موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
آیا از دوستان کسی هست که موفق به گرفتن PE شده باشد؟ممکنه در مورد مسیری که طی کردند بیشتر توضیح بدهند؟
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
آیا از دوستان فارغ التحصیل داخل کشور کسی هست که مراحل ABET accreditation نمودن مدرک تحصیلی را گذرانیده باشد؟ خواهشمندم در صورت امکان راهنمایی فرمایید.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-04 ساعت 10:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-04 ساعت 14:09 توسط MPU.)
دوستانی که تصمیم به گرفتنPE دارند توجه داشته باشند که علاوه بر گذراندن آزمونهای سه گانه ,PE,ETHICS,FE حتما باید مدرک TOFEL و TSE نیز داشته باشند.به عنوان مثال جهت ایالت تگزاس آمده است
:Applicants must speak and write the
English language. Proficiency in English may be evidenced by possession of an accredited Bachelor's degree [as defined by 133.21©] taught exclusively in English, or passage of the TOEFL with a score of 550 or better and passage of the TSE with a score of 45 or better
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان مهندس برق که در زمینه ابزار دقیق کار می کنند تر جیحا در هیوستون ممنون میشم خبرم بدند چند تا سئوال دارم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض ادب و احترام به همه برقی های عزیز از هر نوعش
دوستان کسی در مورد امثال بنده که در زمینه برق ساختمان - طراحی و نظارت و البته فیلد مشاور -و گاها اجرا- فعالیت دارند اطلاعاتی داره؟
شرایط کار چطوره؟ چه مشاغلی وجود داره؟
ممنون.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-15 ساعت 05:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-15 ساعت 05:56 توسط success.)
(2012-04-11 ساعت 01:21)aminvo نوشته: سلام دوست عزیز از توضیح خوبتون خیلی ممنون.
من دوره ی کاردانی فناوری اطلاعات و ارتباطات خوندنم ولی از اونجا که علاقه نداشتم دوره کارشناسی به الکترونیک تغییر رشته دادم. از لحاظ تحصیلی در سطح متوسط هستم.
نکته ای که در حرفهای شما خیلی برای من مهم بود کار کردن با میکروکنترلر و plc بود. من در حال حاضر در حال فراگیری میکروکنترولر AVR هستم و بعد ار اون هم تصمیم به یادگیری FPGA درام. وضعیت بازار کار برای کسی که به این دو مسلط باشه چه جوری هست؟؟ در آمد متوسط حدود چقدر هست؟
و مسئله خیلی مهم اینکه با کدوم نرم افزارها بیشتر کار می کنند؟؟ Altium designer?? proteus?? matlab اگه ممکنه مهمترین نرم افزارهایی را کا با اون کار می کنند را نام ببرید(2 نمره)
خیلی خیلی سپاسگذارم.
با آرزوی موفقیت روز افزون
سلام دوست خوبم. اول از همه ببخشید که دیر پاسخ شما را می دهم چون مدتی است که به سایت سر نزده بودم. در رابطه با سوالتان باید بگم که من از همه شرکتها مطلع نیستم ولی تا جایی که اطلاع دارم بیشتر میکروکنترولرهای AVR و PIC استفاده می شود. جهت طراحی برد هم چند مورد CAM350 و Altium را دیدم که استفاده کرده بودند و من هم خودم در اینجا با AVR کار می کنم و برای مدار چاپی از altium استفاده می کنم و در مورد PLC هم الان من روی Allen Bradleyکار می کنم ولی در مصاحبه های انجام شده Siemens هم مطرح بود که خوشبختانه من در Siemens تجربه کافی را دارم. در مورد درآمدها سایتهایی هست که محدوده حقوق مهندسی های مختلف را نوشته است ولی راستش در ابتدای کار همین که بتونی کار خودت را پیدا کنی مهمترین امر است مثلا من با اینکه کارم مهندسی است ولی به دلیل اینکه در آمریکا تجربه کاری ندارم حاضر شده ام با دستمزد پایین تر این کار را انجام دهم تا برایم سابقه کار ساخته شود.
برایتان آرزوی موفقیت دارم.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک سوال خیلی جالب برای من امروز پیش اومد که اولین جایی هست که می خوام بپرسم که ممنون میشم که اگه کوچکترین اطلاعاتی در موردش دارید به اشتراک بذارید.
در رشته های مختلف ما شاهد این هستیم که دوستان license های مختلف می گیرند مثلا برای CCNA ، network+ و ..... . آیا برای رشته برق مدرک بین المللی وجود داره که بدونیم داشتن می تونه حداقل برای نوشتن در رزومه مفید باشه و درصد موفقیتمون برای پیدا کردن کار در رشته مربوطه را بالا ببره.
خیلی، خیلی ممنون میشم که در این زمینه کمک کنند.
یک خواهش دیگه هم از دوستان دارم. لطفا انجمن مهندسین برق مهاجر سرا را در امضاتون قرار بدهید تا دوستان برقی دیگر که در تالار های دیگه فعالیت دارند و از این تاپیک بی خبر هستند آگاه بشوند تا بتونیم بیشتر به هم کمک کنیم و یک گام دیگر برای پیشرفت ایرانیان در دیگر کشورها به یاری هم برداریم.
موفق و پیروز باشید