نظرتون چیه؟

نمی خوام تو دل کسی رو خالی کنم ولی مسأله اینه که اگه دلار حواله ای هم پیدا بشه معمولاً در مبالغ بالاست و صراف اگه آشنا نباشه، برای 6-7 هزار دلار حواله نمی فروشه. برای مبالغ کم، من از بچه های ایرانی دانشجو که خونوادهاشون براشون پول می فرستن می شنوم که صراف ها هر دلار حواله ای رو صد تومن بالاتر از قیمت اسکناس به پدر و مادر این بچه ها می فروختن! این نکته رو هم در نظر داشته باشید که دلار حواله ای معمولاً دلاریه که یه صراف/تاجر توی خارج از ایران داره و هر چه اوضاع اقتصادی نوسانات بیشتری رو تجربه می کنه، این تاجر هم تشویق می شه که سرمایه اش رو بیرون از ایران نگه داره...

آقا، جان کلام این که به این روی سکه فکر کنید که با هر جون کندنی هست، دارید از این جنگ اعصاب رها می شید!!
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، FREE BIRD ، 3rip ، ghorbat ، roghiyeh ، mehdiii ، daria ، payan ، hoda2012 ، schaghayegh ، emrah66 ، Omidooo ، majid89 ، كاميلا ، Solitude
سلام به همه
من براي 7 جولاي با برواز امارات به لس انجلس بليط دارم . بروازم با استاب هست الان در دوبي هستم . ببخشيد كه نميتونم زياد بنويسم ابن كىبورد فارسي نيست . ولي اكه تا اينجا سوالي دارين كه من بتونم كمك كنم بفرما ييد . فكر كنم با سوال و جواب بهتر بتونم كمك كنم .
موفق باشيد
شماره کیس : 2012AS00019XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:اواخر Oct
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:اواسط Nov
کنسولگری: تغییر یافته به ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinec
تاریخ دریافت نامه دوم:اواخر Dec
تاریخ مصاحبه: اواسط Feb
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان: schaghayegh ، SH1A2R3 ، FREE BIRD ، 3rip ، ghorbat ، ozone ، honey62 ، mehdiii ، daria ، M.Haghighi ، Serendipity ، vroom ، کیانا ، Omidooo ، كاميلا ، t.azimaie ، Solitude
يه سوال درباره ويزا سفيد مي خواستم ببينم هنوز اين مورد انجام مي شود . مثلا اگر كسي در حال تحصيل هست و نمي تونه به آمريكا پروازكنه . اگر كسي از مراحلش خبر داره ممنون مي شوم جواب را بده
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip ، honey62 ، کیانا
(2012-06-27 ساعت 12:55)houmanes نوشته:  سلام به همه
من براي 7 جولاي با برواز امارات به لس انجلس بليط دارم . بروازم با استاب هست الان در دوبي هستم . ببخشيد كه نميتونم زياد بنويسم ابن كىبورد فارسي نيست . ولي اكه تا اينجا سوالي دارين كه من بتونم كمك كنم بفرما ييد . فكر كنم با سوال و جواب بهتر بتونم كمك كنم .
موفق باشيد
قیمت بلیت چقدر شد
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، daria ، Solitude
(2012-06-27 ساعت 14:25)ehsan1095 نوشته:  [quote='houmanes' pid='186449' dateline='1340785542']
سلام به همه
موفق باشيد
قیمت بلیت چقدر شد

بليط رو ارديبهشت خريدم . در حدود دو ميليون و دويست هزار تومن .

شماره کیس : 2012AS00019XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:اواخر Oct
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:اواسط Nov
کنسولگری: تغییر یافته به ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinec
تاریخ دریافت نامه دوم:اواخر Dec
تاریخ مصاحبه: اواسط Feb
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان: ehsan1095 ، mehdiii ، کیانا ، ghorbat ، Solitude
salam doostan
ba arze mazerat az inke ba fonte englisi minevisam,
man alan nazdik be yek hafte hast ke dar america hastam amma hich welcome emaili baraye man nayoomade ya recipt nadaram faghat SSN gereftam, mikhastam bedoonam aya proseye green carde man dar jaryan hast ya na? chetor bayad in ro bedoonam?
mamnoon
شماره کیس: 2012AS0002xxxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: دسامبر
تاریخ مصاحبه: فوريه
تاریخ دریافت ويزا: فوريه
تاریخ ورود به آمریکا : June 2012
جمع تقریبی هزینه ها:5000عکس،88000 DHL، ترجمه مدارك 200،000، سفر به تركيه و ساير هزينه ها 3،500،000
تشکر کنندگان: mehdiii ، 3rip ، kopol ، Hediyeh ، ghorbat ، uc8591
سلام دوستانSmile
امروز رفتم اون 100 میلیون دلار ارز مسافرتیه کذایی رو از بانک ملّی گرفتمBig Grin
ویزام 100 روز اعتبار داشت(یعنی بیشتر از 3ماه!)
بلیط یکطرفه
نامه از آژانس که اگر بلیط رو تغییر دادم یا کنسل کردم مسئولیت ارز گرفته شده با آژانس هست
عوارض خروج از کشور
از صفحه ی اول پاسپورت+ویزا+عوارض خروج+حواله ی ارز+بلیط کُپی گرفتن همونجا
کارمند بانک فقط پرسید چند روز به سفرتون مونده (برای گرفتن ارز باید کمتر از 1هفته به پروازتون مراجعه کنید)
مدارکم رو چک کرد و و حواله رو آماده کرد و گفت بدین به رئیس بانک امضا کنه
رفتم پیش آقای رئیس که از قضا ویزا شناس هم بودن!Big Grin
پرسید مقصدتون کجاس؟ گفتم شیطان بزرگCool
گفت مدت اعتبار ویزاتون چقدره؟ گفتم 10-12 روز از اعتبارش مونده
گفت چجور ویزایی هست؟ دانشجویه؟ مهاجرتیه؟
من موندم چی بگم حالا بهش که داستان نشه Big Grin گفتم ببینید من تا برسم آمریکا ویزای جدید داخل فرودگاه بهم میدن حالا شاید 1 ماهه شایدم 3 ماهه بعدش 1 سری مراحل اداری اونجا باید انجام بدم و برگردم ایران تا کارام راست و ریست بشه و با سفارت آمریکا دوباره هماهنگ کنم و برم گرین کارتم رو بگیرمBig Grin
گفت اگه مقیم باشید که ارز بهتون تعلق نمیگیره که
من گفتم اگه مقیم بودم که گرین کارت رو داشتم و الان ویزا نداشتم که!
گفت آهان پس مشکلی نیست و امضا کرد و تمام

حواله هم دقیقاً مثل فیش بانکی هستش ولی اسم و فامیل + کد ملی و میزان ارز(1000 دلار) روش پرینت شده

خلاصه اینکه هیچ حساب و کتابی نداره و کاملاً سلیقه ای عمل میشه بنابراین ناامید نشید و حتماً چندتا شعبه و چندتا بانک مختلف رو امتحان کنیدWink
دروغ هم نگین که کار زشتیهBig Grin

تشکر کنندگان: کیانا ، mehdiii ، ozone ، mml ، schaghayegh ، emrah66 ، payan ، afs ، mmmsdeghi ، Omidooo ، كاميلا ، 3rip ، Hediyeh ، FREE BIRD ، n.torabi65 ، t.azimaie ، ronmony ، ghorbat ، daria ، MPU ، Solitude ، مانترا ، SadMan
دوستان عزیز یه بار دیگه می پرسم بلکه کسی بتونه راهنمایی کنه، ایرادی نداره که از نیویورک واسه سوشال اقدام کرد اما آدرس، آدرس سن دیگو باشه؟؟ چون در نیویورک توی هتل خواهم بود
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان: 3rip ، schaghayegh ، ghorbat
(2012-06-27 ساعت 21:56)vroom نوشته:  سلام دوستانSmile
امروز رفتم اون 100 میلیون دلار ارز مسافرتیه کذایی رو از بانک ملّی اگه هیچ حساب و کتابی نداره و کاملاً سلیقه ای عمل میشه بنابراین ناامید نشید و حتماً چندتا شعبه و چندتا بانک مختلف رو امتحان کنیدWink
دروغ هم نگین که کار زشتیهBig Grin
ممنون از اطلاعاتي كه دادين.خروجي چقدره؟براي دريافت ارز بايد ويزا چقدر اعتبار داشته باشه؟
ممنون

2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: 3rip ، emrah66 ، ghorbat
(2012-06-23 ساعت 09:01)mml نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 08:18)shkhmo نوشته:  1. برای خرید بیمه در آمریکا به چه صورت باید اقدام کرد
2. پس از ورود چه مدت زمانی میشه از مزایای شهروندی بهره برد.
3. بنظرتون زمانیکه فرزندمان به دنیا آمد برای مراحل واکسنهای دوره ای برگردیم ایران بهتره یا در امریکا میتوان باهمان بیمه واکسن هارو زد؟

1. در ایران به صورت فردی نمی توان بیمه درمان خرید. ولی در آمریکا می توان این بیمه را به صورت فردی و یا خانوادگی هم تهیه کرد. بسته به توان مالی، هر کس به سراغ شرکت های مختلف بیمه می رود و به اصطلاح "plan" مطلوب خود را خریداری می کند.

به علت هزینه بالای حق بیمه ماهانه این نوع بیمه ها، که اگر خدمات دندانپزشکی را هم بخواهد پوشش دهد، رقم قابل ملاحظه ای در سبد هزینه های خانوار خواهد شد، بسیاری از شهروندان آمریکا هم هنوز بیمه ای ندارند. به گفته سهیل بادامی عزیز در تاپیک دالاس، این قشر که تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند، بالغ بر 30 درصد جمعیت آمریکاست.

به دلیل این هزینه بالای بیمه های درمانی، بسیاری از افراد سعی می کنند از طریق محل کار خود این پوشش های بیمه را تهیه کنند. با توجه به اینکه مهاجرین تازه وارد مدتی طول می کشد تا شغل مناسبی پیدا کنند که بیمه درمان را هم جزو مزایای استخدام ارائه نماید، یا باید در این دوره گذار به خدا توکل کرد (!) یا اینکه مبلغ قابل توجهی را در ماه برای حق بیمه درمان پرداخت نمود.

اگر به تاپیک دالاس سربزنید، در یکی دو ماه گذشته دوستان آگاه تری که در این زمینه تجربیات ارزشمندی دارند، مطالب مفیدی را به اشتراک گذاشته اند که شامل بیمه رایگان کودکان هم می شود.

2. برای شهروند شدن، باید 5 سال از زمان مقیم شدن یا همان دریافت گرین کارت بگذرد. خدماتی مانند بیمه های رایگان برای کودکان و یا کمک هزینه های تحصیلی به افراد مقیم هم تعلق می گیرد، اما امکان رأی دادن یا استخدام در بسیاری از اداره های دولتی، مستلزم شهروند بودن است. اگر مشخصاً بفرمایید که منظور شما کدامیک از مزایای شهروندی است، مطمئناً اعضای سایت شما را بیشتر راهنمایی خواهند کرد.

