موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما یک خانواده ی ۴ نفره هستیم برنده ی اصلی (من مادر خانواده ) هستم ، به من و دوتا فرزندم برگه ی سفید دادند و همسرم برگه ی آبی گرفت ، سوالم اینه که میشه ما ۳ نفر زودتر به آمریکا برویم و همسرم بعد از کلیر شدن بیاید ؟ یا امکان داره بهش اجازه ی ورود ندهند ؟
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-07-26 ساعت 14:23)کیانا نوشته: سلام دوستان
ما یک خانواده ی ۴ نفره هستیم برنده ی اصلی (من مادر خانواده ) هستم ، به من و دوتا فرزندم برگه ی سفید دادند و همسرم برگه ی آبی گرفت ، سوالم اینه که میشه ما ۳ نفر زودتر به آمریکا برویم و همسرم بعد از کلیر شدن بیاید ؟ یا امکان داره بهش اجازه ی ورود ندهند ؟
بله، شما و فرزندان می تونین ویزا رو بگیرین و تشریف ببرین آمریکا، اما همسرتون بعد از کلیر شدن تا قبل از پایان سپتامبر می تونن ویزاشونو بگیرن و به شما ملحق بشن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لپ تاب از لحاظ قیمت تو ایران مناسبه بخرم؟ یا برم اونجا بخرم؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-26 ساعت 14:23)کیانا نوشته: سلام دوستان
سلام ...تیریک میگم...نفرات کیس باید برای اولین ورود به همراه نفر اصلی وارد ا م ر ی ک ا شوند
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-07-26 ساعت 16:51)MAHDI2012 نوشته: سلام ...تیریک میگم...نفرات کیس باید برای اولین ورود به همراه نفر اصلی وارد ا م ر ی ک ا شوند
آقا مهدی، اینی که گفتی مطمئنی درسته؟
من خودم نفر اصلی پرونده هستم. پرونده من مهاجرت خانوادگی از طریق برادر هستش. یک سال و نیم پیش با ایمیل از سفارت پرسیدم ایا میشه همسر و فرزندم تقریبا یک سال بعد از من وارد آمریکا بشن؟ جواب دادن اونا می تونن بعد از من وارد بشن اما نه یک سال دیگه. و توضیح ندادن چرا یک سال بعد نمیشه، تا این که خودم متوجه شدم اونا می تونن تا تاریخ اعتبار ویزا صبر کنن و در آخرین روزها وارد بشن، ولی خب اون هم کلی ریسک داره.
بنابراین ورود نفرات وابسته همراه با نفر اصلی الزامی نیست،
اما ورود نفر اصلی قبل یا همراه با نفرات وابسته الزامی هستش.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-26 ساعت 18:44)cmbt نوشته: (2012-07-26 ساعت 17:02)frozen mind نوشته: (2012-07-26 ساعت 16:51)MAHDI2012 نوشته: سلام ...تیریک میگم...نفرات کیس باید برای اولین ورود به همراه نفر اصلی وارد ا م ر ی ک ا شوند
آقا مهدی، اینی که گفتی مطمئنی درسته؟
من خودم نفر اصلی پرونده هستم. پرونده من مهاجرت خانوادگی از طریق برادر هستش. یک سال و نیم پیش با ایمیل از سفارت پرسیدم ایا میشه همسر و فرزندم تقریبا یک سال بعد از من وارد آمریکا بشن؟ جواب دادن اونا می تونن بعد از من وارد بشن اما نه یک سال دیگه. و توضیح ندادن چرا یک سال بعد نمیشه، تا این که خودم متوجه شدم اونا می تونن تا تاریخ اعتبار ویزا صبر کنن و در آخرین روزها وارد بشن، ولی خب اون هم کلی ریسک داره.
بنابراین ورود نفرات وابسته همراه با نفر اصلی الزامی نیست،
اما ورود نفر اصلی قبل یا همراه با نفرات وابسته الزامی هستش.
سلام.تا جایییکه یادم میاد وقتی فرمهای نمیدونم آنکارا بود یا KCCرا پر میکردیم یک جا پرسیده بود آیا همرهان شما با شما وارد آمریکا میشوند و باید اسم کسانیکه با برنده اصلی وارد میشوند را وارد میکردیم.فکر کنم میشد آنجا انتخاب کرد که بعضی از افراد با برنده وارد نمیشوند.شما هم تو فرمها همچین چیزی یادتون هست؟
بله ما یادمون هست همچین چیزی که ما گفتیم همه با هم می خوایم وارد بشیم ، اما موقع مصاحبه من به آفیسر گفتم به خاطر مدرسه بچه ها میخوام زودتر برم و اون سفید رو به ما داد و به همسرم آبی و گفت پس شما می تونین زودتر برین، و حرفی نزد که همسرم حتما باید با من(برنده اصلی ) وارد آمریکا بشه ، حالا ما هم به شک افتادیم .....
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA