موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-30 ساعت 13:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-30 ساعت 13:27 توسط dreamer60.)
به همه دوستان جديد ورودشون رو به IEEE مهاجرسرا تبريك ميگم . و از همه دوستان خواهشمندم كه در پاسخها و نظرات ارسالي احترام و ادب رو حفظ كنند. تا همگي بتونيم در يك فضايي صميمي و دوستانه از تجربيات هم استفاده كامل رو ببريم
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-10-31 ساعت 12:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-31 ساعت 16:14 توسط ParsTrader.)
سلام
سامان جان
نگاه کن عزیزم الان دهه 70 نیست که بگی من مهندسم و قحطی مهندس نیست تو همین مملکت خودمون هم نیست چه برسه به امریکا و کشورهای غربی . اگه دنبال اقای مهندس گفتنی همون ایران بمون وگرنه اینجا کسی برای مدرک تره هم خورد نمیکنه . من نمیدونم با کدوم وکیل صحبت کردی و چی بهت گفته و تا حالا بهش پولی دادی یا نه؟ ولی اینون بدون اول اینکه خیلی از اینها مشاور مهاجرت هستند و وکیل نیستند . دوم کار اینها برای جذب مشتری گفتن حقوق بالا و درامد انچنانی از این حرفهاست . شرایط ویزای کاری گرفتن برای امریکا سختتر از این حرفهاست و باید برای خودت نابغه ایی باشی . من دوستم داییش امریکا کارخونه داشت نمی تونست برای اون ویزا کاری بگیره چون جزو قوانین انجا هست که ان شرکت نباید در چند سال اخیر تعدیل نیرو داشته باشه برای همین هم هست که در چند سال اخیر چندین ماه طول میکشه تا طرفیت ویزای کاری پر بشه . اما سالهای قبل در یک روز پر میشد .
خیلی از این مثلا وکیل ها چند میلیون پول میگیرند بعد اخرش هم میگند نشد. حواست جمع باشه سرت کلاه نره .
اگر از من میشونی از الان شروع کن زبان خوندن تا بتونی نمره 7 برای ایلتس بیاری بعد میتونی برای کانادا و یا استرالیا اقدام کنی که در این شرایط از همون اول اقامت دائم داری .
موفق باشی
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منم مهندس برق الکترونیک هستم و خوشحالم از اینکه دوستان جدیدی پیدا کردم
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-06 ساعت 14:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-14 ساعت 15:41 توسط saman_aryan2012.)
عجب....................................
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود فراوان خدمت همه دوستان
منم لیسانس الکترونیک دارم و ساکن کمپبل کالیفرنیا هستم دنبال سرمایه گذاری واجرای بیزینس هستم اگر کسی از دوستان تجربه این کارو داره و مایل به همکاری هست ممنون میشم پیغام بگذاره
با تشکر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-10 ساعت 00:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-11 ساعت 00:59 توسط amir2640.)
(2012-11-06 ساعت 14:47)saman_aryan2012 نوشته: عجب!! یعنی مدرک تحصلی هیچ ارزشی نداره!! وکیل من اقا دلاوری هستند فکر کنم برنامه های اقای دلاوری را دوستان از شبکه کانال وان دیده باشند. ایشون به من گفتن که مدارکی که داری برای ویزای کار مناسب هست فقط زبان را باید بالا 6.5 7 بگیری ولی من در حد 5.5 هستم): بعد گفتند اگر کار بلد باشی واقعا از برق سر در بیاری یک سابقه کار جور کنی اینجا یعد یک سال نهایت دو سال می توانی بسته به زبان انگلیسی و سطح دانش شما (کار عملی) و گرفتن یک سری مدرک از آمریکا دقیقا نمی دونم چی ولی فکر کنم چیزی تو مایه های ارزش یابی یا مهندس حرفه شدن که نمی دونم ازمونی هست یا چی؟؟؟!! خدا میدونه بعد از این مراحل حداقل حقوق یک مهندس اینجا 45 دلار در ساعت هست
با سلام دوست عزیز
این شخصی که شما اسم بردید وکیل نیست و فقط مشاوره بهتره حواستون باشه که یه موقع گوله برخی از حرفها رو نخورید و.......
بهتره با یک یا چند وکیله با تجربه و قابله اعتماد هم مشورت کنید
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برقی بهتون پيشنهاد ميکنم LabVIEW ياد بگيريد..دونستن اين زبان برای رزومه و آينده کاری هر system engineer لازمه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها چقدر شانس هست که من بتونم واحدهامو انتقال بدم ؟ من دانشگاه آزاد برق - الکترونیک خوندم و نزدیک 100 تا پاس کردم .
کیس نامبر :***2013AS
کنسولگری : آنکارا
مقصد : سن فرانسیسکو , کالیفرنیا
مصاحبه: هفته سوم نوامبر , نتیجه : ویزای یک ضرب
ورود به امریکا : 4 روز بعد از مصاحبه !!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
تجربیات بابا حامد برقی:
تا این لحظه در مورد پیدا کردن کار:
رشته برق بد نیست همانطور که در همه جای دنیا پر کابرده ولی همین تنوع یکم کارو سخت میکنه:
برای اتوماسیون:
بیشتر آلن بردلی میخوان. ترجیحا سابقه دار! بهتره تو این زمینه یه مرجع خوی پیدا کنین.
برای رشته گاز و نفت:
بیشتر همون اتوماسیون + سابقه نفت و گاز + برق قدرت
برای برق قدرت : توزیع
همون طراحی توزیع - طراحی پست - مهندس شیفت
برق ساختمان:
برق ساختمان طراحی - سوپروایزر تعمیرات - اتوماسیون ساختمان (از اوپراتور تا مهندس)
همش خوبه.
فقط باید یکم زمانشو زیاد کنین.
من مصاحبه گرفتم که توی فلوریدا هست ولی هم برای فلوریداست و هم برای هوستون.
ولی چون محل مصاحبه دور بود انداختم برای هفته دیگه که با ماشین بریم. حالا مشکل کرایه کردن ماشین دارم. از اونجا که آدرس توخالی از آب در اومد اونهم بعد از بانک!!!!!! کردیت کارت بعد از اپروو شدن پر. دوباره اپلای کردم با تغییر آدرس. حالا کی بیاد خدا میدونه تازه معلوم نیست با همونم که میاد ماشین کرایه بدن. تازه گواهینامه اینجا را هم به همون دلیل پر زدن آدرس با مشکل مواجه شدم. خلاصه بعد از مصاحبه خبرشو براتون میارم. شما دعا کنین یه کار توپ پیدا کنم منم قول میدم اطلاعات خوبی برای این تاپیک بیارم.
حامد