3. چون هنوز فرزندی نداریم، نمی توانم به سؤال شما جوابی دقیق بدهم. اما به نظر می آید با توجه به رایگان بودن بیمه کودکان و دردسرهای سفر به ایران و سپس مطابقت واکسیناسیون با الزامات خدمات بهداشتی در آمریکا، گزینه مناسبی نخواهد بود.
سلام
در مورد هزینه زایمان و معاینات اولیه بعد از تولد می خواستم یه مطلبی رو بگم شاید کمک کنه. ما وقتی می اومدیم آمریکا یه دختر کوچولوی 3- ماه داشتیم (ماری 6 ماهه حامله بود). همونطور که حتماً می دونین هزینه های پزشکی در آمریکا خیلی بالاست. مثلاً هزینه زایمان طبیعی بدون عارضه حدود 15000 دلار و هزینه زایمان سزارین بدون عارضه حدود 25000 دلار می شه. بنابراین یکی از اولین کارهایی که کردیم این بود که دنبال بیمه گشتیم. احتمالاً می دونین که اینجا وقتی می خواین بیمه خویش فرما کنین (خودتون، خودتون رو بیمه کنین) شما رو معاینه می کنن و اگه ببینن یه سری مشکلات درمانی دارین معمولاً شما رو بیمه نمی کنن یا هزینه بیمه تون رو خیلی بالا می برن.
اما در ایالات کالیفرنیا یه بیمه حمایتی به نام مدیکل MEDI-cal هست که یکی از برنامه هاش هم بیمه مادر و فرزنده (اکثر ایالتهای دیگه هم بیمه های حمایتی مشابه دارن ولی اسمشون فرق می کنه). خیلی ها به ما گفتن که وقتی برای مدیکل اقدام می کنین موجودی حساب بانکی تون رو کم کنین و بگین کلاً 1500 دلار پول دارین و از اینجور حرف ها (منظور یه جور سواستفاده از سیستم که معمولاً ایرانی ها دوست دارن انجام بدن). اینجا اگه بخواین از این کارها بکنین باید حواستون خیلی جمع باشه چون حرف هاتون باید با هم دیگه هم خوانی داشته باشه. می دونین که اینجا از دروغ گفتن خیلی بدشون می یاد و اگه بفهمن دروغ گفتین اون رفتار محترمانه ای که اینجا معموله خیلی عوض می شه (در ضمن به عقیده من اگه می خواین از این کارها بکنین دیگه چرا میاین آمریکا، همون ایران راحتتره). بگذریم
بنابراین بعد از اومدن سوشال و گرین کارت رفتیم دفتر مدیکل و بهشون گفتیم قضیه اینه، ما تازه اومدیم و فلان قدر هم همراهمون پول داریم (بیشتر از 20000 دلار) ولی فعلاً کار نداریم و می خوایم خونه اجاره کنیم و از طرفی هم کوچولومون سه ماه دیگه به دنیا می یاد و از این حرفا. آفیسر هم یه سری مدارک رو بررسی کرد و گفتش برین خونه جوابش با نامه می یاد براتون. حدوداً بعد از 2 هفته نامه اومد که ماری تحت بیمه مدیکل قرار گرفته و بعد از بدنیا اومدن بچه هم می تونیم بچه رو تحت همین پرونده بیمه کنیم.
بعد از اومدن بیمه، ماری 4 بار توسط یه متخصص زنان ویزیت شد. موقع زایمان هم با اینکه ماری زایمان طبیعی می خواست ولی زایمان خوب پیش نرفت و آخر سر سزارین شد. 4 روز دو تایی (که حالا شده بودیم سه تاییTongue) تو بیمارستان بودیم. یه اتاق اختصاصی بهمون داده بودن و هر روز می اومدن از ماری می پرسیدن برای فردا صبحونه، ناهار و شام چی دوست داری (یه menu داشت که از اون باید انتخاب می کرد)، در ضمن به من هم هر روز دو تا ژتون می دادن که برم سلف بیمارستان غذا بخورم. موقع ترخیص هم یه مقدار پوشک بچه و دستمال و کلاه و از اینجور چیزا دادن که با خودمون بیاریم. موقع ترخیص هم گفتن که Bill می یاد دم خونه تون. خلاصه 3 دلار پول پارکینگ دادم و اومدیم خونه. بعد سه هفته Bill اومد و دیدیم که بیمه تمامی هزینه ها رو پرداخت کرده و کل هزینه بیمارستان برای ما شد 3 دلار پول پارکینگ.
دخترمون هم الان تحت پوشش مدیکل هستش و ما یه دلار هم برای هزینه های ویزیت و واکسن خرج نکردیم.
در مورد واکسن هم بگم که سیستم واکسیناسیون اینجا با ایران فرق می کنه و از ایران کاملتره، بنابراین فکر اینکه برگردین ایران و واکسن بزنین رو بی خیال شین.
ارادتمند
یاشار و ماری

شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

نرخ واقعی دلار چگونه محاسبه می شود؟ / دلار از ۶۰۰ تا ۲۹۰۰ تومان
بازار مالی - نرخ دلار دوباره به مرز 1900 تومان نزدیک شده است، آیا می توانیم این رقم را نرخ واقعی دلار بدانیم؟
علی پاکزاد: دلار چه قیمتی دارد؟، آیا 1900 تومان فعلی قیمت واقعی این ارز بین المللی است و یا با توجه به که بحث های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی که بین مسافران مترو، تاکسی و اتوبوس رد و بدل می شود مبنا را دلار 3000 هزار تومان به بالا را واقعی بدانیم؟
برای محاسبه نرخ برابری ارزها روش های مختلفی وجود دارد، مبنای کالایی که بر اساس نرخ تورم کشورها محاسبه می شود، قدرت برابری خرید که در این روش میزان پول به کار گرفته شده برای یک سبد ثابت کالایی در چند کشور مورد مقایسه قرار گرفته و نرخ تبدل محاسبه می شود، روش دیگر بر مبنای تراز پرداخت ها است که مابع التفاوت میزان ارز وارد شده و خارج شده به کشور را مبنا قرار داده و با حجم نقدینگی مقایسه می کند.
همه این روشها مبنای علمی داشته و قابل اثبات هستند ولی انچه در بازار ارز شکل می گیرد ورای این ارقام است، بازار ارز در مبنای عرضه و تقاضا مانند هر کالای دیگری به تعیین نرخ می پردازد، این نرخ البته قابل دستکاری است اگر در طرف عرضه و یا تقاضا انحصارگری وجود داشته باشد.
در اقتصاد ایران هم با توجه به سهم بالای دولت از اقتصاد در عمل طرف عرضه و تقاضا در انحصار دولت است، سهم صادرات غیر نفتی را اگر تصور کنیم همه توسط بخش غیر دولتی صورت می گیرد در نقطه اوج خود در سال 90 معادل 30 میلیارد دلار بوده و صادرات نفتی معادل 113 میلیارد دلار، بر این اساس سهم بخش غیر دولتی در طرف عرضه این بازار زیر 20 درصد خواهد بود، آنهم عرضه ای که با ضوابط بانکی به طور کامل در اختیار بانک مرکزی است.
بنابراین با هر روشی که محاسبه ارز را بخواهیم بر مبنای علمی انجام دهمی در نهایت آنچه قیمت ارز را تعیین می کند توقع و توان بانک مرکزی و دولت خواهد بود، رئیس کل بانک مرکزی چندی پیش در زمانی که به نظر می رسید دلار سیر نزولی پیدا کرده در مصاحبه ای گفت مگر در پنج سال پیش قیمت کالاها پایین آمده که انتظار دلار 1000 تومان را داشته باشیم، این نوع نگرش تعیین قیمت بر مبنای تورم را نشان می دهد، اگر بخواهیم بر این اساس قیمت را محاسبه کنیم با در نظر گرفته سالهای پایه متفاوت می توانیم قیمت هایی متفاوتی برای دلار محاسبه کنیم.
چهار نرخ قابل محاسبه و جاری دلار در برابر ریال
سال دلار دولتی (تومان) دلار آزاد (تومان) قیمت دلار براساس شاخص برابری قدرت خرید (تومان) تورم ایران (درصد) تورم جهانی (درصد) برآورد قیمت دلار بر اساس مابه التفاوت نرخ تورم داخلی و جهانی (تومان)
1380 175 801 145 11.4 4.2 -
1381 795 802 181 15.8 3.5 900
1382 828 833 202 15.6 3.7 1007
1383 871 875 238 15.2 3.6 1124
1384 902 904 267 10.4 3.7 1200
1385 919 923 296 11.9 3.7 1298
1386 928 936 347 18.4 4.0 1484
1387 957 967 397 25.4 6.0 1772
1388 983 998 403 10.8 2.5 1920
1389 1036 1044 456 12.4 3.7 2087
1390 1100 1363 551 21.5 4.8 2435
بهار91 1226 1759 632 22.5 4.0 2884
منابع: صندوق بین المللی پول، بانک مرکزی
در این زمینه خبرگزاری فارس به نقل از میثم دهقان در مقاله ای نوشت: «یکی از روش های محاسبه نرخ ارز حقیقی، تعدیل نرخ ارز اسمی بر اساس مابه التفاوت تورم داخلی و خارجی است. در این استدلال انتخاب سال مبنا از اهمیت راهبردی برخوردار است. بهترین زمان برای تعیین سال مبنا، سالی است که عرضه و تقاضای ارز بدون دخالت دلارهای نفتی تعیین شده باشد. بنابراین با انتخاب سال 1340 و با فرض محاسبه مابه تفاوت تورم داخل ایران با آمریکا طی 50 سال گذشته، نرخ حقیقی دلار در سال جاری حدود 820 تومان برآورد می شود.همواره وضعیت نرخ حقیقی ارز از مسائل مناقشه بر انگیز طی سالیان اخیر در بین برنامه ریزان و صاحب نظران اقتصادی بوده است. یکی از روش های محاسبه نرخ ارز حقیقی، تعدیل نرخ ارز اسمی بر اساس مابه التفاوت تورم داخلی و خارجی است. در این استدلال انتخاب سال مبنا از اهمیت راهبردی برخوردار است و انتخاب سال های مبنای متفاوت نتایج بسیار متفاوتی را به دنبال دارد. به عنوان مثال سطح عمومی قیمت ها در ایران از سال 1340 تا ابتدای سال 1390 در یک دوره 50 ساله، 780 برابر شده است و سطح قیمت ها در کشور آمریکا با ارز خارجی دلار، 42.7 برابر شده است. بنابراین نسبت قیمتهای آمریکا به ایران طی دوره مورد نظر 105 برابر کاهش داشته است. چنانچه سال 40 را ،که در آن نرخ ارز اسمی معادل76 ریال بوده، به عنوان سال مبنا انتخاب کنیم، یک محاسبه ساده نشان می دهد که میزان نرخ ارز اسمی در سال 90 که نرخ ارز حقیقی در این سال را معادل سال مبنا قرار می دهد معادل 8190 ریال خواهد بود. به عبارت دیگر با لحاظ سال 40 به عنوان سال مبنا، قیمت 8190 ریالی ارز در سال 90، اثرات تورم در دو کشور را زدوده و نرخ ارز حقیقی را ثابت نگاه می دارد.»
حال اگر به همین روش بر مبنای، مابه التفاوت نرخ جهانی تورم با تورم داخلی بخواهیم نرخ دلار را با پایه قرار دادن سال 80 که ارز در کشور تک نرخی شده، بخواهیم نرخ برابری ریال و دلار را محاسبه کنیم، به قیمتی معادل 2884 تومان می رسیم. از سوی دیگر اگر بخواهیم مبنا را براساس قدرت برابری خیردی محاسبه کنیم نرخ دلار در سال جاری میلادی بر اساس محاسبه صندوق بین المللی پول معادل 632 تومان خواهد بود.
این ارقام در حالی محاسبه می شود که آنچه واقعا در بازار قابل دسترسی است ارقام دیگری است، در سه ماهه نخست سال جاری قیمت هر دلار به طور متوسط به رقمی معادل 1759 تومان رسیده و نرخ رسمی بین بانکی معادل 1226 تومان است.
همانطور که اشاره شد این تفاوت قیمتها بر اساس مدیریت ارزی بانک مرکزی و نحوه عرضه و مدیریت تقاضای ارز توسط دولت ایجاد می شود و البته همیه این نرخ ها گویای رانت بخش هایی است که می توانند از این نحوه مدیریت دولت سود ببرند.
فاصله بین 2884 تا 1754 تومان در واقع تلاش دولت برای حمایت از مصرف کنندگان ایرانی ایجاد شده است و البته مابه التفاوت بین 632 تومان تا 1226 تومان رانت دولت از محل انحصار درآمدهای نفتی و مدیریت بازار ارز است.
مابه التفاوت بین 1226 تومان تا 1759 تومان هم رانتی است که دولت در اختیار وارد کنندگان قرار می گیرد به عنوان حمایت از صادرات ولی زیان آن در واقع از جیب مصرف کننده پرداخت می شود.
حال شما باید تصمیم بگیرید کدام نرخ را ترجیح می دهید ولی آنچه بازار به شما دیکته می کند با آنچه می خواهید حتما یکی نخواهد بود.
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: 3rip ، masih sh ، Hediyeh ، emrah66 ، mehdiii ، Orchin ، majid89 ، كاميلا ، ghorbat ، بهناز91 ، MPU ، Solitude
(2012-06-28 ساعت 09:56)یاشار و ماری نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 08:18)shkhmo نوشته:  1. برای خرید بیمه در آمریکا به چه صورت باید اقدام کرد
......
......
سلام
در مورد هزینه زایمان و معاینات اولیه بعد از تولد می خواستم یه مطلبی رو بگم شاید کمک کنه
......
ارادتمند
یاشار و ماری
یاشار عزیز سلام
مرسی از اینکه جواب کامل میدین ما اگه ویزا رو بگیریم بعد چند ماه میاییم اونجا (احتمالاً هیوستون) ، بچه ما وقتی میرسیم اونجا یک سالش تموم شده ، حالا واسه بیمه بچه یکساله چیکار باید بکنیم ، قبول میکنن بیمه اش کنن؟ چه جور مراکزی این بیمه های مجانی رو ارائه میکنن؟ بعد ما که واسه مدیکال میریم اگه به بچه واکسنی بزنن اونجا قبول دارن دیگه؟ یا باید کارت بین المللی رو دوباره آپدیت کنیم؟
ببخشید زیاد سوال کردم
آها یه سوال دیگه ببخشید شما واسه بیمه خودتون چیکار کردین؟
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: كاميلا ، emrah66 ، mehdiii ، Orchin ، ghorbat ، daria ، Solitude ، tiba
(2012-06-27 ساعت 11:07)schaghayegh نوشته:  
(2012-06-27 ساعت 11:01)faranak.n نوشته:  
(2012-06-27 ساعت 10:52)3rip نوشته:  اگر ناراحتی قلبی دارید امروز قیمت دلار رو چک نکنید Sad
هنوز سایتا قیمت روز رو نزدن ، اما ..... خودتون صبر کنید و ببینین :|

اوضاع دلا اسفناکه... به نظرتون اگر همین مقداری که تا اینجا جمع کردیم ببریم و منتظر پایین اومدن دلار بمونیم تا بعد اقوام برامون بگیرن و حواله کنن بهتر نیست؟؟؟ البته با این اوضاع خراب معلوم نیست دباره کی قیمت پایین بیاد..نظرتون چیه؟

من ميرفتم تركيه 1815 بود.... بعد از يكهفته كه برگشتم 1940 بود.... ديروز 1926.... گفتم شايد داره كم كم مياد پايين دوباره...... من ناراحتي قلبي نداشتم اما فكر كنم بگيرم!!!!!!!!! بچه ها بيايد همه با هم دعا كنيم.... به خدا زوره ... اون كه سرمايه داره براش شايد مهم نباشه اما براي من خيلي دردناكه اين قيمتها... Sad
نههههههههههههههههههههههههههههههههههه
اصلا باور كردني نيست دلار امروز.. همين الان كه ساعت 12:35 روز پنجشنبه 8 تير شده : 2000 تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من كه حالم بده SadSadSadSadSadSad
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: 3rip ، golbahara ، frz61 ، mahyar66 ، emrah66 ، mehdiii ، Orchin ، storagemeter ، كاميلا ، ghorbat ، daria
(2012-06-28 ساعت 12:36)schaghayegh نوشته:  نههههههههههههههههههههههههههههههههههه
اصلا باور كردني نيست دلار امروز.. همين الان كه ساعت 12:35 روز پنجشنبه 8 تير شده : 2000 تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من كه حالم بده SadSadSadSadSadSad

بله متاسفانه.Sad

دیگه نباید اصلا بهش فکر کنیم. آبی که از سر گذشته . حالا چه 2000 تومن چه 3000 تومن باید بخریم. دیگه لازم نیست منتظر باشیم کی ارزون میشه بخریم و کی گرون میشه نخریم. الان باید چه گرون چه ارزون فقط اندازه نیازمون بخریم و بریم.
تشکر کنندگان: schaghayegh ، masih sh ، Orchin ، emrah66 ، storagemeter ، iranian1 ، Hediyeh ، SH1A2R3 ، afshin4749 ، كاميلا ، ghorbat ، daria ، Solitude
(2012-06-28 ساعت 10:48)hoda2012 نوشته:  
(2012-06-28 ساعت 09:56)یاشار و ماری نوشته:  
......
......
سلام
در مورد هزینه زایمان و معاینات اولیه بعد از تولد می خواستم یه مطلبی رو بگم شاید کمک کنه
......
ارادتمند
یاشار و ماری
یاشار عزیز سلام
مرسی از اینکه جواب کامل میدین ما اگه ویزا رو بگیریم بعد چند ماه میاییم اونجا (احتمالاً هیوستون) ، بچه ما وقتی میرسیم اونجا یک سالش تموم شده ، حالا واسه بیمه بچه یکساله چیکار باید بکنیم ، قبول میکنن بیمه اش کنن؟ چه جور مراکزی این بیمه های مجانی رو ارائه میکنن؟ بعد ما که واسه مدیکال میریم اگه به بچه واکسنی بزنن اونجا قبول دارن دیگه؟ یا باید کارت بین المللی رو دوباره آپدیت کنیم؟
ببخشید زیاد سوال کردم
آها یه سوال دیگه ببخشید شما واسه بیمه خودتون چیکار کردین؟
سلام
در مورد ایالت های دیگه اطلاع کاملی ندارم ولی (تا اونجایی که یادم می یاد) بیمه medi-cal تو کالیفرنیا برنامه های جداگانه ای برای کودکان زیر یک سال، یک تا 5 سال، و 5 تا 19 سال داره. این که شما شامل این بیمه می شین رو باید تو سایت مربوط به همون ایالت بگردین و مطمئن بشین (شرایط مالی شما هم برای هر یک از این برنامه ها به صورت جداگانه بررسی می شه). بیمه های حمایتی عموماً دولتی هستن.
واکسن ها رو قبول می کنن ولی احتمالاً یه سری واکسن دیگه هم به بچه شما تزریق می کنن. کارت واکسیناسیون رو فکر کنم جدیدش رو صادر کنن و اطلاعات واکسن های قبلی رو بهش منتقل کنن.
من فعلاً بیمه ندارم و برای medical هم اقدام نکردم چون یه موقعیت کاری بهم پیشنهاد شده که از دو ماه دیگه شروع می شه و اونجا خودکار بیمه می شم.
در ضمن در طرح بیمه درمانی اوباما تمامی افراد باید تحت پوشش بیمه قرار بگیرن. اینکه این طرح تصویب می شه یا نه فردا معلوم می شه. پس بهتره یه 10 ساعت دیگه منتظر بمونیم تا ببینیم وضعیت بیمه چه جوری می شه. مجموعه قوانین این طرح 1000 صفحه است و خودش کلی بررسی لازم داره تا بفهمیم چی به چیه.
ارادتمند
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: hoda2012 ، Orchin ، schaghayegh ، emrah66 ، houmanes ، iranian1 ، SH1A2R3 ، majid89 ، Omidooo ، ronmony ، كاميلا ، ghorbat ، daria ، MPU ، Solitude ، tiba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان