موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از شما barvos عزیز،
یه سوال دیگه هم داشتم اینم اونه که من نصف سهم یه مغازه رو هم اونجا خریداری کردم و به نامم هم شده و میخواستم از طریق سرمایه گذاری اقدام کنم که بعد از بررسی بسیار فهمیدم که هم خیلی سخته هم خیلی جدیدا طول میکشه.... میخواستم بدونم حالا که از طریق ازدواج میخوام اقدام کنم آیا طرح قضیه اینکه من مالک جایی در سوئد هستم که در آمد داره، در روند پاسخ پرونده ازدواج تاثیری داره یا اینکه اصلا قضیه اونو موقع اظهار مدارک عنوان نکنم؟
با تشکر مجدد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
به راهنماییتون احتیاج دارم، ممنون میشم اطلاعاتتون رو با ما هم در میون بزارید. اول شرایطم رو میگم
من دانشجوی دکترا در ایتالیا هستم و یه سالی هست از تحصیلم میگذره. کارت اقامت یه ساله دانشجویی و کارت شناسایی از شهرداری شهر محل تحصیل دارم. با یه خانم ایتالیایی اشنا شدم و میخوایم ازدواج کنیم. با این شرایط بعد از چند ماه/سال میتونم تابعیت ایتالیایی بگیرم؟ ایا اینکه قبل از ازدواج دانشجو بودم و کارت اقامت دانشجویی داشتم باعث تقلیل اون مدت زمان میشه؟ تو اینترنت سرچ کردم دو نتیجه متناقض پیدا کردم: 1- اگر طرفین در خاک ایتالیا باشن بعد 6 ماه میتونن درخواست بدن. 2- 3 سال باید از ازدواج بگذره. اختلافشون زیاده!!! مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-03 ساعت 17:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-04 ساعت 16:44 توسط fafa22.)
خواهش می کنم جوابمو بدین
من اگه بخوام با یه پناهنده به آلمان که یه سال اونجا اقامت داره و اقامت سه ساله داره فعلا ،ا زدواج کنم باید چه کار کنم ؟
آیاد باید در ترکیه عقد کنیم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منظورم اینه که ممکنه ویزا ندن به من به خاطر شغل گذشته ی پدرم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من دیپلم طراحی صنعتی دارم و نوازنده ویالون و تنبک هستم برای کار وتحصیل می خوام مهاجرت کنم به اروپا کشوری که خرجش نسبتا کمتر باشه و زندگی راحت تر ممنون می شم از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ازتون یه راهنمایی میخواستم..
قراره با پسر کانادایی که 2 سال پیش تو اینترنت اشنا شدم ازدواج کنم..
مدرک چت و ایمیل و پستهایی که زاسه هم فرستادیم و تلفنهایی که زدیمو داریم..
خواستم بپرسم به چه صورت باید در ترکیه ازوداج کرد؟ چه مدارکی برای ازدواج نیاز داریم؟؟
و ایا برای ویزای همسر ایا باید در شناسنامه درج بشه؟
میشه کمی راهنمایم کنید؟
مرسی
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
يه سر به سفارت بزنيد و از سفارت سوال بفرماييد بهتر راهنماييتون ميكنن . دوستان مهاجرسراييتون رو از نتيجه بي خبر نگذاريد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-08 ساعت 16:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-08 ساعت 16:07 توسط leaden_boy.)
با درود به مدیران گرامی و دوستان عزیز،
حدود 6 ماه قبل از طریق اینترنت با خانمی ایرانی که تبعه آلمان و هم اکنون در سوئیس مقیم هستند آشنا شدم و قصد ازدواج داریم، البته با هم اختلاف سنی داریم، در طی این مدت از طریق چت و تلفن و وایبر در ارتباط بودیم و برای اکتبر (حدود 1 ماه دیگر) در ترکیه قرار ملاقات داریم.
قبل از طرح سوال از ابتدا تاپیک را مطالعه کردم ولی همچنان سردرگم هستم، چون هنوز در ابتدای راه هستم و اقدامی انجام نداده ام سپاسگذار خواهم شد که بنده را مورد لطف قرار داده و راهنمایی بفرمایید که دقیقاً چه اقدامات لازم و ضروری را انجام دهم تا با شرایط بهتری بتوانم اقامت سوئیس را دریافت نمایم.
با توجه به اینکه ایشان مایل به سفر به ایران نیستند، آیا لازم است در ترکیه عقد بین الملی انجام گیرد؟ یا اینکه از سوئیس اقدامات اداری و ارسال دعوت نامه بعد از سفر ترکیه صورت پذیرد؟ و ...
با سپاس فراوان