موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همهٔ دوستان عزیز. من چند روزی ایران بودم نشد بیام سر بزنم. عرضم به حضورتون که من دیروز رسیدم کلیولند اوهایو. با پرواز لوفتانزا اومدم از تهران به واشنگتن و از واشنگتن به کلیولند. پرواز نسبتا خوب بود به جز آخری که united airlines بود. تو فرودگاه امام که مشکلی نبود یارو پلیس تازه گفت خوش به حالتون دارید میرید و از این حرفا. تو فرودگاه واشنگتن هم همه چیز عادی پیش رفت. تمام مدارک توی پاکت زرد و ازم گرفت و فقط یه امضا زدم و انگشت زدم. قبلشام تو بازرسی خیلی بهم خوش آمد گفت و تبریک گفت و گفت هیجان زدیای گفتم بله و خلاصه تموم شد. امروز رفتم واسه سوشیال خانومه بهم گفت A نامبر نداری روی مهر ورودت. حالا لطفا یکی به من بگه A نامبر و روی پاسپورت میزنن یا باید از همون REGISTRATION نامبر روی ویزا استفاده کنم؟ چون گفت تا A نامبر نباشه نمیتونیم براتون اقدام کنیم. یعنی منظورش این بود که بدون اون شماره هویت نداری و ما نمیدونیم که وضعیت شما چه جوریه. یه ادارهٔ دیگه رفتیم اون گفت ۱۰ روز کاری طول میکشه تا مدارکتون ثبت بشه بعد از اون میتونید بیاید اقدام کنید. حالا لطفا منو رهنمایی کنید ممنونم.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-26 ساعت 08:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-26 ساعت 08:10 توسط mansour***.)
(2012-07-26 ساعت 01:12)najibi نوشته: (2012-07-25 ساعت 06:38)mansour*** نوشته: دوستان سلام آخرین اخباراز خودم پروازی که از سایت خریدم از نیویورک تا لوس آنجلس بدلیل اتفاقی که برام رخ داد کنسل کردم و50دلارجریمه شدم. فقط یک سوال از دوستان باتجربه: من با کارت بانک آمریکا از سایت بلیط گرفتم اما تا این لحظه ازحسابم چیزی کسر نشده!!! اما در خود صورتحساب سایت بانک وارد میشم عملکردم (خریدبلیط وجریمه) را اعلام میکنه آیا شما هم چنین تجربه ای دارید؟
بهر روی حدودیکهفته دیگر به وطن برمیگردم.
همگی موفق وپیروزباشید
ما هم هرموقع که با کردیت کارت خرید میکنیم ۲-۳ روز طول میکشه که خرید پراسس بشه. اگه به شنبه یک شنبه بخوره که بیشتر هم طول میکشه. در ضمن جهت اطلاع دوستان باید بگم که واسه خرید اینترنتی در ام ری کا بهتره از کردیت کارت استفاده کنید تا از دبیت کارت. چرا؟ چون اگر به هر دلیلی مثلا شما رو زیادی(یعنی بیش از مبلغ خرید) شارژ کنند,حالا سهوا یا عمدا,امکان اینکه پول رو مجدا به حساب مربوط به دبیت کارت برگردونن هم مشکل تره و هم طولانی تر. اینو متصدی بانک کپتال وان به ما گفت.
والا نجیب جان من تجربه اینکارو نداشتم و آن روز کردیتم نیامده یود تازه امروز اومد وتلفنی فعالش کردم اما الان ازآن شرکت که بلیط رزرو کردم باید پول منو برگردونه که میگه یک هفته طول میکشه که من دیگه در آن موقع ایران هستم.
فقط موضوعی مانده آیا من درایران میتوانم حسابمو اینترنتی چک کنم آیا باعث مسدود شدن حسابم نمیشود؟بعلت داشتن آی دی ایران
من چگونه میتوانم با حساب چکینگ بانک آمریکا مقداری پول به آلمان وانگلستان حواله کنم؟ آن هم بصورت اینترنتی نه فیزیکی وآِیا در اکانت اینترنتی خودم چیزخاصی را باید فعال کنم؟
آّیا باید بابت این نقل وانتقالات مالی مسئولین بانک را آگاه کنم چونکه اینکارها ومبادلات ازایران انجام میشه.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من شمال ویرجینیا هستم نزدیک دی سی سوشیال من بعد از 9 روز و گرین کارتم بعد از 19 روز از ورودم آمد.من تو فرمها و در فرودگاه شماره واحد آپارتمانو ننوشته بودم که یک نامه واسه آقای پستی نوشتیم و روی صندق گذاشتیم و هیچ مشکلی پیش نیومد و مدارکو گرفتم.من ولکام لتر و گرین کارتو تو یک پاکت باهم گرفتم. تجربه دیگری بدست بیارم حتما اطلاع میدم. در ضمن اینجا تو arlington کلاس زبان رایگان میرم 4 روز در هفته. موفق باشید
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان:
ما هم امروز گرین کارتهامون رو بعد از 22 روز گرفتیم. شیکاگو
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-26 ساعت 10:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-26 ساعت 11:00 توسط houmanes.)
سلام به همه
گرین کارت من هم بعد از ۱۸ روز رسید . کالیفرنیا
موفق باشید
شماره کیس : 2012AS00019XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:اواخر Oct
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:اواسط Nov
کنسولگری: تغییر یافته به ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیسec
تاریخ دریافت نامه دوم:اواخر Dec
تاریخ مصاحبه: اواسط Feb
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب