کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-07-25 ساعت 20:03)odiseh نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 19:32)schaghayegh نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 18:08)cmbt نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 17:53)Seda313 نوشته:  [quote='schaghayegh' pid='194697' dateline='1343151123']
سلام دوستان....
من امروز رفتم و بليطم رو براي 16 سپتامبر به مقصد بوستون خريدم ( تقريبا يكهفته تحقيق انجام شد ... شايدم بيشتر Wink )
به دفتر BMI مراجعه و بليط تهران - بوستون را به مبلغ 912.500 تومان

شما چه قيمتهاي خوبي گرفتيد من براي اكتبر هيوستون را مي خواهم و كمتر از ١.٨٠٠.٠٠٠ تومان پيدا نكردم ميشه بگيد از كجا گرفتيد ؟ ممنون ميشم....
تهران بوستون با این قیمت؟این عالیه!اگر اینطوره ما هم بیایم از تهران یک سر بریم بوستون!چون ما تصمیم داریم از شیراز با ترکیش بریم نییورک بد با ماشین بریم بوستون.
Seda جان من بليط رو از دفتر مركزي خود BMI گرفتم.....
cmbt جان آره بيا باعث دلگرمي من ميشه ببينم چندتا از بچه ها بيان بوستون Smile

schaghayegh جان بوستون از بستگان ما هستند و خیلی راضین.... شاید ما هم بعد از کلرادو بیاییم بوستون... همسرم من هم خیلی در مورد بوستون داره تحقیق می کنهSmile
بوستون شهر بسیار خوب و با کلاسی است.فقط یکی‌ از گران‌ترین شهر‌های آمریکا است با وجودیکه هوای سردی هم دارد گران است ،حتا نسبت به کالیفرنیا هم خیلی‌ گران است و بیشتر این گرانی بخاطر خانه و یوتیلیتی است.داشتن بیمه‌ اجباری است و نمی‌تونید بدون بیمه‌ بمونید.میتونید ماشین نداشته باشید چون حمل و نقل عمومی‌ خوبی‌ دارد.یک انجمن ایرانی‌های ساکن بوستون هم دارد http://www.IABoston.org که قراره ۱۲ آگست بروند پیک نیک‌.Big Grin
احتمال زیاد ما برای حد اقل دو سال میریم بوستون.
بوستون!بوستون نبود؟فعلا شقایق جان و odiseh عزیز.نبود دیگه؟جا نمونی؟Smile
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: schaghayegh ، SH1A2R3 ، mehdiii ، ghorbat ، كاميلا ، odiseh ، honey62 ، Rainy ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-25 ساعت 21:50)cmbt نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 20:03)odiseh نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 19:32)schaghayegh نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 18:08)cmbt نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 17:53)Seda313 نوشته:  [quote='schaghayegh' pid='194697' dateline='1343151123']
سلام دوستان....
من امروز رفتم و بليطم رو براي 16 سپتامبر به مقصد بوستون خريدم ( تقريبا يكهفته تحقيق انجام شد ... شايدم بيشتر Wink )
به دفتر BMI مراجعه و بليط تهران - بوستون را به مبلغ 912.500 تومان

شما چه قيمتهاي خوبي گرفتيد من براي اكتبر هيوستون را مي خواهم و كمتر از ١.٨٠٠.٠٠٠ تومان پيدا نكردم ميشه بگيد از كجا گرفتيد ؟ ممنون ميشم....
تهران بوستون با این قیمت؟این عالیه!اگر اینطوره ما هم بیایم از تهران یک سر بریم بوستون!چون ما تصمیم داریم از شیراز با ترکیش بریم نییورک بد با ماشین بریم بوستون.
cmbt جان آره بيا باعث دلگرمي من ميشه ببينم چندتا از بچه ها بيان بوستون Smile

schaghayegh جان بوستون از بستگان ما هستند و خیلی راضین.... شاید ما هم بعد از کلرادو بیاییم بوستون... همسرم من هم خیلی در مورد بوستون داره تحقیق می کنهSmile
بوستون شهر بسیار خوب و با کلاسی است.فقط یکی‌ از گران‌ترین شهر‌های آمریکا است با وجودیکه هوای سردی هم دارد گران است ،حتا نسبت به کالیفرنیا هم خیلی‌ گران است و بیشتر این گرانی بخاطر خانه و یوتیلیتی است.داشتن بیمه‌ اجباری است و نمی‌تونید بدون بیمه‌ بمونید.میتونید ماشین نداشته باشید چون حمل و نقل عمومی‌ خوبی‌ دارد.یک انجمن ایرانی‌های ساکن بوستون هم دارد http://www.IABoston.org که قراره ۱۲ آگست بروند پیک نیک‌.Big Grin
احتمال زیاد ما برای حد اقل دو سال میریم بوستون.
بوستون!بوستون نبود؟فعلا شقایق جان و odiseh عزیز.نبود دیگه؟جا نمونی؟Smile
سلام همکار خوبم.حالا چرا بوستون؟دلیل خاصی داره؟

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: houmanes ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
سلام به همهٔ دوستان عزیز. من چند روزی ایران بودم نشد بیام سر بزنم. عرضم به حضورتون که من دیروز رسیدم کلیولند اوهایو. با پرواز لوفتانزا اومدم از تهران به واشنگتن و از واشنگتن به کلیولند. پرواز نسبتا خوب بود به جز آخری که united airlines بود. تو فرودگاه امام که مشکلی‌ نبود یارو پلیس تازه گفت خوش به حالتون دارید میرید و از این حرفا. تو فرودگاه واشنگتن هم همه چیز عادی پیش رفت. تمام مدارک توی پاکت زرد و ازم گرفت و فقط یه امضا زدم و انگشت زدم. قبلش‌ام تو بازرسی خیلی‌ بهم خوش آمد گفت و تبریک گفت و گفت هیجان زدی‌ای گفتم بله و خلاصه تموم شد. امروز رفتم واسه سوشیال خانومه بهم گفت A نامبر نداری روی مهر ورودت. حالا لطفا یکی‌ به من بگه A نامبر و روی پاسپورت میزنن یا باید از همون REGISTRATION نامبر روی ویزا استفاده کنم؟ چون گفت تا A نامبر نباشه نمیتونیم براتون اقدام کنیم. یعنی‌ منظورش این بود که بدون اون شماره هویت نداری و ما نمیدونیم که وضعیت شما چه جوریه. یه ادارهٔ دیگه رفتیم اون گفت ۱۰ روز کاری طول میکشه تا مدارکتون ثبت بشه بعد از اون میتونید بیا‌ید اقدام کنید. حالا لطفا منو رهنمایی کنید ممنونم.
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
(2012-07-26 ساعت 00:39)missi نوشته:  سلام به همهٔ دوستان عزیز. من چند روزی ایران بودم نشد بیام سر بزنم. عرضم به حضورتون که من دیروز رسیدم کلیولند اوهایو. با پرواز لوفتانزا اومدم از تهران به واشنگتن و از واشنگتن به کلیولند. پرواز نسبتا خوب بود به جز آخری که united airlines بود. تو فرودگاه امام که مشکلی‌ نبود یارو پلیس تازه گفت خوش به حالتون دارید میرید و از این حرفا. تو فرودگاه واشنگتن هم همه چیز عادی پیش رفت. تمام مدارک توی پاکت زرد و ازم گرفت و فقط یه امضا زدم و انگشت زدم. قبلش‌ام تو بازرسی خیلی‌ بهم خوش آمد گفت و تبریک گفت و گفت هیجان زدی‌ای گفتم بله و خلاصه تموم شد. امروز رفتم واسه سوشیال خانومه بهم گفت A نامبر نداری روی مهر ورودت. حالا لطفا یکی‌ به من بگه A نامبر و روی پاسپورت میزنن یا باید از همون REGISTRATION نامبر روی ویزا استفاده کنم؟ چون گفت تا A نامبر نباشه نمیتونیم براتون اقدام کنیم. یعنی‌ منظورش این بود که بدون اون شماره هویت نداری و ما نمیدونیم که وضعیت شما چه جوریه. یه ادارهٔ دیگه رفتیم اون گفت ۱۰ روز کاری طول میکشه تا مدارکتون ثبت بشه بعد از اون میتونید بیا‌ید اقدام کنید. حالا لطفا منو رهنمایی کنید ممنونم.
A نامبر همون REGISTRATION نامبری هستش که روی ویزا نوشته.اگه یه حرف A اولش اضافه کنی میشه همون.توی اون برگه ای که روی پاکت زرد هستش اول از همه همونو نوشته.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: missi ، Shezem ، houmanes ، ghorbat ، Omidooo ، كاميلا ، odiseh ، majid89 ، honey62 ، shadin_n ، shkhmo ، ranebr ، Solitude ، مانترا ، kasrafo
(2012-07-25 ساعت 06:38)mansour*** نوشته:  دوستان سلام آخرین اخباراز خودم پروازی که از سایت خریدم از نیویورک تا لوس آنجلس بدلیل اتفاقی که برام رخ داد کنسل کردم و50دلارجریمه شدم. فقط یک سوال از دوستان باتجربه: من با کارت بانک آمریکا از سایت بلیط گرفتم اما تا این لحظه ازحسابم چیزی کسر نشده!!! اما در خود صورتحساب سایت بانک وارد میشم عملکردم (خریدبلیط وجریمه) را اعلام میکنه آیا شما هم چنین تجربه ای دارید؟
بهر روی حدودیکهفته دیگر به وطن برمیگردم.
همگی موفق وپیروزباشید

