موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-06 ساعت 07:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-17 ساعت 17:51 توسط frozen mind.)
با درود:
قبل از شروع بحث از تمامی دوستان بخاطر طرح این موضوع چندش آور عذر خواهی می کنم و اهمیت موضوع به اندازه ای هست که یک تاپیک برای آن در نظر گرفته شود...
می توانید کلمه bed bugs در Google image جستجو کنید آنوقت می توانید پی به موضوع ببرید و در همان صفحه اول میتوانید نقشه آمریکا را ببینید که بیشترین مناطق آلوده را شرق آمریکا به خود اختصاص داده است...اخیرا خبرهای ازآلودگی اتاق های متل 6 به این جشره را از بعضی از دوستان شنیدم از این رو به دوستان عزیزم که قصد اقامت در اماکن عمومی و یا اجاره آپارتمان (بویژه آپارتمانن های مبله) و خرید وسایل دست دوم و ....رادارند توصیه میکنم که نهایت دقت را داشته باشند...
در زمان اقامت دوماهه خودم در نیویورک که دارای نرخ آلودگی بالایی درآمریکا هست بسیاری از منازل تشک ها و وسایل اتاق خواب را و لباس های آلوده را تعویض میکردند بطوری که تقریبا جلوی درب تمام مجتمع ها انبوهی از تشک ها و لباس های آلوده انتظار ماشین حمل زباله را می کشید...
از دوستات دیگری که در این زمینه تجربیاتی دارند تقاضا دارم در جهت آمادگی بیشتر هموطنان عزیزمان که درآینده به ما می پیوندند تجربیات خود را یه اشتراک گذارند.
پیروز باشید (آرش)
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-06 ساعت 07:40)free_free نوشته: با درود:
قبل از شروع بحث از تمامی دوستان بخاطر طرح این موضوع چندش آور عذر خواهی می کنم و اهمیت موضوع به اندازه ای هست که یک تاپیک برای آن در نظر گرفته شود...
می توانید کلمه bed bugs در Google image جستجو کنید آنوقت می توانید پی به موضوع ببرید و در همان صفحه اول میتوانید نقشه آمریکا را ببینید که بیشترین مناطق آلوده را شرق آمریکا به خود اختصاص داده است...اخیرا خبرهای ازآلودگی اتاق های متل 6 به این جشره را از بعضی از دوستان شنیدم از این رو به دوستان عزیزم که قصد اقامت در اماکن عمومی و یا اجاره آپارتمان (بویژه آپارتمانن های مبله) و خرید وسایل دست دوم و ....رادارند توصیه میکنم که نهایت دقت را داشته باشند...
در زمان اقامت دوماهه خودم در نیویورک که دارای نرخ آلودگی بالایی درآمریکا هست بسیاری از منازل تشک ها و وسایل اتاق خواب را و لباس های آلوده را تعویض میکردند بطوری که تقریبا جلوی درب تمام مجتمع ها انبوهی از تشک ها و لباس های آلوده انتظار ماشین حمل زباله را می کشید...
از دوستات دیگری که در این زمینه تجربیاتی دارند تقاضا دارم در جهت آمادگی بیشتر هموطنان عزیزمان که درآینده به ما می پیوندند تجربیات خود را یه اشتراک گذارند.
پیروز باشید (آرش)
درود بر شما آرش گرامي
اگر جايي رفتيم و از اونجا خوشمون اومد، اما مشكل بالا وجود داشت چطوري ميتونيم از شر اين مزاحمان موذي راحت بشيم؟ آيا سمپاشي مشكل رو به طور كامل برطرف مي كنه؟ آيا هزينه اينكار با صاحب خانه است؟ و آيا در تمام ايالت هايي كه اين مشكل وجود داره شركت هايي هستند كه اين مشكل رو با سمپاشي و ...... حل كنند؟
دوست گرامي، يك دنيا از بزرگواري شما سپاسگزارم
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
مطلبی رو در مورد bed bug خوندم.
نوشته بود مشکلی هست که این حشره وقتی توی بالش و لحاف و تشک مخفی باشه (که اغلب اوقات هست) با سمپاشی نمیشه همشونو از بین برد و ریشه کنش کرد.
در عوض راههایی مثل حرارت دادن با بخار آب یا آب جوش رو توضیح داده بود.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-07 ساعت 14:00)امیر مهاجر نوشته: مطلبی رو در مورد bed bug خوندم.
نوشته بود مشکلی هست که این حشره وقتی توی بالش و لحاف و تشک مخفی باشه (که اغلب اوقات هست) با سمپاشی نمیشه همشونو از بین برد و ریشه کنش کرد.
تنها راه حل قطعی روش تدخین یا گاز هست که روش پر ریسکی هست و در امریکا کمتر شرکتی حاضر میشه انجام بده به خاطر مسئولیتش اما ایران براحتی این روش رو انجام میدن اب هم از اب تکون نمیخوره
از خودم نمیگم ها لایسنس دارم ! 10 روز هم کارورزی رفتم
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 02:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 02:04 توسط el333.)
(2013-01-09 ساعت 01:09)Saeedv13 نوشته: (2012-12-30 ساعت 16:30)m9780 نوشته: جالبیش اینه که شب بیرون میان و خیل ..
[quote='امیر مهاجر' pid='260147' dateline='1357551053']
مطلبی رو در مورد bed bug خوندم.
نوشته ...
(2013-01-08 ساعت 11:33)soheilbadami نوشته: تنها راه حل قطعی روش تدخین یا گاز هست که روش پر ریسکی هست و در آمریکا کمتر شرکتی حاضر ..
اگر خواستین قرص فستوکسین استفاده کنید یادتون باشه که اون قرص در مجاورت هوا به گاز تبدیل میشه. گاز از هوا سنگین تره و در شرایط عادی در سطح زمین قرار می گیره. پس همیشه قرص رو بالای قسمت آلوه به حشره باید قرار بدین و حتماً منبع آلودگی در زیر پلاستیک به مدت 24 ساعت محصور بمونه.
عمو سعید ممنون از توضیحات کاملتون فقط این که قرص برنج فوق العاده کشنده است که اگر خواستین ازش استفاده کنید حتما دور از دسترس بچه ها باشه ,از آنجایی که خاطرۀ بدی از این قرص داشتم گفتم بگم که دوستانی که نمیدونن در جریان باشن ..(نصف قرص برنج برای یك فرد بالغ كشنده است، یعنی نیمی از قرص یا 5/1 گرم از آن میتواند همراه با علائمی از جمله كاهش اشتها و وزن، كمخونی و شكستگی خود به خود استخوان، مرگ را به همراه داشته باشد. این اتفاق البته 72 ساعت بعد از مصرف میافتد.)
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 03:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 03:11 توسط el333.)
(2013-01-09 ساعت 02:37)Saeedv13 نوشته: عمو سعید ممنون از توضیحات کاملتون فقط این که قرص برنج فوق العاده کشنده است..
البته در خطرناکیش شکی نیست. به قدری کشنده است که میگن اگر تو خونه موش داشتین و مطمئن بودین که آقا موشه برای فرار خودش کانال درست نکرده می تونین دم لونه اش قرص بذارین و پلاستیک بکشین و مطمئن باشین که کارش تمومه. خاطره بد شما رو نمی دونم ..
بازم ممنو بابت توضیحات کاملتون..راستش پارسال یکی از دوستام با این قرص خودکشی کرد که تا اون موقع نمیدونستم که این قرص در این حد خطرناکه و خوردنش همچین عواقب وحشتناکی که شما هم کامل توضیحش دادینو داره ..البته این سایته که پیدا کردم نوشته بعد از 72 ساعت میکشه ولی دوستمون چون اطرافیانش دیر رسیدن همون روز بعد از چند ساعت فوت کرد..:|
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-08 ساعت 11:33)soheilbadami نوشته: (2013-01-07 ساعت 14:00)امیر مهاجر نوشته: مطلبی رو در مورد bed bug خوندم.
تنها راه حل قطعی روش تدخین یا گاز هست که روش پر ریسکی هست و در آمریکا کمتر شرکتی حاضر میشه انجام بده به خاطر مسئولیتش اما ایران براحتی این روش رو انجام میدن اب هم از اب تکون نمیخوره
از خودم نمیگم ها لایسنس دارم ! 10 روز هم کارورزی رفتم
خیلی مهم نیست اما شاید منظورم رو درست نگفتم. در منازل از راههای کم خطر مثل اسپری استفاده میشه اما مبارزه چند مرحله نیاز داره اما در هتل چون شما مجبور هستی در 1 مرحله مبارزه رو ختم کنی 2 راه هست یکی سرد کردن محیط تا چندین درجه زیر صفر و مدت حدود 8 ساعت و دیگری گاز با رعایت تمام اصول ایمنی و مبارزه در 4 ساعت. البته این روشها مربوط به این کشور یا ایالت هست و ممکن هست دستور العملهای دیگه هم باشن.
راجع قرص برنج تا جایی که من میدانم سالهاست که تولید و فروش اون ممنوع هست ولی ممکنه کسانی از قبل این ترکیب خطرناک و غیر استاندارد رو داشته باشن.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند