2012-03-30 ساعت 05:03
(2012-03-27 ساعت 17:08)masih sh نوشته: دوستان لطفا در مورد قیمت وسایل اصلی منزل مثل کاشی سرامیک سینک ظرف شویی شیر آلات منزل و ...اطلاعاتی بدید.
همینطور در مورد مواد دارویی و بهداشتی لوازم آرایش و دارو ها و لوازم شخصی توضیحی بدید ممنون میشم.
قربون همتون
والا من دوسال و اندیست دارم در امریکا زندگی میکنم هنوز به ذهنم نرسیده قیمت کاشی و سینک و اینجور چیزها را دربیاورم و فکر میکنم تا 30 سال آینده هم پیش نیاید که به این چیزها فکر کنم .
اگر شما قصد ساخت و ساز در آمریکا را دارید اینجا سیستم ساخت و ساز خانه ها هیچ ربطی به ایران ندارد . وقتی تیر و ستون خانه از چوب است نه آهان و از آجر هم هرگز استفاده نمیکنند شما خودت تا ته قضیه رو برو . سرامیک و سنگ و کلا هر متریال سنگین دیگر در سیستم آپارتمان سازی اینجا استفاده نمیشود .مگر اینکه طرف هاوس و خانۀ ویلایی و گران قیمت بسازد که بخواهد از این جور چیزها که اینجا به شدت گران هم هستند استفاده کند.
اگر هم قصد اجاره نشینی دارید که اینجور چیزها اصلا به شما ارتباطی پیدا نمیکند چون هر چیزی که خراب شود خود مدیریت ساختمان یا صاحبخانه کسی را برای تعمیر آن با هزینه خودش میفرستد.
مواد دارویی به نسبت داروهای ساخت وطن خیلی گرانتر است ولی اگر بخواهید با داروهای خارجی که در داروخانه های ایران است بسنجید یا همان قیمت درمیاید یا ارزانتر. ولی وطنیها خیلی به صرفه اند .مثلا من خودم هربار که میروم ایران از آنجا قرص سرماخوردگی و اموکسی سیلین میاورم .
لوازم آرایش در آمریکا معمولا یا به همان قیمت ایران است یا گرانتر . گرانتر است چون در ایران هزار جور مارک تقلبی به اسم اصلی وجود دارد که به قیمت مفت به مشتری فروخته میشود ولی اینجا از این خبرها نیست . ولی کلا لوازم ارایشی ارزان مثل مداد چشم و خط لب دانه ای 1000 تومن و از اینجور چیزها که در ایران در هر مغازه و حتی مترو هم پیدا میشود اینجا وجود ندارد. ارزانترین چیزی که پیدا کنید 2-3 دلار کمتر نیست .که اگر به دلار 1900 تومن بخواهید حساب کنید قیمتش خیلی متفاوت است . برای آقایان هم به همین منوال است مثلا قدیمها ما خیال میکردیم تیغ ژیلت در ایران ارزانتر است (البته آن زمانها که دلار 1200 بود نه الان ) آن موقعها در ایران ارزانتر بود،چون الان را نمیدانم. ولی تیغهایی که در ایران فروخته میشود کیفیت کمتری دارد و بعد از دوبار استفاده باید دور انداخته شود ولی اینجا کیفیت بهتر است و بعدها به این نتیجه رسیدیم که خرید آن از آمریکا به صرفه تر است.
یک پیشنهاد کلی دارم برای تمام کسانی که در راه مهاجرت هستند اینقدر ذهنتان را درگیر ریز مسائل نکنید . مهاجرت با دید باز و اطلاعات کافی خیلی خوب است ولی انرژی گذاشتن برای تک تک جزییات برایتان واقعا نه تنها سودی نخواهد داشت بلکه مضر هم خواهد بود .حالا گیریم که شما از نوشته های من و دیگران به این نتیجه رسیدید با خودتان کلی دمپایی و پنبه و لاک غلط گیر بیاورید ولی پس فردا رفتید در یوتا ساکن شدید یا نوادا . و یا هر ایالت و شهر دیگر و آنجا همه چیز ارزانتر بود. آنوقت میبینید که حرفهای من و دیگران هیچ ربطی به تجربۀ شما نخواهد داشت .چون در آمریکا هر ایالتی مثل یک کشور جدا گانه سیستم خودش وقیمتهای خودش را دارد . و نمیشود چیزی را تعمیم داد.
مگر در همین شهری از شهرهای ایران که هستید ، وقتی میخواهید محله تان را عوض کنید اول میروید بقالیهای محل قیمت مرغ و گوشت و میوه را میگیرید؟ در حالیکه این قیمتها هم محله به محله متفاوت است.
خوب است که یک نمای کلی از جایی که میخواهید به آنجا مهاجرت کنید و خرج و مخارجش داشته باشید ولی انرژی خود را صرف چیزهای مهمتر که زبان یادگرفتن و تقویت یک مهارت کاری است بگذارید ،چون بقیه چیزها را در مدت زندگی در آن محل کشف خواهید کرد و واقعا هم تاثیر خاصی در روند مهاجرت شما نخواهند داشت.
البته به نظر من این تاپیک شما خیلی مفید است و ممنون از باز کردن آن و انرژیی که برای گرداوری اطلاعات میکنید .اگر میتوانستم به جای یک مثبت چند تا رتبه به شما میدادم .چون آن زمانها که پیام خصوصی من باز بود عمده سوالات خصوصی که از من میشد همینها بود که شما الان مطرح میکنید و من خیلی اوقات فقط جواب را کپی پیست میکردم . این نشان میدهد که خیلی از مهاجران ذهنشان درگیر این جزییات است.
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.
وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا