موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من رشته تحصلی ام تو ایران دبیری ریاضی است و الان مدیر فروش یک شرکت هستم زبان انگلیسی ام الان متوسط رو به پاین است اما خوب دارم میخونم در ضمن متاهل هستم از کسانی که اونجا ساکن هستند میخواستن بپرسم کسی که با شرایط من بیاد اونجا توی چه ضمینه ای میتونه کار پیدا کنه و فکر میکننید چند وقت طول میکشه که کار پیداکنم یک سوال دیگه هم داشتم آیا اونجا ایرانی هایی هستند که بخوان معلم خصوصی ریاضی به زبان ایرانی برای بچه ها شون بگیرن یا مدرسه هایی ایرانی هستند
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .من یک ارایشگر حرفه ای هستم و سالها در ایران مشغول به کار و با تجربه های فراوان . به نظر شما به محض اینکه وارد امریکا شدم می تونم شروع به کار کنم ؟چگونه ؟من می تونم کار حرفه ای انجام بدم . ایا تا وقتی که مذرک اونجا رو بگیرم می تونم مشغول به کار بشم؟؟؟ اگر اطلاعاتی دارین لطفا من و راهنمای کنین .ممنون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
اونایی که میخوان برا خودشون کار کنن میتونن از امکانات ۲ موسسه دولتی توی آمریکا به صورت رایگان استفاده کنن که شامل مشاوره در خصوصی کار و تجارت و همچنین کمک به گرفتن وام هست. این ۲ موسسه SBA و SCORE هست که میتونید به سایتشون مراجعه کنین و ببینید چه امکاناتی دارند
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من مهندس إلكترونيك هستم وكارم تعميرات و رآه اندازي سيستمهاي مخابراتي به نظرتون مي تونم إنجا يك شركت تعميراتي كوچيك ثبت كنم ؟
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من در ایران تعمیرات تلفن همراه انجام میدادم.الان هم میخوام برم سیاتل.داستان کار من را کسی میدونه اونجا چطوری؟در ضمن من نوازندگی تار هم انجام میدادم.سفالگری هم انجام میدادم.از تلفن و سفال مدرک فنی حرفهای دارم.نوازندگی هم تدریس داشتم ولی وقت نشد مدرکشو بگیرم.اگه کسی اطلاعاتی داره لطفاً راهنماییم کنه.ممنونم.
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویو.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من یه مهندس شبکه 25 ساله با یکسال سابقه کار هستم.دارای مدرک MCITP 2010 مدرک بین المللی MCSA 2012.می خواستم ببینم شرایط کا تو لس آنجلس برای من چجوریه؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید.