موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نه که دروغ بگم اونجا مثلا ازمون delf که میزارن میگم میخوام برم اونجا ازمون ... دروغ رو باید اینجا بگیم به وزارت علوم و دانشگاه و ....
ولی اگه یجوری بهشون ثابت کنه ادم که برمیگرده ویزارو میدن.....
بازم ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شرایط ازدواج با یک خانم مقیم اروپا که بشه بعدش تابعیت اروپا گرفت چی است؟ کدام کشور زودتر تابعیت میده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
شرایط و مراحل ازدواج با یک دختر سوئدی چیست؟؟
ایشون شناسنامه سوئدی دارند و اونجا به دنیا اومدن و با هم هیچ نسبت فامیلی نداریم
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و مخصوص مدير محترم تالار
سوال من قانونی نيست و فقط تجربه شما يا خانواده و دوستان ميتونه کمک زيادی به من بکنه.ممنون ميشم اگر کمک کرده بشه.
من سيتيزن و مقيم انگلستان هستم( بريتيش هستم) و سال خيلی زيادی تقريبا از بچه بودن اينجا هستم. چند ماه هست که با يک دختر خانوم که توی ايران زندگی دارد ميکنه آشنا شدهم و خوشبختانه اين دختر خيلی خوب بود که دوتا مون تصميم گرفتيم که باهم ازدواج بکنيم و اون پرواز کنه بياد اينجا بامن زندگی کنيم. وقتی که سرچ کردم ديدم وای خدای من چقدر دردسر و مشکلات جلو راه من هست. من هيچ ايده ای از ايران ندارم و فقط عکس هائی توی ذهنم است که خيلی مبهم و مات از زمان کودکی هست.ولی الان که مجبور شده هستم که به ايران فکر کنم اين رو پيدا کردم که بينم چه کشور عجيب و غريب و وحشتناکی هست ايران. من نه پاسپورت ايرانی دارم و نه ميتونم برم ايران. حسابی غمگين هستم و ناراحت شده هستم و نميدونم چکار کنم. آرزو دارم خيلی زودتر اين دختر رو بيارم اينجا. يکی تو خيابون گفت برو ترکيه ازدواج کن و بعد بيا لندن مدارک رو ببر هوم آفيس و برای سارا ويزا بگير خيلی تند و سريع ميشه. خود سارا يکی از دوستهای خواهرش بهش زنگ زده گفته وکالت بده به بابای سارا و از سفارت انگليس توی تهران استارت کنيم برای اينکار ازدواج. خودم فکر ميکنم همينجا توی لندن کاش ميتونستم کاری شروع کنم. گيج شدم و خيلی استرس دارم. شما اگر خاطره داريد از دوستان يا خانواده خودتو لطفا به من بگيد تا من بتونم چکار کنم که سريعترين راه رو انتخاب کنم و شروع کنم. پروسه اين راه چطوری هست و سريعترين و آسانترين روش چی هست؟ خيلی ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من با مرد ایتالیایی ازدواج کردم، عقد بین المللی در ترکیه، البته عقد اسلامی هم کردیم و همسرم مسلمان هم شدن ولی در شناسنامه من ازدواجمون ثبت نشده، الان مدارک ازدواجمون برای کشور ایتالیا ارسال شده و همسرم آی دی کارت جدیدشون را تحویل گرفتن و ایشون میخوان شروع کنن به دعوت از من.
دو تا سوال داشتم، اول اینکه الان چه جور دعوتنامه ای باید برای من بفرستن و دوم میشه بگین چه مراحلی رو ما باید پشت سر بگذاریم.
من هیچی نمی دونم و این بهم احساس خوبی نمیده.
اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم.
در مقررات سایت خوندم که تبلیغ ممنوع هست پس به هر شکلی که ممکنه منو راهنمایی کنید که یک نفر رو پیدا کنم که تو روند این پرونده همراهیم کنه.
متشکرم
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
2011-04-20 ساعت 18:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-23 ساعت 13:43 توسط یه مهاجر.)
اگه توی ترکیه مصاحبه تون رو انجام ندادین بله باید در تهران مصاحبه برینو فکر می کنم باید همسرتون هم حضور داشته باشه(برای من که اینطور بود).باید از طریق اداره اتباع خارجی در تهران پیگیر کاراتون باشین.اینکه گفتن مراحل عقدتون بدلیل غیرایرانی بودن همسرتون به تاخیر افتاده درسته.چون همین بلاها سر خودم من هم اومده.به هر جهت انجام مراحل عقد ایرانی با غیرایرانی خصوصا خانومای ایرانی اصلا ساده نیست.خوشبختانه شما بیشتر مسیرو رفتین
اگه مدارکتون تکمیل باشه خیلی طول نمی کشه.دوست عزیز اصلا نیازی به نگرانی نیست
درباره عقد اتباع ایرانی با اتباع خارجی در ترکیه هم با توجه به اینکه میگین اطلاعات دارین ممنون میشم یه تاپیک جدید باز کنین و بطور کامل اونجا توضیح بدین