موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان من مدرک و سابقه دارم در کار بر روی شبکه های برق به صورت برق دار یا بدون برق حدود 5 سال اسم بین المللیش هست lineman به نظر شما براش تو آمریکا کار هست البته الان دارم مهندسی برق هم میخونم ممنون میشم اگر راهنمایی کنین
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-01 ساعت 16:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-01 ساعت 16:04 توسط peyman1355.)
درود بر دوستان گرامي
من با مدرك كارداني فني برق/الكترونيك، حدود 23 سال سابقه كار مرتبط دارم، تخصص اصلي من تعميرات بردهاي الكترونيكي و مخابراتي است و در زمينه تعميرات سيستمهاي صوتي و تصويري و همچنين ماشينهاي اداري (فتوكپي، پرينتر، فكس و ...) به ترتيب 17 سال نيمه وفت و 7 سال تمام وقت به صورت حرفه اي مشغول به كار بوده ام، در حال حاضر هم در بزرگترين شركت آي تي كشور در بخش تعميرات سيستمهاي Main Frame و همينطور تعميرات پايانه هاي ارتباطي ماهواره اي حدود 6 ساله كه مشغول به كار هستم.
با توجه به تخصص كاري بنده، دوستان بستر كاري مناسب در كدام ايالت يا شهر رو براي من پيشنهاد مي كنند؟در صورت امكان بنده رو راهنمايي كنيد.
يك دنيا سپاسگزارم.
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 03:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-12 ساعت 00:44 توسط farmad.)
سلام به همه دوستان عزیز - اونهایی که توus هستند وتجربه دارند یک سوالی داشتم : اونجا چه دوره های معتبری وجود داره که مثلا کسی که تازه وارد هست وسابقه کار نداره بتونه بگذرونه مثلا دوره های فنی حرفه ای خاصی هست؟ در زمینه برق و کنترل و اتوماسیون صنعتی ؟ اگه میشه اسمش چیه لطفا بچه هایی که اونجا هستند یک راهنمایی جزیی وکلی در مورد این دوره ها بفرمایند یا لینک معتبر معرفی کنند؟
ممنون از لطف همه دوستان
براى تو هيچ شهرى بهتر از شهر ديگر نيست،بهترين شهرها شهرى است كه تو را بپذيرد و در آن آسوده باشى
. امام علی(ع)حکمت434
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من این تایپیک رو تازه پیدا کردم...
ایول دارید همتون..
همه حرفایی که زده بودید رو خوندم. ولی کسی شرایتش مثه من نبود. منم شرایتم رو میگم ، ممنون میشم راهنمایی کنید..
من 21 سالمه...
دیپلم ریاضیم(وقت زیاد تلف کردم!!)
مدرک برق صنعتی درجه 2 رو از فنی حرفه ای گرفتم..
الانم دارم دوره 18 ماهه برق صنعتی(درجه ممتاز) رو میگذرونم که 2400 ساعت طول دوره هست.
برق ساختمان هم آزاد کار کردم...
میخواستم ببینم اگه من مدرکم رو گرفتم با این مدرکا هم میشه اونجا کاری کرد؟!
هی میگن مدرکش بین المللیه و از این جور حرفا.
راسته؟!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-30 ساعت 23:07)ahmad_z نوشته: سلام دوستان
من این تایپیک رو تازه پیدا کردم...
ایول دارید همتون..
همه حرفایی که زده بودید رو خوندم. ولی کسی شرایتش مثه من نبود. منم شرایتم رو میگم ، ممنون میشم راهنمایی کنید..
من 21 سالمه...
دیپلم ریاضیم(وقت زیاد تلف کردم!!)
مدرک برق صنعتی درجه 2 رو از فنی حرفه ای گرفتم..
الانم دارم دوره 18 ماهه برق صنعتی(درجه ممتاز) رو میگذرونم که 2400 ساعت طول دوره هست.
برق ساختمان هم آزاد کار کردم...
میخواستم ببینم اگه من مدرکم رو گرفتم با این مدرکا هم میشه اونجا کاری کرد؟!
هی میگن مدرکش بین المللیه و از این جور حرفا.
راسته؟!
سلام آقای احمد
من در زمینه مدرک فنی و حرفه ای تجربه ای ندارم اما فکر می کنم عنوان کردن این موضوع بد نباشد که توانایی انجام کار در اینجا خیلی مهم هست. نمی گم براشون مدرک اهمیتی نداره ولی توانستن انجام کار خیلی مهم هست و در اوایل می توانید خوب پیش بروید و با توانایتان کار کنید ولی برای بهتر شدن شرایط لازم هست که مدرک یا لایسنسی از اینجا داشته باشید.
این که گفتم تجربه شخصی من هست و ممکن است دیگر دوستان تجربه متفاوتی داشته باشند.
موفق باشید
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه اساتید.
من از برندگان لاتاری 2013 هستم و ویزا هم اومده و تا 2-3 ماه آینده به US سفرمیکنم. مهندس برق قدرت هستم و کارم هم تعمیرات دستگاه های صنعتی- اتوماسیون و PLC Allen-Bradely هست. می خواستم بدونم تو کدوم ایالت بیشتر فرصت شغلی میتونم داشته باشم؟
با تشکر
شماره کیس : **2013AS46 , افراد:1نفر , کنسولگری :آنکارا , مصاحبه :مارچ، ویزا: یک ضرب ، محل اقامت: MI
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
راحتترین کشور الان برای مهاجرت مهندسی الکترونیک چیه؟
(دانشگاه دولتی-دارای مدرک زبان-بدون سابقه کار)
ممنون میشم جواب بدید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-13 ساعت 23:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-14 ساعت 00:01 توسط farmad.)
سلام دوست عزیز Mamadreza
ممنونم از راهنمایی های مفیدتون من با LAD یکم کار کردم ویه حدودی کم آشنایی دارم البته به اندازه شما وارد نیستم و جسارت نمیکنم . و بدون شک شما استاد من هستید . از راهنمایی های مفیدتون بینهایت ممنونم و خوشحال شدم .
سپاس
براى تو هيچ شهرى بهتر از شهر ديگر نيست،بهترين شهرها شهرى است كه تو را بپذيرد و در آن آسوده باشى
. امام علی(ع)حکمت434
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-13 ساعت 23:52)farmad نوشته: سلام دوست عزیز Mamadreza
ممنونم از راهنمایی های مفیدتون من با LAD یکم کار کردم ویه حدودی کم آشنایی دارم البته به اندازه شما وارد نیستم و جسارت نمیکنم . و بدون شک شما استاد من هستید . از راهنمایی های مفیدتون بینهایت ممنونم و خوشحال شدم .
سپاس
سلام به Farmad عزیز
قربان شما خیلی لطف دارین و بنده رو شرمنده کردین. متاسفانه زمینه کار با کنترلرهای امریکایی در ایران کمتر میباشد و همچنین مراکز آموزشی خاصی نیز وجود ندارد. به هر صورت اگه اطلاعالتی داشته باشم در خدمتگذاری حاظرم.
همونطوری که اشاره کردین این تاپیک خلوت است و گویا دوستان دلمشغولی های دیگری دارند!
با آرزوی موفقیت
شماره کیس : **2013AS46 , افراد:1نفر , کنسولگری :آنکارا , مصاحبه :مارچ، ویزا: یک ضرب ، محل اقامت: MI
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-14 ساعت 00:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-14 ساعت 01:57 توسط maani.)
یکیم جواب منو بده ثواب داره به گرعان گسم
البته دوستان سطح بالا صحبت میکنند
بالاخره صحبت در مورد PLCهای آلن بردلی خدا بیامرز که زیمنس به گرد پاش نمیرسه چیز کمی نیست.
یا برنامه نویسی Ladder
(توی دوره راهنمایی درس حرفه و فن برنامه هایی سطح بالاتر از لدر آلن بردلی میکشیدیم)