موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من همین مشکل رو پیدا کردم.به سفارت انگلیس زنگ زدیم گفتن هیچ تاییدیه ای نمیدیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-07 ساعت 12:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-07 ساعت 23:31 توسط Saeedv13.)
سلام من بلاتکلیف در استرالیا هستم و اقامت ندارم. پاسپورت ایرانی هم ندارم با یه خانم در نروژ میخوام ازدواج کنم. اون خانم چطوری میتونه منو زود ببره نروژ.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و ادب
من حدود ٣ ماهه با ويزاي ازدواج وارد انگلستان شدم. البته ازدواج من و همسرم در ايران صورت گرفت و من با ارايه مدارك به سفارت انگلستان در تركيه موفق به اخذ ويزاي ازدواج شدم كه به مدت ٢ سال ونه ماه مي باشد. سئوال من اينه: آيا لازمه كه ما ازدواجمون رو در registry office شهرداري هم ثبت كنيم يا ضرورتي براي انجام اين كار نيست؟
آيا ثبت ازدواج در registry office مزيت خاصي دارد؟ لطفا راهنمايي كنيد. متشكرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-01 ساعت 01:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-02 ساعت 12:03 توسط Nazz29.)
سلام
من در خصوص ويزاي نامزدي آلمان سوال دارم.
آيا مردي كه پاس آلماني داره و قبلا اردواج كرده، و حالا طبق قانون آلمان زنشو طلاق داده اما طلاق ايراني نداده همسرشو، ميتونه توي آلمان واسه ازدواج با يه خانوم ايراني در ايران اقدام كنه؟
كسي جوابي واسه سوال من نداره دوستان؟!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
: ***ازدواج با کسی که گرین کارت دارد***
سلام. وای چقد خوبه همچین سایت هایی داریم برا اطلاع رسانی.من قصد ازدواج با یک مرد ترکیه ای مقیم فرانسه رو دارم ، میخواستم ببینم بهترین روش برای ثبت ازدواج و راه ترین روش برای رفتن به فرانسه چی میتو نه باشه و من از چه طریقی اقدام کنم.با این توضیح که ایشون قصد دارن تو ترکیه جشن عروسی بگیریم. خیلی ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن چون هیچ اطلا عاتی ندارم در این زمینه. من قبلا تشکر می کنم از همتون Shy
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی از دوستان در مورد قوانین اقامت در مکزیک بوسیله ازدواج با همسر مکزیکی و روند دریافت شروندی و مدت زمانی که باید سپری بشه تا شروندی اعطا بشه اطلاعی داره؟اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه دختره مسیحی هستم واز طریق ساززمان هایاس میتونم به اتریش برم و در اونجا هم کسی رو دارم که میتونه کارامو درست کنه و به جای آمریک رفتن در اتریش بمونم الان سوالم درخصوص دوست پسرمه میخوام از اونجا ویزای نامزدی براش بفرستم لطفا بگین مراحلش چیه؟باید ثبت بشه ازدواج قبلا یا میشه اونجا بیاد بعد ازدواج کنیم ؟اگه هزینه های مالیشم بگین خیلی ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن عرض سلام خدمت کلیه دست اندرکاران سایت مهاجرسرا وتشکر بابت راهنمائی های سازنده و مفیدتون
من 30 سال سن متاهل دارای همسرویک فرزند،ولی پاسپورت ندارم و خدمت نرفته ام،با مدرک کاردانی معماری و 9 سال سابقه کار در زمینه نقشه برداری پروژه های نفت و گاز و راه و ساختمانی،زبان انگلیسی رو هم در سطح B2 آیلتس بلدم و در زمینه نرم افزارهای اتوکد و آفیس و سایر برنامه های تخصصی تسلط کافی رو دارم.
میخواستم در مورد اینکه آیا من با این مشخصات و اندوخته ی 80 میلیون تومانی (با توجه به اینکه یکی از بستگان نزدیکم انگلیس زندگی میکنه و بابت ساپورت مالی و مکانی میتونه کمکم کنه)میتونم آینده کاری یا فرصتی برای ادامه تحصیل داشته باشم؟
اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من قصد دارم با ویزای تحصیلی همسرم به عنوان همراه برم اتریش
میخواستم بدونم میشه اونجا با یه دختر اتریشی ازدواج کنم؟واسه اقامت میخوام اقدام کنم
اگرم مجبور به طلاق همسرم بشم ولی بعدش دوباره باهاش ازدواج کنم لطفا یه راهنمایی کنید
مرسی