ما هم هرموقع که با کردیت کارت خرید میکنیم ۲-۳ روز طول میکشه که خرید پراسس بشه. اگه به شنبه یک شنبه بخوره که بیشتر هم طول میکشه. در ضمن جهت اطلاع دوستان باید بگم که واسه خرید اینترنتی در ام ری کا بهتره از کردیت کارت استفاده کنید تا از دبیت کارت. چرا؟ چون اگر به هر دلیلی مثلا شما رو زیادی(یعنی بیش از مبلغ خرید) شارژ کنند,حالا سهوا یا عمدا,امکان اینکه پول رو مجدا به حساب مربوط به دبیت کارت برگردونن هم مشکل تره و هم طولانی تر. اینو متصدی بانک کپتال وان به ما گفت.
تشکر کنندگان: Shezem ، houmanes ، ghorbat ، mansour*** ، Omidooo ، majid89 ، honey62 ، shkhmo ، ranebr ، Solitude
(2012-07-26 ساعت 01:00)roghiyeh نوشته:  
(2012-07-26 ساعت 00:39)missi نوشته:  سلام به همهٔ دوستان عزیز. من چند روزی ایران بودم نشد بیام سر بزنم. عرضم به حضورتون که من دیروز رسیدم کلیولند اوهایو. با پرواز لوفتانزا اومدم از تهران به واشنگتن و از واشنگتن به کلیولند. پرواز نسبتا خوب بود به جز آخری که united airlines بود. تو فرودگاه امام که مشکلی‌ نبود یارو پلیس تازه گفت خوش به حالتون دارید میرید و از این حرفا. تو فرودگاه واشنگتن هم همه چیز عادی پیش رفت. تمام مدارک توی پاکت زرد و ازم گرفت و فقط یه امضا زدم و انگشت زدم. قبلش‌ام تو بازرسی خیلی‌ بهم خوش آمد گفت و تبریک گفت و گفت هیجان زدی‌ای گفتم بله و خلاصه تموم شد. امروز رفتم واسه سوشیال خانومه بهم گفت A نامبر نداری روی مهر ورودت. حالا لطفا یکی‌ به من بگه A نامبر و روی پاسپورت میزنن یا باید از همون REGISTRATION نامبر روی ویزا استفاده کنم؟ چون گفت تا A نامبر نباشه نمیتونیم براتون اقدام کنیم. یعنی‌ منظورش این بود که بدون اون شماره هویت نداری و ما نمیدونیم که وضعیت شما چه جوریه. یه ادارهٔ دیگه رفتیم اون گفت ۱۰ روز کاری طول میکشه تا مدارکتون ثبت بشه بعد از اون میتونید بیا‌ید اقدام کنید. حالا لطفا منو رهنمایی کنید ممنونم.
A نامبر همون REGISTRATION نامبری هستش که روی ویزا نوشته.اگه یه حرف A اولش اضافه کنی میشه همون.توی اون برگه ای که روی پاکت زرد هستش اول از همه همونو نوشته.
من یه جا خوندم انگار نوشته بود باید یه 0 قبل اون شماره اضافه کنیم که می‌شه همون A نامبر، درسته؟
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
(2012-07-25 ساعت 17:29)nima77 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سوال از دوستانی که بعد از دریافت ویزا وارد خاک آمریکا شدن دارم.متاسفانه من تو فرم های ds-230 مرتکب یه اشتباه شدم و درقسمت 43 ب اونجا که درخواست سوشیال سکیوریتی نامبر است بجای بله ، گزینه خیر رو زدم و تو آنکارا هم متوجه نشدم و ویزامم یه ضرب گرفتم .اگر دوستان اطلاعاتی دارن میشه لطف کنن یه راهنمائی کنن که : 1- آیا مشکلی برام پیش میاد 2-امکان تصحیح فرم ها بعد از ورود به آ م ر ی ک ا است یا نه؟
پیشاپیش از دوستانی که جواب سوال منو میدن ممنونم و ببخشید که سوالمو اینجا مطرح کردم

دوست عزیز اصلا جای نگرانی نداره. ما هم وقتی این فرم ها رو پر میکردیم فکر میکردیم که حالا مثلا اگه yesبزنی یعنی خوب نیست. پسno زدیم ولی۲ -۳ روز بعد از ورود به اداره سوشال مراجعه کردیم و خیلی زود (دقیقا یادم نیست چند روز) ssnگرفتیم .جالب اینجاست که ۱ ماه پیش وقتی به فروشگاه های گپ gapو tj maxxرفتیم گفتن که یه فرم پر کنید تا از ۱۰ درصد تخفیف به جز تخفیفی که توی فروشگاه بود استفاده کنید. ولی ssnمیخواست که ما یادمون نبود شمارشوCool
تشکر کنندگان: Shezem ، houmanes ، ghorbat ، M_star1316 ، كاميلا ، funnybluesolea ، mojtaba_k ، Emad_L ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude ، مانترا
(2012-07-26 ساعت 01:12)najibi نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 06:38)mansour*** نوشته:  دوستان سلام آخرین اخباراز خودم پروازی که از سایت خریدم از نیویورک تا لوس آنجلس بدلیل اتفاقی که برام رخ داد کنسل کردم و50دلارجریمه شدم. فقط یک سوال از دوستان باتجربه: من با کارت بانک آمریکا از سایت بلیط گرفتم اما تا این لحظه ازحسابم چیزی کسر نشده!!! اما در خود صورتحساب سایت بانک وارد میشم عملکردم (خریدبلیط وجریمه) را اعلام میکنه آیا شما هم چنین تجربه ای دارید؟
بهر روی حدودیکهفته دیگر به وطن برمیگردم.
همگی موفق وپیروزباشید

ما هم هرموقع که با کردیت کارت خرید میکنیم ۲-۳ روز طول میکشه که خرید پراسس بشه. اگه به شنبه یک شنبه بخوره که بیشتر هم طول میکشه. در ضمن جهت اطلاع دوستان باید بگم که واسه خرید اینترنتی در ام ری کا بهتره از کردیت کارت استفاده کنید تا از دبیت کارت. چرا؟ چون اگر به هر دلیلی مثلا شما رو زیادی(یعنی بیش از مبلغ خرید) شارژ کنند,حالا سهوا یا عمدا,امکان اینکه پول رو مجدا به حساب مربوط به دبیت کارت برگردونن هم مشکل تره و هم طولانی تر. اینو متصدی بانک کپتال وان به ما گفت.

