موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
I haven't any access to my laptop,so I have type English.
I ill back at Sunday night and answer all
of it.
موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2012-03-25 ساعت 13:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-25 ساعت 13:08 توسط soheilbadami.)
(2012-03-25 ساعت 11:19)masih sh نوشته: در مورد قیمت مواد بهداشتی و دارو ها هزینه پزشکی و وسایل شخصی مثل تیغ ، ریش تراش ، حوله،و.... توضیح بدید.
چند چیز تو امریکا قیمت خونه ! نون - انرزی - دکتر - تیغ ! و چند تا چیز دیگه که یادم نیست. راجع حوله هم بسته به سایز اون داره ! سوال از حوله واجبتر نداشتی قربان تو !؟
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من هنوز منتظر اظهار نظر دوست خوبم rbadboy85 یا بقیه ی عزیزان در مورد پست 24 ای که دادم و دریافت راهنمایی دقیقشان هستم
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-26 ساعت 10:07)zaza2z نوشته: من هنوز منتظر اظهار نظر دوست خوبم rbadboy85 یا بقیه ی عزیزان در مورد پست 24 ای که دادم و دریافت راهنمایی دقیقشان هستم
ما کاربران از شرایط و مشخصات شما بی اطلاع هستیم و بنا براین اظهار نظری هم نمیتوانیم بکنیم. اما در کل مهاجرت دارای ریسک است و میزان ان هم بستگی به عوامل و شرایط زیادی دارد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
مهاجرت یه ریسکه، و تا نیای اینجا متوجه این ریسک نمیشی، در مورد زبان، نه به شدت فرانسه نیست، چون اکثرا اینجا مهاجر بودند خودشان و اگه بدانند شما جدید هستید آرام تر و شمرده تر حرف میزنند.
اینکی میگی اگه اینجا موفق نشی دیگه تو ایران هم جای گاهی نداری به نظر من اشتباه هست، همه ما در هر صورت تو ایران یه خانواده ای داریم که کنار خیابان نیوفتیم، ولی اینجا اگر حسابت تموم شه، باید بره کنار خیابان بخوابی، در مورد هزینه درمان و دارو وحشتناک بالاست، ویزیت واسه یه سرما خوردگی حدود 150 دلار، تازه سرما خوردگی که چیزی نیست.
سوال شما را بخواهیم جواب بدیم از تاپیک خارج میشه، شما یه تاپیک بزن که بشه این سوال ها رو جواب داد، که کلا مهاجرت خوبی هاش چیه، بدی هاش چیه، بدی های آمریکا چیه...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خوب من میخواهم یه جوابیبه این پست بدم، و این تجربه من توی کالیرونای شمالی هست، شاید بقیه جاها فرق بکنه.
خورد و خوراک و پوشاک و وسایل خانه: (اینجا خیلی ارزانه و همه چیز از ایران ارزانتره. ) با حدود ۴۰۰-۵۰۰ دلار میشه یه زندگی خیلی خوب کرد. مثلا اینجا ما شیر یک گالونی که ۴ لیتر هست رو حدود ۱-۲ دلار میخریم (بسته به زمان خرید) یا مثلا گوشت که حدود ۳-۶ دلار هست. یا گوشت مرغ که معمولا کمتر از ۲ دلار میشه خرید. (عملا اینجا کالاها بدون استثنا همه چیزی از ایران ارزانتره)
بله خوب، ولی بستگی داره چی بخری، یه لباس چینی بخری از والمارت، یا یک لباس معمولی از مارشال، یا یه لباس مارک دار از میسیس؟ و به نسبت هم به نظر من با ایران یه قیمت هست، شما کاشکی به این نکته اشاره میکردی که شیر یک گالونی 2 دلار غیر اورگانیک، اورکانیک حدود 5 دلار، دیگه فکر کنم از نظر لبنیات ایران خیلی بهتر باشه، خیلی
گوشت و مرغ کمتر از 2 دلار نیست، مطمئنم، ولی نسبت به حقوق ها معمولا کم کیفتترینش 6 دلار است
اتومبیل: اینجا میشه با پرداخت حدود ۳۰۰۰ دلار یه ماشین خوب ژاپنی خرید. البته حتی با ۱۰۰۰ دلار هم میشه ماشین خوب خرید ولی این دیگه به شانس و شناخت شما از ماشین بر میگرده که چی گیروتون بیاد. ماشین خوب صفر رو میشه با حدود ۷-۸ هزار دلار خرید. البته اتومبیلهای گران قیمت هم هست که میشه براش ۲۰-۳۰ هزار دلار هم پول داد ولی مرسوم خوب برای خود آمریکایی ها حدود ۱۰ هزار دلاره
اینجا میشه با پرداخت 3000 دلار یه ماشین دست چندم ژاپنی خرید که چند صباحی کار کنه، به نظر من این جمله درست است، ماشین خوب و صفر رو میشه حداقل با 150000 دلار خرید، اینم راحت میشه برید در سایت هر سازنده خودرو ببینید، مرسوم برای خود آمریکایی ها چیزی هست که پولش رو داشته باشند.
در ضمن الان اینجا وامهای صفر درصد بهره هم به وفور فراوان برای خرید ماشین می دن که شما می تونید با ۱۰۰۰ دلار یه اتوملبیل نو خیل خوب بخرید و به مرور پولش رو بدید.
وام های صفر درصد رو به کسانی میدهند که کردیت خوبی داشته باشند، نه به تازه مهاجرانی که هیچی کردیت ندارند.
ولی نکته ای که هست اینه که اینجا هیچ کس حرص پول رو نمی زنه. هیچ جا کسی در مورد پول صحبت نمیکنه. همه راضین. و در کل میشه گفت که دارن زندگی می کنن.
دوست من اینکه روز و شب توی تلویزیون و روزنامه فقط تبلیغ این میشه که فلان چیز رو بخرید یا فلان کار رو بکنید اینقدر در سال ذخیره میکنید ممکنه کسی مستقیم در مورد پول حرف نزنه، ولی همه به طور غیر مستقیم دنبال این چیزها هستند که تا می توانند کمتر پرداخت کنند (البته خیال میکنند)
اینجا معمولا کسی پول جمع نمی کنه و خیلی به ندرت کسی رو میتونی پیدا کنی که دنبال این باشه که چند تا خونه بخره یا مثل ایران دنبال این باشه که انبار کنه و معمولا هر کی هر چقدر که در بیاره خرج میکنه. حسابهای بانکی هم معمولا چیزی توشون نیست و صاحباش معمولا همه درامدشون رو خرج می کنن.یکی از دلایلی که ایرانی ها در اونجا ثروتمند میشن همینه که پولاشون رو روی حساب خرج میکنند.
درسته، چون تا خر خره توی قرض و وام هستند و هیچ حساب کتابی ندارند روی پولشان
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
@zaza
شما دوست عزیز که هنوز در گیر پروزه مهاجرت نیستی پس فکرش رو نکن و انرزیتو بگذار برای این موضوع که از امکانات موجود خودت در شرایط موجود بهترین استفاده رو کنی که البته این کار خیلی سخته و فشار ها در وطن زیاد هست همه میدونیم ولی فعلا راه شما منطقا این هست.
نمیخوام بحث تکراری کنم اما خلاصش اینکه داشتن 1 گرین کارد بخودی خود مزیتی به لحاظ شخصی شما نیست.
هدف امریکا از دادن گرین کارت به صورت لاتاری لطفی نیست که در حق شما میشه بلکه فلسفه خاص خودش رو داره که بحث جدایی هست.
شما اگر 30 میلیونت 60 تا هم باشه باز مزیت خاصی برای شما نیست. اگر توانایی داری که سطح زبانت رو مثلا به مبنای همون ایلس به 7.5 برسونی برای همه اسکیلها این 1 مزیت نسبی هست.
در کل اگر شما وقت بزاری و تاپیکهای زندگی در امریکا رو کامل بخونی به خیلی از مواردی که میخواید میرسی و احتیاج به تاپیک جداگانه هم نیست.
موفق باشید.