موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اداره مهاجرت استراليا و بريتانيا مستقل از هم كار ميكنن ربطي هم به هم ندارن اما صرفا در مورد اقامت...تمام كساني كه سيتيزن شيپ انگلستان هستند...اجازه اقامت دائم در استراليا رو هم دارند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان من در سال2008به نروی اومدم تقاضایی پناهندگی کردم درسال 2011 به من ترک خاک دادن من با یک خانم اهل اینجا حدود 4 سال زندگی میکنم بزودی بچه دار میشیم میخواستم ببینم کسی از دوستان میدونه من چطور و چگونه میتونم شروع کنم از کجا و چه طریق چون اینا میگن باید بری ایران ومن نمیتونم.مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من از طریق اینترنت با یک پسر سوئدی آشنا شدم اولین بار تو ترکیه همدیگرو دیدیم بعدش از طریق اقامتی اقدام کردیم ولی ریجکت شدم
الان حدود یک سال هست در ارتباطیم یه بار دیگه ام همدیگرو دیدیم به زودی هم می خواد بیاد ایران
حالا می خوام بدونم دوباره از طریق اقامتی اقدام کنم یا ویزای sambo ?
یا بهتر بریم ترکیه ازدواج کنیم ؟
چی کار کنیم که زودتر جواب بده
مرسی از پاسخ دوستان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم .اگر بخوایم نامزد بمونیم چی کار باید بکنم.در این صورت اصلا امیدی هست که بتونم برم سوئد و با هم زند گی کنیم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
همانطور که گفتم ما همدیگرو تو ارمنستان و ترکیه دیدیم به ایرانم میخواد بیاد.که با احتساب ایران.کلا 6 هفته باهم زندگی کردیم ولی هروز 4یا 5 ساعت در تماسیم.فکر میکنید اینها قانع کننده باشه واسه اقامت موقت؟یا ویزا؟کدومو اقدام کنم؟جایی خونده بودم که حداقل 6 ماه باید با هم زندگی کرده باشید که واسه ما که اینترنتی دوس شدیم ممکن نیست منو که ویزا نمیدن اونم که دانشجوی.واقعا باید چیکار کرد؟نمیشه از خود سفارت پرسید که اگه نمیدن اصلا اقدام نکنیم.تو ایرانم که از هر وکیلی پرسیدم نمیدونه چیزی راجع به کیسه ما کلا یک علامت سوال شده
در ضمن ممنون از کمکتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بسیار خوب من سوالمو همین جا میپرسم ، " یه مهاجر " عزیز شما گفتی که تو ایران با یه غیر ایرانی عقد اسلامی کردی و همسرتون به دین سلام تشرف پیدا کردن ، من قبلا به مرکز امور اتباع خارجه رفتم اونجا یه خانومی به من گفت تو امام زاده صالح تجریش یه روحانی هستن که اینکارو انجام میدن ، رفتم تجریش اون روز خوده حاج آقا نبودن ولی یه آقای دیگه به من گفتن که چند تا سوال میپرسن و بعد گواهی رو میدن ، حالا من میخوام بدونم آیا همینجوریه یا بیشتر سخت میگرن یا اینکه سوالاش در چه موردیه ، شما خودتون کجا رفتین؟
سوال دومم رو بعدآ میپرسم ممنون