والا نجیب جان من تجربه اینکارو نداشتم و آن روز کردیتم نیامده یود تازه امروز اومد وتلفنی فعالش کردم اما الان ازآن شرکت که بلیط رزرو کردم باید پول منو برگردونه که میگه یک هفته طول میکشه که من دیگه در آن موقع ایران هستم.
فقط موضوعی مانده آیا من درایران میتوانم حسابمو اینترنتی چک کنم آیا باعث مسدود شدن حسابم نمیشود؟بعلت داشتن آی دی ایران
من چگونه میتوانم با حساب چکینگ بانک آمریکا مقداری پول به آلمان وانگلستان حواله کنم؟ آن هم بصورت اینترنتی نه فیزیکی وآِیا در اکانت اینترنتی خودم چیزخاصی را باید فعال کنم؟
آّیا باید بابت این نقل وانتقالات مالی مسئولین بانک را آگاه کنم چونکه اینکارها ومبادلات ازایران انجام میشه.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: كاميلا ، Shezem ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، honey62 ، shkhmo ، Solitude
سلام دوستان من شمال ویرجینیا هستم نزدیک دی سی سوشیال من بعد از 9 روز و گرین کارتم بعد از 19 روز از ورودم آمد.من تو فرمها و در فرودگاه شماره واحد آپارتمانو ننوشته بودم که یک نامه واسه آقای پستی نوشتیم و روی صندق گذاشتیم و هیچ مشکلی پیش نیومد و مدارکو گرفتم.من ولکام لتر و گرین کارتو تو یک پاکت باهم گرفتم. تجربه دیگری بدست بیارم حتما اطلاع میدم. در ضمن اینجا تو arlington کلاس زبان رایگان میرم 4 روز در هفته. موفق باشید
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
سلام به همه دوستان:
ما هم امروز گرین کارتهامون رو بعد از 22 روز گرفتیم. شیکاگو
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: كاميلا ، MAHDI2012 ، mansour*** ، frozen mind ، houmanes ، Shezem ، ali234 ، odiseh ، shahab2012 ، j1970 ، alexander ، mehdiii ، mojtaba_k ، Emad_L ، Orchin ، ozone ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-26 ساعت 08:33)emrah66 نوشته:  سلام دوستان من شمال ویرجینیا هستم نزدیک دی سی سوشیال من بعد از 9 روز و گرین کارتم بعد از 19 روز از ورودم آمد.من تو فرمها و در فرودگاه شماره واحد آپارتمانو ننوشته بودم که یک نامه واسه آقای پستی نوشتیم و روی صندق گذاشتیم و هیچ مشکلی پیش نیومد و مدارکو گرفتم.من ولکام لتر و گرین کارتو تو یک پاکت باهم گرفتم. تجربه دیگری بدست بیارم حتما اطلاع میدم. در ضمن اینجا تو arlington کلاس زبان رایگان میرم 4 روز در هفته. موفق باشید
تبریک میثم جان
هی بهت میگم مشکل نداره گوش نمیکنی که . راه حل رو عشق است . بالاخره هم خیال تو راحت شد و هم خیال ما.
موفق باشی

(2012-07-26 ساعت 08:44)M_star1316 نوشته:  سلام به همه دوستان:
ما هم امروز گرین کارتهامون رو بعد از 22 روز گرفتیم. شیکاگو

مهدی حان به شما هم تبریک میگما. ولی برام جالب بود چون من هر چی امار شیکاگو رو داشتم روی 30 روز اومده بود تو اولین نفری هستی زیر 30 روز دیدم . ضمنا کاری داشتی بگو عزیز دل.
موفق باشی
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: frozen mind ، houmanes ، Shezem ، كاميلا ، M_star1316 ، mehdiii ، mojtaba_k ، Emad_L ، emrah66 ، SH1A2R3 ، honey62 ، shkhmo ، Solitude
خب با این پست حجتم بر شما تمام میشه و دیگه با مطالب تکراریم مزاحمتون نمیشم Cool

یکی از دغدغه های همه ماها که میخوایم بریم برقراری تماس تلفنی با خانواده و دوستانومنه . یه نرم افزاری می خوام معرفی کنم که حتما اسمش به گوش خیلیاتون خورده و دارید استفاده می کنید، اینو برای اون کسایی میگم که با این نرم افزار آشنایی ندارن.

“تماس، رایگان”
وایبر و یا Viber نام اپلیکیشنی است که با نصب بر روی اسمارت فون ها به شما امکان می دهد تا بدون هزینه بتوانید تماس تلفنی داخلی و خارجی رایگان داشته باشید.

[عکس: viber-home-page.jpg]

کار با وایبر بسیار آسان و ساده است.
شما تنها کافی است که برنامه را بر روی اسمارت فون خود نصب کنید.
در هنگام نصب شما می بایست ابتدا شماره تلفن خود را تایید کنید تا وایبر با ارسال کد فعال سازی (از طریق پیامک و یا تماس تلفنی) برنامه شما را فعال سازد.
شما با اجازه دادن به وایبر برای چک کردن افرادی که در لیست تماس های شما هستند، آن های را که وایبر دارند را شناسایی و به آن ها پیغام می دهد که شما نیز به این سرویس پیوسته اید و می توانند از این پس از طریق وایبر و کاملا رایگان با آنها در ارتباط باشید.
شما با وایبر و از طریق اینترنت (۳G / WiFi) می توانید به تماس های رایگان داخلی و خارجی بپردازید و یا پیامک رایگان، تصویر، صوت و آدرس (Location) ارسال کنید.

کیفیت صدای عالی، صد در صد رایگان، کاربری آسان، بدون تبلیغات آزار دهند و … از ویژگی های وایبر است.

[عکس: viber.jpg]

خب اینا که این بالا نوشته بود توضیحات سایتش بود . اما چند تا نکته هم خودم اضافه میکنم که تجربم از استفاده ی این اپلیکیشن فوق العادست.

نحوه فعال سازی :
1) وقتی viber رو روی گوشی نصب کردید ، برنامه رو باز کنید. (توجه کنید که گوشی شما باید در حالت اتصال به اینترنت باشه، حالا چه وایفای، چه اینترنت gprs ایرانسل یا همراه اول)

2) صفحه ای که باز شده کشور Islamic Republic of Iran رو انتخاب کنید. در کادر پایینش شماره تلفن همراه خودتون رو بدون کد +98 و بدون 0 وارد کنید. (وقتی کشور را انتخاب میکنید خود viber کد کشور رو انتخاب میکنه) سپس تایید کنید.

3) ازتون میخواد تا 60 ثانیه صبر کنید تا اس ام اس حاوی activation code ارسال بشه . و در پایینش نوشته اگر اس ام اس واستون ارسال نشده روی لینک زیر کلیک کنید. (برای من اس ام اسش نیومد و روی لینکش کلیک کردم)

4) وقتی روی لینکی که داده کلیک می کنید صفحه ای باز میشه که ازتون میپرسه مطمعنید که شماره ای که وارد کردید صحیحه ؟ که شما باید تایید کنید. و بعد می نویسه که ظرف چند دقیقه آینده طی یک تماس تلفنی کد فعال سازی برای شما خوانده میشود. (توی این مرحله اگه پیغام خطا داد و گفت مشکلی پیش اومده و .... از برنامه خارج شید و دوباره وارد شید، انقدر امتحان کنید تا بهتون بگه که تماس گرفته میشود . حتما حتما حتما اولین بار یه جایی که اینترنت وایرلس خوب داره برای فعال سازیش اقدام کنید، من چون با اینترنت درپیت و کنده خود ایرانسل میخواستم فعال کنم خیلی اذیتم کرد)

5) بعد از چند ثانیه یه تماس تلفنی از طریق یه خط ایرانسل گرفته میشه که وقتی گوشی رو جواب میدید یه روبات اپراتور (مثل فیسبوک و جیمیل) ازتون تشکر میکنه که از viber استفاده میکنید و واستون کد فعال سازی 4 رقمی رو میخونه. جای خلوت باشین چون صداش نویز داره ممکنه اعداد رو درست متوجه نشین. اگه متوجه نشدید چه اعدادی رو میگه، دوباره مراحل رو از اول یکی یکی طی کنید تا دوباره تماس بگیره و کد رو صحیح دریافت کنید.

6) وقتی کد 4 رقمی رو گرفتید اونو توی برنامه وارد کنید و تمام. Rolleyes

-------------
چرا از viber استفاده کنیم ؟ چه مزیت هایی داره ؟

*درسته که نرم افزار های مشابه و معروفی مثل skype وجود داره که روی گوشی ها نصب میشه، ولی لازمه استفاده از skype اینه که اولا باید در اسکایپ یک اکانت داشته باشیم و نکته دیگه اینکه باید از قبل به شخص مورد نظر خبر بدیم و هر دو در اسکایپ لاگین کنیم و بعد با هم صحبت کنیم.
اما viber نیاز به ساختن اکانت نداره و همون شماره تلفن شما به عنوان یه اکانت میشناسه. و دیگه اینکه برای تماس با افراد از طریق viber اصلا نیازی نیست از قبل خبر داشته باشن، درست مثل اینکه با خطمون به گوشیمون زنگ میزنیم وارد کانتکتمون میشیم و شماره شخص رو میگیریم و گوشیش زنگ میخوره، و همینطور در مورد اس ام اس، هر وقت که خواستید باش اس ام اس میدید و اس ام اس برای اون شخص ارسال میشه.
* نرم افزار viber فوق العاده سبکه و اصلا هیچ اختلالی در کارایی گوشیتون به وجود نمیاره
* وقتی دفترچه تلفن گوشیتون رو باز میکنید، خود viber بصورت هوشمند مشخص میکنه که توی لیست شماره هاتون چه کسانی از viber استفاده میکنند. به اینصورت که کنار شماره شون آیکون viber رو میتونید ببینید (یعنی لازم نیست مثل نرم افزارهای چت کسی رو ادد کنید)
* وقتی با viber تماس میگیرید به وضوح مشاهده میکنید که کیفیت صدا خیلی بیشتر از کیفیت تماس معمولیتون با خط اپراتورتونه

* اگر مثل من الان که ایران هستید viber رو نصب میکنید و دارید ازش استفاده میکنید وقتی رفتید امریکا پاکش کنید و دوباره نصبش کنید و با شماره تلفن جدیدتون تنظیمش کنید.

در مورد اینترنت:

- خب ماها که مسلما در امریکا مشکل اینترنت وایرلس نداریم و به راحتی میتونیم از viber استفاده کنیم.
- اما برای خانواده و دوستان که در ایران هستن و میخوان با ما تماس بگیرن بهترین حالت برای استفاده با کیفیت از viber اینه که توی خونه از وایمکس یا adsl با مودم وایرلس استفاده کنند تا بتونن از طریق وایفای تلفن همراهشون همیشه روی گوشی اینترنت داشته باشن.
- اگر هم امکان استفاده از اینترنت وایرلس رو ندارن میتونن از خود اینترنت gprs ایرانسل یا همراه اول استفاده کنن. کاری که خود من الان دارم میکنم، برای ایرانسل میدونم که باید 5000 تومن گوشی رو شارژ کنیم و با کد #4*1*7*3*140* طرح یکماهه 200 مگابایتی رو فعال کنیم و بطور مداوم اینترنت روی گوشی وصل باشه.
- نکته خوبش همینجاست، که من تمام موارد بالا که گفتم رو با اینترنت مزخرف ایرانسل که یه سایت رو به زور باز میکنه تجربه کردم Cool یعنی اگر از اینترنت وایرلس استفاده کنیم انگار که تو بغلشون نشستیم و داریم حرف میزنیم.

--------
سایت : www.viber.com

برای دانلود viber برای استفاده در گوشی های اندرویدی روی این لینک کلیک کنید.

برای دانلود viber برای استفاده در iPhone روی این لینک کلیک کنید.

viber بر روی گوشی های ویندوز موبایل و بلک بری هم نصب میشه ، ولی چون تخصصی در این دو مورد ندارم لینک دانلودشو نذاشتم، سرچ کنید میتونید پیدا کنید.

متاسفانه viber هنوز برای گوشی های با سیستم عامل سیمبین (Nokia) فکری نکرده، بعید میدونم فکری هم بکنه. چون سیمبین آخرای عمرشه
شاید بهونه خوبی باشه تا نوکیاتون رو بفروشید و بیاید سمت گوشی های اندرویدی
--------------

خیلی خیلی خیلی خیلی از همه دوستان و مخصوصا مدیران محترم سایت معذرت میخوام که انقدر زیاد نوشتم، و ازتون ممنونم که این اجازه رو بهم دادید و زیاده گوییهامو تحمل کردید.

هر کس سوالی در مورد استفاده viber داشت من در خدمتم/

سلام به همه
گرین کارت من هم بعد از ۱۸ روز رسید . کالیفرنیا
موفق باشید
شماره کیس : 2012AS00019XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:اواخر Oct
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:اواسط Nov
کنسولگری: تغییر یافته به ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinec
تاریخ دریافت نامه دوم:اواخر Dec
تاریخ مصاحبه: اواسط Feb
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان: cmbt ، hoseyn ، frozen mind ، ali234 ، Shezem ، schaghayegh ، alexander ، M_star1316 ، mojtaba_k ، ghorbat ، mehdiii ، Omidooo ، ozone ، shawn ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo ، Solitude ، tiba
(2012-07-25 ساعت 23:20)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 21:50)cmbt نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 20:03)odiseh نوشته:  [quote='schaghayegh' pid='194974' dateline='1343228
cm
سلام همکار خوبم.حالا چرا بوستون؟دلیل خاصی داره؟
بله دوست خوبم.من از یکی‌ از مرکز تحقیقاتی‌ وابسته به هاروارد پذیرش گرفتم.فعلا در مورد پول صحبتی‌ نکردم.احتمالا باید یک مدت مجانی‌ ریسرچ کنم.ولی‌ این یک سابقه کاری عالی‌ می‌شه برام.اینطور که تحقیق کردم به کسیکه سابقه تحقیق در هاروارد داشته باشه خیلی‌ راحت تر کار میدهند.

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: houmanes ، كاميلا ، Shezem ، schaghayegh ، frozen mind ، M_star1316 ، mojtaba_k ، ghorbat ، mehdiii ، Orchin ، SH1A2R3 ، s$s ، honey62 ، shadin_n ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-26 ساعت 01:19)missi نوشته:  
(2012-07-26 ساعت 01:00)roghiyeh نوشته:  
من یه جا خوندم انگار نوشته بود باید یه 0 قبل اون شماره اضافه کنیم که می‌شه همون A نامبر، درسته؟
اینو اطلاعی ندارم.چیزیکه من دیدم و همه کسانیکه الان پاکت زرد دستشونه میتونن ببینن بدون صفر هستش.
Big Grin

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، ghorbat ، missi ، SH1A2R3 ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان