موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
می خواستم ببینم کسی می دونه برای یاد گرفتن کدها و قوانین اولیه معماری باید چه منابعی را خوند یا چیکار کرد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ممنون از این تاپیک خوب اینجا، من تقریبا ۱ هفته هست که آمدم لوس انجلس. من فآندیشن معماری و از مالزی گرفتم بعدش هم ادامه دادم در رشته معماری داخلی در همون مالزی. و یک سال و نیم یعنی ۳ تا سمستر هم عدم ادامه دادم. یعنی ۳ تا سمستر دیگه مونده که بچلرم و تموم کنم.
حالا که اینجا هستم میخواستم ببینم کدوم دانشگاه برم برای ادامه. با اساس اون چیزی که تا حالا فهمیدم دانشگاهSanta monica , UCLA رشته منو دارن، البته UCLAسخت تره.. شما اطلاعات دیگیی درین .
البته هفته دیگه میرم با دانشگاهها صحبت میکنم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
می خواستم ببینم کسی از بچه های معماری تونسته توی کالیفرنیا کار پیدا کنه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-15 ساعت 21:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-15 ساعت 21:44 توسط missi.)
سلام دوست عزیز. ممنون از تاپیکی که درست کردید. من 21 ساله و دانشجوی لیسانس معماری داخلی Interior Architecture در مالزی هستم. 1 سال مونده که درسم تموم شه. ماه جون هم مصاحبه دارم. اما قصد دارم درسم رو تموم کنم و بعدا به طور کامل به آمریکا مهاجرت کنم. می خواستم در مورد دانشگاه ها سوال کنم که کدوم ایالت و چه دانشگاهی بهتره برای فوق لیسانس. آیا شرط معدل دارن یا خیر. تو رشته هایی مثل furniture design یا construction management. سابقه ی کار هم در حد 6-7 ماه دارم به طور آموزشی. اگر در این موارد اطلاعاتی دارید ممنون می شم راهنمایی کنید. :)
منم با اجازه لینک رو پیوست امضام کردم :)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. تاپيكتون خيلي خوبه فقط يه ذره نااميد شدم از اينكه اين همه سختي براي پيدا كردن كار داره! ميخواستم بپرسم كتاب مرجعشون براي استانداردها و ترسيم و غيره چيه (يه چيزي تو مايههاي نويفرت ما)؟ time saver يا منبع اصلي ديگهاي هم دارن؟
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
من هم توی چند فوروم تخصصی اعلام شرایط کردم پیشنهاد اکثرشون اینه که ابتدا در یک مقطع بالاتر ادامه تحصیل بدید بعدا در هگام ادامه تحصیل کارو روابط هم پیدا میکنید .
همیشه آخر همه چیز خوب میشود اگر نشد بدان آخر آن هنوز فرا نرسیده است.