موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال:
کسی تونسته قبل از رفتن حساب بانکی باز کنه؟ اگر بشه خیلی خوبه...
ورود به آمریکا: 2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجر، از دوستانی که رفتن و برگشتن یا رفتن و موندن، دوستی هست که فرم های مالیاتی IRS رو پر کرده و فرستاده؟؟ اگه دوستی اینکارو کرده لطف کنه یه توضیحی راجبش بده.
اگه دوستی میخواد در جواب بگه که مالیات بر در آمد هست و ما که هنوز کار نداریم و .... میدونم اما اینطور که من فهمیدم اگه درامدی هم نداری،درسته مالیات نباید بدی اما فرم هارو هر سال باید بفرستی.( uscis )
ضمنا یه قسمت از سایت مهاجرت رو می خوندم که نوشته اگر بیش از 6 ماه و کمتر از 1 سال بیرون بودید و خواستید که اون مدتی که تو سفر قبلیتون (مثلا چند ماهی بودین) برای پروسه سیتیزنی صفر نشه و به حساب بیاد،، باید فرم N-470 رو پر کنین.(منبع uscis.gov ) فرم هم از تو خود سایت باید دانلود کنید.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم.
دیوان عالی آمریکا لایحه اصلاح نظام بیمه را تایید کرد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-30 ساعت 01:01)afshin4749 نوشته: (2012-06-27 ساعت 13:27)babak 1234 نوشته: يه سوال درباره ويزا سفيد مي خواستم .........
سلام دوست خوبم ، اول یه اصلاحیه روی سوال شما انجام میدم ، ویزای سفید نه ، پاس سفید درسته . اما قصه اینه که شما باید به آمریکا پرواز کنید و وقتی گرین کارتتون فعال شد ، اونوقت میتونید درخواست پاس سفید کنید . که البته باید توجیه منطقی در این مورد داشته باشید ، که شکر خدا هم دارید . یعنی میخواید تحصیلاتتون رو تکمیل کنید . اما اینکه از طریق سفارت و مکاتبه و یا نیومدن به آمریکا این کار رو انجام بدین !!! محاله . موفق باشید .
می توانید درباره توجیه منطقی راهنمای کنید؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. دوستانی که وارد آمریکا شدن یه چند تا سوال داشتم. عذرخواهی می کنم اگر احتمالا تکراریه
1- می خوام ببینم که فرم های لازم رو باید تو فرودگاه مقصد تکمیل کرد؟ مثلا اگر من تو فرودگاه شیکاگو ترانزیت داشته باشم برای کلیولند تو کدوم فرودگاه باید مدارکم رو تحویل بدم؟
2- آیا اگر مثلا من مدارکم رو در شیکاگو تحویل بدم و بعد برم کلیولند، باعث کاهش روند گرفتن گرین کارتم می شه یا خیر ربطی به هم نداره؟
3- رو پاکت زرد من نوشته ایکس ری رو باید تو دستم داشته باشم همراه مدارکم. اگه یه وقت تو این راه طولانی تا بخوره یا بشکنه چه جوری می شه؟ یعنی چه جوری حمل کردید با خودتون؟
4- بلیطی که از تهران تهیه می شه با نرخ دولتی حساب می شه یا آزاد؟
5- کی می تونم حساب بانکی باز کنم؟ بعد از ssn یا گرین کارت؟
خیلی ممنونم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-28 ساعت 13:37)javidk نوشته: (2012-06-28 ساعت 09:56)یاشار و ماری نوشته: (2012-06-23 ساعت 09:01)mml نوشته: [quote='shkhmo' pid='185259' dateline='1340423315']
1. در ایران به صورت فردی نمی توان بیمه درمان خرید. ولی در آمریکا می توان این بیمه را به صورت فردی و یا خانوادگی هم تهیه کرد. بسته به توان مالی،
ارادتمند
یاشار و ماری
یاشار و ماری عزیز خوشحالم که بعد از 2 سال همچنان فعال هستید توی سایت.
درود بر شما 3 تا
یاشار و ماری عزیز از توجه و پاسختان به پيام خصوصي اينجانب تشكر ميكنم.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از اونجاييكه تو قسمت مربوط به گرفتن پاس سفيد كسي جواب سئوال مرا نداد مجبور شدم كه در اين قسمت سئوالم رو مطرح كنم ولي تو اينهمه مطالب بدون ارتباط با اين موضوع از روي خوش شانسي مديريت محترم سايت زحمت كشيدند و پست مرا سريعا مثل ويروس پاك كردند ولي از دوستاني كه قبلا پاس سفيد گرفتند , تقاضا دارم در صورت اطلاع بفرمايند اگر كسي به زمان انگشت نگاري نرسه از چه طريقي ميبايست در خواست مجدد زمان انگشت نگاري داد؟ و از زمان ارسال درخواست تا دريافت وقت مجدد چقدر طول ميكشه ؟من شنيدم اگر كسي به زمان انگشت نگاري نرسه . بعد از آن يك روز مشخص در هفته ( بستگي به ايالت و دفتر منطقه اي اونجا داره) ميتونه به اون اداره بره و انگشت نگاري شو انجام بده؟؟!! من براي LA ميخوام. ضمنا چندروز قبل از رفتنمون به اونجا بايد دوستانمون در اونجا فرمهارو برامون به اداره بفرستن؟
لطفا راهنمايي بفرماييد و چون وقت بسياركمي دارم و نيازمند جواب فوري شما ميباشم
--------------------------------------------------------------------------------
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]