موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از بحث سیر ترشی که بیایم بیرون می رسیم به موسیقی ایرانی....
تو روزنامه ی ایرانی به نظرتون آگهی بزنم خوبه؟
اعتماد مثل كاغذه ؛ اگه مچاله شد ، هر چقدر هم صافش كنى ، محاله به حالت اولش برگرده !
موضوعها: 3
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان اجناسی مانند کیف و کفش و لباس تحریم هست؟
این رو حقیقتاً باور دارم و نظیرش همون سیر و ترشی هست، ما به خودمون باور نداریم و میخوایم یه کار آسون و بدون ریسک رو پیدا کنیم و بریم توش و پول در بیاریم!!!البته دست زدن به کارهای بزرگ هم اطلاعات قانونی میخواد هم ترانزیتی هم اطلاع از وضعیت بازار و ... که یک تازه وارد از پسش بر نمیاد مگر اطرافیان و ....
میخوام این رو بگم مثلا من بشم وارد کننده یک برند لباس و .... به ایران و بعد نمایندگی در تهران و شهرهای بزرگ بگیرم و.... به این صورت که کارهای داخلی رو خودمون انجام بدیم و نمایندگی مرکزی و ترخیص و ... رو یک فرد مورد اعتماد در ایران!
یک دوستی رو میشناسم که ثبت شفارش از ایران میکنه و از آمریکا اجناس و لوازم یدکی خودرو میفرسته و درآمد خوبی هم داره
یا یکی دیگه از دوستان از امریکا ساز و ادوات موسیقی میفرسته ایران و ایشون هم درآمدشون خوبه
به آرزوم میرسم، شک ندارم
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و با تشکر از راهنماییهای شما عزیزان
دوستان نظرتون با ایدهٔ زدن یک رستوران مثلا (رستوران ایرانی)چیه؟آیا اصلا امکانش هست؟اجاره مغازه مثلا در یالت کالیفرنیا یا واشنگتن چطور میباشد ؟و چقد سرمایه میخواهد؟؟و
یا اینکه مغازه اجاره کنی برای فروش انواع کیکها و دسرهای خانگی و غیره(منظورم بقیهٔ انواع کیک هست)..آیا این ایده جواب میده بنظرتون؟اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-04 ساعت 01:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-04 ساعت 01:10 توسط el333.)
متاسفانه اکثر دوستان همیشه به اینجور مسائل سرمایه گذاری خیلی خوشبینانه نگاه میکنن و دلشون میخواد که یک دفعه بزنن تو دل بیزنس! من متعقدم که در اکثر مواقع این کار جواب نمیده و سرمایه از بین میره. باید کار رو...
با فرمایش شما کاملا موافقم و ممنونم از راهنما ییتون ..فقط دوست داشتم بدونم ایدهای که در ذهنم دارم اصلا شدنی هست یا نه و چقدر برای شروعِ کار سرمایه نیاز داره؟؟..و اجاره یه مغازه در یه محله معمولی نه گران قیمت در چه رنجی هست (در ۲ ایالتی که نام برده بودم البته).
اگر در این زمینه اطلاعاتی دارین ممنون میشم اگر لطف کنید و راهنمایی بفرمایید.
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN