موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-06 ساعت 15:09)peyman1355 نوشته: با درود فراوان به همه دوستان گرامي و خوبم
بابا مگه شمال تا حالا نرفتيم؟ مگه اونجا از اينجور حشرات مثل دراكولا و .... نديديم؟ اونجا هم مثل شمال ممكنه بعضي از حشرات پيدا بشه كه قطعا مردم محل
اون دوست شما زیاد در جریان نیست یکی از بزرگترین ناندانیهای امریکا شرکتهای غول پیکر مبارزه با افات هستن و این موضوع اینجا جدی هست. سوای اون شما در اکثر مناطق امریکا بسیار نزدیک با طبیعت زندگی میکنید خیلی بیش از شمال که دیگر همه اش شهر هست بنابراین خیلی چیزای جدید میبینید و حواستون باید بهشون باشه. البته نه همیشه و همه جا ولی احتمال گرفتاری هست خصوصا اینکه اکثریت افراد حیوانات خانگی دارن.
یکی از موارد مهم دیگه خصوصا در مناطق مرطوب اینجا مالد هست که باعث میشه اکثرا مردم از خشک کن استفاده کنن و از این بابت کار بهداشتی هست در جایی که شما در اپارتمان هستین. اسپری های ضد قارچ هم باید مرتبا در حمام و دستشویی استفاده بشه و ازین بابت صرفه جویی نکنین خصوصا اگر بچه ای با شماست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-28 ساعت 13:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-28 ساعت 13:28 توسط iranian1.)
آقا من بدبخت شدم دوستم رفته از جایی مبل دست دوم گرفته تمام خونه را کثافت وساس برداشته تمام دست وپاهایم زخم شده خارش شدید هم دارم خلاصه آمریکا کوفتمون شد. الان یکماه است میگم این مبل کثافتو بریز دور گوش نمیده
http://www.admiralpest.com/los-angeles-bed-bugs/
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان یک سوال با توجه به اینکه اونجا خونه ها رو مبله اجاره میدن اسباب و وسایل خونه ای که اجاره داده میشه نو و دست اول هستند و یا کار کرده و دست دوم ؟؟؟ از بابت مشکلات بهداشتی و الودگی و تمیزی و اینجور چیزا منظورم هستش ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
هشدار!
سازمان صلیب سرخ جهانی اخیرا عکسی از یک نوع عنکبوت آفریقایی که به دلایل مجهولی در سرتاسر جهان پخش شده است را منتشر نموده است.
نیش این عنکبوت تا 4 روز هیچ تاثیر و اثری نداشته و وقتی عیان می شود که دیگر کار از کار گذشته است.
این سازمان از تمام افراد و شبکه های اجتماعی خواسته تا در اطلاع رسانی تصویر این بندپا مشارکت کنند.شما نیز آنرا با دیگران مطرح کنید
لینک مرتبط ( متاسفانه این عنکبوت در امریکا مشاهده شده و ظاهرا در امریکا هم وجود داره) :
www.spiderbitetreatment.com
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...=1&theater
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-10 ساعت 20:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-09 ساعت 18:46 توسط r-g.)
بازم صد رحمت به جونورایی مثل عقرب که تابستونا تو منطقمون پیداشون میشه.بازم اینا تا کار به کارشون نداشته باشی یا اشتباهی دستی،پایی چیزی روشون نزاری.اونا هم کاری به کارت ندارن و مثل انگل بهت نمیچشبن. زندگیشون میکنن و میرن دنبال سوسکا و جک و جونورای دیگه،نه ادم.
زیاد نباید نگران حشرات بود.
حشرات(اصلاحش کنم-جک و جونورانی که وارد زندگی ادم میشن) از نظر من به دو دسته تقسیم میشن.دسته اول مثل همین عقرب و مار و همین دراکولا و ..غیره که ناخاسته وارد خونه و زندگی ادم میشن و ناخاسته هم باسه دفاع از خودشون و از ترس یه نیشی هم میزنن.ولا من خودم تابستونا سالی یه عقرب تو خونمون میکشم.کلا دیدنش تو تابستون عادی شده و نه مشکلی تا لان ایجاد شده و نه اینقدر که شنیدیم طرف سکته کرد و مرد یا رفت زیر ماشین.تو کل عمرم لا اقل تو شهر خودمون نشنیدم(حالا دقیقش کمتر شنیدم.)کسی از نیش عقرب یا مار مرده باشه(البته اصلاح کنم جک و جونورای خاصی هم در بعضی مناطق مثل همین امریکا پیدا میشن که در چند دقیقه نیشش طرف رو میکشه و به بیمارستان هم نمیرسد.دیگه آخر بدشانسی باشین به گیر اینا بیفتید.ولی منظور من همین جک جونورای عادیه) یا مشکل خاصی پیدا کرده باشه.غیر از این که طرف حساسیت داشته باشه (که ممکنه از زنبورم به همین حالت بیفته)یا بعد از سه چهار ساعت به بیمارستان رفته باشه که تو مناطق خیلی دور افتاده و یا قدیم بیشتر این اتفاقا میفته و میفتاده و در بیشتر مواقع یه سر میری بیمارستان و چند تا امپول می خوری،سر و مر گنده میای.
دسته دوم انگلی جات مثل همین ساس و پشه و کنه و موریانه و... هستن که مشکل اصلی همینان و با این که شاید خطر کمی داشته باشن ولی چون هدف اصلیشون خود انسان یا زار و زندگیمون . بیشتر اذیت می کنن.از نظر من مهم ترین چیز همون تخت خواب که باید از دیوار یخورده فاصله داد و پایه هاش فلزی باشه که هر جونوری راحت نره توش و تو خواب که هیچی نمیفهمید با خیال راحت ازتون تغذیه کنه.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
یعنی مار و عقرب هم جزو حشراته دیگه ؟! بابا دستخوش
موضوعها: 2
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان عزیز . مطلب جالبی بود. نوشته همه دوستان را مرور کردم ولی راه حل مبارزه با انواع حشرات موذی را کسی ننوشته بود!! من راه حل را می نویسم و امیدوارم مفید واقع شود:
100 گرم گوگرد زرد (سولفور) خریده و در قسمتی از خانه که گردش هوا در کل خانه از آنجا امکانپذیر باشد بر روی سطح سیمانی بریزید. کلیه درها و پنجره ها را کاملا درز گیری کنید و شرایط 3 روز مسافرت یا خانه ی دوستان و اقوام ماندن را مهیا کرده باشید و بار و بنه را کاملا بسته باشید. گوگرد را با کبریت روشن کنید. گوگرد ذوب می شود و شعله ی آن بسیار کوچک و قابل رویت نیست. منزل را به سرعت برای مدت 3 روز ترک کنید. گوگرد پس از اینکه کاملا ذوب شد بخاری از خود متساعد می کند که به تمام درز ها و سوراخ ها و ... نفوذ میکند و همه ی حشرات موذی از جمله ساس و موریانه و عنکبوت و سوسک و مورچه را به کلی منهدم می کند. پس از سه روز که به خانه بازگشتید. تمام سطوح قابل دسترس را با دستمال مرطوب پاک کنید. علی الخصوص اسباب بازی و وسایل کودکان و سطوح قابل دسترسی کودکان. مکانهایی مثل داخل مایکروفر و فر و ... را باید تمیز کنید ولی داخل یخچال و فریزر غیر قابل نفوذ است و نیازی به دستمال کشی ندارد.
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
بابا دیگه چی ؟! اولا اون دوستمون میگم نیارید افت کش که شدیدا ممنوعه و اگه بگیرین ازتون خیلی بده مثل همون اوردن دانه گیاه شایدم بدتر
این دوست عزیز هم همینطور مگه میشه خونه مردم (اجاره ای ) ازین کارا کرد ؟ میخواید سو بشیم این 2زار دار و ندارمونو هم بگیرن ؟ ولی برای خونه خودتونم این کارو نکنید. رزیدو گوگرد بشدت سمی است و اینکار در ایران هم استاندارد نیست .(یاد یه اشنامون قدیمتر افتادم که سیانید پتاسیم رو میمالید روی پوست خیار میگذاشت کنار خونه که موشا بخورن بمیرن )