موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من میخوام با یک خانم آمریکایی در دبی ازدواج کنم ، سوالی که دارم این هستش که برای ازدواج رسمی که دولت امریکا قبول کنه و همسرم بتونه براي ویزای ازدواج برام اقدام کنه به کجا در دبی مراجعه کنیم و اینکه چه مدارکی میخوان ... واقعا ممنون میشم کسی راهنمایی کنه چون شدیدا به راهنمایی احتیاج دارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-21 ساعت 16:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-21 ساعت 17:01 توسط Roya919.)
باسلام،دوستان خواهش ميكنم جواب بديد،خيلي مضطربم،من پاييز پارسال با پسرخاله م كه سوئدبزرگ شده عقد كردم ما ده سالي ميشه همديگه رو نديديم،ارتباطمون فقط از طريق اسكايپ و وايبر بوده،ما بدليل اينكه خونواده هاي سنتي داريم قبل ازدواج نميتونيم باهم باشيم،اذرماه مصاحبه داشتم،الان حدود ده ماه از مصاحبه م گزشته ولي هنوز جوابم نيومده،ميترسم با درخواستم موافقت نشه،بنظرشما ايا رد شده درخواستم؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من می خواستم بدونم اگر با یک فرد المانی مدتی بخواهم در المان زندگی کنم از چه طریقی می تونم اقدام کنم و اینکه اگر ویزای نامزدی بخوام بگیرم شرایطش چی هست ؟و چه مدت طول میکشه تا به من ویزا رو بدهند؟ و اگر بخواهم ازدواج کنم ایا راهی هست که بتوانم در المان ازدواج کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-30 ساعت 12:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-30 ساعت 12:05 توسط gmaleki1.)
سلام خواستم بدونم با گرين كارت آمريكا چقدر طول ميكشه تا كسي رو كه در اتريش پاسپورت موقت دارد را از طريق ازدواج به آمريكا بيارم ؟ ممنون ميشم از راهنماييتون
سلام خواستم بدونم با گرين كارت آمريكا چقدر طول ميكشه تا كسي رو كه در اتريش پاسپورت موقت دارد را از طريق ازدواج به آمريكا بيارم ؟ ممنون ميشم از راهنماييتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من بیش از 2 ساله که با یک شهروند خانم انگلیسی آشنا شده ام و در این مدت دیدار حضوری هم داشته ایم...
ایشون آمادگی ازدواج رو هم داره و فقط مشکلش اینجاست که چون بیکاره نمی تونه اسپانسر بشه...
لطفا راهنمائی کنید که:
1. اولا برای ازدواج(که نیازی هم نیست در ایران ثبت بشه چون ایشون قرار نیست که ایران بیاد) از کجا باید شروع کنیم؟
2. ضمنا آیا من با ارائه گواهی تمکن مالی می تونم خودم اسپانسر بشم و اگه جواب مثبته چقدر لازم داره و چه کاری باید انجام بدم
3. من ویزای شینگن دارم. از سفارتخانه کشورهای عضو شینگن(مثلا سفارت انگلیس در سوید) هم می تونم اقدام کنم؟ و اساسا این تاثیر مثبتی داره؟
4. مدارک چی لازمه؟