موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم در هرکجی این کره خاکی که هستید خوب خوش و سلامت باشید.من مدتی هست که در انگلستان تحصیل میکنم و در همین مدت با یه خانومی که همینجا زندگی میکنه آشنا شدم و الان هم قصد ازدواج با ایشون رو دارم.ولی ۲ ماه دیگه ویزا دانشجویی من تموم میشه و من مندم که آیا میتونم با این خانم ازدواج کنم یا نه چون خیلی به قوانین اینجا آشنایی ندارم.و سوال دوم من این هست که اگر با این خانم الان ازدواج نکردم و ویزا من مهلتش تموم شد آیا بدن میتونم با ایشون ازدواج کنم یا نه ؟؟
ممنون میشم اگر دوستان کسی اطلاعی داره از قوانین ازدواج این مسئلهرو برای من روشن کنه.
یا علی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
چند تا سئوال داشتم لطف میکنید کمکم کنید
خاله یکی از دوستام سوئیس زندگی میکنه چند وقت پیش اومد ایران باهاش صحبت کردم گفتم یه دختر واسم پیدا کن یه پولی بهش بدم و یه ازدواج سوری کنم باهاش و بعدش طلاق
دیشب بهم خبر داد یه دختر ایرانی که متولد اونجاست واسم پیدا کرده گفته 10 میلیون میگیره این کارو واسم میکنه
میخوام بدونم
1-این پروسه چقدر طول میکشه؟
2- کارایی که من باید بکنم و اون باید بکنه چیه؟
3-چند وقت بعدش میتونم ازش جدا شم؟
4-چه مدت باید تو سوئیس زندگی کنم و ایران نیام؟
5-مشکلی مثل مهریه داخل ایران اونجا وجود نداره که توی طلاق واسم مکافات بشه و طرف بخواد تیغ بزنه یهو یا بگه نمیخوام جدا شم؟
6-کلان این قضیه امکان پذیر هست یا نه؟
7-این 10 تومان به نظرتون عادلانست یا زیاده؟
8-چه مدت بعد از جدایی میتئنم ازدواج کنم؟
9-این کار را کسی که متاهل باشه هم میتونه بکنه یا باید زنشو طلاق بده بعد چنین ازدواجی کنه؟
ممنون از لطفتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما
من دانشجوی ترم آخر موسیقی هستم فقط پروژم مانده.
میخوام برا ادامه تحصیل به یکی از کشور ها اقدام کنم ولی نمیتونم پول زیادی خرج کنم کجا برام بهتره؟
با سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عرض کردم
زن بنده دانشجوی دکترای دانشگاه لووان در بلژیکه. تو لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای الحاق درج شده که همسرم باید خودش و من رو تحت پوشش بیمه سلامتی دربیاره. از دوستان کسی اطلاع داره که برای اینکه خودش رو بیمه کنه و من رو تحت پوشش بیمهاش دربیاره (تا بتونم از این طریق برای ویزای الحاق به همسر اقدام کنم) کجا باید بره؟ چه فرایندی رو طی کنه؟ چه مدارکی احتیاجه؟ و از همه مهمتر هزینهاش چقدر میشه؟
مخلص همگی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام
خانم من شهروند اتحادیه اروپاست.و ۳ سال پیش در اروپا ازدواج کردیم و قصد مهاجرت به آلمان داریم برای ورود به آلمان مشکل ندارم سوال من ، ایا برای گرفتن ویزا کار نیاز به زبان آلمانی دارم و از تاریخ درخواست چه مدت زمان میبره تا گرفتن ویزا ؟و معمولا این ویزا برای چند سال اعتبار دارد ؟
با تشکر
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من بادختری هندی که اقامت انگلیس را دارد آشنا شدم.قصد داریم با هم ازدواج کنیم.خواستم ببینم با توجه به بسته شدن سفارت ها مراحل ازدواج واقامت ما در لندن چگونه است؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شما باید از امارات برای ویزای نامزد اقدام کنین در ضمن از شما مدارکی میخوان که ثابت بشه شما قبلا همدیگه رو دیدین مثل عکس فیلم یا غیره
بعد ازدواجتونو تو انگلیس ثبت کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-21 ساعت 00:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-24 ساعت 14:07 توسط frozen mind.)
من و نامزدم (سیتیزن بریتانیا) قراره تو سال 91 عقد کنیم
چه کارهایی رو باید انجام بدیم که رفتن من به آسونی و سریع انجام شه
همه کارارو باید بعد عقد انجام داد؟
اون یا من باید انجام بدیم؟
سفارت بهتره بریم ابوظبی یا ترکیه؟
مراحل رفتن و مصاحبه چجوریه؟
فرم ها رو من باید پر کنم؟
اگه یکی باشه که این راهو رفته باشه و راهنمایی کنه مممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تا اونجایی که من فهمیدم این سایت بیشتر برای مهاجرت به آمریکا و لاتریه درسته؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعات داره در اختیارم بزاره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی عزیزم
من همه اینار و خوندم
و تو سایت خود سفارتم متن ها کاملشو خوندم
فقط الان چند تا مشکل دارم
1.من باید اقدا کنم یا همسرم؟
2.چطوری باسد از سفارت وقت گرفت و کدوم سفارت بهتره؟
3. مصاحبه هم داره ؟ همون روز مصاحبه باید مدارکو ببریم؟
4.آزمون انگلیسی (برای دادن ویزا به اتباع خارجه)که تو سایت نوشته هنوزم هست؟ یا دیگه نمیگیرن؟